|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Cytat:
Biedna malutka... a zjadła coś, co mogło jej zaszkodzić? Oby to nie był początek jakiejś jelitówki, tyle tych bakterii teraz w powietrzu ![]() Na tyle, na ile jestem na bieżąco, to nie... Ale możliwe, że coś przeoczyłam.
|
|
#122 | ||||
|
Zadomowienie
|
Jeszcze chwilkę jestem to popiszę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla małża ![]() A ja nic nie zafunduję - bo mnie nie będzie. Ale ja zawsze mówiłam że uznaję tylko Dzień Mężczyzn ten 10 marca (dzień 40 męczenników ). Przynajmniej ten dzień zawsze był obchodzony u mnie w domu (a miałam 3 mężczyzn - 2 braci i tatę).Cytat:
![]() Cytat:
dla mężaNaprawdę jest tak że nikt nie widzi? I nie widać że ja jestem w tej grupie dla osób spoza grupy? Bo ja od jakiegoś czasu chciałam się do Was dopisać ale wiem że może to wyda się głupie ale nie koniecznie chcę aby wszyscy znajomi wiedzieli o moim stanie. Nie to że się nie cieszę - bo bardzo się cieszę, my bardzo chcieliśmy tego szczęścia ale wiecie jak to czasem jest, ma się różnych znajomych z przeszłości. Ci co mieli wiedzieć wiedzą...a inni dowiedzą się jak Bobo przyjdzie na świat.
|
||||
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Marti kurcze co z tymi ludzmi jest, jakies myslenie maja ograniczone
twoj brat, DeKajki siostra, Landi siostra... z rodzina to najlepiej na zdjeciach kurde. Zamiast pomagac ciazowkom, to jeszcze problemy robia,a tu sie denerwowac nie wolno biedulko z tym cukrem wspolczuje omg padlam, czytam o fantazjach erotycznych dziewczyn i sie chichram jak mala dziewczynka - myslalby kto ze jakas swieta, ale daleko mi oj bardzo daleko ![]() Niteczka na pewno nic nie widac co sie napisze w tym prywatnym klubie na fb, ja rowniez nie pokazuje nigdzie zdjec w ciazy ani o tym nie pisze na fb czy nk. Kto ma wiedziec to wie,a inni dowiedza sie po fakcie.
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-28 o 17:45 |
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu zrobila sobie smietnik wieczorny i podejrzewam ze dlatego.dzis juz na szczescie ok
![]() Napisalam do niej smsa-mam nadzieje ze sie odezwei.juz wczoraj mialam o nia pytac i jakos zapomnialam. Ale mi blogo po tym cukierku ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Milenko tak to juz jest:/ na obcych mozna bardziej polegac:/ |
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Nowy watek i już 5 stron??? Szalejecie
![]() Zjadłam obiad i jeszcze moje wczorajsze ciasto z owocami ![]() I posadziłam sobie wrzosy na balkonie
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Anetko- obu szybko Cię wypuścili ! Najważniejsze, ze wyniki ok !
Marti- to się mała namęczyła.. na szczęście już ok.. Natalka- mój mąż jechał chyba na Świecie.. korka niestety nie uniknął i będzie może za 2 godziny.. Karola- brawo za udaną wizytę !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Acha - znacie ten blog? www.dzieciowo.pl Ostatnio na niego trafiłam i bardzo mi się podoba
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Mart jak Laurka sie czuje lepiej torszke
![]() Karola moja w 32 tyg (dokldnie) miala 1901, wiec prawei tak samo A ja bylam u nowej znajomej na kawce. Poznalysmy sie jakis czas temu w polskim sklepie i co sie okazalo mieszka w budynku obok i ma date porodu na dzien pozniej niz ja Posiedzialm tam 3 godz i nagadac sie nie moglysmy. Filip szczesliwy bo mu czekolad i kinderkow nakupowala jeszcze bajki dysneya wlaczyla wiec byl w niebie
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
justa a Twoj maz na silownie to tak dla relaxu czy bardziej profesjonalnie?? Bo wreszcie widze kogos, kogo maz tez silowni nie opuszcza
![]() ![]() Aneet trzymaj sie kochana
|
|
|
|
#132 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisala Madzia ze razem z mezem sa przeziebieni i siedza w pieleszach.
