|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
ja pamiętam jak mojej mamie w czasie ciąży się bardzo często "urzygiwało". Ona bardzo dużo jeździła, więc musiała rzygać do szmatki a potem za okno
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne - przeciez to calkowicie zbedne i tak by wszystko wylecialo wraz z dzieckiem.
|
|
|
|
|
#4594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lęk separacyjny pojawia się u niemowląt około 9 tygodnia gdy zdają sobie sprawę, że dziecko i mama to dwa ciała i około 6 miesiąca gdy dziecko traci z oczy mamę i zdaje sobie sprawę z odleglości. Ale w dzien nie ma tego problemu. Może mnie nie widziec, nie słyszeć, nie czuc. Dopiero w nocy pojawiałby się problem? Nie sądzę. Podpytam innej lekarki na szczepieniu, jej bardziej ufam. Jak potwierdzi, to bedziemy musieli z TŻ się przemęczyć i on będzie ją brał do wieczornego usypiania (najlepej w łóżeczku, i to on będzie wstawał jak się w nocy przebudzi). Jakby chciała pociągnąć butelke, to sprawdzilabym czy faktycznie budzi się na jedzenie czy na potrzebę bliskości, a tak jest zonk. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Nie wiem dlaczego prkatykuje się przebijanie pęcherza płodowego, nie ma na to medycznych wskazań. No ale skoro robią to robią.
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
my juz idziemy spac - T zmeczony, ja tez a mloda jakos sie uspokoila to trzeba wykorzystac okazje
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Czytając wasze ciążowe opowieści zastanawiam się czy na pewno chcę być kiedykolwiek w ciąży
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
mi się śniła moja córeczka
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
"malusi" siniaczek mi wyskoczył
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
króliczek uroczy
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
Kroliczek jaka sliweczka haha mnie za to tak strezlilo z nosa ze mam cale rece wee krwi i cala posciel ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- bo coreczki sa sliczne moja tez bedzie sliczna - obojetnie jak bedzie wygladac ![]() dzisiaj w planie mam urzad pracy, zakupy i podlac kwiaty. Ogarnac to i tamto bo slonko swieci wiec jakis zastrzyk energi mam
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
a mi śniło się, że byłam z Norką na zakupach kosmetycznych a sprzedawała moja nauczycielka z gimnazjum
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Karolcia, a co zesmy fajnego kupily
![]() ja dzisiaj zabiore sie za spisywanie list z zakupami kosmetycznymi dla mamy - znaczy sie dla mnie a mama ma kupic Kumacie ze tu nie ma czegos takiego jak tonik czy plyn miceralny Trzeba jechac do duzego miasta i znalezc jakis sklep ala drogerie i jeszcez zabulic niezle. A mnie sie zaczyna wszystko konczyc tak wiec mama bedzie miala pole do popisu ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- boli mnie w krzyzu i nie moge sie ruszyc, cala noc mnie bolalo i sie zastanawiam jak mam ten dzien przetrwac po za lozkiem... uff wytrzymac jeszcze troche i bedzie koniec ![]() musze sie ogarnac i zrobic na ludzia
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Norka ja mleczka do demakijazu szukałam miesiąc i znalazłam w cubusie ale jest do dupy.
Ale mi dziwnie jak mi sie moja córeczka snila xd miała pól roczku i wyglądała jak ja i miała oczka tzta xd |
|
|
|
#4606 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
chciałam się pochwalić, że przeżyłam lekcje z gimnazjum, ba nawet nie weszli mi na głowę Jednej klasie odpuściłam i pozwoliłam robić co chcą, byle by tylko byli cicho
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
krolik jak szczegółowo :d
może Cię klątwa dopadła i to proroczy sen
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Samara to idealnei!
