Ślubujące w 2012 - część II - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 13:10   #3721
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj na sali. Pani doradziła nam co do menu. Zabukowaliśmy pokoje dla gości. no i zawieźliśmy pudełka na ciasto.

Zostaje nam:
-skończyć prezentacje dla rodziców, kupić jakiś prezent dla nich myślimy o storczykach
- ostatnia przymiarka i przywozimy sukienkę (jutro).
- zakup muchy dla tż i biżuterii dla mnie
- spotkanie z zespołem i omówienie oczepin
- dogadanie z księdzem czytań no i kwiaciarka chce ubrać kościół już w piatek wieczór i zastanawiam sie czy ksiądz nie będzie miał nic przeciwko
- zakup wódki i zawieszenie na nich zawieszek, zakup wina
- nauka I tańca
i nie pamiętam co jeszcze...
Jutro mam wolne no i od środy już do wesela również. Zastanawiam sie ile sobie wziąć wolnego po weselu

no no widzę że finisz już blisko trzymam kciuki za udane zakończenie przygotowań.
Ja miałam wolne 3 dni poślubie

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Mam do was dziewczynki pytanie... Kiedyś chyba coś rozmawiałyście o szczotce do włosów Tangle Teezer? Chciałabym teraz kupić sobie ją tylko nie wiem która spośród ofert na all wybrać- ponoć nie wszystkie są oryginalne?

oj chyba Viollet87 jest ekspertem w tej dziedzinie z tego co pamiętam
Stary 2012-09-27, 13:45   #3722
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
tak jak Dziewczynki piszą- wszystko zalezy od ciąży, to sprawa bardzo indywidualna. Moja przyjaciółka w 6 m-cu poleciała do Egiptu i było wszystko OK. Trzeba wziąć pod uwag e ryzyko, zdrowie maluszka i swoje i inne czynniki a decyzja o podrózowaniu (dalej lub bliżej) musi być świadoma.
Oczywiście głupotą jest "napinanie się" i podróż za wszelką cenę nie patrząc na okoliczności
Jesli wszystko jest OK i nie ma przeciwwskazań a decyzję przemyśli się dolrzale można spróbować gdzieś wyjechac .
Wszystko zależy od tego jak przebiega ciążą.
Chyba się nie zrozumiałyśmy Napisałam dokładnie to co Ty (pisząc że zgadzam się z moją przedmówczynią) ale jednocześnie podałam przykład kuzynki, której ciąża przebiegała super-prawidłowo, samopoczucie idealne i tak dalej, a i tak nieoczekiwanie urodziła w 7. miesiącu. Gdyby akurat była za granicą na wakacjach to musiałaby tam urodzić... a jechać mogła spokojnie bo lekarz nie widział przeciwwskazań. Po prostu wolę nie ryzykować takich "atrakcji". I wcale nie twierdzę że to akurat podróż mogłaby wywołać poród tylko że dziecko po prostu samo z siebie nagle zaczęłoby pchać się na świat. Rodzić w Bułgarii albo w Egipcie? Nie, dziękuję No ale to ja, każdy sam musi zdecydować czy jest gotowy na taką ewentualność.

Cytat:
Mam do was dziewczynki pytanie... Kiedyś chyba coś rozmawiałyście o szczotce do włosów Tangle Teezer? Chciałabym teraz kupić sobie ją tylko nie wiem która spośród ofert na all wybrać- ponoć nie wszystkie są oryginalne?
Ze swojej strony polecam Ci zakup w oficjalnym sklepie TT: KLIK. Ceny są nieznacznie wyższe niż na All (mówię o wiarygodnych ofertach), a przynajmniej masz pewność że kupujesz oryginalny produkt, który posiada wszystkie tak wychwalane (przeze mnie również ) cechy. Ostatnio zamawiałam dla chrześnicy wersję kompaktową z motywem owcy, zamówienie przyszło po tygodniu

