|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hehe, może to nie facet
![]() Dzisiaj: ![]() Ściągam Insanity, za bardzo się na to nakręciłam, zobaczę co to takiego jak się kiedyś w końcu ściągnie , może kiedyś zacznę
|
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
witam
Wczoraj Tż wrócił z masą "śmierdziuchów" do prania i ogarniam od rana, jeszcze mi śpiwór został ale on do pralni iść musi bo do pralki mi nie wejdzie Cóż nie ćwiczę od 3 dni i wczoraj 5 krówek zjadłam![]() :brzyda l:zooska naprawdę mieliście świetną wycieczkę, rozumiem , że o Turcję zahaczyliście zazdroszczę, lubię chodzone wycieczki a nie tylko na plaży plackiem( choć i to potrzebne ) . makaron91 podoba mi się Twoja motywacja i zapał do ćwiczeń, jak będziesz tak dalej robić to szybciutko zrzucisz kg![]() Like weź Kochana nie strasz świętami obiecałam swojej siostrze , że do świąt 5 kg zgubie a to trudne będzie
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam niezły biust?! Pierwsze słysze Ale dziękuję![]() Mój Tż 5 minut temu wyjechał na 6,5 miesiąca do Chorwacji na te studia ![]() ![]() ![]() Nie mogę....Specjalnie 0,7 burbona wczoraj kupiłam, to mój obiad, nie krzyczcie ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Makaron Patrzę i nie dowierzam, ile Ty ćwiczysz kaski:!!!!!!!!!!![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
także inny kontynent zaliczony Aach...jak ja nie cierpię leżeć plackiem, albo ograniczać się do jednego miejsca, mnie i Tż zawsze gdzieś nosi![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Aj daj spokoj, już tyle razy się przejechałam na tym, że oooo jeszcze jest ogłoszenie, zaraz doniosę cv i juz nie było rzeźnia jakaś!
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
heja kruszynki!
![]() ja Was cały czas czytam ale kurde nie mam kiedy odpisać cholera! teraz znalazłam chwilkę dopiero A dokładnie mój dzień wygląda tak: Wstaję o 7, myję się, ubieram, maluję, czeszę, jem śniadanie, robię kanapki dzieciom do przedszkola, ubieram dzieci, robię im śniadanko i zawożę do przedszkola. O 8:30 idę na kurs i siedzę na nim aż do 12. Przychodzę do domu, piję kawę, ogarniam siebie i mieszkanie. Czasami się zdrzemnę z pół godzinki ale tylko czasami o 13:30 jadę po dzieci i jak wracamy po 14stej do domu to mam chwilę czasu tak do 15 - 15:30 bo później muszę obiad robić i czekam na męża. Jak mąż wróci to po obiedzie idziemy gdzieś na spacer czy zakupy. No chyba że akurat idzie na kurs to wtedy siedzę w domu ale muszę wykąpać dzieci, zrobić kolację, obejrzeć moje seriale czyli Julkę i Na Wspólnej zrobić pranie, powiesić je i poskładać, posprzątać, siebie wykąpać i tak zejdzie do wieczora. Mąż wraca i na kompa już czasu nie mam. W ogóle to spać chodzę już o 23 !!! SZok!!! ale rano i tak nie przytomna jestem ![]() Co do jedzenia to jem wszystko na co mam ochotę nie pilnuję się w ogóle ale na szczęście mój organizm wie co dobre i zdrowe i ma swój umiar także nie obżeram się. Na kursie super zaczynam kumać więcej już. Cały czas nowe słówka poznaję. Dzisiaj musiałam przeprowadzić rozmowę telefoniczną po niemiecku ( tak na niby oczywiście) ale ze śmiechu nie mogłam wyrobić tak jak wszyscy zresztą bo dziś na zastępstwie był u nas inny nauczyciel taki facet co ma 61 lat i tak śmiesznie gadał i udawał np. kobietę że my leżeliśmy na stołach ze śmiechu. Tych turków co są w mojej grupie uczył alfabetu śpiewając więc jak zaczeli wszyscy "śpiewać-wyć" to popłakałam się ze śmiechu. Ogólnie jest super na tym kursie strasznie wesoło Dzieciaki zachwycone przedszkolem! Oskar dziś na basenie był ze swoją grupą i bardzoooo mu się podobało Zaczyna rozumieć już bardzo dużo to co ktoś do niego mówi. Kolin nie płacze i się ładnie bawi. W środę tu jest święto zjednoczenia Niemiec i wszyscy mamy wolne Ja mam dostać okres bo ostatnią tabletkę wzięłam we wtorek i już mnie brzuch napierdziela będę cały weekend zdychać ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Like a women z Madzią dawno nie pisałam bo kurde nie miałam czasu nawet smsa napisać ale zaraz do niej napiszę! Oczywiście przekażę jej pozdrowienia Makaron witaj! Miło Cie poznać życzę powodzenia! Coctail super ząbki Widać poprawę! Margot dziękuję bardzo miło mi że na siostrze takie wrażenie zrobiłam Co do tycia w DE to jak ja to zawsze mówię : "Dla chcącego nic trudnego" Ja już sobie wbiłam do łba że lepsze jest ładne ciało niż objadanie się i wiem, że jedząc mniej nawet lepiej się czuję i zdrowiej