![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Ja nie, ale łza kręciła mi się w oku...
#92 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Ja się cieszę, że w końcu idę do "szkoły". Tylko obawiam się, że promotor mnie zje na miękko, jak się dowie, że moja praca jeszcze w powijakach - tzn. mam temat i część bibliografii. Ale nie przejmuję się tym aż tak bardzo, bo niektórzy nawet tematu nie mają ![]()
![]() |
#94 | |||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36832505]Będę musiała pokombinować z tym namiotem
![]() Na blogu nowe hasełka z Google ![]() zaraz lecę na Twojego bloga, bo uwielbiam takie wpisy ![]() a ja też musze pomyśleć nad tym namiotem, wpisałam w google diy i nawet z takiej białej butelki robią jak po mydle/płynie do naczyń itp. dla blogów lakierowych/paznokciowych gdzie fotografiuje sie małe buteleczki to fajny pomysł ![]() [1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36832694]Dzień dobryyy ! ![]() ![]() ![]() Na blogu od iks czasu nic nie było, aż wstyd ![]() ![]() ja jutro zaczynam o 11.15 a kończę o 15, więc nie jest źle, we wtorki mam tylko 45 minut zajęć tylko środy zawalone, ale to wszystko. Nie pracuję, więc się pewnie nieźle zanudzę w tym roku ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36833939] ![]() ![]() przyzwyczaiłam się do agh i nie wszystko na ueku ogarniam ![]() podziwiam Twoją decyzję, nie wiem czy starczyłoby mi odwagi na spełnianie marzeń i jak bym stwierdziła, że to nie to, to myślę, że i tak kontynuowałabym studia tłumacząc to oszczędnością czasu, a tak naprawdę to brakowałoby mi chyba odwagi, żeby podążać drogą moich wyobrażeń przyszłości ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36834173]O tak, nie znoszę tego. Albo jak krytykuję danego bubla od góry do dołu, a odpowiedź brzmi "wygląda fajnie, pewnie się skuszę" ![]() co z tego, ze nieprzydatne skoro tak uroczo będzie wyglądać na półeczce ![]() a co się stało?
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
a u mnie plany sie calkiem pozmienialy i od wtorku zaczynam studia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
![]()
#99 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Em
![]() co z tymi chirurgami ? ;< jak tylko będzie internet mieszkaniowy, ściągnę, bo teraz mam komórkę podłączoną do komputera i tak z internetu korzystam, ale pewnie niedługo limit przekroczę i ładowanie jednej strony trochę zajmie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-09-30 o 12:15 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
maszyna, nie człowiek
|
Zoila, jakiś ciekawy temat? U nas najczęściej tematy narzucał promotor, jeśli miało się własny ciekawy pomysł, to mozna było było to przedyskutować i pisać na wlasny temat. Pamiętam, że przewertowałam książkę, stwierdziłam że z tym i tym będzie najmniej grzebania po publikacjach i zaakceptował
![]() ![]()
#103 | |
Klientka w krawacie
|
Super. Ciekawa jestem jak się to robi
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#104 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja początkowo zasypiałam, szczególnie gdy do mnie doszło, że muszę to wszystko zrozumieć
![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie chyba pazury pomaluje, o!
![]()
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To nie masz źle ![]() ![]() dwa razy tylko na 7.50 mam, w tym jeden wykład z matmy. Ale będę chodziła na niego mimo, że to wszystko już miałam. Ciekawe jakie fajne dowody będą wyprowadzane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do rezygnacji- nie dostałam się na budownictwo, wylądowałam na fizyce, poznałam TŻa- niedługo rok nam stuknie, jakoś tak gładko to wyszło wszystko mimo, że ja na randki nie chodziłam i ogólnie za chłopakami nie latałam, wolałam kolegów mieć- nie dałabym rady wyjaśnić jak to się stało, że razem jesteśmy, tak jakby to naturalne strasznie było ![]() ![]() ![]() Przepraszam za długi wywód, jakoś tak musiałam powypisywać z siebie trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Hahah już nowy wątek, a ja się dziwiłam wczoraj, że jeszcze nie tak późno, a już nikt nie pisze
![]() ![]()
#110 |
maszyna, nie człowiek
|
blackdress92, mnie na AGH nieźle przeczołgali, więc wiem, o czym piszesz
![]()
#111 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() u mnie na blogu całkiem fajne cienie z Marizy + makijaż + rozwiązanie wczorajszego konkursu a w ogóle to witam ![]() a mi 15 do 600 ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36834252]Gdzieś jest jakaś duża promocja na olejki Green Pharmacy? [/QUOTE] ja je kupuję w malutkim sklepiku kosmetycznym i kosztują 6zł, więc nie wiem jaka jest ich cena gdzieś indziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Co do Chirurgów to nie będę Wam spoilerować, ale jest smutny odcinek, no.
#113 | |
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36835797]Jak ktoś nie chce czytać, niech nie czyta, bo długo i dla niektórych nudno- ostrzegałam
![]() To nie masz źle ![]() ![]() dwa razy tylko na 7.50 mam, w tym jeden wykład z matmy. Ale będę chodziła na niego mimo, że to wszystko już miałam. Ciekawe jakie fajne dowody będą wyprowadzane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do rezygnacji- nie dostałam się na budownictwo, wylądowałam na fizyce, poznałam TŻa- niedługo rok nam stuknie, jakoś tak gładko to wyszło wszystko mimo, że ja na randki nie chodziłam i ogólnie za chłopakami nie latałam, wolałam kolegów mieć- nie dałabym rady wyjaśnić jak to się stało, że razem jesteśmy, tak jakby to naturalne strasznie było ![]() ![]() ![]() Przepraszam za długi wywód, jakoś tak musiałam powypisywać z siebie trochę ![]() właśnie za to szacun ![]() Cytat:
![]() a i mam pytanie do dziewczyn, które robiły maski z siemienia lnianego na włosy. Jaki macie sposób na zrobienie glutka, bo ja robiłam dawno i nie pamiętam jak mi wyszedł taki fajny: http://my-red-hair.blogspot.com/2012...-lnianego.html teraz niestety bardzo wodniste się robi. Czy to możliwe, że to wina ziarenek, które już kilka miesięcy leżą u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
witam w nowym wątku
![]() dziękuję dziewczyny za odp. w sprawie pomadko - błyszczyku Celii, czyli muszę szukać nr powyżej 600 ... dziewczyny mam problem może coś poradzicie ... chciałam napisać recenzje kremu na blogu, ale nie mam opakowania tego kartonika, w który był zapakowany, więc nie mam jak zrobić fotki składu i informacji od producenta, chciałam wstawić fotkę z netu, ale "pałą wywijaj" nie znalazłam na necie tego kremu co byście zrobiły w takiej sytuacji?? |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() witam się nowym wątku, którego powstanie mnie ominęło ![]() a teraz obiadek, potem jadę do Sylwestrowego ![]() ![]() napisał do mnie Antonio z Firmoo i myślę co teraz ![]() ![]() ktoś z Was zamawiał korekcyjne? jak wygląda sprawa z receptą itd?
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ogłaszam że spełniłam się zakupowo kosmetycznie i ciuchowo na najbliższe pół roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawiłam zakupy a później jeszcze będzie post paznokciowy ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Nie no, wiecie, to nie jest tak że kupiłam 200 różnych rzeczy ^^ Po prostu kilka(naście) pozycji na które się czaiłam lub ewentualnie miłości od pierwszego wejrzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.