Today to super ze sie tak zbieglo a Laurka juz ok
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Today- mój mąż miał taki okres czasu kiedy był prawie codziennie na siłce..teraz biega prawie codziennie i zaczął grac znowu w siatkę..nawet zapisał się do ligi i w niedzielę idziemy na mecz
No, ale zawód mojego męża wymaga wzorowej kondycji fizycznej![]() Marti dzięki za info od Madzi biedna.. niech się kurują
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Magda - fajnie, że to sprawdzilas
![]() Kaamila - ja juz chyba na pamiec znam te analizy artykulow dzieciecych - teraz sie biore za czytanie codziennych wpisow - bardzo mi sie podobaja
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Marti a jak tam z Twoim cukrem kochana? lepiej troszke
kaaamila heh znam to dokaldnie, a czemu zmienil silownie na bieganie? A gdzie Tz pracuje, ze taki wazny jest dla niego wyglad Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-28 o 17:58 |
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
O nie ... mój M. też ma jutro imieniny.... Szlag... Kiedyś pytałam co by chciał, to powiedział, że nic mu nie trzeba.... Zapomniałam i jestem w czarnej duuuupie...
![]() Też zajrze na ten blog, który polecacie
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biega bo lubi Na siłownię chodzi jeszcze jak ma służbę, bo na terenie komendy mają do dyspozycji..
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
ten wieczór zapowiada się jeszcze gorzej niż myślałam . Mąż wściekły bo musiał zostać na awarii to tego musiał jechać po swego ojca który jest na pruty i nie chciał wrócić do domu trzeba będzie po niego jechać jeszcze raz. Teściowa zła jak osa... ja się źle czuje cukier skoczył mi z 96 na 146... do tego nie mam do kogo przytulić i jestem głodna...
. a wieczór jeszcze długi..jedyna pociecha to to że maluszek bryka ....
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
moj besdzie za godz ...jedzie z gdanska do poznania
kamila chyba z twoim sie minie
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia a co zjadlas?? staraj sie jesc powoli i mierz cukier rowno godzine po skonczonym posilku.wspolczuje Ci wiem jak sie czujesz
ale na pocieszenie powiem Ci ze z czasem sie przyzwyczaisz-beda gorsze dni ale w miare uplywu czasu przywykniesz i sie z tym jakos pogodzisz to tylko chwilowe mowie Ci to ja-ktora od ponad 10 tyg jest na diecie i od swieta zje cukierka-dzis byl ten dzien ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Moj tez Michal ale ja imienin nie obchodze.irytuja mnie moi tescie-twierdza ze imieniny sa wazniejsze od urodzin tylko ze ja moglam miec na imie Basia, Kasia, Zdzisia a daty urodzin nie zmienie wiec takie podejscie mnie wkurza
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Mart buiednas Ty, a Ty przeciez normalnie jestes super szczupla
Kamilka hehe to na mundur polecialas, lepiej jak dba o sibeie i spedza czas robiac co lubi a nie przesiadujac w barze przy piwieCo do imienin my nie obchodzimy, skladamy sobie zyczenia, i to najwazniejsze bo pamietamy. Dla mnie sa wazne swieta i urodziny
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-28 o 18:12 |
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis zjadlam tabliczke bąbolady i z pol paki michalkow i zdycham..tak to jest jak sie jest chytruskiem |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Marti- zgadzam się co do obchodzenia imienin.. ja uznaje tylko urodziny a moja rodizna na siłę wymysla nasze imieniny.. mówią, że oni ochodzą to i to tak więc musi byc sprawiedliwie i my również powinniśmy je ochodzic..
![]() Today- ja tam się cieszę, bo to jego zdrowie Jak się rusza ma również lepszy nastrój A co do munduru..hehe..można tak powiedziec....................... Jeszcze z 50 minutek i chyba mężuś będzie !!!!!!!!!!!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-09-28 o 18:14 |
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Boje sie ze jak urodze to bede wygladac jak dziecie oswiecimia:/
Za mundurem Panny sznurem ![]() Anielko a mi sie mega chce ptasiego mleczka, prince polo i pawelka
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Laura obudzila sie po polnocy z bolem brzuszka i plakala ze chce na pogotowie(moje dziecie nigdy nie narzeka nawet jak jest chore)miala rozwolnienie, dalam jej leki ktore mialam w domu na problemy zoladkowo-jelitowe wlaczylam bajke zeby zapomniala ze ja boli i jakos przeszlo.musialam rano wstac bo miala dzis impreze w przedszkolu i plakala ze ona musi wyzdrowiec i na nia pojsc.

). Przynajmniej ten dzień zawsze był obchodzony u mnie w domu (a miałam 3 mężczyzn - 2 braci i tatę).
Moja ulubiona zupka!
twoj brat, DeKajki siostra, Landi siostra... z rodzina to najlepiej na zdjeciach kurde. Zamiast pomagac ciazowkom, to jeszcze problemy robia,a tu sie denerwowac nie wolno 

. a wieczór jeszcze długi..