|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Mad ide na to
a te 4 na plusie ktore masz to wiesz ze drugie tyle zostalo tak czy siak wykorzystane z zapasow??bo powinnysmy na tym etapie miec kolo 8-10 - tak wiec polowe pobrano z "golonek"ja tam sie nie ciesze bo sie boje ze jak urodze bede jak wieszak:/ po Laurce tak mialam.wazylam 43 kg i wygladalam tragicznie po prostu!!mam nadzieje ze zobacze 5 z przodu po porodzie...juz mi sie dupa splaszczyla:/---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Dziewczyny boli mnie prawa piers w jednym miejscu od kilku dni-nie wiem czy dlatego ze ja tam ciagle mcam czy cos tam sie dzieje?? |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Marti sesje brzuszkową dzisiaj robiłam
nasz ślubny fotograf w ramach załatwienia mu kilentów zaoferował sie ze za darmo zrobi mi kilka fotek
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
E no to super!!! pochwalisz sie prawda??
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie napewno-brzuszkiem
![]() ide chyba spac.ledwo zipie.wiec dobranoc kochane
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze jak nie bede szalec to waga tez nie zaszaleje. A i Ty mowilas o tym ciemnym chlebie ze najlepszy jest pakowany po kilka kromek tak? Chcialam napisac ze jem taki zytni pelnoziarnisty z biedronki ale skapłam sie ze pzreciez kazda biedronka pewnie ma inny chleb |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczynki, ja zmykam juz się wykąpać i położyć. Dobranoc i do jutra
Słodkich snów
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie .. ale dla niego w lumpku
.. pare rzeczy .. jutro sie pochwale bo dzisiaj juz padam .. ![]() Kurcze dzisiaj tyle wydalismy a jeszcze mnie czekaja badania .. musze zrobic HBS ( 40 zl ) powtorzyc toxo (50 zl ) i grupe krwi ( 50 zl ) A tak wogole to musze miec tą grupe krwi skoro mam wpisana w karte ARh+ ? musze miec kwitek aktualny ? przeciez grupa krwi mi sie nie zmienila od urodzenia nie ??
|
#221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie robiłaś tego na początku ciązy? |
|
|
|
|
#222 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a fotki na pewno beda super, odrau nam pokaz polezalam troche po ciemku w takim polsnie i znow lepiej sie czuje
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-28 o 21:44 |
||||
|
|
|
#223 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi ginek zlecił "jeść rutinoscorbin jak cukierki" (z przymrużeniem oka oczywiście), bo na początku ciąży pokazywały mi się siniaki od zwykłego dotknięcia...Praktycznie przez całą ciążę biorę ok. 5 dziennie i wyniki mam dobre Cytat:
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej nie lubię jak rozciąga mi się w "szczycie brzucha, nad pępkiem", takie naciąganie, jakby zaraz miała mi pęknąć skóra i macica Dziewczyny wybrałyście już markę kosmetyków dla swoich maluchów? Pomimo, że na początku myślałam, że będę używać Hipp'a to zmieniłam zdanie na rzecz Ziajki. Kupiłam płyn natłuszczający od 1 dnia życia, krem na ewentualne podrażnienia czy suchą skórę też od 1 dnia życia i krem na odparzenia pieluszkowe Uważam, że w zupełności mi wystarczy tych kosmetyków. Im mniej tym lepiej dla skóry mojego dzidziusia Aaa i zapomniałam dodać... ZIAJKA CUDOWNIE PACHNIE!! |
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwne to ..
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
opisze Wam jedna historie o seksie,a raczej o jego probie, najsmieszniejsza jaka przezylam:
kiedys mieszkalam w Łodzi i jeździłam często pociągiem i raz pojechał ze mną mój tz ( ten mój pierwszy, poważny chłopak) On był strasznym napaleńcem i jak wracalśmy tym pociągiem, to się bardzo na sex napalił, bo bylismy sami w wagonie. To nie byl taki z przedzialami, tylko normalny wagon. Ja nie chcialam,bo w kazdej chwili mogl ktos wejsc i sie balam. Ten sie uparl, rozporek rozpial, wyjal sprzet i dawaj mnie namawiac. Patrze sie na niego i smieje. Nagle on sie zrywa do gory z glosnym okrzykiem : o ku...wa!! Spojrzalam na drzwi,a tam stoi pani konduktor z glupia mina, bo myslala,ze ten krzyk do niej, ze moze biletow nie mamy czy cos. Sprzetu nie widziala. Tz kurtka sie zakryl i wyjal bilety, pani konduktor poszla,a ten szybko ta kurtke odrzucil i dawaj uwalniac..... ptaka wcietego w rozporek!!!! Okazalo sie,ze jak zobaczyl,ze ktos idzie to chcial szybko spodnie zapiac i zonk
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
To musiało być straszne. Pewno odechciało mu się na dłuższy czas
|
||
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie w nowej czesci..
ponas 20 str w jeden dzien jestescie wielkie ja po wizycie, wszystko ok luteine kazal mi odstawic;p i bedziemy obserwowac co sie dzieje;p ale mam zgage!!! zaraz mnie cos trafi.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- bo podobno ta w ksiazeczce czasami jest niz w rzeczywistosci... a w razie krwotoku to zeby Ci zlej nie podali... |
