|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Moj tam a razie zaden profesjonalista nie jest, bo sie dopiero uczy, ale wiecie jacy sa faceci.. Juz ma siebie za znawcę lakierów do paznokci, robienia wzorków!! Ach czegoż to on nie wie, a mi sie czasem chce smiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() saloon czy cos.. a my bedziemy sie zjezdzaly z calej polski do waszego salonu.. ![]() co do tych kursow fryzjerskich to ja jestem na biezaco, z pewnym bagazem doswiadczen..:P kursy-szajs..ucza malo-biora duzo kasy.. najlepiej isc na przyuczenie do zawodu.. idziesz normalnie do salonu fryzjerskiego w ktorym pracuje mistrz fryzjerstwa.. pod jego okiem co dzien uczysz sie wszystiego od podstaw..tak aktualnie chodzi moja siostra..mama rok temu ukonczyla kurs fryzjerski-najlepszy w moim miescie :/ jej kolezanki z kursu raczej nie rozwinely skrzydelek w tym zawodzie..ona pracuje na cieplej panstwowej posadce, wiec chciala aby fryzjersto bylo zajeciem dodatkowym..jednakze zaczela chodzic do pracy do jednego salonu no i tak sie rozwijala dalej..teraz jest git.. ![]() wogole to my zamierzamy tez zalozyc maly kosmetyczny interes.. ![]() siostra paznokcie robi, makijaze, stylistyka.. siostra fryzjerka bedzie..kuzynka kosmetyczka.. a teraz od stycznia do 2008 jest fajny kursik z unii dla bezrobotnych.. i zamierzam po szkole sie na niego wybrac.. przez miesiac masz zajecia z fryzjerstwa, paznokci, stylistyki, make-up, i dotyczace zalozenia i prowadzenia dzialanosci.. 5 najlepszych osob w grupie otrzymuje 20000zl na otworzenie interesu.. reszta musi walczyc o dotacje.. ![]()
![]() |
#3664 |
Wtajemniczenie
|
Petit.. no czasem sie smieje i mu dokuczam, ale moj chlopak tez jest winny, to on to dopiero potrafi sobie ze mnie zakpic!
Lemonka, fajny ten kurs, gdybym zostala w Polsce na wakacje,to byc mzoe tez bym sie o to ubiegala,ale prawdopodobnie pojade z TŻ do Anglii do roboty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Raczkowanie
|
Zamieszczam fotki z wczoraj
![]() ![]() ![]() Studniowka byla fajna, choc z wiadomych wzgledow nie byla idealna. W ogole ...jak to strasznie zlecialo... wydawalo mi sie ze dopiero przyszlam a juz byla 5 i trzeba bylo iść...masakra... Tyle przygotowan i tak szybko ta noc minela:/ Jakos tak mi teraz pusto:/ Czekam na plytke z utesknieniem ![]() PS. Fotki beda tu tylko jakis czas,bo sa na nich rozne inne osoby,ktore moze niekoniecznie chcialyby byc na forum ![]() Na pierwszej fotce jestem z kolezankami z klasy, fotka robione z zaskoczenia, ale widac troche wloski ![]() ![]() Edytowane przez Cisowianka Czas edycji: 2007-02-13 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Wtajemniczenie
|
Petit, jasne,ze daję sobie z nim radę!chociaz dzis w nocy to miałam go ochote zakatrupic! nie mialam niestety jak,bo jest we wrocku :/ Mianowicie! od kilku dni mam problemy z zasypianiem, wczoraj polozylam sie ok.22,ale nie moglam zasnac i sen mnie znuzyl ok 24. Nagle slysze, telefon mi dzwoni - oczywiscie moJ Ukochany TŻ, Godzina 00:20. Odbieram, A ON:
-Co robisz? -Spię... -O tej porze już spisz?a o ktrej jutro wstajesz.. - O 6, przeciez wiesz ze mam jutro szkole... No bylam tak zła jak nie wiem, podejrzewam, ze byl pijany bo byli u niego koledzy i glosno bylo, wczoraj nie mialam sily juz go opierdzielic i jeszcze sie wkurzylam,bo po jego telefonie znowu zasnac nie moglam. Jak wstalam rano to pierwsze co zrobilam, to dalam glowe pod zimną wode...i caly dzien chodze nieprzytomna... niech no tylko zadzwoni toja mu dam! No ja juz fotki widzialam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skad ja to znam :/ moj tż to byl dobry jak ja juz śpie i uslyszalam dzwiek sms-a, byla chyba 1 w nocy myslalam ze cos powaznego skoro o tej porze, wstaje patrze w sms a tam: Słodkich snow kochanie ![]() ![]()
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki..
