|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- ja jestem zadowolona
|
|
#4802 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, co jest aktualną niespodzianką w sklepie internetowym? (nie znalazłam odpowiedzi na poprzednich stronach, może coś przeoczyłam?)
|
|
|
|
#4803 |
|
Rozeznanie
|
Jesteście straszne
, zamówiłam prenumeratę Estilo za 49,50 , na stronie jest napisane: SPECJALNA PROMOCJA NA ZAKUP PRENUMERATY! Dla każdego z nowych prenumeratorów w prezencie 2 kosmetyki Yves Rocher o wartości 100 zł (koncentrat nawilżający Hydra Vegetal i aksamitny krem intensywnie nawilżający 24 h Hydra Vegetal) ORAZ 3 konsultacje lekarskie na portalu www.qzdrowiu.pl o wartości 90 zł* hmmm...narzekałam na koncentrat ,ale "za darmo" mogę użyć ponownie a kremu chętnie spróbuję - hihihi. Liczę na to ,że gazeta będzie fajna
|
|
#4804 |
|
Konto usunięte
|
była mowa o tym jakiś czas temu, prezentem jest to-> http://www.yves-rocher.com.pl/mleczko_po_opalaniu_3_w_1
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- kurcze, żałuję, że nie zamówiłam prenumeraty tańszej, ale z kolei nie byłabym zadowolona z kolorówki. za to zestaw TdH super. |
|
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Co za kręcioła
z tymi prenumeratami. Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi!
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jakie macie opinie o szamponach np z wyciągiem nagietka lub z pokrzywą? Sprawdzają się? I od razu zapytam o odżywki z mleczkiem z owsa. Warto zakupić?
|
|
|
|
#4807 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2) szampon nagietkowy równie dobry (jak dla mnie) 3) odżywka z owsa - jak dla mnie i dla dziewczyn z wcześniejszych wątków - masakra. Włosy są matowe, sztywne i jakby oklejone.Nie warte tych ok. 10 zł. Nie polecam!!!
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Ale szalejecie
Od wtorku do dzisiaj nie miałam internetu, a tu tyle do nadrobienia Wykorzystałam wczoraj wrześniową ulotkę U mnie w YR promocja 2 szampony w cenie 1 (czyli za 11,90), nie wiem, czy ogólnopolska I tym samym mam 5 szamponów w zapasie, chyba muszę zacząć częściej myć włosy Chyba nikt nie pisał o newsletterze z gratisowym pędzlem do kresek Tytuł maila niepozorny i o gratisie nic niemówiący "W sklepie on-line ostatnie dni wrześniowych promocji. Skorzystaj!". Zastanawiam się, czy się nie skusić, akurat parę dni temu wywaliłam swój pędzelek, bo strasznie włosie gubił Kod: AKCES9 Ważny do jutra Właśnie, ma któraś z Was jakieś pędzle z YR? Jak wrażenia? No i dostałam 2 oferty wysyłkowe z zegarkiem Spersonalizowane -50% trafione, bo każdy kosmetyk kiedyś minimum raz zamawiałam, ale jak dla mnie gratisy średnie. Więc raczej nie skorzystam
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-09-29 o 21:13 |
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
ja już pokochałam
Cytat:
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwa:
* do pudru ze starej serii Colour Naturals - jest ok, ale drapie i wloski ma rzadkie. * z nowszej serii kabuki - ten jest duzo gorszy, niby przyjemniejszy w uzyciu, ale za to gubi siersc
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Dotyczy szamponów z łubinem?
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
Na pewno dotyczy tych wszystkich po 11,90, jak jest z tymi nowymi nie patrzyłam Jeśli jakaś warszawianka jest zainteresowana, to korzystałam z tej promocji w YR obok kina Atlantic Cytat:
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-09-30 o 13:16 |
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma tej promocji. Wzięłam łubinowy mimo to
|
|
#4815 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.yves-rocher.fr/control/ma...cmSrc=Category Sama bym go chętnie przygarnęła, ale nic nie potrzebuję kupować, a gratisy w tym miesięcy też takie, że nawet za darmo ich nie chcę. Mam tusz sexy pulp brązowy, na moich dośc jasnych rzęsach wygląda jak bardzo ciemna czekolada, właściwie niewiele go różni od czerni. W przeciwieństwie do większości nie zostałam jego fanką. Po pierwszym użyciu miałam reakcją podobną jak przy masterpiece max MF : "tylko tyle? o co tyle szumu?" . Dla mnie ten tusz nie robi nic specjalnego, nie podoba mi się jak wygląda na rzęsach, nie umywa się nawet do false lash effect MF. Na plus, że faktycznie nie skleja rzęs, ale ogólny efekt jak przy tuszu za 10zł. Próbowałam nakłądać jedną wartwę, próbowałam kilka i dalej mi się nie podoba. NIe widzę ani pogrubienia ani wydluzenia. Zdecydowanie wolę różowy YR. A do efektów specjalnych FLE. |
