|
|
#151 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#152 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Hej dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z grzybów i jestem totalnie padnięta Jak pomyślę, że zaraz czekać mnie będzie praca przy tych grzybach, to mnie trafia ![]() Mi też, choć czerwona jest troszkę śmierdząca ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A figura marzenie |
|
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle bardzo fajnie ją połączyłaś z kozakami i ramoneską. Burgund ładnie współgra z czernią ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, pomocy W poniedziałek idę na urodziny-domówkę do przyjaciółki. Kompletnie nie mam pomysłu co na siebie założyć... Myślałam o burgundowych rurkach, białym topie i czarnej marynarce, do tego koturny. Ale z drugiej strony nie wiem czy nie lepiej byłoby założyć sukienkę. Co myślicie?
Edytowane przez naciulatko Czas edycji: 2012-09-29 o 21:19 |
||
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam za opinie nt. burgundowej sukieneczki.
Cena przyjemna- 79, 90 zł
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie też myślę, że jest w porządku, ale mam ochotę na coś innego, tylko właśnie pomysłu brak. Tak myślę, że jutro wybiorę się do Galerii Bałtyckiej, a jak nic nie znajdę to zdecyduję się na zestaw, o którym pisałam Tak, z tego co wiem, to Ola planuje imprezę w domu, nigdzie poza Chociaż wiadomo, różnie bywa
|
|
|
|
|
#161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeśli jest wyjątkowo zimno, pod marynarkę zakładam ciepły, a cienki kardigan, który po przyjściu na uczelnię zdejmuję i zostawiam w szatni . Często ubieram się na cebulkę i mam takie rzeczy 'pod płaszcz' . Podobnie z rajstopami, często noszę dwie pary . Ich co prawda nie zdejmuję , ale w moim odczuciu jest o wiele cieplej w dwóch parach 40den niż w jednej 100 .Cytat:
![]() .Cytat:
?Cytat:
.Ja bym założyła sukienkę, a co! ![]() A propo swetrów wspominałam, że coś kupiłam . Co o nim sądzicie? Wiem, że jest bardzo prosty, ale chociaż wykonany z kaszmiru..
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2012-09-29 o 22:37 |
||||
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#163 | |||
|
Zakorzenienie
|
wspaniale, że jest już nowy wątek, w starym szłyście jak burza
mam nadzieję, że w nowym będę się częściej udzielać. To naprawdę kopalnia inspiracji!Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36817484]dziewczyny zostawić ten sweterek czy nie bardzo? ![]() na pewno nie do tych spodni (których się pozbyłam niedawno )i zarowe brudne lustro załapało się do zdjęcia [/QUOTE]Spóźniłam się trochę, bo już podjęłaś decyzję, ale moim zdaniem bardzo Ci w nim ładnie i koniecznie zostaw! Cytat:
Cytat:
... choć ja lubię sukienki i pewnie ja bym sukienkę wybrała
|
|||
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
LadyI, świetny sweter! W moim mieście nie ma akurat tego działu H&M i nie mogłam pomacać tego kaszmiru, ale na pewno w dotyku jest boski. Leży pewnie też rewelacyjnie, tego typu materiały doskonale się układają. Żałuję jedynie, że kolory tych swetrów są takie sobie - dobrali akurat wszystkie te, w których wyglądam najgorzej
Jedynie kusi mnie jasnoniebieski - ale wygląda dość zwyczajnie (choć oczywiście to kaszmir i stąd ta cena). Gdyby był np. chabrowy, granatowy lub czerwony/bordowy... to chyba jakoś wyłuskałabym te dwie stówki
|
|
|
|
#165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się, co kupiłaś Ja też niestety trochę poszalałam - głównie w Yves Rocher, bo tak, jak większość Dziewczyn z wątku - również jestem fanką tej firmy ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Udanych łowów na zakupach
|
|||
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie ten różowy i żółty też jest nietrafiony , ale białym/kremowym nigdy nie pogardzę . W dotyku jest bardzo przyjemny i wydaje mi się, że jest 'zgrabny' , taki delikatny i malutki . Mam nadzieję, że nie będzie się mechacił tak mocno jak większość akrylowych |
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Inspiracje z rana, większośc z tygodni mody
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Już od poprzedniego wątku, praktycznie od początku Was poczytuję