Swoją drogą myślałam że padnę! Od dawna zamierzałam kupić jej tę szczotkę (rozczesywanie to dla niej zmora, a kiedy ja uczesałam ją swoim TT to stwierdziła, że fajnie), ale jakoś mi schodziło, a jak już zebrałam się w sobie to zobaczyłam w ofercie sklepu szczotkę akurat z owcą - czyli ze zwierzakiem, na punkcie którego chrześnica ma autentyczną szajbę (wszystko musi być z owcą - zeszyty, naklejki, plecak, maskotki, ma nawet torebkę w kształcie owcy... a zaczęło się od tego, że 4 lata temu dałam jej termofor zapakowany w pluszową owcę właśnie). Nie zrobili szczotki z kotem, z psem, tylko akurat z owcą, no fuks jak nie wiem, po prostu MUSIAŁAM kupić

Cytat:
oj chyba Viollet87 jest ekspertem w tej dziedzinie z tego co pamiętam
Ekspert to za dużo powiedziane Po prostu mam i uwielbiam

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:54   #3723
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

Ze swojej strony polecam Ci zakup w oficjalnym sklepie TT: KLIK. Ceny są nieznacznie wyższe niż na All (mówię o wiarygodnych ofertach), a przynajmniej masz pewność że kupujesz oryginalny produkt, który posiada wszystkie tak wychwalane (przeze mnie również ) cechy. Ostatnio zamawiałam dla chrześnicy wersję kompaktową z motywem owcy, zamówienie przyszło po tygodniu

Swoją drogą myślałam że padnę! Od dawna zamierzałam kupić jej tę szczotkę (rozczesywanie to dla niej zmora, a kiedy ja uczesałam ją swoim TT to stwierdziła, że fajnie), ale jakoś mi schodziło, a jak już zebrałam się w sobie to zobaczyłam w ofercie sklepu szczotkę akurat z owcą - czyli ze zwierzakiem, na punkcie którego chrześnica ma autentyczną szajbę (wszystko musi być z owcą - zeszyty, naklejki, plecak, maskotki, ma nawet torebkę w kształcie owcy... a zaczęło się od tego, że 4 lata temu dałam jej termofor zapakowany w pluszową owcę właśnie). Nie zrobili szczotki z kotem, z psem, tylko akurat z owcą, no fuks jak nie wiem, po prostu MUSIAŁAM kupić
Dziękuję, juz pędzę ona stronkę
Ale numer z tą owcą na szczotce chyba było Ci to pisane

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:29   #3724
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Pradip - Ja mówię o podróżowaniu w ciąży w której nie ma przeciwwskazań. Każdy zna i wie najlepiej na co może sobie pozwolić. Mnie tylko denerwuje zachowanie kobiet które są w ciąży i zachowują się jak by miały umierać. Jeśli ciąża przebiega prawidłowo i matka czuje się dobrze to uważam, że trzeba żyć normalnie.

Moja kuzynka w czasie ciąży robiła z siebie obłożnie chorą osobę, podaj szklankę, podaj kapcie i tak było od samego początku. Wszyscy w okół niej latali wręcz jak by mogli udźwignąć to na rękach by nosili. Prawda była taka, że jak mąż wychodził do pracy, mamusia wracała do domu to córeczka skakała po chałupie jak mały kociak i ciążą się nie przejmowała - wszystko na pokaz i wykorzystanie i umęczenie kogoś. :/

