|
|
#2222 | ||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Znad blomby - dętystka uprzedziła , że przez dwa tygonie jeszcze może dawać się we znaki , zanim się zaadaptuje
no nic , przynajmniej jeszcze trochę schudnę ![]() Ja miałam na dworze cieplej niż w pracuni ![]() A obfite spsikanie miejsc skażonych zwykłym odwaniaczem do powietrza u mnie działa Cytat:
a no to to faksticznie bez problemuf można osiągnąć ![]() Cytat:
![]() 2.to dobra wieść Cytat:
drogą praktyki doszłam , że jedyny sposóbv podania tabletki to rozgnieść , zmieszać z masłem i wysmarować pysk , a nawet jeżeli się uda można wcisnąć bokiem coś podawanie strzykawką zawsze się soplami kończy i pluciem pokątnym ![]() Cytat:
2. to będzie jedyna zaleta tego smutnego stanu zwanego SKS ![]() 3.słuszna uwaga Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() No i kurna znowu mi cytaty zeżarło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2223 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mnie to się dziwne wydaje, może to już tylko po prostu złośliwość z jej strony? (Nie zrobiłeś Jej dobrze i są skutki A ona cały czas czeka, aż się domyślisz i w głębi siebie się podśmiechuje - a mógł już się parę lat temu obronić )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fariatki Fogle czy amsakreska nie zmieści się już do tagów? Tru może spróbuj dodać? ![]() Dobry ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- A to chyba u wszystkich tak jest ![]() To nie cytuj na raz wszystkiego, podziel sobie na dwa czy czy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#2224 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. a dziś już wcale nie - grzeją aż miło 3.ale mi zeżera w sposób nieoczekiwany - nigdy nie wiem , kiedy juz zeżre , a kiedy nie - raz mało a raz dużo przepuszcza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2226 |
|
Nindżopesz
|
Polly, doszli propki, dzieki
Otoz nie byla to bomba ani stare zarcie tylko Type B ( EDIT: to pachnie jak BC w wersji PH
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2012-09-28 o 10:42 |
|
|
|
#2227 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() zanotowałąm właściwy Cytat:
![]() zapomłam na smierć o maśle bo Król ostatnio nie wymagał dosutnie nic poza żarciem Cytat:
![]() ![]() 2. 3. dokłądnei pisać miałam uwaga nie wiedziaąłm ze kiedykolwiek to powiem ale JA JUŻ KCEM ZMYWARKEU ale muszeu poczekać bo jest wiele technicznych przeszkód w montażu u nas m.in przeinstalowanie pralki czyt przerobienie łązienki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-28 o 11:19 |
||
|
|
|
#2229 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uep mnie nap... Mam nadzieję, że to na poczet kaca po imprezie archeo, która ma być w sobotę...
|
|
#2230 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
ale z objętością i bez stylingu
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 ^^ |
||
|
|
|
#2231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry pospieszne
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-28 o 13:19 |
|
|
|
#2233 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabb, dziękować :chinczyk: za informację, będę szukać Sonomy
![]() Fogle miałam sen: (wrażliwi nie czytać )Rejcz wyprała jednego ze swoich kothów, ręcznie, w letniej wodzie i delikatnym płynie do płukania, nie protestował, buntować zaczął się dopiero, kiedy sięgnęła po żabki, by rozwieszać pranie ![]() Pachnącego dzionka ![]() (kiedy ponadrabiam Bar??????)
|
|
#2234 |
|
BAN stały
|
Płodzę LM
|
|
|
|
#2236 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Gryx, słyszałam, że na drożdże najlepszy jest czeski alkohol
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2237 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
tak z góry już ?1.to fakt ![]() 2.uuu , niedobrze znaczy ja wypróbowałam na pręgowanym dachowcu czyli nieboszcze Grubej , która innymi sposobami produkowała gigasople na masełko dawała się złapać . Na obecnych Kothach tfutfutfutfutfu dotąd nie praktykowałam , a jeden czarny Cytat:
no so w tym dziwnego , ręczne pranie w delikatnym płynie a potem przyszczypywac żabkami ? Śfiństfo noremalnie , i jeszcze może ogon chciala przyszczypnąć , też bym się na żabki zbuntowała
||
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha a coś w tym jest albowiem wczoraj król prosto z podwórka - czytaj łąk i pól i terenów błotnych dzie trwają budowy - wkomponował sie w pościel - moją kołdrę - wniosek iż musi byc lepsza i miększa niż chuopina - no i miałam ochote go wsadzić do pralki razem z pościelą była walka na wzrok - na szczęscie skończył szybką ucieczką ![]() poza tym ja ręcznie? ja ręcznie? kto mnie widzi piorącą ręcznie ręka do góry hop przecież to jest nie-po-trzeb-ny wysiłek to musiało być w trosce o kotha cudny sen cuuuudny
