|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
). Otoczenie dopinguje itp. Za to o seksie sie nie rozmawia, zwłaszcza z dziećmi najbardziej podatnymi na indoktrynację. I potem ludzie wybierają co chcą, a najczęściej chcą uprawiać seks po swojemu i już nie czują się jakoś dziwnie wybierając to, co ksiądz kazał. Kto się będzie przejmował spowiedzią szczerą czy nie. Nie jest ważna ta spowiedź, tylko biała kieca. Na to wszyscy czekają. |
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36831547]Bo wybiórcze traktowanie katolicyzmu to element polskiej kultury. Dzieci się uczy, że mają chodzić na mszę (inaczej Jezus się pogniewa albo będzie piekło), to potem ciężko w dorosłym życiu zrezygnować - coś się po prostu nie zgadza jeśli nie pójdziesz. Dziewczynki uszy się, że powinny marzyć o białej kiecy i ślubie w świątyni (inny ślub gorszy, wiadomo
). Otoczenie dopinguje itp. Za to o seksie sie nie rozmawia, zwłaszcza z dziećmi najbardziej podatnymi na indoktrynację. I potem ludzie wybierają co chcą, a najczęściej chcą uprawiać seks po swojemu i już nie czują się jakoś dziwnie wybierając to, co ksiądz kazał. Kto się będzie przejmował spowiedzią szczerą czy nie. Nie jest ważna ta spowiedź, tylko biała kieca. Na to wszyscy czekają.[/QUOTE] Oj niestety to prawda. |
|
|
|
#3543 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przynajmniej ich dzieci znają włoski i polski plus wiadomo angielski. Tacy to mają ułatwione na starcie Edytowane przez Mother Hedgehog Czas edycji: 2012-09-30 o 00:41 |
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie ja się nigdy nie uczyłam niemieckiego bo nie trawię tego języka. co za nieszczęście że języki które znam poza angielskim są używane w krajach biedniejszych niż polska albo żyjących w kryzysie czy coś, a te kraje które są bogate do których warto jechać - mają języki podobne do niemieckiego lub na nich bazujące.
no hehe normalnie
|
|
|
|
#3547 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie opłaca mi się tam jechać szukać pracy Ewentualnie być jakimś pośrednikiem/właścicielem nieruchomości w Maskwie |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. M. mnie zawsze wrabia w szprechanie, jak jedziemy przez Dojczlandię, bo nie trawi tego języka. Mi to obojętne. Co do nieznajomości języka obcego i wyjeżdżania za granicę. Znam osoby, które właśnie przez brak znajomości jakiegokolwiek języka obcego, teraz wymiatają po holendersku, bo nie mieli innej opcji po prostu. |
|
|
|
|
#3549 |
|
Konto usunięte
|
Też znam takie osoby ale mi się to po prostu nie uśmiecha. Nie będę w stanie znać wszystkie języki na dobrym poziomie, a jak mam odstawić w niepamięć jakiś mój którego uczyłam się tyle lat, to aż mnie boli
a z resztą.W sumie bez sensu ględzę i do niczego to nie prowadzi zmieńmy temat
|
|
|
|
#3550 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
creepy pasta na dobranoc |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3552 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zobaczyłam w tv relację z pochodu "Prawdziwych Polaków"... przerażają mnie takie akcje. Nie lubię skrajności w poglądach. Poza tym uważam, że ten mały pan Jarosław, miał swoje 5 minut i g... zrobił. To, że w kraju jest jak jest, to nie jest wina jednej partii, tylko działania długofalowego. W innych krajach, jak jest źle, to opozycja pomaga partii rządzącej dotrzeć do końca kadencji i razem opracowują plan podnoszenia się kraju z groźby kryzysu. W Polsce najłatwiej rządzącym dokopać, ludzi ciągle czarować umarłymi i "Ruskimi", zamiast razem wziąć się do roboty i coś zrobić, żeby ludzie nie emigrowali i nie chcieli rodzić dzieci za granicą. Ok... za dużo kawy na śniadanie .
