|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6001 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Ej Gwiazdy i małe GWIAZDORY!!
![]() siemanko dla Patrycji!!!sto lat, sto lat niech żyje żyje nam!!!!!!!w zdrowiu , szczesciu, radości i wsród słodkości!!darai i zuza życzy ![]() Oliwiera!!!!!!!!!!buziaki prezytulaki!!!jeszcze tylko mały miesiąć!! ![]() ![]() My wróciły od tesciów. Było bardzo dobrze, pies był chyba do kaloryfera przywiązany, mało szczekał. Teściowej wszystko powiedziałm co chciałam, juz wie że ma za moimi plecami nie gadac bo teraz ja tez jestem jej dzieckiem wiec jesli jest na mnie zła to tak czy tak ma do mnie dzwonic a nie do Łukasza! ona sie bała bo mówi ze ja taka uparta jestem i w ogóle wszystko prosto z mostu wale. ale juz spoko mysle ze doszłysmy do porozumienia ![]() Zdjęcia-Pati, Julka, Hania-> ![]() ![]() ![]() Dziewczyny to trzymajcie kciuki, krakajcie ![]() Tiaro pewnie że tak, jak by słodziła cały czas to bys maiła próchnice jak ja!! ![]() ![]() Kostko ???zdrowa jestes? Edytowane przez _dAria86 Czas edycji: 2007-02-12 o 17:45 Powód: dopiska :) |
![]() ![]() |
![]() |
#6002 |
Wtajemniczenie
|
Platku u nas jesli Wiki sie wzdryga to znaczy ze robi siusiu. sprawdz moze u was tez taka przyczyna jest. po prostu po chwili dotknij pampersa, jesli jest cieply to to samo. tez poczatkowo martwilam sie az znajoma mi powiedziala. i zeczywisci tak bylo.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#6003 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym skłonna była zgodzić się z Tiara ![]() ja zaobserwowałam nawet taki śmieszny moment: dziecko bawi się, bawi i nagle chwila skupienia ![]() ![]() ![]() Sprawdzaj też, czy małemu nie jest chłodnawo. Wydaje mi się, że to nie jest nic niepokojącego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Tiaaro za podpowiedź ![]() Agiko na długo wyjeżdżasz czy znowu jeden dzień i ekspresowy powrót do swoich panów ![]() ![]() ![]() Dario konkretna babeczka z Ciebie ![]() ![]() No więc musiałam dać Matiemu czopka bo nie dałam już rady ![]() ![]() ![]() Joasiu, Kostko ![]() Haniu Joasia chyba nie wystawiala nic na stół, a Ty? Chodzi mi o kieliszek, różaniec itd. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6005 |
Rozeznanie
|
Mariqa to zdrowiej szybko!!
![]() A Kostko Ty tez chora?? Płatku dziewczyny mają racje to pewnie siuski!Zuza jak wstaje po dżemce zawsze sie otrząsa!! ![]() Agiko do włoch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Mariqo za odpowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() A co Cię chwyciło wstrętne choróbsko bidulko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6007 |
Wtajemniczenie
|
Jestem spoko
![]() Julka siedzi spokojnie tylko gdy się załatwia więc to się potwierdza ![]() Kasiulko koniecznie napisz co z Oliwka bo ja też boje się z myślami czy nie skonsultować nocnego rzucania z neurologiem. Tłumacze to sobie fazami snu ale kurna chata aż tak wywijać! Mam nadzieje że z Oliwką to będą tylko bezpodstawne obawy. Miesiączkowe buziaki dla małej ![]() Fak pogoda depresyjna więc ciężko być uśmiechniętym. Tiaaro dużo słonka dla Ciebie. Mariqua nie daj się chorobie! Dzieciaki też złapały grypę? Kostka hop hop Agiko ![]() Daria podziwiam że potrafisz tak prosto z mostu. Dobrze że sytuacja wyjaśniona. Jeśli chodzi o wątkowe afery to ja później starałam się pewne rzeczy wyjaśnić z Alien na PW. Może nie ma czasu, nie wiem nie oceniam. Płatku urodziny Matiego robicie w Bydgoszczy czy w Prabutach? Mój TŻ w Walentynki pracuje do 24 więc romantycznego wieczoru nie będzie. Mamy zamiar iść w któryś dzień do kina jeśli oczywiście babcia zostanie z Julką. Moje dziecko śpi jak zając. ![]()
#6008 |
Zakorzenienie
|
Joasiu witaj w klubie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Ty dokładnie pamiętasz skąd pochodzę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Julka już się obudziła 2 razy. ![]() Czy Mati uspokaja się jak dasz mu pić? U nas to jedyny sposób na przetrwanie nocy. Dostaje troche pić i śpi dalej. A raczej rzuca się dalej. Do tego Julka znowu je w nocy ![]() Meme dlaczego milczysz?