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-28 o 13:28 |
|
|
|
|
#2239 |
|
|
Siedzi Jasio z mamą w kuchni, mama się krząta przy garach, miesza, próbuje...
Jasio: Maaaamo, daaaaaaaaj ciasteczko.... Mama: Jasiu, widzisz, że szykuję obiad, zaraz będzie gotowy, a ciasteczko dostanesz później, na deser Jasio: Ale maaaamooo, daaaj ciasteczko Mama: Jasiu, troszkę cierpliwości, wytrzymasz Jasio: Ale prooooszę, daj ciasteczko... Mama: A umyłeś rączki? ![]() Jasio (zdziwiony): mamo, ale ja nie mam rączek... Mama: Nie ma rączek, nie ma ciasteczek!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wizaż to kopalnia wiedzy ![]() Cytat:
Macham znad zupy rzodkiewkowej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2242 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak, nadaję aktualnie z Oiom-u
Ogonie dziękuję za zawartość, pewnie sama nie pamiętasz co tam włozyłaś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2243 |
|
BAN stały
|
Jakaś miła pani właśnie do mnie zadzwoniła i zaprosiła na jutro na rozmowę
![]() Redsiu? ![]() Fogle to przerażające, ile ciuchów w sklepach mi się podoba... Dosłownie wszędzie, gdzie nie zajrzę KASYYYYYYYYYYY Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2012-09-28 o 16:15 |
|
|
|
#2244 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
No to super. Koleżanka mi w pracy powiedziała, że wyglądam,jak po ostrej imprezie, w głowie mi huczy, czuję, że katar mi głowę rozsadza, bolą wszystkie stawy... ![]() A jutro impreza, ostatnia była chyba 3 lata temu, ludzie z roku z całego kraju się zjeżdżają... Z resztą to ja byłam inicjatorką imprezy... Coś mam ostatnio pod górkę... Mam nadzieję, że przynajmniej koty się lepiej czują.
|
|
#2245 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Zaraz kogoś zabiję/uszkodzę/albocoinsze , jestem głodna jak dwie cholery , bo przez tę piiiiip plombę co się adaptuje nic nie mogę gryźć ![]() ![]() a małżon informowany przezmnie od rana o tym smutnym fakcie już jakieś 10 razy ostatni raz z godzinę temu , pojechał ze Śnieżką po zakupy i kupił trzy steki raz ze nie lubię , dwa nie mogę , trzy Jak.Można.Nie.Pamiętać.Cz egoś.Powtarzanego.W.Sumie .Od.Wczoraj.Wieczór.Co .Najmniej Kilkanaście.Razy .Zrobiłam sobie budyń
|
|
|
|
#2246 | |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Mieszkańców Dzikiego Wschodu informuję, że w ten weekend przybywam
|
|
|
|
#2247 |
|
BAN stały
|
- Co dziś jadłeś na obiad?
- Pizzę. - Czemu jeszcze nigdy nie jedliśmy razem pizzy?- Bo chcę Cię dobrze karmić, a nie jakimś junk shit. - No to dlaczego teraz sam nagle jesz junk shit? - Bo jestem chory ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Helpunku!!! Ile otwarte pesto może stać w lodówce?
|
|
|
|
#2248 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja ma wrażenie, ze ona Cię powoli zabija od dwóch lat. ![]() Nie myślałeś nad tym, żeby dostarczyć jej gotową pracę po terminie kiedy za późno jest na czepianie się. No, może tuż przed terminem, żeby czepła się tylko najwazniejszych rzeczy, a po pierwszych poprawkach wydrukować i oprawić? Bo ja tak robiłam trzy razy i za każdym razem zadziałało i praca była na bdb. ![]() No i jeszcze: teoria Spooory może być słuszna. ![]() Cytat:
![]() No to błysnęłam! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Do usług. ![]() Cytat:
Czy wyśniłaś może, za co go tymi żabkami łapać chciała? ![]() Jush fiem. Miała mi kobieta dziś do 17 wysłać wywiad do autoryzacji i dupa. Nie ma. Jak puszczą bzdety, to pójdę rozpierduchę w redakcji zrobić.
|
|
#2249 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja pamiętam jak opowiadałaś na zlocie w Katowicach ![]() ale Sabb chyba wtedy nie siedziała z nami ![]() Cytat:
mniemam że niezbyt długo ![]() ja sobie nieraz pleśniaczka w słoiku wyhodowałam Weekend )
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

no nic , przynajmniej jeszcze trochę schudnę 

u mnie działa 
, ale... Będziesz teraz miała ładne, niepomarszczone kolano?
już tym, od prawie 3 lat zmieniam, wykreślam, dodaję, łączę, poprawiam, uzupełniam, a i tak jest zawsze coś nie tak, jedna wielka amsakreska (pojęcia nie mam tak fogle, jak ludzie magisterkę w miesiąc napisać potrafią, no awykonalne i aogarnialne normalnie)
A ona cały czas czeka, aż się domyślisz i w głębi siebie
się podśmiechuje - a mógł już się parę lat temu obronić 

Czemu jeszcze nigdy nie jedliśmy razem pizzy?