|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
rzeczywiście odżywka do rzęs pięknie pachnie
|
|
#1592 |
|
CABIN CREW
|
loluska ja też jestem za pierwsza
![]() ale mam kaca...:/ wczoraj trochę żeglowałam a po żeglowaniu... popiwkowaliśmy w porcie.... strasznie się czuję.... a w sobotę - regaty na zakończenie sezonu- już się nie mogę doczekać
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo balerinki i tez obleci czasem mam takie dni , ze lubie ubrac sie mega elegancko a czasem jak dres ![]() wnikliwie przejrzałam gazetkę rossmana i jutro wejdę tam i skieruję się tylko po dwie rzeczy te wode brzozowa isany [chce sprobowac co to w ogole jest] i po chusteczki do higieny intymnej. Nie chce sie niczym innym kusic, bo niedlugo weekend z instyle i chce wtedy kupic jakies jeansy, sweter i moze jeansowa koszulę ![]() omg jeszcze z matką sie poklocilam i bede musiala jej fochy znosci przez kolejne 100 lat. dramat az mi sie plakac chce. Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-09-27 o 14:58 |
|
|
|
|
|
#1594 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja mam końcówkę, ale męczy mnie ten zapach i na razie sobie postoi. A helfy coś też paczki nie wysyłają i nie wysyłają, będę musiała zadzwonić i się dowiedzieć. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
Spróbuj może w wyszukiwarce lookbooka wpisać 'plum dress' czy coś takiego, może znajdziesz jakąś inspirację. I jaki to odcień mniej więcej?
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Cię boli, na dole czy u góry? Robiłaś usg? Mnie jak tak bolał brzuch, że wytrzymać nie mogłam, to się okazało, że mam kamienie w woreczku...
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
W stacjonarnych podobno typu balerinki z ekoskóry za 200 zł ![]() Dawno nie byłam w kinie, jakoś mi zawsze nie po drodze. Ostatnio byłam na 'faceci od kuchni' Ogólnie to nie lubię filmów w językach, których nie znam i muszę tylko liczyć na napisy Najlepiej jak niektórzy języka nie znają i oglądają coś z napisami niedopasowanymi to tempa mówienia w filmie. Kiedyś tak mój tata coś oglądał, dopiero weszłam do niego i widzę, że w ogóle to co mówią a napisy to zupełnie coś innego ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ten już akurat miałam, chciałam przetestować coś nowego jeszcze
|
|
|
#1597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1598 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ostatnio myślałam nad wodą różaną, chyba sobie zamówię, albo kupię, jeśli rzeczywiście w Ross jest Cytat:
A nie wiesz, jakie nowości?Cytat:
właśnie ją powąchałam jeszcze dla pewności, ale pachnie w sumie nijak jeszcze mam zapas, więc długo nie powącham tej nowej ![]() Cytat:
Miałam po niej całą masę małych włosków. Tylko, że to było dawno i miałam jeszcze tą wodę w tej poprzedniej butelce, w tej nowej podobno również zmienił się skład [nie pamiętam dokładnie co się zmieniło, ale gdzieś czytałam]. Ale warto chyba spróbować, na pewno jakoś drastycznie nie zmienili tej wody Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2012-09-27 o 17:29 |
||||
|
|
|
|
#1599 |
|
CABIN CREW
|
samara a jak z systematycznością wcierania Jantaru ??
