![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Mam jeszcze 2 odlewki na wymianę:
Byzance Rochas 3,3ml Fille en Aiguilles Lutens 3ml |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
Gdyby to był Midnight lub Dune... Ja właśnie narobilam zapasów Pure :-( Może masz coś jeszcze w zanadrzu na wydanie ?
![]()
#153 |
JESTEM ONA
|
Seraffino,
może Givenchy Eaudemoiselle, ok. 21ml/100ml i np. Black Cashmere nowa wersja ok. 12-13ml ? Albo La Perla Shiny Creation 80/100ml ?
#154 |
Konto usunięte
|
Najnowsza lista wymiankowa
![]() * Demeter Prune 25/30 ml * Demeter Bourbon 15 ml NOWE * Serge Lutens Daim Blond EDP około 28/50ml * Tesori D'Oriente Ambra Indiana 98/100 ml * Tesori D'Oriente Ambra i Szafran 100 ml NOWY * Gres Ambre de Cabochard 45/50 ml + pudełko * Guerlain Samsara Un Air 20/50 ml tester bez korka * Guerlain Samsara EDP 7.5 ml miniaturka ODLEWKI W ATOMIZERACH * Bond No.9 - Eau de Noho 3 ml * Byredo - Rose Noir 7 ml * Comme Des Garcons - Rose 8 ml * Chopard Wish 10 ml * Cartier Le Baiser du Dragon EDP 3.8 ml * Chanel - Chance Fraiche EDT 3.5 ml * Demeter - Humidor 4 ml * Dior Addict EDP 4.5 ml * Dior Miss Dior Cherie Eau de Parfum 2011 6 ml * Fendi Theorema 3 ml * Guerlain - Samsara Shine 8.5 ml * Givenchy - Organza Indecence 4.8 ml * L'Artisan - Dzing 4 ml * Smell Bent - Elf Fulfilling Prophecy 4.5 ml * The Body Shop - Amber Oud EDP 4.7 ml * Trussardi - Donna 2011 EDP 3 ml * Tesori D'Oriente - Ambra i Szafran 7 ml * Tesori D'Oriente - Ambra Indiana 7 ml * Tesori D'Oriente - Neroli i Kardamon 4.5 ml * Tesori D'Oriente - Paczula z Imbirem 4.8 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Amouage - Jubilation XXV men 1.9 ml F * Agent Provocateur EDP 1.2 ml R * Annick Goutal - Sables 1 ml R * Annick Goutal - Petite Cherie 1.70 ml F * Annick Goutal - Rose Absolue EDP 1.2 ml R * Annick Goutal - Rose Absolue Eau Parfumee 1.2 ml R * Banana Republic - Jade 2 ml R * Banana Republic - Alabster 1.8 ml R * Boadicea The Victorious - Intense 1.9 ml R * Boadicea The Victorious - Exotic 0.50 ml R * Bond No.9 - West Side 1.7 ml F * Bond No.9 New York Oud 1.5 ml F * Bond No.9 - Perfume Gold 1.5 ml F * Bond No.9 - Broadway Nite 1 ml R * Bond No.9 - The Scent of Peace 1.40 ml F * Bond No.9 - Union Squar 1.6 ml F * Bond No.9 - Chinatown 1.7 ml F * Byredo - Bal D'Afrique 1.8 ml R * Balmain - Ambre Gris 1.3 ml * Brosseau - ombre platine 1.2 ml R * Chanel No5 EDP 1.5 ml R * Chanel No5 EDT 1.5 ml F * Creed - Florentina 0.30 ml R * Carla Fracci - Salome 1.6 ml F * Comme des Garcons - Wonderwood 1 ml F * Cartier - must de cartier 2.2 ml R * Cacharel - Noa 2.5 ml R * Comptoir Sud Pacifique - Hemisphere Sud 1.5 ml R * Costume National - 21 0.40 ml R * Durbano - Cristal de Roche 1.2 ml R * Durbano - Amethyste 1.2 ml R * Durbano - Tourquise 1.2 ml R * Diptyque - Tarocco 1.8 ml F * DKNY Sweet Delicious 