|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
no no widzę że finisz już blisko trzymam kciuki za udane zakończenie przygotowań.Ja miałam wolne 3 dni poślubie ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
oj chyba Viollet87 jest ekspertem w tej dziedzinie z tego co pamiętam
|
|
|
#3722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam dokładnie to co Ty (pisząc że zgadzam się z moją przedmówczynią) ale jednocześnie podałam przykład kuzynki, której ciąża przebiegała super-prawidłowo, samopoczucie idealne i tak dalej, a i tak nieoczekiwanie urodziła w 7. miesiącu. Gdyby akurat była za granicą na wakacjach to musiałaby tam urodzić... a jechać mogła spokojnie bo lekarz nie widział przeciwwskazań. Po prostu wolę nie ryzykować takich "atrakcji". I wcale nie twierdzę że to akurat podróż mogłaby wywołać poród tylko że dziecko po prostu samo z siebie nagle zaczęłoby pchać się na świat. Rodzić w Bułgarii albo w Egipcie? Nie, dziękuję No ale to ja, każdy sam musi zdecydować czy jest gotowy na taką ewentualność.Cytat:
) cechy. Ostatnio zamawiałam dla chrześnicy wersję kompaktową z motywem owcy, zamówienie przyszło po tygodniu Swoją drogą myślałam że padnę! Od dawna zamierzałam kupić jej tę szczotkę (rozczesywanie to dla niej zmora, a kiedy ja uczesałam ją swoim TT to stwierdziła, że fajnie), ale jakoś mi schodziło, a jak już zebrałam się w sobie to zobaczyłam w ofercie sklepu szczotkę akurat z owcą - czyli ze zwierzakiem, na punkcie którego chrześnica ma autentyczną szajbę (wszystko musi być z owcą - zeszyty, naklejki, plecak, maskotki, ma nawet torebkę w kształcie owcy... a zaczęło się od tego, że 4 lata temu dałam jej termofor zapakowany w pluszową owcę właśnie). Nie zrobili szczotki z kotem, z psem, tylko akurat z owcą, no fuks jak nie wiem, po prostu MUSIAŁAM kupić ![]() Cytat:
Po prostu mam i uwielbiam |
|||
|
|
|
#3723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale numer z tą owcą na szczotce
|
|
#3724 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem tych kobiet które na sile leżą przez 9 miesięcy bo szczerze się boje że samej będzie mi ciężko normalnie funkcjonować przez okres ciąży a ja nie umiem wyleżeć w łózko nawet przez tydzień. Ale wiecie tak piszemy o tych udających chore a ja kiedyś usłyszałam od dziewczyny która niedługo miała rodzić że ona w domu robi wszystko (nosi i przestawia meble, myje okna itd) bo oni wpadli i jej nie zależy. Szok i paranoja Cytat:
a skąd ten voucher wygrali :PCytat:
Cytat:
Cytat:
Ja kupowałam przez Allegro od kobiety z Warszawy i nie mam pojęcia czy jest ona oryginalna czy nie ale przyznaję ze łatwiej mi włosy rozczesać pomimo ze mi nie leży w ręku i dłużej się schodzi |
|||||
|
|
|
#3725 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zazdroszczę chociaż ja tydzień przed bardzo chciałam być już po ![]() Trochę Wam zostało, oby wszystko udało się idealnie załatwić. Cytat:
Ale krucho z kasą ... Dziewczyny które mają: polecacie starą wersję czy nową??
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, rozkłada mnie przeziębienie. Jadę na Gripexie... młody też się trochę zaziębił przez tą pogodę... a w sobotę ślub... masakra jakaś... znacie jakieś skuteczne sposoby na katar?? mam zamiast nosa kranik...
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - Mojemu TŻ pomógł tylko amol
stary sprawdzony sposób i co najważniejsze działa ![]() Ja zawszę moczę nóżki w bardzo gorącej wodzie z solą do tego polopiryna plus skarpetki na noc i oczywiście amol TŻ zawsze śmiał się ze mnie , a od tygodnia żadne leki mu nie pomagały i wczoraj poprosił mnie o moje specyfiki , a dziś rano jak by ręką odjął kataru brak i śmieje się ze mnie, że jestem jego szarlatanką Viollet - najważniejsze, że chrześniaczka ma owieczkę Pradip - Ja też lubię czytać znaczenia imion i bardzo często One się sprawdzają JJJustynAAA - zazdroszczę Ci, że to dopiero przed Tobą!!! Ja po ślubie miałam tydzień wolnego , a przed ślubem 4 dni zwolnienia z powodu jelitówki
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak wiem -pisałam ogólnie tylko akurat jakoś mi się tak na Twoim poście rozpisało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
oj niedobrze- łyknij końską dawke rutinoscorbinu... Na cieknący nos polecam sudafed i sinupret. a jeśli chodzi o ogólne bóle grypowe to dla mnie najlepszy jest tabcin Właż pod kołdre i się grzej. Zdrówka życzę
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
mayeczk87, justiii87, Pradip wy mi zazdrościcie a ja się zastanawiam jak się z tym wszystkim ogranąc i zaczynam łapac przysłowiowego stresa, a do tego w pracy sporo pracy....
