|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Hello wszystkim
![]() Nie mowie, ze na pewno, ale najprawdopodobniej nie dostane mojego zamowienia z K02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka! Milego tygodnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli zalegała z opłatami zamawiając ostatniego dnia w kampanii 02, a następnego zaczęła się kamp. 03, to niestety takie zamówienie nie zostanie już zrealizowane. ![]() Jeśli chcesz się zajmować Avon-em, to najlepiej sama się zapisz i działaj pod swoim nazwiskiem ![]() Pozdrowionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3996 |
Zadomowienie
|
Potrzebuję link do nowego katalogu ! FAST PLZ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
co do tej wiadomości - chyba dziś już się niczego nie dowiem. babka była niedostępna, a teraz nie odbiera. w środę prawdopodobnie będę znowu w okolicach biura to ich ponownie nawiedze i spróbuje z nich coś wycisnąć...
mam już podgląd fakturki z 03 - mało tego - ledwie na 300zl, jest wszystko, łącznie z zaległymi skarpetkami. alternatywne tylko różdżczka + błyszczyk perceive. |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
a jakoś tak pamiętam
![]() będę nieskromna i powiem, że mam bardzo dobra pamięc do twarzy, ludzi, pamiętam kogo gdzie spotkałam i o czym gadaliśmy, pamietam co kto mówił, gdzie i kiedy. I pamietam,ze własnie takie maile dostajesz ![]() Ja tam nigdy nic z mojego okręgu nie dostałam ![]() na razie zbieram zamówienia z minikatalogu, z którego składam zamówionko 20.02 Nicolette5 - tez mi się wydaje, ze ta dziewczyna ma niezaplaconą fakturę i dlatego nie dostanie zamówienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
a propos minikatalogu - czy na drugi termin k03 można złożyć zamówienie tylko i wyłącznie właśnie z mini? muszę się postarać, żeby dobić do 500zl w drugim terminie, bo wolałabym mieć 28% na 04 niż 23%.
hm... może zainwestuję w coś, co da się sprzedać. ostatnio tak zrobiłam chyba w katalogu 13, dzięki czemu przekroczyłam 1200 - zamówiłam wtedy m.in to perceive bez atomizera. już się nawet przymierzałam, żeby zacząć używać, bo kończy mi się always, ale akurat znalazła się klientka, która chce ten zapach. powoli pozbywam się "zapasów" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w minikatalogu będę mieć zamówienia, ale zamówię z K03 (już miałam dostawę na 1 termin) jeszcze demo Far Away, bo tak mnie ten zapach urzekł, że muszę go mieć, a nie wzięłam go teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 |
Zadomowienie
|
Spodobal mi sie wizualnie naszyjnik z K04 ze strony 90, taki dlugi z kolorowymi koralikami, ten na dole po prawej i wydaje mi sie, ze on juz kiedys byl w katalogu (choc moge sie mylic), ale nawet nie mam jak przeszukac forum, bo nie moge sie na skanie doczytac nazwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma długość 122 cm edit - masz rację, tak, on już był w poprzednich katalogach i w 1 części wątku o avonie varda pisała,że go zamówiła i że jest bardzo ładny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
może spróbuję jeszcze raz
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
A macie porowanie Podkladu rozswietlajacego Z Avonu z Rimmel Recover.jaka roznica miedzy nimi. Bez porownywania odcieni.
Czy jest tak samo lekki?Prosze o odpowiedz ![]() Ponawiam swoje pytanie
![]() |
#4007 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() Dzisiaj poszłam na spotkanie okręgu zapytać się o szczegóły TPS (co musze mieć), bo chcę wziąć na siebie już a nie na siostrę ![]() ![]() ![]() Pomalowałam się nową szminką z PW (w tym czarnym opakowaniu) i bardzo fajna, trwała, trochę nawilża i podobała się mojemu Tż ![]() Jutro złożę zamówienie Właśnie, Justysiek, nie możesz zamówić u kogoś z dniem J albo przez neta (jakieś konsultantki prowadzą sklepy w necie)? |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie zlozylam zamowienie z kat.3 - chyba najmniejsze od dwoch lat kupowania w Avonie
![]() 1. krem - zel matujacy PoreFection 2. pianka oczyszczajaca PoreFection 3. lakier Glass Reflections Berry Nic wiecej mnie nie zainteresowalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3682918]
Właśnie, Justysiek, nie możesz zamówić u kogoś z dniem J albo przez neta (jakieś konsultantki prowadzą sklepy w necie)?[/QUOTE] Masz na mysli w ogole czy z K02? Bo ja mysle, ze K02 to juz nie ma sensu, jakos przeboleje, bo juz mam dosyc, setki razy sie dopytywalam kolezanke, czy zlozyla zamowienie i juz az mi glupio bylo w kolko o tym samym gadac ![]() A od teraz bede zamawiac u babeczki, o ktorej juz wspomnialam - w pore sie kobiecina odezwala, jakby wyczula, hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam pytanie-dostałam zamówienie z k03 jak wiecie.Na podglądzie faktury na stronce avonumam kwotę przed upustem 1040zł-ale przyszły mi 2 braki z poprzednich katalogów-wiem że nie wliczają się one do bazy upustu ale czy jeśli chciałabym policzyć na jaką kwotę muszę zebrać zamówienia na drugi termin żeby dobić do wyższego upustu to czy mam odjąć od tej kwoty 1040zł wartość braków?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zadomowienie
|
Hej Vanilla
![]()
#4017 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wystawiono mi fakturę i jako alternatywne mam: -zelowe poduszeczki pod stopy -cien w kulce frost CT Braki: -cień Chocolate -konturówka do powiek Black z CT (pojedyncza) -nakrapiany cień do powiek (ten taki zielonkawy, nie pamiętam nazwy odcienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Margo80 moim zdaniem to Twoja OMS robi takie promocje ![]() ![]()
#4020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.