2012 1 ml R * E.Coudray - Ambre et Vanille 1.2 ml F * E. Coudray -Esperys 1.2 ml R * Eisenberg - back to paris 1.2 ml R * Etro - Paisley 1.2 ml F * Frapin - 1270 1 ml R * Frapin - Terre de Sarment 1 ml R * Fendi - Fantasia 1.3 ml R * Fendi - Celebration 1.7 ml R * Florascent Parfumeurs - Santal 1.2 ml R * Francis Kurkdjan - Absolue Pour le Soir 1.8 ml F * Gres - My Life 2.3 ml R * Gucci EDP 1.8 ml R * Gucci Pour Homme 4.5 ml R * Guerlain Flora Nymphe 1 ml F * Guerlain AA Pampelune 2 ml R * Guerlain - Mitsouko EDP 1.2 ml R * Givenchy AoD Le Secret Elixir 2.2 ml R * Honore des Pres - Vamp a NY 1.8 ml F * Honore des Pres - Sexy Angelic 1.2 ml R * Honore des Pres - Honore's Trip EDP 1.3 ml R * Honore des Pres - Love coco 1.2 ml R * Honore des Pres - I love les carottes 1.8 ml F * Honore des Pres - Chaman's Party 1.2 ml R * Isabey - Ambre de Carthage 0.50 ml R * Isabey - Gardenia 0.50 ml R * Isabey - Fleur Nocturne 0.50 ml R * JPG Gaultier2 1 ml R * Kilian - Surrender 0.70 ml F * Kilian - While Cristal 1.2 ml F * Kilian - Back to Black 0.50 ml F * Killian - Sweet Redemption 1.2 ml F * Kenzo - Madly 1.9 ml R * Lorenzo Villoresi - Alamut 2.2 ml R * Lubin - Inedite 0.80 ml F * Lubin - Black Jade 1 ml F * Lubin - Gin Fizz 0.80 ml F * Lubin - L'eau Neuve 1.2 ml R * Lubin - Idole de Lubin EDP 1 ml F * L'Artisan Batacuda 0.60 ml R * L'Artisan Piment Brulant 1.5 ml R * L'Artisan Timbuku - 1.2 ml R * Lutens - Daim Blond 0.30 ml R * Lutens - Five O'Clock au Gingembre 1 ml R * Laboratorio Olfativo - Nirmal 1 ml F * Lorenzo Villoresi - Piper Nigrum 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine - La Rose de Rosine 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine - Rose d'ete 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine - Ecime de Rose 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine - Rose d'Amour 1.3 ml F * Les Parfums De Rosine - Un Zest de Rose 1.1 ml F * Mauboussin - Histoire d'eau 0.50 ml R * Mona Di Orio - Carnation 0.80 ml R * M.Micallef - Night Aoud 1 ml R * M.Micallef - Shanaan EDP 1 ml R * Montale - Dark Purple 1.9 ml F * Montale - Aoud Roses Petals 0.50 ml R * Montale - Chocolate Greedy 0.60 ml R * Montale - Sweet Oriental Dreams 0.50 ml F * Menard - L'eau de Kasaneka 1 ml F * Menard - Authent 1 ml F * Prada - Tendre 1.3 ml F * Pro Fvmvm Roma - Soavissina 1.4 ml R * Pro Fvmvm Roma - Victrix 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma - Confetto 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma - Fiore d'ambra 1 ml R * Pro Fvmvm Roma - Vanitas 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma - Thundra 1.9 ml R * Penhaligon's - Artemisia 1.3 ml F * Penhaligon's - Lilly of the valley 1.4 ml F * Penhaligon's - Elixir 1.5 ml R * Penhaligon's - Lavandula 1.2 ml F * Penhaligon's - Bluebell 1.3 ml F * Perfumerie Generale - Cadjmere 1.7 