Chociaż jak tak pomyślę to cieszę się że to już ) za chwilkę, zaraz ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Zmykam... do przyszłych teściów na obiadek, potem jedziemy zobaczyć jakieś mieszkanie które Tż wypatrzył do zakupu a 0 19 mam spotkanie z panią od kwiatów. Odezwę się pewnie wieczorkiem...
|
#3730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - brat kolegi wygrał ten voucher na koło 10 tys zł ze swojej firmy gdzie pracuje
Mayeczka - a ja znam jedną tylko wersję szczotki TT, co masz na myśli mówiąc nowa wersja? ja znam jedynie normalną wersję (dużą) lub kompaktową Justii - a jak stosujesz ten amol? nacierasz się nim? ja lubię herbatę z whiskey, miodem i cytryną Justynaa - ja miałam 2 tygodnie, ale w domu byłam dopiero we wtorek przed ślubem |
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
witam Wasz Dziewczynki w ten deszczowy poranek
![]() U mnie pada i jest szaro- błeeee no ale dobrze że dziś piąteczek miłego dzionka
|
|
#3733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piątek!
![]() Cytat:
no i przypuszczam że udoskonalona, może lepiej leży w dłoni? ![]() Cytat:
![]() Echh zazdroszczę ślubującym jutro / za tydzień My z TŻ za tydzień idziemy na wesele zaprzyjaźnionej pary z naszej paczki, nie możemy się doczekać
|
||
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my 13 października idziemy na wesele do znajomych- już nie mogę się doczekać uwielbiam wesela
|
|
|
#3735 | |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
U nas chłodno ,ale za to świeci piękne słoneczko ciekawe jaka pogoda będzie za tydzień o tej porze ![]() My już na ostatniej prostej z załatwieniami ,ale mimo to jeszcze troszke zostało : -dziś odbieram sukienke ![]() -jutro idziemy do księdza zapłacić za ślub -w poniedziałek mam spotkanie z fryzjerką a potem jedziemy ustalić ostateczne manu z właścicielami sali -w poniedziałek zamawiamy też dekoracje do kościoła -musimy kupić wina -spotkanie z kamerzystą i fotografem -wybrać piosenkę na pierwszy taniec i chyba tyle ostatnio całe dnie spędzamy poza domem załatwiając jakieś sprawy weselne , a do tego mam jakieś kiepskie samopoczucie , chyba bierze mnie jakaś grypa Cóż to będzie mój ostatni weekend jako panna Jakoś jeszcze w to nie dowierzam , że to już tak blisko
|
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos - nacieram się amolem - klatka piersiowa
od razu oddycha mi się lepiej i kaszel mam lżejszy ![]() Na katar dobra jest gorąca herbata z wódeczką rozgrzewa i człowiek jak nowo narodzony ![]() Ja lubię takie domowe sposoby. Lepiej wypić miksturę z % niż wziąć garść leków, dla mnie to już ostateczność. magnusia - Ja też uwielbiam wesela ale po maratonie sierpniowym jak na razie mamy przesyt , ale jak by jakieś w listopadzie wyskoczyło to bym się ucieszyła Nienawidzę takiej pogody , a te temperatury mnie wykańczają odkąd wróciliśmy z Egiptu nie mogę się przestawić dziś spałam w szlafroku i skarpetkach TŻ śmiał się ze mnie, a za chwilę sam założył skarpetki Ten klimat Nam nie sprzyja ![]() niki - ale Ci zazdroszczę tych przygotowań tej bieganiny!!! Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-09-28 o 10:24 |
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już niewiele zostało a za tydzień bvędziesz żonka
|
|
|
#3738 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja chyba jestem zimnolubna bo dziś spałam przy otwartym oknie i w samej koszulce ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3739 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko w ten sam weekend mam zjazd na studiach i kurcze będę to musiała jakos pogodzic![]() Cytat:
![]() Teraz masz właśnie taki czas, ze ciągła bieganina za sprawami ślubnymi, ale fajnie to jest- przynajmniej mi się podobało ![]() Kurcze, to juz tuż, tuż
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