i jak tam pierwszy dzien w szkole? ![]() ja dzis totally nuda.. facet mial nam przywiezc dzis plyty, ale kumpela przyciela i nie przyszla z kasa do szkoly :/ ale za to namowilam dziewuszyska na babska impresske..:P w piatek idziemy wszystkie sie wyszalec,wytanczyc, wybawic, a niektore nachlac.. ![]() ![]()
#3670 |
Wtajemniczenie
|
Jennuś, hehe, faceci sa dziwni jesli chodzi o te nocne ekscesy ;p Jak z moim dzisiaj rozmawialam, to sie okazalo,ze nawet nie pamietał,ze do mnie dzownil, a z tego wynika,ze musial byc niezle pijany. Ja za to dzis czuje sie jak zdechlak, a qrde chcialam sie dzis intensywnie pouczyc na historię, bo jutro na fakultecie mam spr z Jagiellonow,ale nie jestem w stanie, bo co chwile oczy mi sie zamykaja...Pomyslec,ze jutro mam jeszcze spr z niemca...ale chyba sie przeloży....
Lemonka... qrde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt-chodzilam.. ale baaaaaaaaaaardzo rzadko..a i tak potem mialam wyrzuty sumienia i wogole.. a teraz az mam ochote.. ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
ja jestem w ekonomiku.. 16 dziewczyn o 6 chlopakow..
![]() kiedys bylo 6 chlopakow i 25 dziewczyn-ale sie wykruszyly w trakcie.. ![]() co do wyjscia to u nas jest gdzie-i o to tez sie rozchodzi.. bo sie spieraja gdzie isc.. ah..dziewczynki kochane ![]()
#3673 |
Wtajemniczenie
|
Łooo.. towas duzo jest w kalsie. U mnie w klasie 5 dziewczyn jest w tym dwie nie sa imprezowiczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Cisowianka ślicznie wyglądałaś
![]() A co do pierwszego dnia w szkole, to jest tragicznie ![]() ![]() ![]()
#3675 |
Wtajemniczenie
|
Hehe Boszenka, no mnie juz jutro czeka spr z niemca, a w czwartek z mamty
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Hawrodytka to widzę, że u Was też męczą
![]() ![]() ![]() ![]()
#3677 |
Wtajemniczenie
|
mnie syropy nigdy ni epomagaja. Moja mama kiedys mi kupiła tabletki na kaszel i jak polknelam taka to miala spokoj na kilkanascie godzin. Niestety nie pamietam nazwy,ale moze popytaj w aptece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]()
#3679 | ||
luckygirl
|
Cytat:
![]() Albo pisze mu,że jestem zajeta ,bo czytam,albo się ucze to też dzwoni,ale nie mam mu tego za złe,bo zawsze pięknie mi nawija przez telefon ![]() Cytat:
![]() Cisowianka ślicznie wyglądałaś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witajcie Dziewczyny ![]() Studniówka...ech było genialnie, co tu dużo mówić ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez .:aniah:. Czas edycji: 2007-02-14 o 12:32 Powód: usunęłam zdjęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
luckygirl
|
Aniah wyglądałaś booooooooooooooooooosko!! !
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zadomowienie
|
Oj
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3683 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() Bo to taki dzień,gdzie wszyscy pieknie wyglądają ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 |
Zadomowienie
|
O aniah widzę że chodzisz do szkoly z inną wizażanką czyli nulą
![]()
#3685 |
luckygirl
|
Właśnie,to Nula mi się kojarzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zadomowienie
|
No bo nula, to jest moja najlepsiejsza przyjaciółka
![]() ![]()
![]() |
#3687 |
Wtajemniczenie
|
NO aniah, bardzo ladnie wygladałas na studniowce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
luckygirl
|
Dobrze wiedzieć
![]() Cytat:
A ja sobie 20 minut temu wróciłam ze szkoł i jestem szczęsliwa ,bo dostałam 4 z klasówki z polskiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja...nie chcę się chwalić, ale ....MAM FERIE!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, ile sie komplementow nasluchalam,za wszystkie czasy ![]() ![]() Specjalnie dla Was jeszcze pare fotek ![]() Edytowane przez Cisowianka Czas edycji: 2007-02-15 o 19:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.