|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
oooo widzisz super A ja melduję, że się nie maluję tzn podkładu nie używam, ani bb ani nic... korektora tylko niestety bo coś strasznego mam na twarzy ostatnio.. ![]() próbowałam kiedyś... ni cholery mi nie wychodziło ładnie..
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Wraca celebritis marnotrawna
Najpierw najważniejsze!Agatko przepraszam, że tak późno ole ważne że z całego serduszka! Spełnienia lakierowych snów i dużoooooooooooo dużooo radości w życiu kochana
|
|
|
|
#4474 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
przeurocze są!
|
|
#4475 | ||||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Ale cudowne ! dziękuję ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Cytat:
ale nie daję głowy anioł..haha Cytat:
Ja jestem uczulona na pochodną, ampicylinę |
||||
|
|
|
#4476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie płacz
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko
![]() Złamałam jednego paznokcia dwa razy w ciągu jednego dnia a teraz pomykam z wygryzionym na maxa kciukiem |
|
|
|
#4478 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Kochana, ja teraz popierdykam z pazurkami do opuszka tak mi smutno troszkę..
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby, co tak milczycie? Żyjecie?
|
#4480 |
|
Lwiątko z Cintry
|
żyję wszystkie coś zamilkły, a ja siedzę i oglądam Hanię
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Ja żyję
|
|
|
|
#4482 |
|
Konto usunięte
|
wlasnie zobaczylam swoje plany. W pon na infie mam od 8 do 19. A egzamin mam 16 30. O matmie juz nie wspomne. Tyyyle zajęć mi sie pokrywa. I nie wiem na które chodzić póki nie zorientuje sie jak te grupy pozmieniać.Pierwszego dnia chyba nie beda na cwicznieniach i ps sprawdzać obecności? |
|
|
|
#4483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, to i ja bym poprosiła o nadanie moim bardziej migdałkowatego kształtu, bo mam z niektórymi maleńki problem. chociaż i tak jest coraz lepiej ![]() a trwa, nie powiem że nie bardzo ułatwia życie ![]() Cytat:
chociaż powiem Ci że w Lublinie zdarza się to nagminnie.. czasami zlitują się nad babcią czy dziadkiem, jak drepta niby biegnąc i próbując nie zabić się kulami, czy laską.. a wczoraj też była akcja na przystanku, jak jakaś dziewczyna z gimnazjum/liceum szła z koleżankami i jak to kiedyś bywało dokuczało się sobie, nie? coś tam było na rzeczy, ta zaczęła piszczeć a babka z mordą, bo inaczej tego nie nazwę i wyzywa dziewczynę od dzi.wek ta idzie a babka ,,Ty dzi.wko z PGRu!'' [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3681339 2]Powariowali w tym rossmanie... ![]() A ja razem z nimi... popłynęłam ![]() Parę ładnych dyszek o tak lekką ręką poszło się kochać. Ale żeby nie było, dzięki temu mam spore zapasy kosmetyków i różnych takich dupereli, a w sumie... w normalnych cenach poszło by ze dwie dychy więcej Tylko i tak jeszcze nie wszystko kupiłam co chciałam... ![]() [/quote] co kupiłaś? kurcze, dlatego omijam rossmana, a skusiłabym się na nową odżywkę isany, 4 krem na zapas, szampon, maskę alterry, i parę innych dupereli, a szamponów, odżywek, kremów i wszystkiego mam dostatek. ![]() Cytat:
![]() nie lubię tej perłowej mięty z miss sporty, ale do zdobień jest idealna ![]() Cytat:
) i co jakiś czas właśnie dziąsła jakby odchodziły od zębów. i zawsze się tym bawię, a jak zapomnę to zrośnie się i jest spokój. do następnego razu ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36817789] wlasnie zobaczylam swoje plany. W pon na infie mam od 8 do 19. A egzamin mam 16 30. O matmie juz nie wspomne. Tyyyle zajęć mi sie pokrywa. I nie wiem na które chodzić póki nie zorientuje sie jak te grupy pozmieniać.Pierwszego dnia chyba nie beda na cwicznieniach i ps sprawdzać obecności?[/QUOTE] 2 kierunki robisz, tak? mi też się pokrywają, kombinuję tak się poprzenosić w szkole i na studiach żeby mieć ewentualnie jednego komisa, a w tym momencie grożą mi spokojnie 2, jak nie więcej, a wiadomo też ze studia ważniejsze.. ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- to ja dziękuję, a Ty świętuj, bo święto przedłużone pięknie, korzystaaaaj ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze się nie zaczęło, a ja się już stresuje. Będzie mnie trochę mniej w wątku
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
![]() Jak mnie to uczulenie swędzi..Dziś muszę iść na zastrzyk wieczorem i się uczyc