Współczuję tylko dziewczyną które większość ciąży albo spędzają w szpitalu albo muszą leżeć. Moja znajoma po 3 latach starań o dzidzię w końcu zaszła w ciąże , ale od 5 miesiąca nosiła klamrę podtrzymującą ciąże i musiała całe dnie leżeć w łóżku.
Widzę ze temat się rozkrecił wiec nie bede juz powtazac tego co Wy bo w 100% sie z Wami zgadzam
Nie rozumiem tych kobiet które na sile leżą przez 9 miesięcy bo szczerze się boje że samej będzie mi ciężko normalnie funkcjonować przez okres ciąży a ja nie umiem wyleżeć w łózko nawet przez tydzień. Ale wiecie tak piszemy o tych udających chore a ja kiedyś usłyszałam od dziewczyny która niedługo miała rodzić że ona w domu robi wszystko (nosi i przestawia meble, myje okna itd) bo oni wpadli i jej nie zależy. Szok i paranoja
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
oczywiście, przede wszystkim zdrowe podejście, ale są sytuację kiedy kobieta wymiotuje przez pierwsze miesiące (a tego nie dasz rady przewidzieć) no i wiadomo wtedy podróż odpada (no ja sobie przynajmniej nie wyobrażam). Część lekarzy odradza podróże w pierwszym trymestrze (przez zmiany ciśnienia)... ale jest jeszcze jedna rzecz na pokład niektórych linii nie wpuszczają przeważnie po 36-tym tygodniu (w sumie to chyba żadna przyjemność siedzieć kilka godzin w jednej pozycji)... lub jeśli im się wydaje że już kobieta jest tak wysoko w ciąży - moja koleżanka była pośrodku 7-dmego miesiąca i musiała okazać zaświadczenie, że lekarz nie widzi przeciwwskazań. Przypomina mi się historia bratowej mojego kolegi, wygrali voucher na wycieczkę i kupili cruise po Karaibach... ona byłam w 7-dmym miesiącu i nie wpuścili jej na statek (nieźle nie?)... więc mąż do niej - "kochanie zazwyczaj masz miesiąc na znalezienie nam wakacji a tym razem musisz wyrobić się w godzinę polecieli do meksyku...
nie źle a skąd ten voucher wygrali :P
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
wiesz, to bardziej chodzi chyba o jego rozumienie rozdzielności... bo po podpisaniu wyszło, że tak na dobrą sprawę chciał tego tylko dlatego że ZUS mu się ciągnie i nie chce by mnie się czepiali o to. ale jak już się z tym upora to chciałby za kilka anulować ta umowę no i ja nie bardzo rozumiem w takim układzie ideę tego jego podpisywania
Nie martw sie na zapas
Cytat:
Justii, Neave - jak ja bym jeszcze imię pod względem znaczeń dobierała to moje dziecko zostało by bezimienne zresztą ja tam nie wierzę w takie rzeczy
A ja pomimo że nie wierzę to lobie przeczytać i w wielu przypadkach przyznaje ze sie sprawdza
Cytat:
Byliśmy wczoraj na sali. Pani doradziła nam co do menu. Zabukowaliśmy pokoje dla gości. no i zawieźliśmy pudełka na ciasto.

Zostaje nam:
-skończyć prezentacje dla rodziców, kupić jakiś prezent dla nich myślimy o storczykach
- dogadanie z księdzem czytań no i kwiaciarka chce ubrać kościół już w piatek wieczór i zastanawiam sie czy ksiądz nie będzie miał nic przeciwko
- nauka I tańca
Jutro mam wolne no i od środy już do wesela również. Zastanawiam sie ile sobie wziąć wolnego po weselu
Ale Wam fajnie... a jakie menu wybraliście?
Cytat:
Ja kupowałam przez Allegro od kobiety z Warszawy i nie mam pojęcia czy jest ona oryginalna czy nie ale przyznaję ze łatwiej mi włosy rozczesać pomimo ze mi nie leży w ręku i dłużej się schodzi
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:00   #3725
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Zgadzam się z Wami co do obłoznie chorych w ciązy. Fakt są przypadki kiedy dziewczyna cięzko to znosi ale można naprawdę norlanie funkcjonowac. Moja bratowa trochę moim zdaniem przesadzała, ale ja w to nie wnikałam każdy niech przechodzi to jak chce. Ale za to chrześniaka mam przesłodkiego

Zostaje nam:
- nauka I tańca
O rany, został Ci już tylko tydzień Ale zazdroszczę chociaż ja tydzień przed bardzo chciałam być już po
Trochę Wam zostało, oby wszystko udało się idealnie załatwić.

Cytat:
Przypomniałaś mi o tej szczotce. Kupić, czy czekać na gwiazdkę i sobie zażyczyć? ;p;p chyba kupię Ale krucho z kasą ... Dziewczyny które mają: polecacie starą wersję czy nową??

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:18   #3726
Neave
Raczkowanie

Dziewczyny, rozkłada mnie przeziębienie. Jadę na Gripexie... młody też się trochę zaziębił przez tą pogodę... a w sobotę ślub... masakra jakaś... znacie jakieś skuteczne sposoby na katar?? mam zamiast nosa kranik...
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:36   #3727
justiii87
Zakorzenienie

Neave - Mojemu TŻ pomógł tylko amol stary sprawdzony sposób i co najważniejsze działa
Ja zawszę moczę nóżki w bardzo gorącej wodzie z solą do tego polopiryna plus skarpetki na noc i oczywiście amol TŻ zawsze śmiał się ze mnie , a od tygodnia żadne leki mu nie pomagały i wczoraj poprosił mnie o moje specyfiki, a dziś rano jak by ręką odjął kataru brak i śmieje się ze mnie, że jestem jego szarlatanką