przede wszystkim dlatego nie ciągnie mnie do tego całego "żarcia" tutaj Heroine więc życzę udanego urlopu! bawcie się dobrze i wróćcie cali i zdrowi Dzaga no skoro tak to życzę pięknego i zdrowego bobaska w najszybszym czasie aby się udało wam "wpaść" Dobrze że idziesz do pracy to zawsze jak zajdziesz w ciąże i pójdziesz na zwolnienie to będziesz miała jakieś pieniążki przez całą ciąże No i w ogóle to gratuluję pracy w szkole w naszej Polsce znaleźć taką pracę to cud Co do GTA to ja grałam kiedyś w Vice City wrzucałam sobie do pliku w grze swoją ulubioną muzę i jeździłam po mieście wykonując misję i słuchając muzę super gra!!! oczywiście przeszłam całą Patiuszka Ty taki chudzielec że możesz sobie pozwolić na chipsy podczas okresu Zośka super fotki!!! Zazdroszczę takiej wycieczki A jak z TŻ? pojechał już do tej Chorwacji? Pogodziliście się przed wyjazdem?Basia kiedy idziesz na te USG? czy byłaś już? no i jak się czuje przyszła mamusia??
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-09-28 o 15:25 |
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki ;*
Ja dziś nie mam już siły na nic- spadam do łózka na godzinę, bo potem jadę na kregielnie z okazji dnia chłopaka, a w takim stanie nie chce prowadzić I zdjęcia z Hiszpanii ;p |
|
|
|
#4658 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(jestem na etapie ciągłego szukania pracy, więc mi się nudzi hehe )Cytat:
![]() Już prawie po wszystkim, jeszcze ta nieszczęsna szóstak mi została ![]() Póki co zjadłam 770 kcal, punkt 18 kolacja
|
|
|
#4659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za ćwiczenia.Ja dzisiaj odpuszczam.zooska No co Ty,biust masz git
![]() Dobra ja spadam,bo zaraz mam imprezkę.Do jutra,labo do niedzieli-zależy kiedy dojdę do siebie ![]()
|
|
|
#4660 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Monia, zooska, Like, kochane jesteście, ale ja te chipsy żarłam codziennie Monia, fajnie, ze chodzisz na ten kurs, ja to sobie postanowiłam nic sie nie uczyć, bo w zeszłym roku i praca i tyle szkoleń na siebie wzięłam, ale już mi sie tęskni do nauki i myślę o jakimś kursiku ![]() Dzisiaj postanowiłam się dietowo poprawić, odchudzać się nie odchudzam, jestem na U i w sumie wyjdzie mi jakieś 1200-1300 kcal + skalpel. Ale niestety nie dałam rady zrobić całego, kondycja zerowa
|
#4661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień zaliczam do neutralnych, był i ruch
patiuszka jak ja Cię dobrze rozumiem , kondycja leniwca i koali w jednym ciele to ja skalpel na części dziele tzn odpoczywam i działam dalej bo lepiej coś niż nic LadyWW bardzo fajne masz oprawki ja to zawsze wypatrzę coś co nie jest istota zdjęcia ale , że zazdroszczę wyjazdu to już kiedyś pisałam a zdjęcia tylko potwierdzają, że było czego zazdrościć Pazurki dziś pomalowałam i te nożne też zakończyłam definitywnie przeprowadzkę ciuchów letnich na dno szafy- sukienki, które zostały na ostatnie podrygi słońca dziś już pożegnałam muszę jutro zanieść spodnie do skrócenia i zła jestem bo spodnie tanie (80zł) a 20zł za skrócenia dać muszę Mam pytanie czy ma może któraś z Was taka kompaktowa, małą maszynę do szycia( często widzę w gazetkach promocyjnych Lidl itd) i czy są one łatwe w obsłudze i czy wystarczą (w sensie mocy) do podszycia spodni i leginsów, bo mam już dość płacenia za proste rzeczy takiej kasy( wydaje mi się, że to proste jest w sensie leginsy o 5 cm skrócić i obszyć czy jak to tam się zwie ). Pytam o taką mała maszynę bo miejsca na nic większego nie mam Bardzo będe wdzięczna za rady i podpowiedzi
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, nie mam pojęcia, ja mam tylko taką wiekową na pół pokoju
![]() Zaraz jem coś na śniadanie, trochę ogarnę pokój i ćwiczenia:
|
|
#4663 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Margot, moja ciocia ma taką maszynkę, kiedyś pożyczyłam od niej, bo lubię szyć i przerabiać, lecz okazała się beznadziejna ![]() Ja wczoraj nie policzyłam banana, więc było coś ok .1400 kcal, ale podobno normalnie kobieta średnio się ruszająca potrzebuje ok. 2ooo ![]() Dzisiejszy plan dietowy: 1. 3 kromki chlebka just fit z Jogomajonezem, szynką i pomidorem-350 2. banan - 100 3. pierogi z serem i śmietaną - 400 4. banan - 100 5. łosoś wędzony z pomidorem - 170 Razem 1120 kcal Do tego rolki, bo piękna pogoda A skalpelek jutro spróbuję poskromić
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
Margot swoich oprawek to sę najpierw bałam- kto bierze rozowe oprawki?!