ml R * Perfumerie Generale - Cuir Venenum 1.7 ml R * Perfumerie Generale - l'oiseau de nuit 1.6 ml R * Parfum d'Empire -Eau de Glorie 1.4 ml F * Parfum d'Empire - Azemour 1.4 ml F * Parfum d'Empire - Yuzu Fou 1.4 ml F * Rochas - Tocade EDT 3 ml F * Robert Piquet - Visa 0.30 ml R * Shiseido - Zen EDP 1.2 ml R * Smell Bent - The Bi-Polar Express 3.8 ml R * Smell Bent - Reindeer Games 1 ml R * Tauer - Lonestar Memories 0.60 ml R * Tauer - L'eau epices 1 ml R * Tauer - le maroc pour elle 0.30 ml R * Teo Cabanel - Oha 1.5 ml R * T.Mugler - Angel Rose 1.8 ml R * T.Mugler - Pure Havane 1.5 ml R * Tom Ford - Jasmin Rouge 2.2 ml R * Van Cleef & Arpels - midnight in paris 1 ml R * Vivienne Westwood - Anglomania 1.2 ml R * Yves Rocher - Voile d'Ambre 1.8 ml R PUSTE FLAKONY * Calvin Klein Obsession EDT for men 125 ml * JPG Gaultier2 40 ml * JPG Classique EDP 100 ml * Max Mara Le Parfum 50 ml Wymienię tylko i wyłącznie na odlewki: ++ Dior: Pure Poison Elixir, Miss Dior Eau Fraiche ++ Calvin Klein: CK One We Magnets, Euphoria EDP, Euphoria EDT, Euphoria Luminous Lustre, Euphoria Blossom, Euphoria Crystal Edition, Euphoria Spring Temptation, Forbidden Euphoria, Euphoria Men, Euphoria Men Intense, Obsession Night for Men ++ Cacharel: Noa Summer Edition, Noa Gold, Amor pour Homme, Amor pour Homme Tentation ++ Chanel: Coco Noir ++ Dsquared2: Potion woman ++ Givenchy: Very Irresistible L'Intense ++ Jean Paul Gaultier: Kokorico ++ Kenzo: Vintage, Indigo, Jungle pour Homme ++ Lady Gaga Fame ++ Prada: Candy ++ Rance: Eau Sublime 1795 ++ Serge Lutens: El Attarine ++ Tom Ford: Violet Blonde, Santal Blush, Tom Ford for Men, Tom Ford for Men Extreme ++Valentino: Valentina ++ Viktor & Rolf: Eau Mega, Spicebomb ++ Yves Saint Laurent: Opium Vapeurs de Parfu Interesują mnie także kosmetyki naturalne, ekologiczne organiczne. Zapraszam do mojego wątku wymiankowego. Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-10-04 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz coś za powyższe u mnie?
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Stella In Two Peony 25/75 Kenzo Le Monde Est Beau 30/50 Baby Doll 15/50 Oriflame, Amethyst Fatale 30/50 ... i mam jeszcze Miss Dior Cherie L'eau i Black XS (tester) - ale zostało kilka (10-15? ) ml we flaszkach, jak ktoś jest zainteresowany to mogę sprawdzić dokładnie Ogólnie szukam za powyższe jakiś konkretów różanych, dymnych, chętnie unisexów Edytowane przez ssue Czas edycji: 2012-09-27 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
Cartier - Le Baiser Du Dragon edp - jakieś 4,8ml Jimmy Choo - Jimmy Choo edp - ok. 4,5ml Escada - Absolutely Me - ok. 1,5ml Serge Lutens - Borneo 1834 - ok 2ml Lalique - Le Parfum - oryginalna próbka , bez dwóch psików
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Zaktualizowana lista próbek, serdecznie zapraszam do wymiany.