Viollet - najważniejsze, że chrześniaczka ma owieczkę

Pradip - Ja też lubię czytać znaczenia imion i bardzo często One się sprawdzają

JJJustynAAA - zazdroszczę Ci, że to dopiero przed Tobą!!! Ja po ślubie miałam tydzień wolnego , a przed ślubem 4 dni zwolnienia z powodu jelitówki
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:42   #3728
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba się nie zrozumiałyśmy Napisałam dokładnie to co Ty (pisząc że zgadzam się z moją przedmówczynią)

tak tak wiem -pisałam ogólnie tylko akurat jakoś mi się tak na Twoim poście rozpisało

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Dziewczyny, rozkłada mnie przeziębienie. Jadę na Gripexie... młody też się trochę zaziębił przez tą pogodę... a w sobotę ślub... masakra jakaś... znacie jakieś skuteczne sposoby na katar?? mam zamiast nosa kranik...

oj niedobrze- łyknij końską dawke rutinoscorbinu...
Na cieknący nos polecam sudafed i sinupret.
a jeśli chodzi o ogólne bóle grypowe to dla mnie najlepszy jest tabcin

Właż pod kołdre i się grzej. Zdrówka życzę
Stary 2012-09-27, 16:54   #3729
JJJustynAAA
Zakorzenienie

mayeczk87, justiii87, Pradip wy mi zazdrościcie a ja się zastanawiam jak się z tym wszystkim ogranąc i zaczynam łapac przysłowiowego stresa, a do tego w pracy sporo pracy....

Chociaż jak tak pomyślę to cieszę się że to już ) za chwilkę, zaraz

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Zmykam... do przyszłych teściów na obiadek, potem jedziemy zobaczyć jakieś mieszkanie które Tż wypatrzył do zakupu a 0 19 mam spotkanie z panią od kwiatów. Odezwę się pewnie wieczorkiem...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 19:49   #3730
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Na katar sinupred czy jakoś tak i garść rutinoscorbinu no i amolem niech Cię Tż nasmaruje na noc i łyknij go też z cukrem
Cytat:
mayeczk87, justiii87, Pradip wy mi zazdrościcie a ja się zastanawiam jak się z tym wszystkim ogranąc i zaczynam łapac przysłowiowego stresa, a do tego w pracy sporo pracy....

Chociaż jak tak pomyślę to cieszę się że to już ) za chwilkę, zaraz
Ciesz się kochana bo masz z czego a jak coś to mój mąż już nie chce ale ja chętnie się z Tobą zamienię
Stary 2012-09-27, 20:40   #3731
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - brat kolegi wygrał ten voucher na koło 10 tys zł ze swojej firmy gdzie pracuje

Mayeczka - a ja znam jedną tylko wersję szczotki TT, co masz na myśli mówiąc nowa wersja? ja znam jedynie normalną wersję (dużą) lub kompaktową

Justii - a jak stosujesz ten amol? nacierasz się nim? ja lubię herbatę z whiskey, miodem i cytryną

Justynaa - ja miałam 2 tygodnie, ale w domu byłam dopiero we wtorek przed ślubem
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 08:02   #3732
magnusia
Zakorzenienie

witam Wasz Dziewczynki w ten deszczowy poranek
U mnie pada i jest szaro- błeeee no ale dobrze że dziś piąteczek

miłego dzionka
Stary 2012-09-28, 08:39   #3733
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry w piątek!

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi o tej szczotce. Kupić, czy czekać na gwiazdkę i sobie zażyczyć? ;p;p chyba kupię Ale krucho z kasą ... Dziewczyny które mają: polecacie starą wersję czy nową??
Ja mam starą wersję, ale gdybym teraz miała kupować to brałabym nową - jest ładniejsza no i przypuszczam że udoskonalona, może lepiej leży w dłoni?

