|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
Cytat:
a malzenstwem bylismy 2 latadlatego-to zabrzmi patetycznie ale uwazam ze związke ktory mam jest prezentem dla mnie od losu za to wszytsko jak wczesniej bylam traktowana
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-09-27 o 19:18 |
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak też mi się zdawało że to Ty
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Ja już się przyznałam do 10
|
|
|
|
|
#4534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zjadłam narazie spasmoline bo mi sie brzucho napina i mnie boli ![]() Cytat:
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
oo ciekawe czy na wrzesniowkach ktos dzisiaj urodzil
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
położe sie na minutke..
|
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
czarnnamadonna to jestem za Ciebie szczescliwa podwojnie bo wiele razy nie doceniasz co masz w domu jak nie uslyszysz takich histori.
Ide sie napic i podlacze laptopa bo zaraz mi znikniecie Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-27 o 19:24 |
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
Ok mamusieńki lece poczytac ksiazki bo przyszly dzis te zamowione
![]() Swintuszcie ile wziezie, tylko juz nie meczcie tych biednych zwierzatek ![]() : |
|
|
|
#4541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odejść było okropnie ciężko, ale przychodzi taki dzień że wiesz że dłużej nie dasz rady i albo siebie zniszczysz do końca albo zaczniesz żyć od nowa i z czystym sumieniem powiem : mój rozwód to była najlepsza decyzja mojego życia
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Wtajemniczenie
|
Majka jak mozesz zmien na liscie ze 1 maluszek pozostal do zidentyfikowania, choc tak naprawde ja bardzo dawno nie widzialam tej dziewczyny Mojjiito czy jakos tak
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
laaaaaaaaa zostawic was na chwile i taaakie tematy
hehhe ja to nie mam co sie wypowiadac tz pierwszy ja pierwsza 10 lat ze soba 3 po slubie 1 dzieckooo 2 w drodzeeee ![]() ![]() ![]() i coooo jeszcze go nie ma wiec musze dzis sama niunke wykapac a padam juzzzz |
|
|
|
#4544 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nudna jestem bo mój męzuś był moim pierwszym, ale ja ślub brałam jak miałam niecałe 19 lat.
Wetne Wam się troche bo musze mojego synka pochwalić że waży już 1414g
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest człowiek, to jakiś stwór diabelski... Jaki był na początku? Widziałaś w nim to czym potem był dla Ciebie? |
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Anielka tobie to naleza sie uklony podziwiam cie normalnie chudzinkaaa a z taka sila
![]() noermalnie silna kobietta z ciebie
|
|
|
|
#4547 |
|
Raczkowanie
|
Zmienie temat bo wczoraj mialam wizyte i od kilku dni chodze co chwile siku i mialam straszne bole plecow. Nie pisalam nawet nikomu bo nie mialam sily a myslalam ze bede musiala na IP jechac. No ale wracajac do sedna postanowilam przed wizyta zbadac mocz i dobrze bo okazalo sie ze mam strasznie duzo leukocytow, erytrocytow, bakterii, waleczkow ... Jednym slowem gin jak to zobaczyl to widzialam strach w jego oczach. Dostalam antybiotyk i posiew moczu kazal zrobic. Zastanawial sie czy nie polozyc mnie na oddział gdyby z ,mała bylo cos nie tak ale na szczescie wszytsko dokladnie posprawdzal i jest ok, wcale nie jest taka mała ma juz ponad 2100 i mam sie przygotowac na 3500 cos kolo tego. A ja jestem na plusie 4 kg jak narazie. Miala ktoras z was problemy z bakteriami? Bo ja po nocach nie spie chodze co chwila siku z kilkoma kroplami masakra a te plamienia co mialam to byla prawdopodobnie krew w moczu
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
a wiec na dzien dobry gin mowi-a kto Pani kazal po tyg przyjechac (mialam byc w pon ale do dzis zwolnienie i sie okazalo ze jednego dnia nam przybraknie bo w pt nie przyjmuje i musze byc dzis - tak mi kazala recepcjonistka)a ja mowie ze zwolnienie trza a on do recepcjonistkipisac i wygonic do domu a ja ze sie nie dam bo mnie pstatnio nie badal a mnie to tu to tam pobolewa i chce zobaczyc czy ok na co on ze badaniem to mozemy tylko zaszkodzic ale skoro sie upieram to idziemy.a wiec z szyjka dalej tak jak bylo!!!!!!mam wpisane w karcie "NIECO SKROCONA" no i mu opowiadam coz tym cukrem a on mi ze to wszytsko jest jakas paranoja!!i ze bron boze mam nie pokazywac wynikow moczu bo insuline mi dadza od razu .i ze te 5 jednostek ktore daja dla ciezarnych to tak samo wplywa na ciezarna jak i na zdrowego czlowieka.i ze kazdy jak sobie poje to ma meksyk z cukrem wazne aby spadal.oczywiscie mam trzymac diete ale nie popadac w paranoje jak zobacze wyzszy cukier bo nic sie nie dzieje i ze to diabetolodzy wprowadzaja w nas niepotrzebny niepokoj waga malego 2160 zaraz zobacze jak to na siatce wyglada.troche jestem na niego zla bo mi zrobi usg ale takie szybkie zeby go zmierzyc.a jak lozysko, wody itd to nie wiem ![]() no i mam byc za 4 tyg...na dowidzenia mowie to sie chyba jeszcze zobaczymy za te 4 tyg a on do mnie-znajac pania to za dwa pani przyjedzie no i mowi ze jeszcze 3 tyg i mozna sie rozdwajac-ale znajac zycie te ciaze zagrozone lubia sie przenosic:Ppojechalam po wizycie do tesco kupilam kapcie, 6 bodziakow wiekszych bo byly przecenione, potem w aptece to co mi brakuje musze odznaczyc co kupilam i na koniec torbe mniejsza do szpitala dla malego wiec bede mogla powoli sie pakowac.kazal za 3 tyg odstawic luteine....eh kurde to ju tak blisko ..... z jednej str mi ulzylo z ta wizyta z drugiej jestem zla ze nie zrobil mi szczegolowego usg-ale chyba wie co robi co??co wizyte mam usg robione w sumie... lece czytac
|
|
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marti najwazniejsze ze jest wszystko ok i wazne ze szyjka za szybko sie nie skrocaKamilka brawa dla Natanielka niech rosnie chlopak
|
|
|
|
|
#4551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
dla Natanielka
|
|||
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec staram sie nie pamietac ..dlugo podejmowalam decyzje o rozwodzie bo wtedy bylam zastraszona, bylam inna niż teraz ale sie nie dalam, znalazlam tą sile i wnioslam o rozwod i doprowadzilam do konca chociaz nie bylo latwo, bo moj eks nie chcial nawet po rozwodzie wyprowadzic sie z mieszkania za ktore ja placilam-wynajmowalismny je, nie bylo na niego bata, sąd nie chcial go eksmitowac bo nie można , wlascicielka tez nie mogla i wyprowadzil sie po dwoch meisiacach od rozwodu ale to byl koszmar , gdyż ciagle przychodzil pijany itd itpdobra skonczylam ale sie rozpisalal ![]() ![]() a co do eksa to nadal nie pracuje z tego co wiem ![]() kamilka suepr ze synus je!!! marti super ze maly rosnie i ze ok z tym cukrem widzisz nie ma co sie denrewowac:8 ci diabetolodzy to jacys paranoicy Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-09-27 o 19:44 |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz do konca ciąży jestem na Furaginie i jest lepiej. Cytat:
|
|
|
#4555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duomox mi tez nic nie dawal. Furaginum jedyny działa na mnie fakt faktem ciagle sie chodzi siku i chce sie pić ale.. działa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- idę. brzuch mnie cały czas boli i sie spina. ide leżeć i już nie wróce. Do jutra
|
|
|
#4557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że ok Ja wczoraj też miałam tylko takie szybkie usg, bez mierzenia wszystkiego dokładnie, tylko tak jak pisałam dla sprawdzenia brzuszka. Na pewno wszystko jest dobrze!
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu musialam sie przekopac przez posty .. ale sie udalo ..
Padam .. dzisiejszy dzien mnie wykonczyl ..
|
#4560 | |
|
Zadomowienie
|
Marti, super wieści z wizyty. Cieszę się, że u Mikosia wszystko w porządku i że lekarz nie widzi powodu do obaw z tym cukrem
Cytat:
Ja też już uciekam, biorę leki i poczytam coś. Może jeszcze zajrzę powiedzieć dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

a malzenstwem bylismy 2 lata

Ja już się przyznałam do 10 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

(mialam byc w pon ale do dzis zwolnienie i sie okazalo ze jednego dnia nam przybraknie bo w pt nie przyjmuje i musze byc dzis - tak mi kazala recepcjonistka)