|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23
Cytat:
no ale zawsze dobre chociaż częściowe rozliczenie kosztów podróży, bo skoro teraz mam wyjazdowe projekty i mam robić po 250km po pracy to ojoj...Moniak, tak na pierwszy rzut oka na to co napisałaś, to jeśli to nowy laptop w miarę, to może po aktualizacji kolejnej wszystko wróci do normy. Mi dziś w pracy padł dotyk na interaktywnym 100calowym monitorze , ale sobie przypomniałam że 10min temu system cośtam aktualizował i po dwóch monitach o ponowne uruchamianie w końcu mi laptop ruszył te urządzenia peryferyjne i działała tablica na mój dotyk dzisiaj Windoza puszcza aktualizację i w każdy pierwszy wtorek miesiąca całe pakiety uaktualnień dostępne do automatycznych aktualizacji.Cytat:
parametry: 1015BX 10.1''ng. C60 ATi HD6250 1GB 320GB VC W7S – 1330 zł 1015BX 10.1"ng. C60 ATi HD6250 1GB 320GB VC W7S Klasa produktu: Notebook / netbook ; Rodzina produktów: ASUS seria Eee; Klasa procesora: AMD C-Series Dual-Core; Kod procesora: C-60; Prędkość procesora: 1 GHz; Pojemność pamięci podręcznej: 1 MB; Technologia Hyperthreading: Nie; Technologia Intel Wireless Display (WiDi): Nie; Pojemność dysku (HDD): 320 GB; Rodzaj dysku: Standardowy (nośnik magnetyczny); Zainstalowana pamięć: 1024 MB; Rodzaj pamięci: On-board DDR3; Maksymalna wielkość pamięci: 1024 MB; Przekątna ekranu LCD: 10,1 cali; Typ ekranu: TFT WSVGA [LED]; Maksymalna rozdzielczość LCD: 1024 x 600; Typ karty graficznej: AMD Radeon HD 6250; Dodatkowe informacje n/t zainst. pamięci: Przydzielana dynamicznie; Karta dźwiękowa: Zintegrowana; Napędy wbudowane (zainstalowane): Brak; Typ gniazda rozszerzeń: Brak; Urządzenia wskazujące: TouchPad; Klawiatura numeryczna: Nie; Rodzaj baterii: Li-Ion; Złącza zewn.: 1x 15-stykowe D-Sub (wyjście na monitor), 1 x HDMI, 2x USB 2.0, 1x RJ-45 (LAN), 1x combo audio (mikrofon/słuchawki), wejście zasilania (DC-in); Bezprzewodowa karta sieciowa: Tak; Typ bezprzewodowej karty sieciowej: IEEE 802.11b/g/n; Bluetooth: Nie; Zainstalowany moduł WWAN/3G: Nie; IR (podczerwień): Nie; Czytnik kart pamięci: Tak; Typy odczytywanych kart pamięci: SecureDigital Card, SecureDigital Card High-Capacity (SDHC), MultiMedia Card; Wyposażenie standardowe: 1x10/100BaseTX FastEthernet (RJ45), Głośniki stereo, Mikrofon , Zintegrowana kamera; Zainstalowany system operacyjny: Microsoft Windows 7 Starter; Szerokość: 262 mm; Głębokość: 178 mm; Wysokość: 23,6 mm, 36,4 mm; Masa netto: 1,29 kg; Kolor: Czerwony fotki (w jedną Junior mi właził to już go pstryknęłam |
||
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#2433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masakra.. ale czemu dla mnie ta praca domowa?? - mój kościół 4km od domu ja tylko jeżdżę i jeżdżę ciagle gdzieś o 16.45 dzisiaj szkoła muzyczna ![]() Dobrze, że w kolejnym tygodniu mąż ma na ranki, to on polata do kościoła jeden tydzień. Kto jutro ze mną tu posiedzi do 2giej w nocy? Jutro wycieczka ze szkoły muzycznej do Wawy, Żelazowa Wola, muzeum Chopina , jakiś teatr. Junior koniecznie chciał, no to go zapisałam, a jak się dowiedziałam że wyjazd o 6.20 spod muzycznej a powrót o 2giej w nocy to żałowałam że go zapisałam Kolejny weekend do bani nawet się nie wyśpię, bo przecież około południa w niedzielkę jest Inwazja A jutro rano mąż Juniora powiezie, a potem to ja bo wiadomo- mąż chce wieczorem piwko strzelić, a ja będę siedzieć jak ta Muma
|
||
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Sheryl, zdrówka dla Stasia
Dokia, jaki przystojny ten mój zięć
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
100g czego pysznego ma 530kal ??
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
ooo. dzięki... a jaki ma kołtun na głowie. Dzisiaj w szkole robili obrazki z ziaren, potrzebne były ziarna, tekturka, i ...lakier do włosów
- po zrobieniu obrazków, resztę musieli wypryskać sobie na głowy Idę z parkingu do szkoły po niego, a biegną chłopcy już z jego klasy- każdy z kogutem na głowie i krzyczą: "mama Marcina idzie" , któryś podbiega i mówi "plose pani, Marcin też ma takie włosy, my wszyscy mamy takie włosy!!" ach co za radocha |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Helol po pracy. Rano nie mogłam wejść na wizaz bo mnie telefon nie łączył.
