|
|
#1231 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cześć dziewczyny
,mój Kuba dzisiaj pół dnia na wycieczce szkol.,potem poszliśmy do meksykańskiej restaur. -ale wybrałam danie mało pikantne,a potem do kina na tak durną bajkę...."paranorman", o duchach ,trupach itp..... ,że nie mogę uwierzyć ,że dotrwaliśmy do końca..... Cytat:
- za wizyte , Cytat:
dobrze,że tż jest z tobą. Cytat:
Cytat:
za to aby wszystko było dobrze i krwiak zniknął.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ile czasu dziecko może w tym przebywać to nie pamiętam,ale np.taki noworodek-niemowlak przeważnie dłużej ok.3 godz. nie jest w stanie wytrzymać nigdzie bo a to potrzebuje jeść a to pieluszkę zmienić ... ale potem....już jest ok .Moje dzieci w z takiego fotelika korzystały chyba do 7 mies. za to gondola była używana bardzo mało..... przepiękny maluszek . Cytat:
|
|
#1232 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się bardzo wózek Stokke podoba ale cena 1200 euro mnie zdecydowanie odstrasza... Cytat:
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2012-09-29 o 20:50 |
|||
|
|
|
#1233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... na obrzęk polecam żel Altacet(junior) genialnie wszysko schodzi.ale dochodzę do wniosku,że dzieci są z gumy - niedawno przecież moja Ninka wkręciła stopę w szprychy......myślałam,że na bank złamana (3 godz. w szpitalu na prześw.) a oprócz obrzęku,krwiaków wszystko ok. Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- no mój kuba i ninka w nim jeżdzili a teraz dla trzeciego będzie. ale i tak jeśli chodzi o spacerówkę to polecam mclarena - jest nie do przebicia.... i nawet gdyby kosztowała 2000 albo więcej i tak bym zrobiła wszystko aby kupić(a nowa koszt.1300) ,a co do głębokich wózków to.... dla mnie na chwilę,więc jeśli ktoś jest ograniczony finans. to więcej kasy na spacer. a na głębok.zaoszczędzić .
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje Julce- strippi uściskaj ją od wizażowych cioć.
Mnie dzis wieczór znów coś pod pępkiem pukało, ale czy to normalne, że już 2 dzien po lewej stronie? Może być dzidzia na razie ulokowana po jednej stronie, czy to po prostu jakieś jelitowe sprawy... |
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
w nieszczęściu całym "tylko" paznokcia straci
moja kochana bidulka ![]() Klementynko - to na pewno dzidzia ![]() nestelle - lekarz powiedział, by dziś dać ibum lub nurofen... najlepsze to że Julka od nich ma odruch wymiotny i za chiny ludowe nie chce tego zjeść... także mimo 30min proszenia, nie zjadła tego. Na szczęście szybko zasnęła. Dzięki dziewczyny, jesteście kochane. Matko jak ja to przeżyłam, jakbym tam była to nie wiem co by ze mną było, pewnie jakieś leki uspokajające musieliby mi dać. My mamy teraz już zawsze będziemy żyć w strachu o nasze dzieci. Od fasolki po dorosłego człowieka.
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-29 o 21:21 |
|
|
|
#1236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ten maclaren to pamiętasz jaki model ?
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto dać za niego tyle i jeszcze pewność, bo cybex i recaro dodatkowo mają robione testy na uderzenia boczne, co większość fotelików nie ma.
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/spacerowka-maclare...636595771.html mam taki czarny -śliczny no i niebrudzący się.
|
|
#1239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten cybex i recaro właśnie w tych testach adac dobrze wypada, z tym że Pan nam w sklepie mówił, że cybexy pasują do większość wózków, a recaro prawie do żadnego ![]() Cytat:
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pier****** powalony sąsiad napieprza wiertarką o tej porze... co prawda wierci już od 20:00 i już o 21:00 mnie to wnerwiało, ale dalej napieprza. Chyba zadzwonię na policję, bo mnie krew zalewa, a to nie pierwszy raz oni nie szanują czyjegoś wieczoru. Julia śpi, a ona się strasznie boi wiercenia.
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-29 o 22:14 |
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zwrócę, bo on nigdy nie otwiera drzwi
Mąż walił w kaloryfer to w końcu przestał... ale byłam u kresu wytrzymałości.
|
|
#1243 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej! ale gaduły z was
poczytam później ale później to pewnie zrobi sie ich wiecejCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja bym tak nie odpuściła bym podeszła bliżej i czekała aż sie odwróci i powiedziała przy wszystkich "ładnie mama o mnie mówi a ciekawe kto pomagał kroić itp" ale ja to z tych wrednych jestem ![]() a na twoim miejscu tez bym jej powiedziala przy najblizszej okazji ze wszystko słyszałaś ![]() Cytat:
tak wczoraj zrobiłam Julkowe prania i znów mam kupke ale moze sie abiore za to![]() Cytat:
|
|
#1244 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny/ślicznaCytat:
zawsze się może przydaćCytat:
![]() Cytat:
wow! jakie dlugie nogi! Cytat:
Cytat:
|
|
#1245 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
podaj przepis Cytat:
![]() Cytat:
wybaczcie ze tak pytam ale ja z tych co kochają piec więc każdy nowy przepis mnie interesuje ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
super Cytat:
jeśli rozkłada się na całkiem płasko to myślę że ok 3 miesiaca spokojnie. MOja siostra miała taką co się właśnie na płaściutko rozkładała i było jak w gondoli
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
a jakis sernik, i bananowiec. nie mam przepisu ;p nie ja piekłam
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście wstała dziś w dobrym humorku i nie pamięta o wczorajszym zajściu
|
|
#1248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh... ostatni dzień lenistwa, jutro do pracy...
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
a nas obudził dziś cholerny sąsiad, który nie szanuje, że niektórzy jednak niedziele obchodzą i od 7:30 napieprza wiertarką.. wczoraj już mnie zagotował bo wiercił do 23:00 i byłam skłonna zadzwonić na policję
nie dość, że mieliśmy przeżycia wieczorem, to jeszcze on stresował mi dziecko, bo Julka strasznie się boi wiercenia wrrrrrrr
|
|
#1250 |
|
Kniaginia
|
Hej!
Strippi, biedna Jula. Już dziś lepiej? Mi sąsiedzi studenci z góry urządzili wczoraj imprezę (czasem im się zdarza), o 1 w nocy nie wytrzymałam i wsadziłam sobie zatyczki do uszu, ale byłam już bliska dzwonienia po policję. |
|
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas za oknami darli się studenci ale dzięki Bogu zaczęło lać i było cicho
ale też miałam ochotę skrzywdzić co poniektórych bo ja rozumiem że można się bawić ale dlaczego sie trzeba drzeć= próbować śpiewać piosenki gdzie się słów nie zna??
|
|
|
|
#1252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jak byliśmy na tych warsztatach dla kobiet w ciąży o których pisałam był facet z quinny i prezentował wózki, jakieś takie kosmiczne one jak dla mnie. co prawda nie miałam w rękach, nie macałam, ale nie przypadły mi do gustu. jestem też przeciwniczką 3-kołowych, ale to chyba kwestia gustu/podjazdów dla wózków. własnie, spotkałam się z opinią w necie, nie pamiętam jakiego wózka, ale był 3-kołowy, że tylne koła miał tak rozstawione, że nie pasowały do większości podjazdów dla wózków, przednie, wiadomo, nigdy nie pasuje, i z 3 kół trzeba było tak przechylać wózek, żeby na jednym kole podjeżdżać ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1253 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moja była początkowo po prawej a teraz się kręci bardziej po lewej lub na środku ![]() Jakoś od początku roku. Większość odłożona z dodatkowej pracy po godzinach. Bo gdybym miała oszczędzać z wypłaty to by tyle nie było. Cytat:
|
|
|
#1254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
28 września pierwszy raz tak dokładnie poczułam ruchy dziecka. Przedtem coś tam czułam ale nie byłam pewna. Tym razem nie miałam wątpliwości. Ale miałam banana na buzi. Od razu pochwaliłam się mężowi i córce. Słodko się robi jak zaczyna kopać.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#1255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja dzidzia się bardzo uaktywnia w Kościele mam nadzieję, że nie będzie zakonnicą
|
|
|
#1256 | ||
|
Zadomowienie
|
monicca1989 i anika_s śliczne dzidzie
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Czytam Was i czytam z zamiarem odezwania sie jak Was w koncu nadrobie, ale nie daje rady nadrobic. Dzis zaczynam czytac pierwsza strone z czesci drugiej. Niestety mam bardzo intensywna prace, a jeszcze probujemy kupic dom przed narodzeniem naszej malej. Mam nadzieje, ze mnie jeszcze przyjmiecie. Mam 29lati na imie Magda, to moja pierwsza ciaza. Powinnam urodzic 16/03/2013 i spodziewam sie dziewuszki. Wolalam chlopca, ale co zrobic, nastepnym razem :P Ciesze sie, ze jest zdrowa. |
|
|
|
#1258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że nie złamana.Cytat:
|
||
|
|
|
#1259 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choć powiem szczerze, że jednak nie potrafię sobie wyobrazić jak Wasza Julka włożyła tę rączkę między stopnie![]() Cytat:
Ja moja ginkę na początku ciąży pytałam po której stronie jest nasza dzidzia i powiedziała mi, że po prawej![]() Cytat:
No i na wierzchu na tym kremie owoce ukladałam 2-3cm rzędami. Były winogrona zielone, granatowe i czerwone, banan, maliny, nektaryna![]() Cytat:
Ale wiosną ktos kupił i w sumie zrobił tam taki sklep ze wszystkim - papierniczy, zabawki, chemia, kosmetyki, gazety, nawet ciuszki dziecięce. Więc w sumie ok ale faktem jest, że akurat w soboty, a "najlepiej" w niedzielę robią jakieś wiercenia i przestawiają regały - kiedy sklep jest nieczynny No ale na szczęście niezbyt często i niezbyt dlugo... A w sumie plusem tego, że pod nami nie ma normalnego mieszkania jest to, że mamy 2 koty, które strasznie brykają i gdybyśmy mieli sąsiada pod spodem to pewnie co chwile stukałby miotłą w sufit... albo w grzejniki
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie się dziś ciastka z kremem zachciało więc na spacer poszlimy do krokusa :P spacer długi i pod koniec miałam dość ale ciastko super
do tego kupiłam body pierwsze dla malucha a co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

,

- za wizyte ,
za to aby wszystko było dobrze i krwiak zniknął.
Mam nadzieję że dziewczynka
i jak już się zdecydujemy to Mąż będzie polował na allegro.
zresztą, z rozmów z jego kolegami wynika, że tematem wózka często zajmują się Panowie 
wiecie co nam się przytrafiło 

poczytam później ale później to pewnie zrobi sie ich wiecej
05.07.2008