|
|
#2281 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Pobudka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2282 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
akurat przed moim balkonem ustawili się muzykanci z tubą, ratunku
Cytat:
![]() aż nie zgorzknieje / spleśnieje Cytat:
ja czosnek żrem w postaci wyczytanej w mojej ziołoleczącej knidze, ząbek lub dwa zsiec, połknąć nie rozgryzając, popijając wodą, zaniedługo zjeść coś, wchodzi bezboleśnie i się potem nie pachnie oj ![]() ja musiałam się dziś zwlec o 8
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Pobudka
Dla znawców tematu mam pytanie: co zrobić żeby nie gadać przez sen? ![]() Tylko bez takich mi ze nie spać czy cuś
|
#2284 | ||
|
BAN stały
|
Przeniesiono nas automatycznie od prof. K
![]() Cytat:
![]() Niefajna do wszystkiego, koniec tematu Cytat:
|
||
|
|
|
#2285 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie mam weny co na obiad
M. chory i marudzi, ale ten typ ma tak zawsze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2286 | |||
|
Zakorzenienie
|
biedactwoCytat:
Cytat:
Cytat:
zwierzątka są takie kochane ..... no chyba że tak Znad kawy sąsiad standardowo wierci, oni chyba budują jakiś nowy dom w którymś z mieszkań
|
|||
|
|
|
#2287 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chcę taki płaszcz
|
|
|
#2288 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36820628]
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2291 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co nie?
ciekawe po kim moja to ma, bo na pewno nie po mnie, w kwestii higieny osobistej jestem po innej stronie skali niż w kwestii czystości najbliższego otoczenia ![]() --- fogle wiecie co, zauważyłam, że od kiedy zaczęłąm chodzić na tę jogę zmalała we mnie chęć do piwa przez miesiąc chyba wypiłam tylko jedno piwo, i wcale mi nie podeszło... dzifne. za to dwukrotnie wzrosła ilość konsumowanego przeze mnie masła
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zanabyłam se nietopsza w tajemniczym odcieniu kartofel melanż ![]() i buty na jesień i patelnię w Lidlu. Właśnie smażę na niej grzyby . Na większe zakupy kasy brak
|
|
#2293 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Na pocieszenie małż mi kupił buty na zimę . A pocieszenie, gdyż się okazało, że od 2 tygodni trąbiłam mailowo ludziom, że na dzisiejszą imprezę wjazd do klubu jest tylko z listy gości zaproszonych, na któą się wpisac trzeba. To się część nie wpisała i teraz zdziwieni... Ech...
|
|
#2294 | ||
|
BAN stały
|
Znad jogurtu greckiego
Cytat:
Uśmiałem się dzisiaj w kiosku, bo przeglądałem Party (czy coś w tym stylu) z dodatkiem kulinarnym, a tam takie właśnie propozycje, więc mówię do kioskarki, że to w sam raz na nasze realia ![]() Cytat:
--- Odebrałem zdjęcia albumowe, wyszedłem na nich jak przygłup, norma I mam ochotę na babkę ziemniaczaną, tzn. przymierzam się do niej od pół roku chyba, dzisiaj albo jutro popełnię
|
||
|
|
|
#2295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przeczytałam - zanabyłam nietopsza - i się zastanawiam jak? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2296 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2297 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-09-29 o 16:18 |
||||
|
|
|
#2298 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak się czujesz tak w ogóle? Chlebek bananowy pyszny jest i robi się raz-dwa (przygotowując go, używam dukaczki do ziemniaków) ![]() O tak o mniej więcej ---> ![]() Tylko ręczne tarcie ziemniaków
|
|
|
|
|
#2299 |
|
|
Zwykła knajpa, tylko akurat na ten dzień ich wynajęli, organizator imprezy chcial się do niej przygotować i prosił o wpisanie się na listę, gdyż mają przygotować każdemu miejsce, piwo i takie tam... Nic to nie kosztowało, tylko podanie nazwiska...
