|
|
#2311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
(cytat z jednej Pani )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie chcę , pytam z ciekawości tylko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36826081]
Żyjeta?[/QUOTE] Cały czas
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2315 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Co do Type B jednak kiepsko sie na mnie uklada, mianowicie szybko wylazi nudnawy wetiwer i juz tak trzyma do us...miechnietej smierci zapachu, ktora niestety nastepuje po okolo 2 godzinach ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym kupiła Szpilkównę i Daim Blond, ale nie kupię
|
|
|
#2317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro Ci robi dobrze to gratuluję chadzania i odkrycia czegos dobrego dla się ( poza skutkami ubocznymi w postaci niechęci na piwo) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jeden z moich all tajm fejwryts |
|||
|
|
|
#2318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale tylko 5 ml z rozbiórki Letę się bawić w wystawianie zbędnych flachonów na Allu
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
dopry
ludzie znowu dowiedli jacy są beznadziejni ![]() całe szczęście, że nie wszyscy
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2321 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36825570]
A ja tego Lutka nie znam, blać ![]() Jak to pachnie? [/QUOTE]na mnie głównie miodem i żywicą, z tytoniem i kadzidłem w tle Cytat:
warto poznać cena świetna,jakbym miała za co to bym brała. Tomój lutek nr 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2322 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2325 |
|
BAN stały
|
Pesto już dawno strawione, jeszcze żyję
|
|
|
|
#2326 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
przepraszam
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ano są
Fany spała mi na plecach, Rubens na cycu ![]() Cytat:
my chyba mamy podobny gust? ![]() i do facetów chyba też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad2. poka ![]() Cytat:
niestety ![]() historia jest dość długa, ale później ją opiszę
|
|
|
#2329 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pasztet cukiniowy wyszedł debest
zanim spróbowałam, zastanawiałam się ile dni można go trzymać w lodówce, ale raczej nie będzie to problemem![]() potrzebna większa grupa doświadczalna Cytat:
ale na mózg też działa. co do piwa to może przejściowe i niezwiązane, ale wcale mi go nie brakuje, co też jest w miarę dziwneza to ostatnio, pod wpływem czytanego Timothy'ego Leary, mam ochotę na LSD Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2331 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 | |||||||
|
Panaroja
|
Znad strasznego ziewania
![]() Cytat:
2.oł jessssss Cytat:
2. 3. dla mnie gotyk jest absolutnie nieczytelny poza tym , że oczywiście biorąc rzecz od strony czysto estetycznej jest szalenie dekoracyjny i w ogóle , ale jak mam książkę , to bym wolała móc ją przeczytać dla mnie poza oprawą jest piękna treść starych książek a zwłaszcza język ![]() Cytat:
Cytat:
ojej może poza wszystkim przemywaj jej naparem z kwiatu nagietka ? Dobrze goi rany.Cytat:
?Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale że jednocześnie ? śpisz lewitując Udało mi się zjeść makaron z jajem sadzonym i brokułem ![]() Też bym Szpilkównę kupiła ale też nie kupię
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-09-29 o 22:13 |
|||||||
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
o on lubi duzie kfiaty?
znaczy ten Ogon? tzn tak czy owak one się na zwisie ramiennym straco - i to serio moze wyglądać dobrze - tylko też cza lubić wonsko w talii Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-29 o 22:26 |
|
|
|
#2334 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() wyszło mi, że niewarowy = surowy, czyli zapewne niebarwiony, np. niewarowy jedwab edit: wklejam cytatę ze źródła: Cytat:
co do wyrażeń sprzed iluś tam lat, szalenie podoba mi się z poradnika z lat 50. określenie "promienie nadfiołkowe" edit2: znalazłam będźwin, to żywica z drzewa Styrax benzoin, chyba znajoma rzecz na perfumach
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-09-29 o 22:46 |
||
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Abstrahując od tematu - tureckiego podrywu ciąg dalszy: "Hi, I am looking sincere woman, first meet here so maybe we can have allthings in future. dont worry, I am not bad man".
Jak tu się oprzeć?
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Flo jest chętna Chociaż wiesz, może się okazać, że Ona np. jest wyjątkiem ![]()
|
|
|
#2338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i se myśle ze ten necik to szit kit i popłuczyny - tak dawać wiarę an necie słowo? ale takoż szukałam - mamy podobną naturę zgłębiania? poczeby znaczy sie? bo wiesz ja kupie szysko - żywice jako styrax i jako nie styrax i jak będźwin i jako bylecoinne też kupie, no bo jak znajdę tak kupię - ileż razy i gdzież mozńa weryfikować takie unikaty Cytat:
ale to jest frightening Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-29 o 22:52 |
||
|
|
|
#2339 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() choć dlaczemu tylko Flo, wszystkie spróbujcie, na początek, bez zapisywania się gdzieniebądź, proponuję przez 40 dni codziennie rano przez 11 minut oddychać tylko lewą dziurką nosa, po 40 dniach porównamy rezultaty ![]() Cytat:
edit: no i tak, ja szukam, zawsze szukam jak czegoś nie wiem czy jak mnie coś zaintryguje, mam potrzebę znalezienia i wiedzenia dla samego wiedzenia
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-09-29 o 23:09 |
||
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. nie na zmianęad3. też by zanabyła ale Feminite Du BoisCytat:
moja przydługa historia (można ominąć ) ale postaram się streszczaćtydzień temu na przepustce ze szpitala jechałam po zakupy, we wiosze obok na ruchliwej drodze zobaczyłam psa. Pies przechodził przez drogę ciągnąc za sobą łańcuch, jechał samochód i na ten łańcuch mu najechał, dobrze że nic z przeciwka nie jechało. Zatrzymałam się oczywiście, pies okazał się wychudłą rudawą suką husky z niebieskimi oczami . Jasne już biegnę w sobotę do obcego człowieka do domu i wręczam mu psa na łańcuchu . Postanowiłam wziąść ją do siebie, ale przypomniał mi się szpital, no przecież nie wpuszczę obcego psa do domu bez nadzoru, a budy nie mam. I tak stałam, aż zagadał mnie miejscowy Pan spod sklepu, że on by ją wziął, bo jednego psa ma, a druga buda stoi pusta. Ja i oddanie psa na łańcuch do budy no lepiej trafić nie mógł , ale doszłam do wniosku, że to lepsze niż aby biegała po ulicy. Kupiłam żarcie, miskę, Pan zabrał psa do siebie. Odwiedziłam sunię w niedzielę, buda mała ale wyścielona sianem , pies rezydent - Misiek spasiony . Uzgodniłam z Panem i jego żoną, że pies zostaje u nich, bo ją chcą, no chyba, że znajdzie się właściciel.Minął tydzień, pojechałam dziś i sunia jest, ma się dobrze, ale w międzyczasie znalazł się właściciel i stwierdził, że kupił sukę dwa miesiące temu ale już je nie chce, za to łańcuch tak . Pan go zignorował i we wtorek suka zniknęła z podwórka razem z łańcuchem. Wróciła w czwartek, bez łańcucha, głodna Gnój ma swój łańcuch ![]() Zastanawiam się co z tym zrobić Troche chaotycznie to napisałam ale jestem wkurfiona i rozżalona, nienawidzę ludzi Jutro jak noga pozwoli biorę Maję (tak dali jej na imię ) na spacer
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

przez miesiąc chyba wypiłam tylko jedno piwo, i wcale mi nie podeszło... dzifne. za to dwukrotnie wzrosła ilość konsumowanego przeze mnie masła
I mam ochotę na babkę ziemniaczaną, tzn. przymierzam się do niej od pół roku chyba, dzisiaj albo jutro popełnię 

, pytam z ciekawości tylko

zanim spróbowałam, zastanawiałam się ile dni można go trzymać w lodówce, ale raczej nie będzie to problemem