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-30 o 09:05 |
|
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=rK4Bh_arF-E http://www.youtube.com/watch?v=BO8ffgDbM80 |
|
|
|
|
#3558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby w Polsce nie było innych problemów a ten wczorajszy marsz to jakaś kpina!
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-09-30 o 10:19 |
||
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja się wczoraj natknęłam na ten marsz czy tam pochód jak wracałam z Łazienek. Na jezdnię prosto przed jadący autobus wparowało kilkunastu dziadków z wielkim krzyżem i transparentami "nie oddamy telewizji Trwam".
Moja jedyna reakcja na to wszystko -
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzeniona
|
Nic mi nie mówcie o tej telewizji TRWAM i tych nawiedzionych ludziach...
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3564 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Dobrze, że włączyłam pauzę by rozszyfrować cyrylicę, tak bardzo mnie kusiła. Ale wcześniej przeczytałam opis ![]() +1 pkt do za☠☠☠istości, że się nie nabrałam! ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- I jak wrażenia? Warto czy lepiej dać sobie spokój jak jest się delikutaśną jak ja? ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Może on akurat nie zna? Nie wiem, wydaje mi się że starał się po polskiemu. |
||
|
|
|
#3565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócę do tematu komunikacji miejskiej.
Ostatnio koleżanka jechała tramwajem, jechał sobie młody chłopak z ok 2 letnim dzieckiem, które sobie trochę kwiliło, nawet nie płakało. Niestety znalazł się babsztyl któremu to kwilenie przeszkadzało i najechała na tego kolesia że ma natychmiast uspokoić dzieciaka bo zakłóca spokój chłopak nie dał sobie w kaszę dmuchać i wywiązała się mega kłótnia, po stronie babsztyla stanęło dwóch facetów, zaczęli krzyczeć żeby sobie samochodem z dzieckiem jeździł jak się dziecko nie umie zachować (przypominam dziecko dwa lata),po stronie chłopaka też ktoś stanął. Doszło do tego, że jeden z facetów poszedł do motorniczego, który myślał że coś się dzieje i zatrzymał tramwaj, ale jak zobaczył o co chodzi tylko postukał się po głowie i powiedział żeby się wstydzili.Zszokowało mnie to |
|
|
|
#3569 |
|
BAN stały
|
Właśnie nie mam pojęcia. Żona Mongołka ale możliwe, że poznali się we Włoszech (tam się urodziły ich dzieci) i mówią do siebie w jego języku.
Znałam bliżej jedynie jego syna, ojca widywałam u siebie w sklepie, matkę widziałam jedynie na zdjęciach. |
|
|
|
#3570 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Według mnie jak idzie na wesele jedna osoba i nie jest bliską rodziną ani przyjacielem to 100 zł nie jest za małą sumą(może wyjdę tu na skąpca albo minimalistkę). Równie dobrze może kupić jakiś prezent. Ale tak już z 200 zł to bym wolała sama rozplanować, gdybym dostała. Choć z prezentu też by się cieszyła, bo ktoś poszedł do sklepu i zastanawiał się, co by mi się spodobało a nie tylko do bankomatu po kasę ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

). Otoczenie dopinguje itp. 

zmieńmy temat

.
a ten wczorajszy marsz to jakaś kpina! 
chłopak nie dał sobie w kaszę dmuchać i wywiązała się mega kłótnia, po stronie babsztyla stanęło dwóch facetów, zaczęli krzyczeć żeby sobie samochodem z dzieckiem jeździł jak się dziecko nie umie zachować (przypominam dziecko dwa lata),po stronie chłopaka też ktoś stanął. Doszło do tego, że jeden z facetów poszedł do motorniczego, który myślał że coś się dzieje i zatrzymał tramwaj, ale jak zobaczył o co chodzi tylko postukał się po głowie i powiedział żeby się wstydzili.