![]() |
#6010 |
Zakorzenienie
|
Joasiu współczuje
![]() ![]() ![]() Kostko pytałaś o poduszki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6011 |
Zadomowienie
|
Kasiulko -- mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze
![]() Płatku -- u nas Muszek czasem się wzdrygnie i odnoszę wrażenie, że on po prostu sika ![]() A my walentynek nie obchodzimy, poza jakimiś tam symbolicznymi czekoladkami serduszkowymi ![]() Matik śpi przesłodko ![]() ![]() Agiko -- super widok, taki maluszek włażacy po schodach ![]() ![]() Dario -- nie ma to jak dojść do porozumienia z tesciową ![]() ![]() Mariqo -- zdrowiej szybciutko. Muszek śpi od 18.00, bez kąpieli i co gorsza bez zmiany pampersa ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6013 |
Wtajemniczenie
|
Agiko a czy macie zabezpieczone schody. u nas niby mieszkamy w domku ale na klatke sa odrebne drzwi wiec nie mam tego strachu ze Wiki sama wyjdzie na schody. a jak juz bedzie dosiegac do klamki to juz bedzie potrafila sama schodzic po schodach.
Dario to tak jak ja. piec zebow do robienia tylko nie ma czasu zeby isc. Joasiu jeszcze tylko kilka miesiecy i bedzie wam lzej. wiem to po Wiki teraz kiedy ona sie pluska prasuje sobie na spokojnie, klade maske na twarz lub henne na brwi. nie jest w stanie sie utopic bo za malo wody wiec spokojnie cos tam moge wyczyniac. oczywiscie nie wychodze na dlugo z lazienki. Jak Wiktoria usnie przed 19 to juz szykuje kawke i wiem ze nocka bedzie szalona.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#6014 |
Zakorzenienie
|
Ch_ago i Ty po takiej nocce nie śpisz razem z Mateuszkiem
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy Matiemu jest wygodnie ![]() ![]() ![]() Tak Joasiu pije herbatkę tak ze dwa razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiaaro, ale nas pocieszyłaś jeszcze kilka miesięcy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6015 |
Zadomowienie
|
Już zmykam spać
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6016 |
Zadomowienie
|
Płatku my też nic nie kładliśmy na stół
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko to niezły Kamil jest jak pokonał taki dystans ![]() ![]() http://www.wedelpijalnie.pl/?id=start a to ta pijalnia ![]() Joasiu u nas też Pati w nocy pije herbatke bo inaczej też by była pobudka na całego a tak to śpi dalej, no i raz dostaje cycka jeszcze. Dario dobrze że się dogadałaś z teściówka ![]() ![]() Kostko czemu nic nie piszesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6017 |
Zakorzenienie
|
Haniu normalnie ślina mi cieknie
![]() ![]() ![]() A jak tam Twój mąż po piątkowej imprezce ![]() No dobra też zmykam spać bo nie wiadomo jaka noc nas czeka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6018 |
Zadomowienie
|
Płatku mąż po imprezce całe szczęście dobrze, grzecznie wrócił ostatnim pociągiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu wrócił o 4.00rano i niby dużo nie wypił ![]() ![]() ![]() ![]() Wiedziałam, że coś się szykuje tej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6020 |
Zadomowienie
|
Współczuję Płatku kiepskiej nocki