Firmowe: Amourage: Interlude Woman 2ml bez trzech psików Annick Goutal: Encens Flamboyant ok. 1,5 ml (próbka bez atomizera) Alfred Dunhill: Dunhill EDT, 1,7 ml (próbka nowa, bez atomizera) biehl. parfumkunstwerke: al01 2ml z bez trzech psików biehl. parfumkunstwerke: pc01 2ml z bez trzech psików biehl. parfumkunstwerke: pc01 2ml z bez trzech psików Rance 1795: Rose de Rose 1,6ml bez dwóch psików Rance 1795: Jasmin du Malbar 1,6ml bez trzech psików Rance 1795: Pres de Toi 1,6ml bez dwóch psików Baldessanini: Del Mar EDT 2ml (próbka bez atomizera), testowana, ubytek niezauważalny Comme des Garcons: 2EDP, 1,5ml, nowa Cindy Crawford: Summer Day EDT 1,5ml (próbka bez atomizera), testowana, ubytek niezauważalny Cartier: Delices de Carter: EDT 1,7ml, nowa Escada: Ocean Lounge EDT, 2ml (próbka bez atomizera), testowana, ubytek niezauważalny Kenneth Cole: New York Woman EDP, 1,5 ml minus trzy psiki Krizia: Teatro Alla Scalla EDO, 1,5ml pozostało ok 1ml (próbka bez atomizera) Lolita Lempicka: Lolita Lempicka EDP 1,2ml nowa Montale:Pretty Fruity (firmowa, 2ml ,bez atomizera, testowana, ubytek minimalny) Montale: Dark Purpl(firmowa, 2ml ,bez atomizera, testowana, ubytek minimalny) Nikos: Sculpture EDP 2,5ml, nowa Serge Lutens : Bas de soire EDP, 1ml nowa Tom Tailor: Speedlife Woman EDT, 1,2 ml, nowa próbki w samplach: Annick Goutal: Gardenia Passion ok 1ml Agent Provocateur: Agent Provocateur EDP, 2,5ml Ajmal: Shadow for Him, 0,6ml Annayake: Hanami EDT, 1ml Caron: Parfum Sacre EDT 2ml Comme des Garcons: Odeur 71 2,5ml bez trzech psików Elie Saab: Le Parfum EDP, 0,8ml Diptyque: Baies ml Estee Laude Privat Collection: Whire Moss Parfum 1,2ml Frapin: 1697, 0,3ml Francis Kurkdjian: Amyris Femme ok 1,2ml Francis Kurkdjian: Amyris Homme ok 1,2ml Fendi: Fendi EDP, 0,2ml Gale Hayman: Delicious Chocolate EDP, 2ml Jeus Del Pozo: In Black EDT, 0,4ml Jose Eisenberg: Rouge& Noir EDT, 1,2ml MariaLux: Madly ok 1,5ml MariaLux: Truly ok 1,5ml M.Micallef: Ylang in Gold ok 0,5ml Parfumerie Generale: Cuir Venenum 2ml Pierre Balmain: Ivoire 2ml Pierre Balmain: Miss Balmain 2ml Prada: Prada Intense 2 ml Thierry Mugler: Angel Sunessence EDT, 2ml Sephora: Monoi Vanilla 2ml Serge Lutens: Fourreau Noir2X 2ml SoOud: Ouris ok 0,3ml Revlon: Ajee EDT, 2,2ml Rochas: Madame EDT, 2,2ml Roger& Gallet EDC: Lavende Royale 2,2ml próbki lane, bez atomizerów: Calvin Klein: Euphoria EDT, 2ml Ungaro: Diva EDP, 2ml (próbka firmowa) Houbigant: Quelques Fleurs Royal ok. 0,8ml (próbka firmowa) Comme des Garcons: Dover Street Market ok. 1ml Del Rae Parfums: Eau Illuminee ok 1ml (próbka firmowa)
#162 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
zerknęłam na post z 24/09, nic nie znalazłam, chyba, że masz coś innego jeszcze?
