|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
Tak sobie mysle fejsbukowe dziewczyny, moze wrzucalabyscie linki do nowych blogowych postow na nasz watek na FB? Mialabym od razu wszystko podane na tacy
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Blond forever!
|
Cześć dziewczyny
![]() Mnie blogowanie jakoś nie kręci (może do czasu ), ale chętnie będę odwiedzać Wasze ![]() Mój TŻ właśnie przeprowadził rozmowę z jedną z moich współlokatorek, bo odkręciliśmy piec, bo u nas jest normalnie ziąb (TŻ przeziębiony od tygodnia, a ja od wczoraj mam katar do ziemi), a ona poszła i zakręciła To się pożaliłam... Już mi lepiej
|
|
#3664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio dotyka mnie złośliwość rzeczy martwych, właśnie ni stąd ni z owąd spaliła mi się bateria w laptopie.. Niedawno musiałam zmienić zasilacz. Dlaczego sprzęty zawsze muszą się psuć kiedy dopiero co minie gwarancja?! |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
można dołączyć? |
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Podobno część jest specjalnie produkowana w ten sposób. Macie tak, że bateria w komórze też się zaczyna mega sypać po około 2 latach?
|
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Witamy, zapraszamy, czuj się jak u siebie
![]() Cytat:
Niestety, w erze konsumpcjonizmu większość producentów nastawiona jest na ilość a nie na jakość... |
|
|
|
|
#3668 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Zapraszamy Zgadzam się
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, ja bym w więcej niż 18 stopni siedziała non stop z inhalatorem, a jak komuś zimno to może włożyć polar, trudniej w drugą stronę. Jak tamtej za ciepło to sensowniej jest skręcić piec niż płacić za ciepło i otwierać okno.
|
#3673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo, w takim przypadku to zupełnie inna inszość, ale jeśli robi to bo jej ot tak po prostu, za ciepło, no to nie jest to w porządku wobec pozostałych (równie dobrze może się rozebrać i założyć krótkie spodenki i bluzkę na ramiączka...)
|
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Blond forever!
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem okropnym zmarzluchem przez niskie ciśnienie i pomimo ciepłego ubrania marznę. Zresztą tutaj chodziło o to, aby podkręcić temperaturę o pół stopnia...
|
|
|
#3675 |
|
Konto usunięte
|
gumisia obserwuje
|
|
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
To chodzi o jakieś chore oszczędzanie. Jeszcze teraz jest ok, ale zimą to po prostu kosmos. Moja była współlokatorka, która mieszkała w tym pokoju dwa lata temu, mówiła, że trzy razy była przeziębiona, a z katarem chodziła non stop, bo te dziewczyny nie pozwalały podkręcić pieca i ona miała zimą 17 stopni w pokoju... Ja w zeszłym roku po prostu podkręcałam piec, bo czasami nie dało się wysiedzieć i okazało się, że rachunki nie były wyższe od tych zeszłorocznych... TŻ powiedział, że jak piec jest ustawiony i grzejniki trochę grzeją to jest lepiej niż włącza się dopiero w momencie, w którym temperatura spada, bo wtedy potrzebuje dużo energii, aby ponownie się rozgrzać...
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
W tym roku byłam na wakacjach z taką jedną dziewczyną. Po przyjeździe na miejsce okazało się, że dodatkowo trzeba płacić za zużyty prąd -złotówkę za kilowat (wcześniej nikt nas o tym nie poinformował, na stronie internetowej też nic takiego nie było no ale nie ważne). No i ta dziewczyna jak to usłyszała ciągle wyłączała bojler z gniazdka. Więc jak przychodził czas kąpieli to zanim woda się nagrzała to masakra. Próbowaliśmy tłumaczyć, że lepiej jest jak bojler podłączony jest non stop i co jakiś czas podgrzewa tylko wodę niż stoi wyłączony przez cały dzień i później musi grzać wszystko od nowa. Jej reakcja nas w sumie nie zaskoczyła: taak? no to ja za was bulić nie będę. No i nie zapłaciła wcale..
|
|
|
|
#3679 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Konto usunięte
|
u mnie nie, moj telefon ma 4 lata
i nadal smiga ekstra a gdybym nie miala checi by miec nowego iphone, nie musialabym brac ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- ja jestem po 2 rozdzialach Casual Vacancy mi na razie sie podobna ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kachaa ten bojler to nic, szczerze przyznam, że miałam ochotę wstać w nocy i ją utulić poduszeczką tak, żeby już nie wstała Oprócz wyłączania bojlera, wyłączała też non stop telewizor - szkoda tylko, że z gniazdka a nie guziczkiem. No i TV się spalił, na szczęście to jakiś stary model był i zapłaciliśmy za niego 40 zł tylko (My zapłaciliśmy, ona nie...) |
|
|
|
|
#3682 |
|
Konto usunięte
|
no recenzja to jak skoncze a czytam 2 ksiazki teraz :d a casual ma 500 stron
szybko nie pojdzie
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie obejrzałam pierwszy odcinek 9 sezonu GA!
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Konto usunięte
|
jest juz?::O zaraz bede sicagac
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- gdzie obejrzalas ? ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- mam mam tu oglsdam http://www.fastpasstv.ms/tv/greys-anatomy/ |
|
|
|
#3686 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki za cynk scarlett
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
ja piracę osiołkiem. oglądam bez napisów. kuuuurde, mogliby dawać codziennie no!
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Cytat:
a ja myślałam, że Wrzos to pies i chciałam pisać że bardzo oryginalne imie dla zwierzaka ![]() przeczytałam opis "A jeśli ciernie..." i bardzo intryguje ![]() trzymajcie kciuki dziewczyny bo jadę się dopytywać co i jak z komisem. Żeby raz chociaż było tak jak chcę
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę spoilerować, ale dość posępny odcinek w sumie - no ale co się dziwić po zakończeniu 8 sezonu.
Mam pytanko do dziewczyn, co lepiej stoją ze slangowym angielskim, bo ja taki bardziej elżbietański znam. Co to znaczy na nasze "booty call"? Bo było w odcinku i się zastanawiam czy to odpowiednik naszego najpopularniejszego przerywnika, czy raczej delikatniej dziewczyna na telefon?
|
#3690 |
|
Konto usunięte
|
ja torrenty, emula nie uzywam
![]() ale ze nie ma to obejrze online ![]() a napisy mi nie potrzebne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

szybko nie pojdzie