Wszyscy w szoku, a teraz kazdy mowi, ze czarne mi nie pasują W ogóle dzieki tej zmianie strasznie zmieniło się to jak się ubieram- tak bardziej kolorowo itd. :P Uwielbiam je ![]() patiuszka niby ładny, ale uważam, że banan nie może być liczony jako drugie śniadanie czy podwieczorek (poza tym wiesz, że o pozniej porze owoce są nie polecane:P), bo ma za mało wartości odzywczych. Skoro będziesz ćwiczyc mozesz coś dorzucić normalnego Bananem się człowiek głodny nie naje Dorzuć jakiś serek, krem śmietankowy i to możesz zjesc z bananem Albo kasze manna ![]() Ja idę dopiero do lodówki, ale na sniadanie chce jajecznice+2kromki z serem+kakao ![]() Potem sprzatamy! |
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec mozliwe że taka mniejsza normalna też bedzie wystarczająca. Ja obecnie jak coś potrzebuje to korzystam z normalnej mamy także przerobienie spodni, uszycie sukienki z koszuli to nie problem Ale od dziecka przy maszynie siedze
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Lady, no wiem, ja wiem o tych bananach, ale je uwielbiam i nie za bardzo wiem, jak je wkomponować w jadłospis
![]() A na U też trzeba banany odstawić po południu, czy tylko na R? Czasem sobie robię je na śniadanie, czy też drugie z mlekiem i musli lub kaszką, ale na ogół wolę jeść normalne kanapki rano. Ale moim zdaniem banan daje dużo energii i syci Poza tym ja od zawsze jem mnóstwo bananów i nie tyję. Moje dwa lub trzy w życiu odchudzania były w zakresie 3-4 kg, a głownie chodzi mi o utrzymywanie wagi. Tak naprawdę mój jadłospis, co parę dni mógłby wyglądać tak: 1. banan x2, 2. banan, 3. banan x2, 4.banan, 5. chipsy Uwielbiam te rzeczy
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-29 o 11:30 |
|
|
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
patiuszka dzięki za info. Będę dalej myśleć, może na stronach producentów parametry posprawdzam
A co do bananów na utrzymaniu to ja uważam, że jak najbardziej się na przekąskę nadają, bo sycą, maja mnóstwo potasu no i są łatwe do przenoszenia bo mają naturalne wygodne opakowanie I jak jesz takie bardziej twarde( nie takie mega dojrzałe) to mają mniej prostych węglowodanów , jak mojego Tż banan syci ( a on 2 torebki ryżu pochłania do obiadu) to jest to właśnie z.... przekąska wg mnie szczególnie, że na U jesteś bo na R to rzeczywiście banany to wróg wieczorny![]() Coctail do mamy mam za daleko (140zł w dwie strony to opłaca się bardziej do krawcowej podejść- już i o tym myślałam ) hm jak ubranka dla lalek znosi to i może leginsy też da rade LadyWW w takim razie świetnie , że się odważyłaś na taki kolor bo naprawdę robi wrażenie Śniadanie dziś tuńczykowe a potem jabłka i dużo więcej jabłek na obiad mam plan rosół zrobić ale w takim tempie to raczej późny obiad będzie bo już by wypadało żeby się te udka gotowały idę nastawię lepiej.
