|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
chyba z tym @ naukowcy naprawdę się nie pomylili
nie wiem jak to jest ale mnie szampon BabyDream w ogóle nie podszedł:/ włosy miałam strasznie splątane, nie pienił się, puszyły się. Cytat:
jak sama ją ćwiczysz? Cytat:
mnie dziwi że ją to nie bolało po tylu razach. ciekawe czy chciało jej się jeszcze jęki udawać2. mam nadzieję, że się poprawi żebym jakoś sensownie wyglądała na tym weselu. najbardziej się boje, że mi znowu oczy spuchną od nerek mam kolejną dawkę leków i mam je brać minimum przez pół roku ale na Krymie mimo to mnie strasznie bolały i po powrocie znowu mi spuchły![]() o delfinach napisałam PW- miałam wszystko zalatwione i na 2h przed dowiedziałam się że muszę zrezygnować ze względu na to, że wywalili nas z tego hotelu i musieliśmy jechac do innego miasta. mam straszną gorycz z tego powodu w ogóle myślałam, że zmienię swoje podejście do życia i uwierzę, że warto marzyć, że marzenia się spełniają i 3. no tak miałyśmy zrobić ale zwiał nam sprzed nosa. chociaż i tak nie jest do wygodne połączenie bo potem tą ruchliwą ulicą trzeba dojść już na temat mpk było dużo gadane, ale ostatnio miałam "super" akcję- w piątek 23.30 wracam spod poczty glównej- rozkład podany nowy tzn. wróciły tramwaje, otworzyli trakcję, ktora była remontowana i podano info że jeżdżą już normalnie od 29.09, czasowe linie wycofane itd. ale co? jest 28.09 nic nie jedzie i nie wiadomo było czy jeszcze obowiązują czasowe czy już te zwrócone. w efekcie trzeba było jechać taksówką 4. nie korzystałam, bo nic nie wiedziałam, ale obniżek faktycznie było sporo. TY skróciłam sobie tally weijl ![]() dla mnie TK Maxx to koszmar! nigdy, przenigdy więcej! ilość ciuchów, wieszaków i jego obszar mnie przerósł! stałam w kącie z masakrowanymi chłopami a moja Sis buszowała Cytat:
nie mam ciśnienia bo też być może moja kumpela mysli żeby się przeprowadzić. zobaczymy Cytat:
Cytat:
Cytat:
idę do castoramy wymienić zepsutą suszarkę na wrzos
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#1292 | |
|
Zadomowienie
|
3 dzień @, dzień dobry
![]() Cytat:
Mortadelowe kotlety to smak dzieciństwa ale nie byłam super fanem, zjadałam głównie panierkę ![]() Za to uwielbiałam kotlety jajeczne (z jajka na twardo) nawet szukałam ostatnio przepisu na nie w sieci
|
|
|
|
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizażanki zawyżają staty ![]() Cytat:
![]() Mistrzyni, wcale tak źle nie było z tym korundem Do żelu babydream dodałam tyle korundu, co przykleiło mi się do uprzednio zamoczonego palca. Maź na twarz i voila - żadnej suchej skórki.Ineso,pewnie, że pamiętam mortadelę. Chyba nawet smakowała mi kiedyś do ziemniaków i mizerii czy czegoś tam jeszcze. Teraz bym już raczej nie zjadła ![]() gg, Ciebie nawet nie będę cytować, bo by mi wcięło wcześniejsze cytaty ![]() Ja po powrocie z jakiegokolwiek wyjazdu też mam zazwyczaj problem z cerą. Podobnie uważam, że to sprawka wody, ale z drugiej strony jakoś nie mogę się przemóc by totalnie z niej zrezygnować w kwestii mycia twarzy. Wydaje mi się, że chyba chwaliłam się kurtką ;p Gdzieś na letnich wyprzedażach w Outlecie ją dorwałam. A ja już w końcu nie pamiętam, jaką biżu pożyczyła Ci Mistrzyni i w czym ostatecznie idziesz. Pokażesz mi dzisiaj Zgrywaj foty na kompa, bo odbieram aparat Zajrzę do Stradiego za bransoletką, ale dałabym sobie głowę uciąć, że będzie za duża ![]() Co za żal,że nie udało Ci się popływać z delfinami. Dla mnie byłby to główny (jeśli nie jedyny ) cel takiego wyjazdu. Szlag by to! Też mi się marzy wspólne pływanie od czasu Flippera ![]() granatowa, ja jeszcze się za żelatynowanie nie wzięłam A od tego tygodnia, to już w ogóle będzie kiepsko czasowo, bo zaczynam angielski.ola_gie, Ty się "obkupiłaś" na swapie - powinno wystarczyć Ci na jakieś pół roku! SdC, a co tam ciekawego wynalazła w Singapurze? ![]() Widzę, że trzeba być prawdziwym hardkorem, aby dobrze się czuć w TKMaxx - hiper i siosta gg należą do zdecydowanej mniejszości
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Konto usunięte
|
a czemu Singapur?