ja już od 6 dni wcieram codziennie
|
|
|
#1600 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny niestety mam juz 2 rzeczy wyprane, susza sie, 2 jeszcze do prania sa w kolejce, mam juz spakowana torbe wiec nie mam za bardzo jak sie zabrac za zdjecia, wybaczcie ale to pakowanie nie pozwala mi na zrobienie zdjec moze pochwale sie jak wroceCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak TZ wraca z pracy to chce z nim spedzac troche czasu, bo wystarczajaco dlugo siedze bez niego w domu a nie lubie tez myc przed spaniem wlosow bo potrzebuje min 2 h zeby mi wyschnely, z mokrymi nie lubie sie klasc... i tak to wyglada ze sie zapuscilam z olejowaniemnie wiem na ile jade, na ile bedzie pracy tyle bede tam pracowala ![]() ok zmykam do sklepu jeszcze na male zkupy. ps. w biedronce kupilam plyn micelarny Eveline, 2 maseczki mineralne, plyn do plukania ust, farbe bez amoniaku, chcialam organizer ale nie bylo u mnie jeszcze, nie doszly
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1602 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
I liczę, że upoluje jakieś kozaki, bo przy ich cenach te 20% to fajna zniżka ![]() I może na coś ze sklepu internetowe orsay się skuszę. Wczoraj kupiłam claudię i też zniżki, ale dużo mniej ciekawe Chociaż są np na sklepy internetowe kosmetykomania (-10% i -20% na mememe) i -20% na farmonę, i np -20% na witcheen. -- czekoladowa: magnez powinno się suplementować razem z wapniem i witaminami b (już nie pamiętam dokładnie dlaczego) i zwróć uwagę jakie tabletki kupujesz, bo w niektórych to magnezu tyle co nic, a same wypełniacze ja teraz mam ten: http://www.do z.pl/apteka/p424-Laktomag_B6_tabletki_50_s zt Tabetki większe niż w filomagu np, ale jakieś łatwiejsze do połknięcia. I czuć bananki jak się położy na języku ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
A jak bez suszarki sobie życia nie wyobrażam, tylko zawsze używam chłodnego nawiewu, ciepłego to tylko wtedy gdy mam na włosach maskę, nakładam ręcznik i podgrzewam.
|
|
|
#1603 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
Byłam dzisiaj na szybkich zakupkach w naturze i kupiłam nową pomadkę w ciepłym, wiosennym kolorze. Zobzczymy jutro w dziennym świetle czy przypasuje, bo dzisiaj to już nawet za ciemno na jakiekolwiek testowanie. Cytat:
Co do butków to...masakra. Z butami ja mam tak, że wszystkie kupuję jakieś nie do zdarcia , wygodne i nigdy nie narzekałam niezależne czy kupywałam w sprawdzonych miejscach czy nie aczkolwiek chyba jednak bezpieczniej jest kupować w sprawdzonych punktach dla wszystkiego.\ Co do sukienki na wesele to ta 2 bardzo mi się podoba, świetny kolor i fason , moze i dyskotekowa sukienka ale odpowiednio zestawiona to nie bedzie się wcale tak to rzucało w oczy, 1 też ładna aczkolwiek zależy w której się lepiej czujesz, bo są np szkoły, które twierdzą, że czerni się nie powinno absolutnie zakładać na wesela ( i są ludzie, którzy tej zasady trzymają dla własnego samopoczucia), więc wybierz tą w której się lepiej czujesz.Cytat:
Cytat:
'Sens' też bardzo dobry magazyn-co miesiąc sporo ciekawych artykułów można tam znaleźć. |
|||
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz biorę się za oglądanie.
|
|
|
|
#1605 |
|
zawsze mam racje
|
angel: 5 gwiazdek ode mnie
![]() Wyciągnęłam babeczki cytrynowe właśnie z piekarnika. To mój 3 wypiek w ciągu tygodnia Wsmarowałam capitavit w skalp (kupiłam strzykawki i od razu prościej) Na razie kuracja mi idzie dobrze, w sobotę jedynie pominęłam, ale tak się źle czułam, że ledwo do łóżka doszłam. Dzisiaj 8 dzień smarowania, będą łącznie 3 tygodnie, potem tydzień przerwy i kuracja saponics. Potem dam jeszcze olej łopianowy pomieszany z kokosowym na długość, zobaczymy jak taka mieszanka zadziała. Planuję jeszcze maseczkę peelingująca z avy (uwielbiam ją) oraz piłowanie paznokci, zmiękczenie skórek, jakaś odżywka i malowanie (jakiś jasny kolor będzie) A teraz popijam pyszną herbatę 'magie des orients' (dostępną w rossmanie)
|
|
#1606 |
|
CABIN CREW
|
angel ja wczoraj zagłosowałam
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najciężej było zacząć, potem postawiłam koło kremu do mycia twarzy i co wieczór i ranek go widzę
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Ja własnie pomalowałam paznokcie tą odżywką z eveline. Kurcze kusicie ta odżywka do rzęs. Jutro chyba oblecę pozostałe biedronku w mieście, bo nie wytrzymam jak jej nie będę mieć
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny w Super Pharm promocja na tusz MF 2000 Cal za 10zł może Wam się przyda u mnie SP niestety brak
|
|
|
|
|
#1610 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
u mnie o 16 tez juz nie bylo...