Majka w centrum wcale gorąco nie jest wiatr wieje co prawda ciepły ale robi na lbie mopa Dokia ja dlatego mojego dziecka nie pytam bo odpowiedź usłysze zawsze taką samą na różaniec trzeba chodzić... Zostały jeszcze te placki ziemniaczane? |
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie jakiś owocowy sok . A po co Ci to?
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Despa, jak głowa?
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam prezent na Dzien Chlopaka uff. Wierze, ze sie spodoba
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Czipsy?
![]() Co kupiłaś?
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Kupilam ksiazke Jestes Bogiem, do kolelcji bedzie miial bo ma juz Paktofonike.
|
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cmi ale pol nocy nie spalam wiec mi się w autobusie sensie robi Ja też... |
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę odgapić? Ile za nią dałaś?
|
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() pochwalisz się co? ![]() Despa zaczyna się faktycznie schładzać,słońce zachodzi coraz częściej,teraz wyskoczyłam do biblioteki w lekkim sweterku z rękawami 3/4 i już mi za gorąco nie było,ale godzinę temu się zgrzałam mocno |
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2449 | ||
|
szeryfcio
|
Moje ulubione danie z okresu wczesnoszkolnego. Zawsze było na stołówkach. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dokia, widzę, że drugie dziecię tez do Ciebie podobne. ![]() Dzięki
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem tych procedur kościelnych, nie nadążam za nimi, jestem chyba agnostykiem wychowującym dziecko w wierze. Zresztą moja mama, jak ją wkurzyłam swoją teorią antykościelną i antyklerykalną, to mnie zawsze wyzywała od agnostyków Kto jutro jeszcze do pracy leci? bo ja na 11tą |
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej podobałby się film na DVD ale jeszcze tego nie ma
Myślałam nad kurtką na jesień, bo sam sobie już jedną kupił ale taką ala zamszowa Już sobie wyobrażam jak cudownie będzie się ją czyścić jak ją ubabra Dlatego myślę nad drugą
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-09-28 o 16:25 |
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Musso! Wygrywasz pełne 530kal zawartych w 100g Milki!
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
no tak, chciałaś zburzyć mój spokój
Cytat:
![]() Naprawdę Junior mój?? dzięki |
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, ze mozesz. To jest scenariusz
w Empiku, 35zl. Teraz jest mega popyt na Pfk... Ale polecam pierwsza ksiazke, kupilam ja pare lat temu i w niej sa takie sceny, ktorych w filmie nie ma -scenariusz.na brudno. A w Jestes Bogiem jest juz tali scenariusz na czysto. Mi tam sie najbardziej wstep podobal - rozmowa z tworca scenariusza.
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie odmówię
ostatnio jem tyle, że masakra
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamknęłabym się w stówce A ta pierwsza książka jak się nazywała? Pamiętasz? |
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2460 |
|
vel Turkusoowa :)
|
ja na 6
![]() Potwierdzam że Junior do Ciebie podobny Sherylcia zdrówka dla Stasia ![]() lecę się dalej włóczyć,będę za jakiś czas |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

jak brałam delegacje, to mi się opłacało i jeszcze na tym 'zarobiłam', bo jeździłam autem na gaz 

zawiesza się przy uruchamianiu - powiedź mi, że to nic wielkiego 
no ale zawsze dobre chociaż częściowe rozliczenie kosztów podróży, bo skoro teraz mam wyjazdowe projekty i mam robić po 250km po pracy to ojoj...

.
ja tylko jeżdżę i jeżdżę ciagle gdzieś
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Moje ulubione danie z okresu wczesnoszkolnego. Zawsze było na stołówkach.
Dlatego myślę nad drugą