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-09-30 o 14:39 |
|
|
|
#1296 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile kosztują te olejki z TBS? Cytat:
Żelatynowanie robiłam ostatnio drugi raz i sobie chwalę - ale ja robię z suszeniem suszarką tej masy na włosach, innym sposobem nie wyszło mi nic i nie zadziałało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() może ja też się z kimś zsynchronizuje 4 dzień @ ![]() Impreza sie udała, mama była totalnie zaskoczona ![]() SdC polecam Sigapur! Super miasto, a raczej metropolia. Niestety miałam mega mało czasu na poznanie go i szczerze żałuje. |
|
|
|
#1298 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2. To bardzo interesujący news! Poszukuję puchówki czarnej do kolan od 2 lat i co roku rozwala mnie problem: jak poznać, że na pewno będzie grzać Dawniej mówiło się, że prawdziwy puch najlepiej grzeje, potem, że lepsze syntetyki i się zgubiłam![]() Cytat:
Cytat:
2. To ta, co ze mną kupiłaś?
|
|||
|
|
|
#1299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Po drodze mam już plan na urlop, który MUSI się udać .Cytat:
Cieszę się, że nie chybiłam z wyborem .Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1301 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nieziemsko denerwowały mnie jej gabaryty - mam małe dłonie + nie umiałam się przyzwyczaić do sposobu jej trzymania ![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
dlaczego?Cytat:
Mnie też plątał włosy, ale od kiedy już wiem jak technicznie powinno się myć głowę to nie mam tego problemu. Myję nim włosy 2 razy, nakładam odżywkę, spłukuję a później moje włosy są taaaakie gładkie :slini sie: Cytat:
![]() 2. przecież się spełniają, ale nie wszystkie jednocześnie Chciałaś zobaczyć Krym? Chciałaś. Zobaczyłaś? Zobaczyłaś. I to jeszcze za psie pieniądze! No... może nie cały, ale zawsze to coś! Delfiny są też w innych miejscach Europy 3. 4. Złe podejście. Szukasz kurtki? Idź do wieszaków tylko z kurtkami - wtedy jest ich maksymalnie 3-4 Odzież techniczna to dwa wieszaki, więc już w ogóle bajka ![]() Świetne w tym sklepie jest to, że ciuchy porozdzielane są na rozmiary - to trochę zawęża czas szukania 5. Coś dla Ciebie! Romansu z tego nie będzie a jeszcze zyskasz intelektualnie ![]() 6. Pokaż zdjęcie
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1303 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1304 | |
|
Matka Smoka
|
Ty się teraz nie migaj - wyraźnie na spotkaniu pytałam Cię o stosowanie na nogi i tyłek i mówiłaś, że kaleczy
Cytat:
Nie zauważyłamI przy okazji, skoro powróciłaś z zaświatów - pousuwasz swoje wątkiw klubie?![]() SdC - do Ciebie podobna prośba, bo widzę starocie. Chciałam wam zwrócić uwagę, że w tej aptece, gdzie robię zamówienie jest w dobrej cenie (7,99zł) balsam do paznokci Herba Studio. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-09-30 o 15:08 |
|
|
|
|
#1305 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
I normalnie - lokiec cwicze po prostu tak, ze zginam i rozprostowuje, tak czesto jak mi sie przypomni, do granicy bolu. I jeszcze cwicze dlon - krece nadgarstkiem, zginam i prostuje palce, probuje zginac w tych stawach ktore mi nie dzialaja, zaciskam piesc, rozczapierzam palce, Panda tez mi znalazl taka gwiazdke antystresowa z gabki do sciskania, wiec sciskam...i zeby uniknac zwichniecia barku to jeszcze bark cwicze, po prostu unoszac w roznych plaszczyznach powoli. Cytat:
|
||
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie stosowałam tego nigdzie poza twarzą - raz jeden jedyny i nie chcę tego więcej oglądać .Teraz mam zresztą od dermatologa chyba z 5 maści, więc będę mieć skórę jak u niemowlaka za kilka miesięcy |
|
|
|
|
#1307 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - czyli w końcu czas na szydełkowanie!