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Trudne pytanie
![]() Szukam: mało aldehydowych szyprów, dymów, kadzideł, ambr, przypraw, drewien, ziół. Wszystkiego co wytrawne, gorzkie i słone. Tak z grubsza.
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eau de Givenchy Premierowa Piątka Chanel L'Air du Temps Ricci YSL Paris Herve Leger Avon (podobno podobny do FdB,i naprawdę piękny,tylko nie mój) 1/3 z 50ml flakon Faubourg 24 eau Delicate Lalique Nilang(nowa wersja)YSL Paris Le Jardins Romantique D&G Femme Rumba Jardins de Bagatelle Taylor White Diamonds itd... Chyba Ci to nie podpasuje,ale może? Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-09-27 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Ptaszku z checią oddam Armani Gio -mało go jednak mam bo okolo 4ml
![]() [QUOTE=_kapryska_;36786747]Seraffino, może Givenchy Eaudemoiselle, ok. 21ml/100ml i np. Black Cashmere nowa wersja ok. 12-13ml ? Nie znam Kaprysko Givenchy Eaudemoiselle. Cytat:
![]() [QUOTE=ssue;36791770]Znalazłabyś u mnie za pogrubione? Mam (wszystko we flaszkach): Stella In Two Peony 25/75 Kenzo Le Monde Est Beau 30/50 Baby Doll 15/50 Oriflame, Amethyst Fatale 30/50 ... i mam jeszcze Miss Dior Cherie L'eau i Black XS (tester) - ale zostało kilka (10-15? ) ml we flaszkach, jak ktoś jest zainteresowany to mogę sprawdzić dokładnie Potestuję zapachy i odpowiem ![]()
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
_Kaprysko_ ![]() gdyby Seraffina sie nie zdecydowala na wymiane z Toba ![]() mam mniej wiecej taka sama ilosc nowej DV, ktora chetnie oddam za Eaudemoiselle.... i... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
JESTEM ONA
|
Seraffino,
Może, to i lepiej, gdyż przed godziną dosłownie zapach powyższy został 'zaklepany' do wymiany 100%. Ale, gdybyś zechciała, to jeszcze mam La Perla Shiny Creation różano- puderkowy. 80/100ml .
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to i ja sie spoznilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
JESTEM ONA
|
Dlaczego nie wcześniej Magdulenko
![]()
#171 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Bom dopiero co tu wlazla
![]() I moja chec oddawania DV mija i powraca.... ale Eaudemoiselle poszukuje namietnie juz od dluzszego czasu, a nikt mi nie chce oddac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwlaszcza, ze mnie na flakonie najbardziej zalezy ![]() bo zapach - owszem, podoba mi sie - ale bez szalenstw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Znajdzie się dobra duszka , na pewno ![]() Cytat:
Ano właśnie, u mnie podobnie; zakupu dokonałam po testach... Eaudemoiselle Eau Fraiche, które bardzo mi przypasowały. a te odbieram zupełnie inaczej ( wychodzi niezidentyfikowana męska nuta) ![]()
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Edyto, niestety zapachy, które wymieniłaś choć piękne nie są z mojej bajki. Gdyby w Twojej kolekcji znalazło się coś mniej kwiatowego jestem do dyspozycji
![]()
#177 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Aktualizacja.
Flachy Mauboussin Historie dEau- 30ml/40 ml J'adore Labsolu edp około 50 ml/75 ml Dolce Vita Nowa wersja około 26 ml/ 30 ml Armani Mania rozowa około 30ml/75ml TM Innocent- 10ml/25ml Poison około 30ml/ 100ml Odlewki Armani Acqua di...-4 ml Y.Yamamoto-10 ml Tea Rose- 10 ml J'adore- miniaturka 5 ml,ubytek testowy, mały Givenchy Hot Couture -9ml
#179 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2012-09-28 o 03:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Hej Seraffinko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.