ale wam fajnie dziewczynki, że ten dzień jeszcze przed wami! zazdroszczę
![]() Justiii - ja czasem nacieram się maścią Vick... Lecę do pracy, a po dzisiejszym dniu też mam weekend!!! |
|
|
|
#3741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo, zwłaszcza kiedy idziemy na wesela znajomych, zawsze to inaczej niż na "rodzinnych" weselach (te też lubię ale to już nie to samo) - na szczęście mamy z TŻ dużą paczkę bliskich znajomych (panowie - sztuk ok. 12 - znają się od dziecka, potem każdy z nich poznał dziewczynę i tym sposobem ich paczka rozrosła się o pokaźne grono żeńskie, od kilku lat trzymamy się razem, wspólne wyjazdy itp. ). Teraz jest wysyp wesel w tym gronie - rok temu dwa, w tym roku dwa, w przyszłym dwa (w tym jedno nasze ), za dwa lata dwa I oczywiście zawsze całe nasze szanowne grono jest zapraszane, a wiadomo że im więcej znajomych tym lepsza zabawa już przebieram nogami z myślą o kolejnej sobocie, zwłaszcza że para która się hajta to jedna z dwóch najbliższych nam par z całej tej bandy ![]() (omg, ja jak się rozgadam... )Cytat:
|
||
|
|
|
#3742 |
|
Rozeznanie
|
Różnią się kształtem, nowa wersja to Elite (nie taka nowa, ale nowsza ;P )
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my już wiemy, że w przyszłym roku też mamy jedno w czerwcu no i kolega się zaręczył więc jeszcze jedno będzie tylko jeszcze nie wiadomo kiedy ![]() reszta znajomych już niestety pożeniona więc kończą się możliwości balowania na weselech - no chyba że teraz to na weselach dzieci znajonych (niektóre już po 17-18 lat mają, więc... )
|
|
|
#3744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dziś dobrze z dziewczynami i opowiedz nam potem wszystkoCytat:
![]() Cytat:
)Byliśmy dziś w urzędzie i mąż składał wnioski o nowe dokumenty wiec po raz pierwszy podpisywał sie nowym nazwiskiem
|
||||
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
oj ale pustki tutaj dziś....
![]() My zaraz jedziemy na imprezkę- podwójne urodziny oj coś czuję, że będzie się działo ![]()
|
|
#3747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zostały dwa tygodnie i już zaczynam się stresować ![]() Nam zostało kupienie butów dla TŻ, ustalenie w kościele jak wygląda sytuacja z dekoracją, ostatnia przymiarka i odbiór sukni, doprecyzowanie szczegółów w hotelu i zamówienie bukietu, wczoraj drukowałam winietki, jeszcze ich nie wycięłam ale jestem zadowolona ![]() I się pochorowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My odebraliśmy w końcu mieszkanie
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj niedobrze..... zdrówka Kochana ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
super
|
|
|
#3749 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Nie ślubuję w 2012, ale ze względu na to, że mam fioła na punkcie ślubów i wesel, namiętnie czytam wasz wątek od samego początku. Nie miałam się po co udzielać, bo PM-ką to ja nie jestem i pewnie nie będę przez najbliższe kilka lat, no ale dziś po wpływem chwili się zarejestrowałam. Muszę wam powiedzieć, że strasznie wam zazdroszczę tych wszystkich przygotowań, dla mnie to sama frajda. Mimo, że ślub planuję za kilka lat to JUŻ oglądam pierwsze tańce, wybieram piosenki na MÓJ pierwszy taniec, czytam o waszych przygotowaniach, oglądam suknie ślubne... ah, sama przyjemność! Pozdrawiam Was kochane ! |
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Odebraliśmy dziś smoking TŻ wygląda bosko I zapowiedzi tez juz zaniesione. ![]() TŻ ma jutro kawalerskie wiec ja z Mała uciekamy z domu. Niech chłopak się pobawi ![]() Mój panieński już za tydzień, i już doczekać się nie mogę ![]() Gratuluje jutrzejszym Panna Młodym!
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

trzymam kciuki za udane zakończenie przygotowań.
tylko nie wiem która spośród ofert na all wybrać- ponoć nie wszystkie są oryginalne?
16.06.2012 
klik!

, a te temperatury mnie wykańczają