![]() A poważnie - rozumiem Twoje obawy, moja mama ma właśnie zwapnienie po tym zeszłorocznym złamaniu kostki i pogarsza się jej sprawność. Prywatna operacja 8 tys., na NFZ robią Rydygierze, gdzie parę lat temu mojemu tacie sp... biodro i w wojskowym, ale rzadko więc też strach ryzykować. A i tak jej powiedzieli, że to duże ryzyko - małe sznse poprawy, spore, że będzie gorzej SdC - na nogi też dawałam, luzik. |
|
|
|
#1308 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1309 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja na razie jestem w fazie rezygnacji z traktowania skóry buzi wodą...
Nigdy nie miałam tak paskudnej skóry, a jedyne co mi przyszło jeszcze do głowy to effaclar z lrp i maść, którą się smaruje mój-mój... przy czym ona jest na receptę, więc jak i tak mi żadna zmiana pielęgnacji nie pomoże, to wolę wylądować u dermatologa
|
#1310 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ona bardzo długo oszczędzała nogę i chodziła o kulach, mało ruszała. Twierdzi, że tak jej kazali i teraz mówią, że to też indywidualna sprawa i nie zawsze jest zależna od rehabilitacji. Moja kuzynka-sportowiec zwichnęła kostkę w styczniu i już w czerwcu miała zwapnienie i operację. A rehabilitowała się pod okiem lekarzy sportowych ![]() Z innej beczki. Dyskutowałaś o tym, jak ma wyglądać wątek z wypożyczalnią książek, a sama do tej pory nic tam nie wpisałaś Sio (masz moje 2 książki i książkę Lenki).Shiru - Ty też masz moje książki chyba? SdC - jeszcze wątek allego awanti ![]() Jutro powrót do pracy, już mam nerwicę i się czepiam, a że tż nie ma, to czepiam się Was
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Pani Buka
|
aaale dużo napisałyście, pobieżnie nadrobiłam ale nie mam chyba siły odpisywać bo senność mnie dopada
![]() muszę pomarudzić... 1. nie znoszę tradycyjnych wesel 2. nie znoszę disco polo 3. nie znoszę malować paznokci i skończyło się to tak, że poszłam bez żadnego lakieru 4. nie znoszę szpilek i zmieniłam buty na niższe jeszcze przed ślubem ![]() a z lepszych wieści, to w październiku będę mogła zarobić trochę kasy pracując wtedy, kiedy będzie mi pasować
|
#1312 |
|
Copyraptor
|
Jakie Twoje dwie mam?
|
|
|
|
#1313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1314 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, tylko to jeszcze nieodebrane Katherine a że tam jest dużo pierdół to wolałam rozdać i dopiero zamknąć. Także niech do środy powisi, bo wtedy wydam rzeczy Ecrulo i Cholerki Cytat:
Serio! Jak któraś nie widziała to niech zobaczy, bo warto Naprawdę jesteś biedna z tym złamaniem Kasiencja Trzeba było więcej wypić, od razu byś pokochała "Oni temu winni, oni temu winni, pocałować się powinni"
|
|
#1316 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
No dobra, ale dlaczego akurat tam? Co ciekawego przeczytałaś?
|
#1318 |
|
Copyraptor
|
Wpisane
|
|
|
|
#1319 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
tego też nie znoszę, mój organizm kiepsko toleruje ten alkohol a szczerze mówiąc wybór poza wódką był niewielki. a w ogóle fajnie że wróciłaś ![]() w klubie moje kolejne ogłoszenia różnego rodzaju ![]()
|
|
#1320 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, zazwyczaj na weselach sa jakies soki albo cola, wodka w postaci drinkow wchodzi lagodniej
szkoda, ze sie zle bawilas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

mnie dziwi że ją to nie bolało po tylu razach. ciekawe czy chciało jej się jeszcze jęki udawać

dlaczego?