|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
oo opisy lubie hehe
ja lubie czytać książki o prostytutkach ![]() Cytat:
|
|
|
#4382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba zaraz urodze ze smiechu.... nie mozliwa jestes kobieto!!! nie wierze w to co czytam znakiam na chwile, nie rozpisywac sie tu beze mnie;p Edytowane przez AnitkaKotek Czas edycji: 2012-09-27 o 17:01 |
|
|
|
|
#4383 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że kiedyś jeszcze powiedział też podczas seksu KOCHAM CIĘ MICHAEL
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam na chwile...
|
|
#4386 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się cieszę, że czytałam po ang. bo jak czytałam jakiś kawałek przetłumaczony, to jakoś tak dziwnie Wydaje mi się, że po polsku gorzej brzmią niektóre rzeczy ![]() Cytat:
Zobaczysz w 2 i 3 części Ja miałam z 10 różnych wersji zakończeń w trakcie czytania i żadna mi się nie sprawdziła ![]() Cytat:
![]() No, to się wypowiedziałam na temat książki i spadam dalej leżeć, bo coś mnie brzuch boli :/
|
|
#4387 |
|
Zadomowienie
|
Kia_mia - pytałaś się o trzęsienie; jeśli to tak że cały brzuch nagle Tobie drży jak galaretka i to taka dość zbita to ja tak mam; takie trzęsawki. Ale to chyba wtedy jak dziecko raptownie się przekręca. Ja tak mogę mieć kilka razy w ciagu dnia. Nie jest to czkawka.
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
kia_mia - super ubranka
![]() Cytat:
Dlatego jeśli mam zaplanowane jakieś wyjście i jest opcja dostarczenia przez pocztę polską paczką lub listem to wolę tę opcję, bo mam jej placówkę prawie pod domem. |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
" Gabryśka weź się ogarnij bo ja wiecznie kuwa żyć nie będę ! .... "
https://www.youtube.com/watch?featur...v=y5HgMrX-JhQ#! tak na poprawę humoru ![]()
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
Jasiowa a jak Ty masz na imie?bo chyba nie MIchalina?
Kurde z jednej strony załuje ze moj nie byl prawiczniem ale jesdnak przestaje juz załowac hihihi ;] ale macie pamiątkie;] |
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pocieszenie powiem ci ze ja bylam w zwiazku w ktorym wogole seksu nie było nikt tego zrozumiec nie moze ale tak bylo..moj byly wrzeszczal na mnei ze to moja wina ze jestesmy jak dziadki ale fakt faktem nie dopusczzal, ze to z nim cos nie tak, a mnei wysylal do seksuologow i wogole wciaz mi wypominal, wiec juz pozniej to wogole nie probowalismy , pozniej juz mnie brzydzil, zrsezta ja mysle ze moje cialo wczesniej wiedzialo ze do siebie nie pasujemy niz ja sama.to bylo bez sensu wogole caly ten zwiazek...jak juz z nim konczylam to mi grozil ze cos mu sie ode3mnie nalezy i jestem mu winna jeden raz po tych latach ja sie wtedy strasznie balam, ale nic nie zrobil juz , on juz nei wiedzial wtedy co robic zeby mnei zatrzymac .no ale moj byly byl psycholem ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- w sumei ja jestem zazdrośnica wiec wolałabym , żeby moj tż byl prawiczkiem ale z drugiej strony bylam kiedys z prawiczkiem i to debil byla poza tym, wiem ze moj maz wczesniej w tej sfezrze nigdy nie byl szczesliwy,dopiero ze mną |
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" - o kuwa to ja tu za dlugo nie moge siedziec!" hehehhehe
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
A Wasi obecni partnerzy, mężowie byli waszymi pierwszymi mężczyznami?