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też mieliśmy podobną akcje w pociągu, takim samym bez tych przedziałów, tylko że nasz pociąg był maksymalnie wyładowany ludzmi, że ludzie siedzieli na oparciach rąk, stali w przejściach i między siedzeniami... A ja wyciągałam tż jego sprzęt i zrobiłam ręczną robótkę pod kurtką ![]() Jeden koleś chyba się skapnął, bo mina tż była bardzo błoga I na dodatek wracaliśmy wtedy z sylwestra z grupą oazową z kościoła, więc wszędzie siedzieli święci oazowicze a ja grzesznica zgwałciłam tż w pociągu pełnym ludzi
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Dojotka
za udana wizyte Ma_majka a gdzie tam, chyba by mu uciac musialo,zeby mu sie odechcialo, ale w pociagu juz byl spokoj ![]() wlasnie na HBO zaczal sie film o seryjnym mordercy, oparty na prawdziwej historii, pewnie bede zalowac, ze ogladam, bo potem sie bede bala,ale trudno Misti swietna historia
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-28 o 22:11 |
|
|
|
#231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 2 tygodnie szybko miną, jeszcze jak będziesz na forum często zaglądać, to już na pewno![]() Cytat:
![]() a ten wspólnik ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- łączę się z tobą w bólu, też mam mega zgagę
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm no dziwne - ciekawe dlaczego nie kazał Ci zrobic wczesniej. Ja akurat musiałam bo i tak nie znałam wcześniej swojej grupy krwi ale wiem, że nawet jak koś znał to mój gin i tak zleca robić i pilnować tego jak oka w głowie, żeby mieć razem z karta ciązy do porodu Cytat:
Cytat:
![]() nie ma to jak nasze PKP
|
|||
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Z takich jeszcze smiesznych, choc tez niebezpiecznych to jeszcze jedna mi sie przypomniala:
Ten sam tz i jego sex maszyna- maly fiat. Doslownie sex-maszyna, bo kilka razy nad Wisle sie jeździlo na bara bara. Parkowalo sie na dole przy zalewie i heja. W trakcie takiej zabawy, nagle ktos zajeżdża z boku swiatlami nam mruga i trabi, my wscieki,ze ktos zarty sobie robi, nabija sie z nas, bo oczywiscie wszyscy wiedzieli po co sie tam parkuje, podnosimy sie w pospiechu, co latwe nie bylo,a tu sie okazuje,ze samochod jedzie!!! tz wybil noga galke zmiany biegow na luz i staczalismy sie do zalewu,a kulturalni ludzie nie chcieli nam pukac w okienko tylko trabili i swiecili w dobrej wierze, w sumie to nam tylki doslownie uratowali.
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#236 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobry jest wlasnie pelnoziarnisty.nie probowalam jeszcze grahama ale sprobuje.i nie kupuje tego mega czarnego bo jest cholernie kwasny.mam kolezanke ktora byla zawsze taka przy sobie.nie widzialam jej pol roku iostanio(jakies 2-3 miesiace temu) ja spotkalam i jej ne poznalam tak schudla!!pytam-jak a ona ze zrezygnowala zupelnie z pieczywa.jadla tylko kromke na kolacje.do sniadania chrupki.mysle ze kolo 10 schudla conajmniej!!Cytat:
poki co siedzi wpatrzony w grote i chyba juz nie ma innego wyjscia![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie spodziewalam sie tego po Tobie![]() ![]() wykapalam sie, polozylam mala i czekam az zasnie i tez sie klade.mam dzis dobry dzien cukrowy.jem owoce, jogurty i wsio gra |
||||||||
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Majka zadajesz retoryczne pytnia
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej hej, wtrącę się bo nam na sr mówili: grupa krwi tylko i wyłącznie jako oryginalny dokument: z pieczątką laboratorium i podpisem laboranta. W żadnym szpitalu nie honorują grupy krwi z karty ciąży czy też z innych dokumentów szpitalnych, np. wypisów ze szpitala ("bo zawsze może zdarzyc sie pomyłka"). Tylko i wyłącznie oryginał - chodzi o odpowiedzialność szpitala w razie potrzeby transfuzji.
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
mi siesnilo ostatnio ze sie seksimy z tz-juz nie mogie sie doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

mam nadzieje, że wybierze coś ładnego z tego 

i wygladalam tragicznie po prostu!!mam nadzieje ze zobacze 5 z przodu po porodzie...juz mi sie dupa splaszczyla:/

wali z banki i mowi "moglby juz byc ;istopad

Mam nadzieje ze jak nie bede szalec to waga tez nie zaszaleje. A i Ty mowilas o tym ciemnym chlebie ze najlepszy jest pakowany po kilka kromek tak? Chcialam napisac ze jem taki zytni pelnoziarnisty z biedronki ale skapłam sie ze pzreciez kazda biedronka pewnie ma inny chleb 

za udana wizyte 
bardzo dobry jest wlasnie pelnoziarnisty.nie probowalam jeszcze grahama ale sprobuje.i nie kupuje tego mega czarnego bo jest cholernie kwasny.
tak schudla!!pytam-jak a ona ze zrezygnowala zupelnie z pieczywa.jadla tylko kromke na kolacje.do sniadania chrupki.mysle ze kolo 10 schudla conajmniej!!