Cytat:
tak tak wiem -pisałam ogólnie tylko akurat jakoś mi się tak na Twoim poście rozpisało

Echh zazdroszczę ślubującym jutro / za tydzień My z TŻ za tydzień idziemy na wesele zaprzyjaźnionej pary z naszej paczki, nie możemy się doczekać

310813
Stary 2012-09-28, 08:57   #3734
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
My z TŻ za tydzień idziemy na wesele zaprzyjaźnionej pary z naszej paczki, nie możemy się doczekać

my 13 października idziemy na wesele do znajomych- już nie mogę się doczekać uwielbiam wesela
Stary 2012-09-28, 10:17   #3735
niki19
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Cytat:

miłego dzionka

U nas chłodno ,ale za to świeci piękne słoneczko
ciekawe jaka pogoda będzie za tydzień o tej porze

My już na ostatniej prostej z załatwieniami ,ale mimo to jeszcze troszke zostało :
-dziś odbieram sukienke
-jutro idziemy do księdza zapłacić za ślub
-w poniedziałek mam spotkanie z fryzjerką a potem jedziemy ustalić ostateczne manu z właścicielami sali
-w poniedziałek zamawiamy też dekoracje do kościoła
-musimy kupić wina
-spotkanie z kamerzystą i fotografem
-wybrać piosenkę na pierwszy taniec

i chyba tyle ostatnio całe dnie spędzamy poza domem załatwiając jakieś sprawy weselne , a do tego mam jakieś kiepskie samopoczucie , chyba bierze mnie jakaś grypa

Cóż to będzie mój ostatni weekend jako panna . Z tej okazji jade wieczorem spotkać się z moimi dziewczynami
Jakoś jeszcze w to nie dowierzam , że to już tak blisko

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 10:23   #3736
justiii87
Zakorzenienie

Malgos - nacieram się amolem - klatka piersiowa od razu oddycha mi się lepiej i kaszel mam lżejszy
Na katar dobra jest gorąca herbata z wódeczką rozgrzewa i człowiek jak nowo narodzony

Ja lubię takie domowe sposoby. Lepiej wypić miksturę z % niż wziąć garść leków, dla mnie to już ostateczność.

magnusia - Ja też uwielbiam wesela ale po maratonie sierpniowym jak na razie mamy przesyt , ale jak by jakieś w listopadzie wyskoczyło to bym się ucieszyła

Nienawidzę takiej pogody , a te temperatury mnie wykańczają odkąd wróciliśmy z Egiptu nie mogę się przestawić dziś spałam w szlafroku i skarpetkach TŻ śmiał się ze mnie, a za chwilę sam założył skarpetki Ten klimat Nam nie sprzyja

niki - ale Ci zazdroszczę tych przygotowań tej bieganiny!!!

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-09-28 o 10:24
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 10:30   #3737
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
My już na ostatniej prostej z załatwieniami ,ale mimo to jeszcze troszke zostało :
-dziś odbieram sukienke
-w poniedziałek mam spotkanie z fryzjerką a potem jedziemy ustalić ostateczne manu z właścicielami sali
-musimy kupić wina

i chyba tyle ostatnio całe dnie spędzamy poza domem załatwiając jakieś sprawy weselne , a do tego mam jakieś kiepskie samopoczucie , chyba bierze mnie jakaś grypa

Cóż to będzie mój ostatni weekend jako panna . Z tej okazji jade wieczorem spotkać się z moimi dziewczynami
ale fajnie że jesteś jeszcze przed już niewiele zostało a za tydzień bvędziesz żonka
Stary 2012-09-28, 10:47   #3738
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Malgos - nacieram się amolem - klatka piersiowa od razu oddycha mi się lepiej i kaszel mam lżejszy
Na katar dobra jest gorąca herbata z wódeczką rozgrzewa i człowiek jak nowo narodzony

Ja lubię takie domowe sposoby. Lepiej wypić miksturę z % niż wziąć garść leków, dla mnie to już ostateczność.

magnusia - Ja też uwielbiam wesela ale po maratonie sierpniowym jak na razie mamy przesyt , ale jak by jakieś w listopadzie wyskoczyło to bym się ucieszyła

Nienawidzę takiej pogody , a te temperatury mnie wykańczają odkąd wróciliśmy z Egiptu nie mogę się przestawić dziś spałam w szlafroku i skarpetkach TŻ śmiał się ze mnie, a za chwilę sam założył skarpetki Ten klimat Nam nie sprzyja

niki - ale Ci zazdroszczę tych przygotowań tej bieganiny!!!
Ja też kocham wesela w tym roku zaliczyliśmy już 4 a w przyszłym już nam się kolejne 2 szykują w tym jedno mojej przyjaciółki

to ja chyba jestem zimnolubna bo dziś spałam przy otwartym oknie i w samej koszulce