Dziś postanowiłam się przyłączyć (można? , ponieważ baardzo pasuje mi "atmosfera" panująca na tym wątku; wszystkie jesteście pełne klasy i taktu, nie ma tu żadnych kłótni ani chamskich odzywek, super! ![]() Ja także jestem miłośniczką prostego, klasycznego stylu. Uważam, że mniej znaczy więcej, dlatego często wybieram proste zestawy, jednak stawiam na jakość, nie na ilość. Nie lubię intensywnych kolorów (a zaraz właśnie o tym ), stawiam na beże, nudziaki, biele, czernie - raczej stonowane kolory. Mój charakter chyba trochę odzwierciedla mój styl, jestem raczej osobą spokojną, stonowaną, bez szaleństw ![]() Dziś postanowiłam na "pierwszy ogień" prosić Was o radę. Za dwa tygodnie wybieram się na wesele i wczoraj kupiłam sukienkę. TŻ jest zachwycony, podoba mu się fason i stwierdził, że jest prześliczna. Ja też tak uważam, jednak sukienka jest w kolorze czerwonym, a ja nigdy (wykluczając dzieciństwo oczywiście ) nie noszę takich kolorów, stąd moje wątpliwości. Była jeszcze taka biała, ale z oczywistych powodów nie założę jej na wesele. A co Wy o niej myślicie? Czy nie jest za bardzo "krzykliwa"? Dodam, że nie lubię się wyróżniać kolorem, wolę założyć coś nietuzinkowego, co będzie wyglądać na tle tych wszystkich taft, satyn i brokatów naprawdę ładnie i klasycznie ;-) W sukience urzekły mnie także te zdobienia na ramionach, dzięki czemu nie muszę martwić się o biżuterię, no i ta cena Sukienka oczywiście z Zary, dodaję zdjęcie katalogowe, gdyż foto z przymierzalni nie ukazuje jej do końca tak, jakbym chciała Proszę o rady, co Wy o niej myślicie?
Edytowane przez alove Czas edycji: 2012-09-30 o 09:07 |
|
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez go kupiłam Muszę przyznać, że urzekł mnie ten materiał. Nigdy nie miałam na sobie nic kaszmirowego, więc byłam strasznie zaskoczona, że jest on taki przyjemny. Nie chciało się go zdejmować. Wklejam zdjęcie z przymierzalni H&M, miałam na sobie r. S.Niestety nie wiem jak dodać zdjęcie, żeby nie było odwrócone.. |
|
|
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kosmetyczne
|
||
|
|
|
#172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może dodaj neutralne dodatki, np. torebkę, mało biżuterii.
|
|
|
|
|
#173 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w poranną niedzielę
Cytat:
![]() Dzięki za radę ![]() Mnie sweterek bardzo się podoba. Prosty, ale klasyczny, elegancki. No i ten kaszmir ![]() Cytat:
Cytat:
Co prawda mam wiele sukienek, ale tym razem mam ochotę na jakąś inną Kobiety ![]() Fonte, rewelacyjne inspiracje! Boski sweterek z wieżą Eiffla! Szukam "paryskiej" koszulki od dawna, ale nigdzie nie mogę znaleźć Cytat:
Sukienka prześliczna. Na Twoim miejscu bez zastanowienia założyłabym ją na wesele! Kolor bardzo ładny, a jednocześnie nie jakiś krzykliwy, więc nie masz czego się obawiać Poza tym ślicznie komponuje się z Twoim kolorem włosów! Cytat:
Super! Cytat:
Ciężko mi trafić na klasyczne, a do tego porządne A jak już coś znajdę to cena też jest z kosmosu...
|
||||||
|
|
|
#174 | |||
|
Zakorzenienie
|
To bardzo długo!!! Gdzie można go dostać?
Hehe, raczej stawiałabym na sen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moim zdaniem sukienka jest boska i nie masz się co zastanawiać nad tym, czy nie będziesz wyglądać zbyt krzykliwie. Na tle wszechobecnej na weselach satyny będziesz wyglądała po prostu przepięknie
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?
|
||
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience, nawet nie masz się nad czym zastanawiać . Uważam, że czerwień to bardzo ponadczasowy kolorCytat:
Też wzięłam S , bardzo ładnie wyglądasz . Ja chyba będę ściągacz nosić wyżej, żeby sweter trochę się 'marszczył' ![]() Dziękuję Dziewczyny za opinie , w takim razie zostawiam . Ryjek - 229, niestety
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2012-09-30 o 11:44 |
||
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile jest go w składzie materiału?
|
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Ten sweter to 100% kaszmiru - czyli cena jest super jak na taki materiał. W Mango czy Massimo Dutti trzeba za coś takiego dać co najmniej 400 zł.
Dziewczyny, w końcu się doczekałam - w moim H&M pojawiły się swetry z angory z kolekcji Lany |
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
Na metce jest niby napisane 100%. Nie miałam nigdy nic kaszmirowego także nie wypowiem się jak prezentuje się na tle swetrów kaszmirowych z wyższej półki. Poza tym, wiecie może jak postępować z kaszmirem? Można chyba tylko prać chemicznie?
Zastanawiam się jeszcze nad tymi rozpinanymi sweterkami z kaszmiru
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuję ją w takim zwykłym sklepie z kosmetykami. Poszukaj u siebie może masz takie małe drogerie
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

.

Posmakowały mi 
Czasem już nie chce mi się ubierać tak żeby się wydłużać, broń Boże skracać. To męczące.
, nawet w rozpiętym kardiganie czuję się lepiej

Cena przyjemna- 79, 90 zł 

[/QUOTE]