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Konto usunięte
|
skuszona Waszymi opiniami dzisiaj otworzyłam tusz Sexy Pulp i jestem zachwycona, a to dopiero pierwsze użycie! zazwyczaj tusz musi trochę podeschnąć, żeby nadawał się do używania, a tu od razu super efekt. świetnie rozdziela rzęsy! szczota jest fajna, myślałam, że będzie problematyczna, ale nie, zaskakująco łatwo się nią maluje dolne rzęsy.
|
|
|
|
#4818 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2012-09-30 o 20:48 |
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam miniaturke tego tuszu, ale szału nie ma
|
|
|
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
Wykorzystałam dziś ulotkę, a właściwie maila wrześniowego (z lusterkiem). Nie było już tuszy SP w gratisie. Szkoda, polubiłam go w wersji niebieskiej, chciałam drugi - brązowy. Pani w kasie dysponowała tym "różowym" tylko w wersji brązowej. Wykorzystałam 50% na wodę bzową (jest obecnie 40% w stacjonarce) i 40% na krem hydra vegetal w wersji riche (aksamitnej). Nie miałam go wcześniej, czas spróbować. Plus dwa szampony do siwych włosów dla mamy za 11,90.
Zadziwiające jest to, że Pani nie chciała kodu dla uzyskania przeze mnie prezentów.
marleen Edytowane przez marleen Czas edycji: 2012-09-30 o 20:40 |
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Sa nowe prezenty w sklepie internetowym....podejrzew am,że prezent niespodzianka o świeżym i delikatnym zapachu za 59 złotych to:
Dezodorant Tendre Jasmin SECRETS D'ESSENCES Dezodorant o delikatnym i świeżym zapachu sprawi, że będziesz czuć się komfortowo przez cały dzień. Dezodorant łączy przyjemność zmysłowych perfum ze skutecznością działania, która utrzymuje się przez 24 godziny. |
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Niezbyt ciekawe te prezenty. Mam ten zestaw kuferek+ kosmetyczka-całkiem ok, dodawali go do zakupów jakies pół roku temu w wysylkowej.
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-10-01 o 09:22 |
|
|
|
#4823 |
|
Konto usunięte
|
niespodzianka do na pewno deo jasmin, widać po kodzie znowu.
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzałam, oferta październikowa wysyłkowa z "ulubionymi" kosmetykami wchodzi już w systemie zamówień
![]() Niestety nie da się pobawić w niższe rabaty - każdy kosmetyk wchodzi po cenie katalogowej z tej oferty. Fakt, oferta e-sklepowa nie powala - raczej sobie odpuszczę i zastanowię się nad wysyłkową ![]() Realizowałam w ostatnich dniach mailing i tusz SP bez problemu w gratisie dostałam
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-10-01 o 09:58 |
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nie będzie żadnego kodu rabatowego, to w tym miesiącu nie zamówię nic z YR ani z esklepu ani z wysyłkowej.
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się z Wami dziewczyny nie zgadzam, ta nowa oferta wysyłkowa październikowa jest cudna....bo można zamówić aż 3 ulubione (niekoniecznie te narzucone przez nich) kosmetyki, mi np weszła woda perfumowana Rose Absolue, której nie można kupić taniej a zegarek zamieniłam na puder matujący z gąbeczką a do tego mam przesyłkę za free i ten zestaw manicure i do tego 2 żele Jardin du monde za 6,9 jestem zachwycona;D
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest taka możliwość, że zamówienie złożę internetowo, a wymienię zegarek na kosmetyk mailowo? Kusi mnie zestaw mleczko + peeling.
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taka możliwość - też zamierzam zaraz po złożeniu internetowym napisać maila z nr zamówienia i prośbą o wymianę gratisu na kosmetyk.
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zrobiłam przez neta a zegarek zamieniłam emailowo
nic nie mówili a zamawiałam rzeczy, nie z mojej listy tylko te które chcę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

, zamówiłam prenumeratę Estilo za 49,50 , na stronie jest napisane: 

I tym samym mam 5 szamponów w zapasie, chyba muszę zacząć częściej myć włosy
Kod: AKCES9 Ważny do jutra 

Na pewno dotyczy tych wszystkich po 11,90, jak jest z tymi nowymi nie patrzyłam

06.09.2014