Cytat:
ale fajnie że jesteś jeszcze przed już niewiele zostało a za tydzień bvędziesz żonka

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 11:00   #3739
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

miłego dzionka
A u mnie pięknie świeci słonko i jest cieplutko

Cytat:
my 13 października idziemy na wesele do znajomych- już nie mogę się doczekać uwielbiam wesela
Ja tez wtedy idę na wesele i nie mogę sie już doczekać tylko w ten sam weekend mam zjazd na studiach i kurcze będę to musiała jakos pogodzic
Cytat:

-dziś odbieram sukienke
-musimy kupić wina

I jak zadowolona z kiecki w domu?
Teraz masz właśnie taki czas, ze ciągła bieganina za sprawami ślubnymi, ale fajnie to jest- przynajmniej mi się podobało
Kurcze, to juz tuż, tuż

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 11:30   #3740
Malgos_12
Zakorzenienie

ale wam fajnie dziewczynki, że ten dzień jeszcze przed wami! zazdroszczę

Justiii - ja czasem nacieram się maścią Vick...

Lecę do pracy, a po dzisiejszym dniu też mam weekend!!!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 11:44   #3741
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo, zwłaszcza kiedy idziemy na wesela znajomych, zawsze to inaczej niż na "rodzinnych" weselach (te też lubię ale to już nie to samo) - na szczęście mamy z TŻ dużą paczkę bliskich znajomych (panowie - sztuk ok. 12 - znają się od dziecka, potem każdy z nich poznał dziewczynę i tym sposobem ich paczka rozrosła się o pokaźne grono żeńskie, od kilku lat trzymamy się razem, wspólne wyjazdy itp. ). Teraz jest wysyp wesel w tym gronie - rok temu dwa, w tym roku dwa, w przyszłym dwa (w tym jedno nasze ), za dwa lata dwa I oczywiście zawsze całe nasze szanowne grono jest zapraszane, a wiadomo że im więcej znajomych tym lepsza zabawa już przebieram nogami z myślą o kolejnej sobocie, zwłaszcza że para która się hajta to jedna z dwóch najbliższych nam par z całej tej bandy

(omg, ja jak się rozgadam... )

Cytat:
-dziś odbieram sukienke
-musimy kupić wina

Echhh ale Ci fajnie!

310813
Stary 2012-09-28, 11:52   #3742
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Pradip - brat kolegi wygrał ten voucher na koło 10 tys zł ze swojej firmy gdzie pracuje

Mayeczka - a ja znam jedną tylko wersję szczotki TT, co masz na myśli mówiąc nowa wersja? ja znam jedynie normalną wersję (dużą) lub kompaktową
Różnią się kształtem, nowa wersja to Elite (nie taka nowa, ale nowsza ;P )

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 11:53   #3743
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jest wysyp wesel w tym gronie - rok temu dwa, w tym roku dwa, w przyszłym dwa (w tym jedno nasze ), za dwa lata dwa

my już wiemy, że w przyszłym roku też mamy jedno w czerwcu no i kolega się zaręczył więc jeszcze jedno będzie tylko jeszcze nie wiadomo kiedy
reszta znajomych już niestety pożeniona więc kończą się możliwości balowania na weselech - no chyba że teraz to na weselach dzieci znajonych (niektóre już po 17-18 lat mają, więc... )
Stary 2012-09-28, 12:10   #3744
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie im
Cytat:
-dziś odbieram sukienke
-musimy kupić wina