![]() Kath ta jeszcze czego W sumie z tżtem na weekend będziemy mieli wolny dom bo wszyscy w pracy. Jedynie Anitka będzie
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
a ja odkurzylam, starlam kurze i umylam kibel i lazienke
pierwsze pietro zrobione - jutro ogarne drugie. Jeszcze podlac kwiatki i ogarnac to i tamto i bede calkiem zadowolona TZ pracuje wiec jak zwykle nic nie robi w domu - ale go zmusilam by polozyl gladz na sciane co wieczorem ja pomaluje. A dla niego na wieczor zaplanowalam listwy w kuchni
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Samara, a widzisz nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() Królik, dla każdego rodzica jego dzieci są najpiękniejsze więc na pewno była śliczna tylko oby to nie był faktycznie proroczy sen
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie pierwszy raz od x czasu sprawdziłam w senniku to nawet dobrze mi się śniło, nic złego. Ostatnio wyśniłam śmierć babci mojej przyjaciółki i od tej pory mam pietra w czytaniu moich snów.
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
dzieci nie oznaczaja ze bedziesz miec dzieci - to ma oznaczac szczescie chyba
wiec taki sen to nic strasznego No ale z drugiej strony mi sie przysnila Iselin z jej imieniem i od poczatku wiedzialam ze to bedzie ona a nie on
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się często śni, albo czuję jak ma się stać coś złego w sensie ktoś z rodziny czy ktoś bliski ma umrzeć.
Pewnie powiecie, że ściemniam ale serio po kilku takich akcjach bałam się kłaść spać.
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
No że na szczęście, powodzenie itp. Może jakaś kaska mi wpłynie z niewiadomokąd
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
samara to super
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
ja wysnilam smierc mojego tescia, moejj ciotki i mojego dziadka i teraz kiedy snia mi sie psujace albo krwawiace zeby i dodatkowo o kims mysle intensywnie to zle oznacza. Moze to i zabobon ale 3 razy sie to sprawdzilo. Mama mowi ze jak zaczynam o kims mowic ze mi sie sni i czuje chorobe czy cos podobnego to ona sie boi.
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- no wlasnie Samara - jak tam najgorsza klasa sie spisala? Probowali wlezc ci na glowe czy byli spokojni? |
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierwszy raz miałam taki sen 8 lat temu, dziecko byłam jeszcze i przeraziłam się nie na żarty... Pamiętam ten sen do dziś jakbym odtwarzała go jak film. Śniły mi się 2 nagrobne tablice na każdej z nich był tylko jeden rok, bez dni i miesięcy a pod spodem 2004 pierwszy rok na jednej był inny na drugiej inny, a w tle nie było nic tylko ciemność i te dwie tablice, od tego snu się okropnie źle czułam ale nie wiedziałam dlaczego... 10 dni później mieli wypadek samochodowy moi wujkowie, mężowie dwóch sióstr mojej mamy... Dwa trupy na miejscu, przeraziłam się jak zobaczyłam ich roczniki urodzin na nagrobkach bo to były te które widziałam w śnie.
|
|
|
|
#4618 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Było tam dwóch chłopaków, którzy chcieli odpowiedzieć z zadania domowego, ale tez strasznie przeszkadzali, więc zagroziłam im, że jak się nie uspokoją to skreślę im plusy. No i sie uspokoili Cytat:
|
||
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Samara to tylko dowodzi mojej teorii ze nazwa najgorsza klasa jest tylko stygmatyzowaniem dzieci bo od razu daje sie im naklejke - przegrancy. Chyba ze masz takie magiczne podejscie do dzieci ze sie uspokajaja w twoim towarzystwie
|
|
|
|
#4620 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam takiego podejścia, absolutnie, po prostu wydaje mi się, że nauczyciele przypięli uczniom łatkę tych najgorszych... Naprawdę, przygotowałam się na najgorsze, a ja się dość miło zaskoczyłam ![]() w ogóle ostatnio zauważyłam, że wielu moich znajomych, którzy byli w kilkuletnim związku (pierwsza miłość) zaczęła się rozpadać... I to jakoś w tym roku Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2012-09-28 o 12:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

dziwne - przeciez to calkowicie zbedne i tak by wszystko wylecialo wraz z dzieckiem.
Nie wiem dlaczego prkatykuje się przebijanie pęcherza płodowego, nie ma na to medycznych wskazań. No ale skoro robią to robią.

Trzeba jechac do duzego miasta i znalezc jakis sklep ala drogerie i jeszcez zabulic niezle. A mnie sie zaczyna wszystko konczyc tak wiec mama bedzie miala pole do popisu