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
Margot, dzięki, tak, ja własnie takie uwielbiam ledwo, co dojrzałe, a nawet zielone
, ale wiem, że niezdrowe, więc się powstrzymuję![]() Maszynę ciocia ma z Mango
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochaniutkie
Wczoraj komp mi ześwirował. Pewnie musiało stać się coś z systemem, bo nie chciał się włączyć. Dziś postanowiłam zatem zainstalować system od nowa i dopiero koło 10 wszystko ogarnęłam, no a teraz siedzę nad konspektami na zajęcia ![]() Aaa...w poniedziałek już na uniwerek wracam. Wczoraj miałam egzamin z praktyk, z TŻ uczciliśmy wieczorem oficjalne zakończenie roku na turystyce i wakacji Wypiłam aż 3 piwa (Chaty z Carrefoura), ale nic do nich "niegrzecznego" nie jadłam. Tylko sałatkę na kolację i kostkę czekolady później. TŻ wcinał czipsy i paluszki ale ja nie jadłam.Jem tak różnie. Przez dwa ostatnie dni na obiad był rosół, wpadł też lód, o którym chyba jeszcze pisałam tutaj (to ten sam, później już nie jadłam), i wafelek Góralki. @ ciągle nie mam. Idę dziś na zakupy to wejdę do Rossa po test. Jeśli będzie pozytywny to Wy dowiecie się o tym jako pierwsze ![]() Jutro cały dzień poza domem bo mamy te chrzciny (a ja tak nieatrakcyjnie się czuję, spuchłam jak prosiak Bo NIC jeszcze nie mam. Ani zeszycika! ![]() Makaron, ale ładnie ćwiczysz. Ja niestety od 2 dni nie ćwiczę, ale duuużo chodziłam. Monia, noo to dzień zorganizowany od rana do wieczora. Co do tego jedzenia, ja wczoraj widziałam się z koleżankami po wakacjach. jedna to ciągle siedzi przed kompem, druga trochę bardziej aktywna, ale też bez rewelacji. I opowiadały ile jadły, że ledwo zjadły śniadanie już leciały po coś innego, ta pierwsza mówiła że tak na raz zjadła litrowe lody Jeeeeju, no ja nie wiem. Jakoś bym tak się bała. Z resztą mój organizm tak jak Twój toleruje tylko to co zdrowe. Jak np. zjadłabym coś smażonego to zaraz miałabym sensacje w żołądku. Nie obżeram się bo też wiem, że później będę zdychać i po prostu brzuch mnie rozboli.Mam nadzieję że na uczelni będę w miarę regularnie jeść. Lady, fajne focisze! ![]() Ja miałam ochotę na oprawki w kolorze ni to bordo ni to fiolet, ale wzięłam w końcu czarne Ale okulary noszę tylko w domu i na ogół tylko wieczorem gdy już zdejmę soczewki.Patiuszka, owoce można jeść nawet wieczorem, tylko patrz ile które mają kalorii. Te bardziej kaloryczne mają na ogół dużo cukru, więc lepiej jeść je wcześniej (np. na II śniadanie do jakiegoś jogurty). Wydaje mi się że można zjeść jabłko, śliwkę, pomarańcz, arbuza. Ja mam takie samo zdanie o owocach jak Medzik. Lepiej zjeść owoc niż batona wieczorem. Ja to w zasadzie nie zwracam uwagi na rodzaj owoca i porę dnia. Jem takie jakie lubię i nie wpływa to na moją wagę. Przecież od jednego banana się nie przytyje! ![]() Uciekam i buziam Was mocno. Mam nadzieję że wkrótce zajrzę i zdam raport ![]() I może wieczorem znajdę chwilę na dodanie notki na blg.
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
A ja posprzątałam mieszkanko czyli umyłam okna, poodkurzałam, pomyłam podłogi, posprzątałam łazienke
Zaraz naolejuje włoski Musze jeszcze zmyć paznokcie, bo mycie bez rekawiczek to masakra ;/ Dzaga może to nie @ czekamy na wiadomość ![]() Margot jeśli dużo przerabiasz to maszyna Ci sie przyda a jak jednorazowo to lepiej zanieść do krawcowej |
|
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
Banany są dobre właśnie jako przekąska, a drugie śniadanie czy podwieczorek to ma być posiłek, tylko mały :P
Rowniez popieram wcinanie owocow kiedy się da Lepiej już tak niż słodycze :P Zawsze to jeszcze witaminki i w ogóle wpadnie A banany podobno dobrze wpływaja na jędroność pleców czy jakoś tak hahaha Nabrałam teraz ochoty na arbuza! Oh wy! Mi się marzyły białe oprawki, ale nie mogłam znaleźć w tamtym czasie żadnych, więc wzięłam rozowe ;p Kiedyś pamiętam jak miałam czerwono- czarne, ale jakieś g, bo szybko mi się rozwaliły a dużo za nie dałam- więcej do tego optyka nie zaszłam. Dzaga ja niestety nie mogę nosić soczewek, bo nic by mi nie dawały Ale wszyscy twierdza, że w okularach mi najlepiej- nikt nie wyobraza mnie sobie bez ;p
|
|
|
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
hmmm przygarniecie Kropkę
![]() ![]() ![]() ?