Po jakim czasie bycia razem odbyl sie Wasz pierwszy raz? ile miałyście lat? |
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby wam przykro nei bylo
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze dziewczyy wymiekam przy Was;]
] hahah;]] jestescie wspaniale;p az sie poplakalam;]]] Cytat:
![]() jak sie to sprawdza?? bo jutro mam lekarza okolo 12, a pozniej chcialam jechac do mamy bo ma urodziny;p wiec wolalbym wiedeziec wczesniej kiedy beda... |
|
|
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki moje kochane a Jasiowa napomniała ze nowy wątek niedługo
ja bym chciala tez byc na 1 stronie ![]() :pro si:;]co mam zrobic? |
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju ile naprodukowałyście
![]() Przyszła mi dziś cała wyprawka dla małego Pieluszki, czapeczki, butelki, wanienka, itd. Zjadłabym jakieś ciasteczka czekoladowe |
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli tak dla siebie to niestety moj M nie byl moim pierwszym mialam okolo 19 lat po prawie 2 latach dosc fajnego zwiazku (myslalam ze to ten jedyny) oddalam sie mojemu eks szczerze to nie pamietam jak bylo;] pozniej poznalam obecnego meza i po roku znajomosc (po pol roku bycia razem) poszloooo ) z Nim pierwszy raz pamietam lepiej )
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze sie kryl przez czas jak sie spotykalismy ale tez psycholi to sie stalo po dwoch miesiacach a z moim mezem zrobilismy to szybko po dwoch tygodniach chodzenia .w sumie nei tak mialo wyjsc ale jak juz wyszlo to bylismy zadowolenipoklocilam sie wlasnie z tz...............wku..rwi l mnie ![]() i ja juz sie tak cieszylam..nigdy nei zrobimy tego pokoiku
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-09-27 o 17:43 |
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) chociaz jak sa takie tematy to pewnie zaraz sie pojawi;] hehehe;]]]
|
|
|
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
|
czarnamadonna1982 jakis tępak ten pierwszy...
Dojotka1987 e to lepiej, ze tym drugim jest fajniej;] ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
kocham Was ;] |
|
|
|
|
#4403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i teraz juz nie jojcy;p tak sie chlopak przestarszyl;]---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- no, moze nie bardziej no ale blisko Jej do Jasia;p Majka kocham Cie a teraz Ty opowiedz o swoim pierwszym razie )---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
) a ja czekam na te moje paczki;p
|
||
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
kochana pokaaaaaaa
|
#4405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dojotka hehe Majka to taka profesjonalistka w tym temacie ![]() ![]() Moje dziecko padlo jak kawka, przeciez on nigdy nie spi w dzien. Cos czuje ze bede miala z nim problem pozniej jak sie bedzie mial na noc polozyc |
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
pokazuuuuj
![]() ![]() dojotka no ja wiem ze tak jest z facetami...teraz zadzwonil i przeprosil i pwoiedzial, ze postara sie chociaz zaczac ta podloge .znając go pewnioe zacznie i tak bedzie stalo dwa tygodnie az chyba nie wiem sama tego nei zrobie .jakbym nie byla w ciazy to bym to zrobila bo to trudne nie jest przeciez ja juz chce poniedzialek chce isc do lekarza i zobaczyc mojego Tymcia
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-09-27 o 17:58 |
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Jej tak mi się nie chce robić zdjęć...
Pieluszki się suszą, a reszta leży w wanience ![]() Polecam flanelowe pieluszki, są mega wypaśne |
|
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
Hm... ja swojego męża poznałam w 2006 roku. Przez SMS poprostu pomyliłam numery. Pisaliśmy 3 lata i mielismy swoje osobne zycie.
On opowiadał mi o swoich związkach a ja mu o swoich. 2009 roku jako 19-latka pojechałam do niego do Zakopanego. Tak do Zakopanego... spedziłam fantastyczny weekend majowy i zegnając sie oboje płakalismy bo przeciez dzili nas ok 700 km. Przyjechał do mnie po 6 tygodniach w czerwcu. Potem ja na 1 lipca jechałam 10 godzin pociągiem bo zaprosił mnie na wesele swojej kuzynki. No i własnie widząc go dopiero 3 raz 1 lipca kochaliśmy sie;] Był cudownie chociaz byłam bardzo spięta, bo przeciez sie bałam był moim pierwszym mężczyzna i jest miom jedynym facetem;] We wrześniu znając go 3 lata a będąc z nim 4 miesiące zaszłam w wymodloną ciąże. Slub wzieliśmy 10.04.10 a nasza kruszyna urodziła sie poltora mikesiąca pozniej. to jest nasza historia w wielkim skrucie;] |
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
oo ! kupie kupie!
![]() Cytat:
moze wyjde na dziwke ale z moim małżem przespałam sie na imprezie na ktorej sie poznalismy a ogolnie pierwszy raz mialam z facetem z ktorym mialam miec slub w zeszlym roku. bylismy razem 7 lat, on byl moim pierwszym ja jego tez. przespalismy sie po 2 latach bycia razem a było to jak mialam 15 lat. na stronie firmy kurierskiej masz cos takiego jak "monitoruj przesyłkę"i jak masz numer przesylki to wpisujesz i sobie sprawdzasz
|
|
|
#4410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
chociaz pamietamj ze jak powiedzialam siostrze ze to juz zrobilismy (wtedy jeszcze mieszkalam z siostra) to ona wielkie oczy , że tak szybko Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-09-27 o 18:04 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

a ja czekam na te moje paczki;p