![]() No bez jaj, nie masz służby??!! ![]() Czuję się dość kiepsko, bez trzymania moge tylko leżeć...
|
#2300 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2301 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja bym pewnie po pierwszych zmianach raz zaakceptowanego tekstu poszła do dziekana. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co z tym będzie? Cofnie się? Cytat:
Wolność wolnością, ale obiad to ci dziś nie wyszedł żono... ![]() Olaszałaś?! Pobudka?! Ja tu sumiennie imprezuję do rana i sumiennie wstaję skoro świt o 16, żeby iść na kolejną imprezę, a ty mi tu sen w środku nocy zakłócasz? No wiesz?! Zanotowałam: nigdy nie zapisywać się na jogę.
|
|
#2303 | |
|
Konto usunięte
|
Z nudów se poprzelewałem próbki perfum z fiolek (nienawidzę używać perfum bez atomizera) do sampli
![]() Teraz sobie siedzę i opisuję ![]() Sabb, słuchałaś solowego Harrisa? ![]() Gryxu ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() Jak to pachnie? ![]() Mi też się chce perfumę, najlepiej niedrogą, a już fogle najlepiej to zdobyć ją jak Skrbq, czyli niechcący wygrać
|
|
|
|
|
#2304 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36825570](nienawidzę używać perfum bez atomizera) [/quote] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2305 | |
|
|
Tak, ma być dobre, tylko to potrwa...
Cytat:
|
|
#2306 |
|
Konto usunięte
|
Po głowie chodzi mi:
- Versace PH (ale czy mi potrzeba cytrusowego świeżaka? Z reguły nie znoszę cytrusowych odświeżaczy, ale w tym coś jest - Reminiscence Noir, ale ze zagramanicy nie chce mi się ściągać flachona - Costume National Scent Intense, ale chyba wolałbym odlewkę, bo 20-30 ml bym ze 20 lat zużywał - Kenzo PH, niby ot zwykły lekki drzewny zapach, ale za to jest uniwersalny, na każdą porę roku, bezkompromisowy i bardzo męski - Kurkdjian Oud, piękny, ale walory użytkowe, czyli noszalność w takim zadupiu jak moje są znikome. Zostałbym chyba pierwszą personą non grata na kresach Poza tym ta cena ![]() - Amouage Honour Man, rozbiorę, ale jeszcze nie teraz ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- No we, wanilia jest (chyba jedyne perfumy gdzie wanilia jest na pierwszym planie i podobają mi sie to Le Male)Cynamonu też nie lubię
|
|
|
|
#2307 | ||
|
BAN stały
|
Drugi z Lutków, obok Chergui, którego chętnie bym poznał
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36825875]Po głowie chodzi mi: - Versace PH (ale czy mi potrzeba cytrusowego świeżaka? Z reguły nie znoszę cytrusowych odświeżaczy, ale w tym coś jest Podobno do Allure Homme Sport podobny, więc dyszkę bym wziął na pewno Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2308 |
|
|
No tak, to teraz wiem wszystko
|
#2309 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam i to sporo
Ale przypadkiem Ci kiedyś nie wysyłałam Bo coś mi się kojarzy, że chyba tak ![]() I Panna w szpilkach za 200 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-09-29 o 17:59 |
|
|
|
#2310 | |
|
Konto usunięte
|
No niby podobne, ale nie do końca, Allure jednak jest dużo lepsze z tego co pamiętam, jeden z lepszych świeżaków
Versace to kwaskowata cytryna, trochę sztuczna, plus bergamota i neroli na bazie z bobu tonka i piżma. Chanel to przyjemnie odświeżające lekko słodkie cytrusy: pomarańcze i mandarynki plus nuty morskie i aldehydy na bazie piżma bobu tonka i ambry. Bazy zapachy owe maja podobne, reszta na sporą korzyść dla Allure Homme Sport EDT Może by Allure rozbrał ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Żyjeta? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

przez miesiąc chyba wypiłam tylko jedno piwo, i wcale mi nie podeszło... dzifne. za to dwukrotnie wzrosła ilość konsumowanego przeze mnie masła
Uśmiałem się dzisiaj w kiosku, bo przeglądałem Party (czy coś w tym stylu) z dodatkiem kulinarnym, a tam takie właśnie propozycje, więc mówię do kioskarki, że to w sam raz na nasze realia

(chyba jedyne perfumy gdzie wanilia jest na pierwszym planie i podobają mi sie to Le Male)