![]() U nas było super: Muszek spał od 18.00 do 6 rano ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6021 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Po pierwsze spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I równiez duzo buziaczków dla Oliwejry ![]() ![]() ![]() Kasiulko mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() A ja juz wracam do zdrowia, na szczęście chorowałam sama, Natalka ani nikt w domu się nie zaraził. W sumie to pilnowałam się, nie całowałam nikogo, a zwłaszcza Luli ![]() ![]() Płatku, Mati wygląda na zdjęciu, jakby był juz duzym chłopcem ![]() ![]() ![]() A na egzamin w dalszym ciągu się nie zapisałam. Haniu skąd masz informacje, że są krótkie terminy w Krakowie? Bo jeśli tak to muszę szybko zapisać się jeszcze na 2 godzinki jazdy. Super, że podałaś tą stronę z Pijalnią Czekolady, bo widzę, że też jest w Krakowie i chyba zkopiuję Twój pomysł i wyciągnę mężulka do kina na Pachnidło (właśnie kończę czytać), a potem na czekolajdę. Wolę tak spędzić czas, niż wymienic sie prezentami. Hmmm...teraz tylko problem, czy teściowa zechce zostać z Natalką ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6022 |
Rozeznanie
|
Ch aga jakies dobre uczynki dla kogos zrobiłaś że taką nagrode w postaci śpiącego Matiego dostaąłś?
![]() Płatku szzuper minka Matiego!!! Wiesz mi tez jest przykro jak tz gdzies wychodzi a le teraz to juz nigdzie nie chodzi, no a u niego w pracy ciagle jakies spotkania firmowe ale bez żon- a no InteGRaCYjne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uchch ja też chce czEkOlaDe!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#6023 |
Zadomowienie
|
Płatku ja to swojemu od razu powiedziałam że w sobote rano wstajemy bo mamy dużo rzeczy do zrobienia
![]() ![]() ![]() Dziewczyna znikam od was na troche ![]() ![]() ![]() Meme troche wcześniej ale póżniej nie będe miała netu Wszystkiego najlepszego dla Filipka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6024 |
Zadomowienie
|
Kostko na forum dziewczyna pisała że dwa tygodnie tylko czekała w Krakowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6025 |
Zakorzenienie
|
Haniu szkoda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6026 |
Zadomowienie
|
Płatku ja też mam nadzieje że szybko mi podłączą
![]() ![]() ![]() ![]() Kostko czekolady w tych pijalniach są super ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6027 |
Zakorzenienie
|
Ojej co dzisiaj tak pusto
![]() Kostko super, że już lepiej się czujesz ![]() ![]() No to mnie teraz grypa bierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dario a Ty masz zkim zostawić Zuzie jakbyście chcieli gdzieś wyjść z Łukaszem? |
![]() ![]() |
![]() |
#6028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() WRACAJ DO ZDROWIA QQURDE!!NIE DAJ SIE!!! Kostko to dobrze Ze Natalka nie załapała od Ciebie choróbska!! No i niech Mati tez nie bedzie chory!! ![]() Haniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6029 |
Zadomowienie
|
Płatku -- ja trzymam kciukasy rzebyś szybciutko wyzdrowiała i nie zaraziła Mateuszka
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6030 |
Zadomowienie
|
Płatku ja również mam nadzieję, że Mateuszek nie złapie choróbska, a Ty kuruj się kochana
![]() Haniu pogoń tych z Netii ![]() Dario też się cieszę, że Natalka nie złapała ode mnie, bo poprzednimi razami niestety zarażała się ode mnie. Acha...wspomniałam TŻ o pójściu do kina i na czekoladę w Walentynki, to mi odpowiedział "Aś se wymyśliła...." No cóz... najlepiej zamknąć sie w domu na 4 spusty na całe życie i nigdzie nie wychodzić. Siedzieć przy garach, dziecku i cieszyć się, że w ogóle żyje.............
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.