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja w końcu kupiłam bo ile można ciapać kredką
2 tygodnie leży i czeka na inaugurację. Może dziś coś pokropkuję Owszem, słyszałam, ale wcale nie jest taka prodta. Znaczy mnie nie wychodzi np. ![]() Ale ja to ja Cytat:
![]() Boże, daj cierpliwość do takich ludzi Aaaawwww. Totalnie przeurocze! ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36818563]Hejka ![]() Jak mnie to uczulenie swędzi..Dziś muszę iść na zastrzyk wieczorem i się uczyc [/QUOTE]Wredne paskudztwo. Oby szybko zeszło Dzień dobry. Byłam wczoraj z kumplem na chińszczyźnie i do tej pory czuję, że jestem przejedzona ![]() Ale doobre było ![]() A dziś meczyk i transmisja w TV ![]() Czuję się jak narkoman na głodzie. Brakowało mi tego Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-09-29 o 09:20 |
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36818349]Zaczynam. Tylko to na jednym wydziale jest i dość pokrewne. Starsze roczniki mówiły że jakoś udaje się im to pogodzić. Tylko że ja z matmy chyba nie mogę mieć jakichś przedmiotów nie zaliczonych bądź zaliczonych później, bo już na zamawiane się nie załapię.
Jeszcze się nie zaczęło, a ja się już stresuje. Będzie mnie trochę mniej w wątku [/QUOTE]no ładnie się rzuciłaś na 1 rok ![]() ja miałam drugi semestr tak zawalony że masakra.. prawie 500 godzin na semestr. teraz nie chcę nawet myśleć o tym, bo przyjdzie co do czego siedzieć codziennie po 10 godzin: szkoła + uczelnia + doliczając do tego lekką ręką ponad godzinę na dojazdy to chyba się wykończę i takie ostatnio były rozprawy o książkach i Kingu... no dosłownie połykam ,,Mroczną połowę'' *_______________* jest tak brutalna i tak psychiczna momentami, że olaboga... ale ciągnie mnie do Kinga jak dawno nie ciągnęło ogólnie do książek ![]() morderstwo, koleś - ofiara - leży nagi, z odciętym penisem, wsadzonym w usta, odciętym językiem, przybitym do tablicy pinezką i do tego wycinek z artykułu z gazety, który pojawił przez niego? King... |
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki meczyk i gdzie? Mam piwko w lodówce i coś bym sobie oglądnęła przy nim
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię
Cytat:
Skra ![]()
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
ale ryje banie
![]() no musze czytać, po prostu czuje taki przymus.. połowę w ciągu niecałych 24 godzin przeczytałam, gdyby nie mój Ukochany i wczorajsze zakupy i wyjście wieczorem pewnie już bym kończyła.. |
|
|
|
#4491 |
|
Konto usunięte
|
Swędzi !
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
niee drap! zajmij ręce czymś, krem, zmywacz, lakier, gra, cokolwiek..
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę dzielna, poszukam
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Karola, mam coś dla Ciebie prosto z Mrocznej połowy
odnosnie Twoich jaj i tygryska upośledzonego ... Cytat:
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Placuszek racuszek
|
Witam kochane!
Wpadłam tylko ogłosić dla kogo malujemy w październiku! ![]() Po długim namyśle i rozważaniu, wybrałam mani, które jako pierwsze bardzo mnie zauroczyło. Swoją magią,prostotą a jednak nietuzinkowością. Wszystkie inne prace, oczywiście jak zwykle na poziomie godnym podziwu dziękuję dziewczyny, jesteście wielkie ![]() pewnie już nie będę miała przyjemności dostąpić tego zaszczytu, ale to było bardzo miłe. Bez względu na intencje wszystkich Przekazuję comiesięczne święto.... alizkrainy za: Cytat:
![]() Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2012-09-29 o 10:49 |
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zapisać datę w kalendarzu
|
|
#4499 |
|
Konto usunięte
|
Brawo Ala !
zasłużylaś!
|
|
|
|
#4500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kojarzą mi się trochę z mani, które kiedyś zrobiłaś dla Rudej.Beatko, opowiedz coś o tych kosmetykach z Bath & Body Works. Jak składy wyglądają? Żele pod prysznic mają SLSy? Alik, gratulacje!
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

)

Najpierw najważniejsze!

wlasnie zobaczylam swoje plany. W pon na infie mam od 8 do 19. A egzamin mam 16 30. O matmie juz nie wspomne. Tyyyle zajęć mi sie pokrywa. I nie wiem na które chodzić póki nie zorientuje sie jak te grupy pozmieniać.

) i co jakiś czas właśnie dziąsła jakby odchodziły od zębów. i zawsze się tym bawię, a jak zapomnę to zrośnie się i jest spokój. do następnego razu