Ja tez myślałam ze wszystko robię z delikatnym wyprzedzeniem i nic nie zostanie na ostatnią chwilę ale tak się chyba nie da bo tez 3 ostatnie dni byliśmy w domu tylko na chwile Baw się dziś dobrze z dziewczynami i opowiedz nam potem wszystko
Cytat:
ja tak samo, zwłaszcza kiedy idziemy na wesela znajomych, zawsze to inaczej niż na "rodzinnych" weselach (te też lubię ale to już nie to samo) - na szczęście mamy z TŻ dużą paczkę bliskich znajomych (panowie - sztuk ok. 12 - znają się od dziecka, potem każdy z nich poznał dziewczynę i tym sposobem ich paczka rozrosła się o pokaźne grono żeńskie, od kilku lat trzymamy się razem, wspólne wyjazdy itp. ). Teraz jest wysyp wesel w tym gronie - rok temu dwa, w tym roku dwa, w przyszłym dwa (w tym jedno nasze ), za dwa lata dwa I oczywiście zawsze całe nasze szanowne grono jest zapraszane, a wiadomo że im więcej znajomych tym lepsza zabawa już przebieram nogami z myślą o kolejnej sobocie, zwłaszcza że para która się hajta to jedna z dwóch najbliższych nam par z całej tej bandy
Ale Wam fajnie taka wielka grupa
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Różnią się kształtem, nowa wersja to Elite (nie taka nowa, ale nowsza ;P )
W takim razie ja mam tą nowszą i nie mogę powiedzieć że jakoś super dobrze leży w reku (chyba ze ja mam taka małą łapkę )

Byliśmy dziś w urzędzie i mąż składał wnioski o nowe dokumenty wiec po raz pierwszy podpisywał sie nowym nazwiskiem
Stary 2012-09-28, 13:35   #3745
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś w urzędzie i mąż składał wnioski o nowe dokumenty wiec po raz pierwszy podpisywał sie nowym nazwiskiem

Stary 2012-09-28, 17:08   #3746
magnusia
Zakorzenienie

oj ale pustki tutaj dziś....
My zaraz jedziemy na imprezkę- podwójne urodziny oj coś czuję, że będzie się działo
Stary 2012-09-28, 17:20   #3747
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
-dziś odbieram sukienke
-musimy kupić wina
jeeej ale wydajesz się spokojna mi zostały dwa tygodnie i już zaczynam się stresować

Nam zostało kupienie butów dla TŻ, ustalenie w kościele jak wygląda sytuacja z dekoracją, ostatnia przymiarka i odbiór sukni, doprecyzowanie szczegółów w hotelu i zamówienie bukietu, wczoraj drukowałam winietki, jeszcze ich nie wycięłam ale jestem zadowolona

I się pochorowałam kaszlę jak gruźlik i męczy mnie kaszel, tak długo się trzymałam ale i mnie dopadło jakies paskudztwo

Cytat:
Ale fajna paczka znajomych

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
super

My odebraliśmy w końcu mieszkanie jest nawet lepiej niż myślałam, właściciele zostawili nam większość mebli i trochę sprzętu więc będziemy mogli spokojnie sobie sukcesywnie remontować a przenosić się można będzie w miarę szybko

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 17:34   #3748
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

I się pochorowałam kaszlę jak gruźlik i męczy mnie kaszel, tak długo się trzymałam ale i mnie dopadło jakies paskudztwo

oj niedobrze..... zdrówka Kochana

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
My odebraliśmy w końcu mieszkanie jest nawet lepiej niż myślałam, właściciele zostawili nam większość mebli i trochę sprzętu więc będziemy mogli spokojnie sobie sukcesywnie remontować a przenosić się można będzie w miarę szybko

super : jupi::j upi:
Stary 2012-09-28, 20:02   #3749
layla_l
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny
Nie ślubuję w 2012, ale ze względu na to, że mam fioła na punkcie ślubów i wesel, namiętnie czytam wasz wątek od samego początku. Nie miałam się po co udzielać, bo PM-ką to ja nie jestem i pewnie nie będę przez najbliższe kilka lat, no ale dziś po wpływem chwili się zarejestrowałam. Muszę wam powiedzieć, że strasznie wam zazdroszczę tych wszystkich przygotowań, dla mnie to sama frajda. Mimo, że ślub planuję za kilka lat to JUŻ oglądam pierwsze tańce, wybieram piosenki na MÓJ pierwszy taniec, czytam o waszych przygotowaniach, oglądam suknie ślubne... ah, sama przyjemność!
Pozdrawiam Was kochane !
layla_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 21:12   #3750
blair_90
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Odebraliśmy dziś smoking TŻ wygląda bosko
I zapowiedzi tez juz zaniesione.
TŻ ma jutro kawalerskie wiec ja z Mała uciekamy z domu. Niech chłopak się pobawi
Mój panieński już za tydzień, i już doczekać się nie mogę
Gratuluje jutrzejszym Panna Młodym!

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości