|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Już się nie mogę doczekać. Tylko sprzedajaca zastrzegła sobie wysyłkę w ciagu 5 dni
![]() Cytat:
![]() Nie dziwi mnie to
|
|
#4382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Wczoraj nawet wypróbowałam - z dworca pkp na uczelnie, ok. 3km, a 1/3 trasy pod górkę Ale skoro pociągi mam tańsze dwukrotnie od biletów autobusowych, a i tak jestem w Lublinie o siódmej to przecież mogę się przejść - przynajmniej dopóki jest w miarę ciepłoCytat:
)Już dwa semestry tak przechodziliśmy - nigdy nie dało się przełożyć tak, żeby każdemu pasowało, a piątek było wolny (to grupa łączona z różnych kierunków, a i tak raptem ośmioosobowa )Zaczynam drugi rok ![]() Przeżyję, ale ponarzekać czasem można, dzięki Kochana za to, że przyjęłaś rolę spowiednika ![]() Cytat:
Nawet jeśli chce cię poderwać to nie znaczy, że bzdury opowiada, on szczere komplementy prawi - powiedz to P.
|
|
#4383 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
|
|
#4384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak ciepło to czasem z dworca z 3 km do szkoły czasem sobie chodziłam. Napisałam do busików w jakiej cenie i gdzie bilet można kupić. Cena podobna do biletów pociągowych, także żegnajcie pociążki. Chyba zakupię pudełko i będę robić ze sobą i nosić jakieś sałatki makaronowe albo z ryżem, bądź jakieś inne jedzenie. To nie za bardzo zdrowo jeść sobie jakiegoś batonika albo zapiekankę codziennie. Jak to z sałatkami się mi nie znudzi to jeszcze zakupię jakiś lepszy nie przeciekający kubek termiczny, bo miałam kiedyś taki za 20zł to przeciekał. Zielona herbata będzie ze mną, a nie jakiś słodki napój. |
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko! Przepraszam za poślizg, ale brakowało mi godzin w dobie
![]() Wszystkiego najpaznokciowszego z okazji Twojego święta ![]() Kciuka nie pokazuję, bo mam tak poharatane skórki, że wstyd ![]() Na kciuku też była panterka, taka jak na maluchu ![]() Więcej zdjęć ni mam bo nie zgrałam w pracy. Nie wiem jak to zrobiłam A teraz wytłumaczenie zdobienia. Szczerze i bez bicia się przyznaję, że nie miałam patentu na zdobienie dla Ciebie. Brak mnie było weny, więc w google grafice wklepałam "Agata paznokcie" ![]() I metodą na chybił trafił (czyli lataniem kursorem po całym ekranie z zamkniętymi oczami poczyniłam demokratycznie losowanie zdobienia ).Również bez bicia przyznam się, że dwa pierwsze losowania poszły w niepamięć, bo zdobienia były zbyt skomplikowane jak dla mnie ![]() Ale trzecie wylosowało się mię to i zmalowałam
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2013-01-03 o 09:56 |
|
|
|
#4387 |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36805123]
Chyba zakupię pudełko i będę robić ze sobą i nosić jakieś sałatki makaronowe albo z ryżem, bądź jakieś inne jedzenie. To nie za bardzo zdrowo jeść sobie jakiegoś batonika albo zapiekankę codziennie. Jak to z sałatkami się mi nie znudzi to jeszcze zakupię jakiś lepszy nie przeciekający kubek termiczny, bo miałam kiedyś taki za 20zł to przeciekał. Zielona herbata będzie ze mną, a nie jakiś słodki napój.[/QUOTE] Ja tak robiłam I na uczelnie, i do pracyJa tez Metoda pionierska No Karola... Kurek może być z Ciebie dumny I z Twoich pazurków
|
#4388 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Nie wiem..... Do stylizacji lubi joanne i londę, a do pielęnacji... Alfaparf..? W zasadzie nie interesowało mnie to nigdy. Po wizycie u niego moje włosy sa tak delikatne, że aż za delikatne ![]() Mi też nie. Za duży tunel Cytat:
Mi pomaga. Chociaż wolę Vaghotyl na pierwsze stadium zastosować i wtedy nie pęka. Na wskazówce, to wygląda jak by się te brzegi miały spotkac ![]() Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36805123]Ja nawet wprowadzać nie muszę. Do przystanku mam ok. 1-1,5 km i codziennie rano i wieczorem do busiku/pociągu tyle mam. Najbardziej nie lubię jak jest błoto, bo to taka żółta piaskowa droga. Rano kawy nie potrzebuję, bo zwykle pokonuję tą odległość w dość szybkim tempie. Jak ciepło to czasem z dworca z 3 km do szkoły czasem sobie chodziłam. (...) Chyba zakupię pudełko i będę robić ze sobą i nosić jakieś sałatki makaronowe albo z ryżem, bądź jakieś inne jedzenie. To nie za bardzo zdrowo jeść sobie jakiegoś batonika albo zapiekankę codziennie. Jak to z sałatkami się mi nie znudzi to jeszcze zakupię jakiś lepszy nie przeciekający kubek termiczny, bo miałam kiedyś taki za 20zł to przeciekał. Zielona herbata będzie ze mną, a nie jakiś słodki napój.[/QUOTE] No jak pada, to też czekam na autobus... Dokładnie- taki spacer jak kawa jest ![]() Ja zawsze tak robię w pracy. Fajnym mykiem jest kupienie mrożonki, na patelnię (jak są ziemniaczki tam, to robię je najpierw do zrumienienia) podsmażenie poprzedniego dnia, z jakaś wkąłdką białkową- kurczak, kiełbaska, feta itp. Do tego zioła, i pycha jedzonko na dwie porcje. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ma migdały!
Dlaczego ja nic o tym nie wiem? ![]() Cudności!
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki trochę upośledzony tygrys A tło jest zielonkawe. To Lime Up Tylko zdjęcie jak zawsze z przekłamanymi kolorami Cytat:
Nie chwaliłam się, bo odrastały sobie spokojnie po połamaniu. Musiałam je wypiłować na okrągło, bo wtedy wszystkie miały w miarę jednakowy kształt. Na dniach będę wracać do kwadratów ![]() Dziękuję Nadrobiłabym Was, ale nie mam kiedy. Będę podczytywać z partyzanta
|
||
|
|
|
#4391 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4392 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3679011 8]O mamo skąd oni biorą te nazwy...
Może wyjdzie jakaś kolekcja z Barneyem. Pod nazwą, np. "SUIT UP" !!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rudziaku- zdrówka dla Mamy! Będzie dobrze
|
|||
|
|
|
#4393 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Lwiątko z Cintry
|
miałam takie samo skojarzenie jak Śniegowa co do tych pszczółek ![]() super zdobienie a ten kształt taki nie Karolowy
|
#4395 | |||
|
Konto usunięte
|
Heloł
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Matko co ja czytam... ![]() ![]() Albo: "top Wait For It coat"... ![]() Od rana babram włoski w olejach, odżywkach i jedwabiach. ![]() O ile pierwsze spotkanie było dla mnie masakryczne (ale sobie powiedziałam, że muszę nabrać wprawy i tyle), o tyle dzisiaj - drugie podejście już jest git. Wiadomo że na włosach jeszcze efektów nie widać, poza układaniem, ale przynajmniej zrobiły się mięciutkie i... no pachną zabójczo
|
|||
|
|
|
#4396 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale to tylko mnie się tak z suszarką skojarzyły? ![]() Tak jak mnie nie dziwi, że Ciebie E. na randkę zapraszał ![]() Cytat:
No, od razu go zapytałam, dlaczego uważa, że jak I. mnie chwali to dlatego, że chce mnie poderwać, a nie dlatego, że uważa, że dobrze jeżdżę. To P. mi na to, że I. mógł powiedzieć, że dobrze jeżdżę, a nie że jemu się dobrze ze mną jeździ (Jeziuuu... Jakie masło maślane mi wyszło Cytat:
![]() Ale Dziewczęta, żeby nie było- mój P. ma takie specyficzne poczucie humoru Nie jest to człowiek chorobliwie zazdrosny o mnie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4397 | |||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
te połączenie kolorów !! ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
Kochana rozumiem, moja mama miała dwie poważne operacje w życiu, takie naprawdę. Nie cierpi szpitali, lekarzy unika jak może. Ale ja zawsze, gdy jest coś nie tak ją tam wyganiam, i widzę,że jest dobrze ![]() Po 1 : nie można sugerować się rozmiarem mięśniaka, potrafią być naprawdę baaaardzo duże, a nie są złośliwe. Oczywiście, nie we wszystkich przypadkach ale zazwyczaj często. Podejście bardzo dużo zdziała, musicie się z mamą wspierać widzisz.. moja mama miała wtedy bardzo dużo stresu, mało wsparcia...jednak podejście bardzo dużo dało. Operacja w wielu przypadkach to bardzo dobre wyjście. Strach ma wielkie oczy, po wszystkim już będzie na pewno spokojna Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2012-09-28 o 14:51 |
|||
|
|
|
#4398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie z kolei lecą teksty "moja żona umawia się popołudniami z jakimś facetem i ja jeszcze za to płacę" A raz jak mnie małżon podwoził na jazdy i zobaczył jak I. podjeżdża eLką na parking to sapnął tylko "to on taki młody jest?!" Nie żebym mu chciała specjalnie jakieś powody do zazdrości dawać, czy coś...
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja druga 0.5 l z 3 łyżeczek <3 Cytat:
ale jak pech to pech - zamknęli mi przychodnie, trzyma mnie juz tak tydzien ! [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36800508]Mam nadzieję, bo inaczej ![]() [/QUOTE] hahahahah ![]() Cytat:
ja zaraz chyba zabiorę się w końcu za malowanie, tak mi nie po drodze z tym ostatnio..też miałam takie skojarzenia ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4401 |
|
Placuszek racuszek
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3680723 8]
U mnie z kolei lecą teksty "moja żona umawia się popołudniami z jakimś facetem i ja jeszcze za to płacę" A raz jak mnie małżon podwoził na jazdy i zobaczył jak I. podjeżdża eLką na parking to sapnął tylko "to on taki młody jest?!" Nie żebym mu chciała specjalnie jakieś powody do zazdrości dawać, czy coś... [/QUOTE]Ja cię kręce.. nie wiem jakbym się zachowała.. chyba jakiś krzywy pseudo uśmiech i "yhy " |
|
|
|
#4402 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam mu dłużna nie jestem w podobnych sytuacjach ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Ała, o mamo... ja bym po takiej kawie telepała się jak epileptyk Ja to pijam raz, góra dwa razy dziennie taką z półtorej łyżeczki a i tak to raczej mleko z kawą jest niż kawa z mlekiem.
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
rozbawiłaś mnie tym niesamowicie, fajnie to musi wyglądać jak ktoś czyta to nie wiedząc do czego to było..
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3680738 0] Ała, o mamo... ja bym po takiej kawie telepała się jak epileptyk Ja to pijam raz, góra dwa razy dziennie taką z półtorej łyżeczki a i tak to raczej mleko z kawą jest niż kawa z mlekiem. [/QUOTE]takich normalnych z 1.5-2 łyzeczek z mlekiem moge i 5 wypić w ciągu dnia takie większe to 2 ostatnio pije
|
|
|
|
#4405 |
|
Placuszek racuszek
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3680738 0]Eee, to żarty są... Wszystko na 100% to czyste żarty
Ja tam mu dłużna nie jestem w podobnych sytuacjach [/QUOTE]Ale czekaj.. bo nie zajarzyłam to mąż tak powiedział? hahahahahaha Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2012-09-28 o 15:07 |
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastosowałabym moją standardową w takich przypadkach odzywkę pt.: "Sama jesteś jajo" , ale tego nie zrobię, bo jaja czy nie są bardzo ładne[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3680705 4] ![]() Albo: "top Wait For It coat"... ![]() Od rana babram włoski w olejach, odżywkach i jedwabiach. ![]() O ile pierwsze spotkanie było dla mnie masakryczne (ale sobie powiedziałam, że muszę nabrać wprawy i tyle), o tyle dzisiaj - drugie podejście już jest git. Wiadomo że na włosach jeszcze efektów nie widać, poza układaniem, ale przynajmniej zrobiły się mięciutkie i... no pachną zabójczo [/QUOTE]Aaahahaha Dla samej nazwy za włosy i cierpliwość Tak poleciałam ci różową Artiste, że aż wczoraj sama ją kupiłam![]() Cytat:
|
|
#4407 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja tez kiedyś piłąm dużo i mocne. Ostatnio mleko kawowe czaaaasem. Znaczy mikroilość kawy z dużą ilością mleka- nigdy rozpuszczalna.
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pokroić bym się za nią dała.
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Doooobre! Jaja moga ładne być. |
|
|
|
|
#4410 |
|
Konto usunięte
|
Mam brać zastrzyki przez 10 dni i odstawić żel pod prysznic jaki teraz mam,mam myć się białym jeleniem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

ja to wolę natłuszczać bo to daje ulgę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)