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Sieeeeeeeeeema laska
![]() !!! Gadaj o u Ciebie!---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Od kiedy wróciłam nie mogę za wiele jeść, mam tak ściśnięty z nerwów żołądek, że to jakaś masakra. Np. wczoraj zjadłam jogurt z otrębami na śniadanie, na 2 śniadanie kromkę chałki z dżemem, na obiad kromkę chałki z dżemem i na kolację jabłko, to wszystko:/ Nic mi nie przechodzi przez gardło... A dzisiaj: śń jogurt z otrębami, a teraz na obiad zjadłam 2 mini paluszki rybne odsmażone na tłuszczu i koniec...już mi się nie chce jeść nic do tego obiadu. Mam nadzieję, że jak mi minie stres związany ze studiami no i przede wszystkim wyjazdem Tż to zacznę jeść normalnie. Nic mi się nie chce:/ Leżę w łóżku od rana i oglądam seriale, nie mogę się do niczego zmobilizować...
|
#4674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leżenie w łózku nic nie zmieni, pamiętaj Lepiej się czymś zajmij zamiast ciągle o tym myśleć ![]() Będzie dobrze ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- http://ccc.eu/en/woman/catalog/all/304122 coś w takim stylu chce kupić na zimę- obcas, stabilne no i ciepłe... kosztują 140 zł, więc nie będę płakać, nawet jak nie bede za dużo w nich chodzic... Co myślicie? mierzylam wczoraj do czarnych rurek i miałam na sobie szarą marynarkę i myślę, że pasowało |
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
jest fatalnie.. Chce mi sie ryczec caly czas. Poronilam, tzn, ciaza obumarla bodajze w 6 tygodniu., poszlam na usg a tam z nog mnie zcielo. Pozniej skierowanie do szpital, zabieg, mam dosc. Dobrzez ze maz jest taki czuly i kochany bo nie wiem co bym zrobila. . Lekarz mowil zeby nie szukac winy ze czasami (nawet dosc czesto) tak sie zdarza bez przyczyny.Lezaly ze mna dwie bardzo mlode dzxiewczyny i tez je to dopadlo. Caly czas sobei tpowtarzam slowa lekarza zeby nie zwariowac. No mielosmy pecha, mam nadzieje ze to sie juz wiecej nie powtorzy, bo chyba kolejych prob bym zaprzestala. Za wiele to wszystko kosztuje,. milego weekendy dziewuszki
|
|
|
|
#4676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli Ty takie nosisz i Ci sie podobają to jak najbardziej. Bo ja to od kozaków z daleka Musze mieć krótkie także najbardziej krótkie i płaskie na zime ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że następnym razem Wam sie uda Tak wszystkie sie tu cieszyłysmy a teraz az mi smutno. Także nie wyobrazam sobie nawet co Ty czujesz Trzymaj sie dzielnie
|
||
|
|
|
#4677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że jakoś to sobie poukładasz...nawet nie wyobrażam sobie co musisz czuć...
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki.. Musialam komus "powiedziec" bo zwariowac mozna. A lepiej w ten sposob nic face to face.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Cóż nie ćwiczę od 3 dni i wczoraj 5 krówek zjadłam
zazdroszczę, lubię chodzone wycieczki a nie tylko na plaży plackiem( choć i to potrzebne
) .
podoba mi się Twoja motywacja i zapał do ćwiczeń, jak będziesz tak dalej robić to szybciutko zrzucisz kg
matko...ile to trzeba miejsc obskoczyć, żeby cokolwiek dostać 

Patrzę i nie dowierzam, ile Ty ćwiczysz
kaski:!!!!!!!!!!
rzeźnia jakaś!

muszę jutro zanieść spodnie do skrócenia i zła jestem bo spodnie tanie (80zł) a 20zł za skrócenia dać muszę 

Jeeeeju, no ja nie wiem. Jakoś bym tak się bała. Z resztą mój organizm tak jak Twój toleruje tylko to co zdrowe. Jak np. zjadłabym coś smażonego to zaraz miałabym sensacje w żołądku. Nie obżeram się bo też wiem, że później będę zdychać i po prostu brzuch mnie rozboli.