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
zamowie sobie przy okazji jak bede zamawiac cos innego Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1611 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co
miłego oglądania kliknęłam 5 gwiazdek.
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1613 | |||||||
|
Raczkowanie
|
i pewnie dzięki temu dzień zaczynasz zrelaxowana
![]() u mnie byłoby dokładnie odwrotnie, żaden relaks tylko stres, że się spóźnię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakoś mi ich szkoda bo większość mam naprawdę łądnych albo pamiątki/prezenty, zapalam tylko te gorsze albo podgrzewacze zapachoweCytat:
![]() Cytat:
![]() no i oczy nim pomalowane wyglądają, jakbym sobie namalowała delikatną kreskę linerem ![]() to niefajnie, rozłąka z Tż czeka co? ![]() Cytat:
ale nie perfekcyjna, bo że "wszystko wypucowane" to bym powiedziała raczej przeciwnie
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moge prosic o klika?
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam.
Shadii film obejrzałam i świetny. Aż mam teraz uśmiech na twarzy i napisałam Tż. sms'a romantycznego. ![]() Ode mnie od razu dostałaś.
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na jestes bogiem, jestem zawiedziona i to dosc mocno.
a i ponoc mam za wysoki poziom tsh, bo 3,45 a norma jest do 4,8 wg tego co na kartce. zatłukę się. |
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
dzis sie nie wczytam, bo mam podly nastroj i walcze z nim, dlatego odpisze na szybko.
Cytat:
ja sie przyzwyczailam, ale kondycja wlosow wzrosla o 100%, a uzywam go 2/3mycia na noc. helfy maja przeprowadzke, ale z tego co slyszalam nie maja problemem z magazynem. zadzwon i zapytaj ![]() od pepka w lewy bok. ja wiem co to, zapewne znowu mi 'pekl' jajnik i bede teraz kilka dni kulec z tego powodu. jak sie powtorzy to zrobie znowu serie badan.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-09-27 o 23:19 |
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Wtajemniczenie
|
kobieto dzięki za te ifno o magnezie
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- dziewczyny też wam kliknęłam 5
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

tylko pomóżcie mi z dodatkami, nie mam pojęcia jakie, koniecznie chcę pasek w talii ale jaki kolor? No i dodam że nie będę mieć możliwości pójścia do fryzjera, bo to jest wesele na wyjeździe, czy rozpuszczone włosy lekko podkręcone prostownicą będą pasować?

moze pochwale sie jak wroce

W niedziele byłam w chińczyku i kupiłam buty. Normanie nie wydałabym tam 90 zł na obuwie ale ta para wyglądała na prawdę masywnie i urzekła mnie od razu więc stwierdziłam że zaryzykuje. Buty typowo jesienne, sznurowane, na obcasie 10 cm, z pasem ćwieków. Wyglądały super.I co? Dzisiaj idąc na przystanek odpadł mi zupełnie obcas !!
( i są ludzie, którzy tej zasady trzymają dla własnego samopoczucia), więc wybierz tą w której się lepiej czujesz.
)
Zaraz biorę się za oglądanie.