Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-30, 11:28   #91
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja się zryczałam strasznie...
Ja nie, ale łza kręciła mi się w oku...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 11:39   #92
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Chyba się sprzedam, bo znalazłam piękne oprawki.
Powtórzę moje pytanie, jak jest ze szkłami? Można wybrać antyrefleksy?
Czy tylko zwykłe?
Wydaje mi się , że zwykłe (nigdzie nie miałam możliwości takiego wyboru), ale myślę, że powinnaś się zapytać
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:00   #93
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Po ostatnim egzaminie (21 maja :P) moje uczelniane przygody stanowiło kilka wypadów do promotora, egzamin licencjacki oraz obrona, a od 1 czerwca praktykowałam, potem pracowałam. Praca mnie odmóżdżała, nie przedłużyłam umowy, bo nie dałabym rady wyrabiać nawet pół etatu i studiować dziennie jednocześnie, więc potem wakacjowałam odgruzowując pokój (który już zagruzowałam) i leżąc do góry brzuchem na wsi.

A tu bum. Jutro czeka mnie zderzenie z brutalną rzeczywistością
Będzie dobrze . Na pewno nie będzie tak bolało.
Ja się cieszę, że w końcu idę do "szkoły". Tylko obawiam się, że promotor mnie zje na miękko, jak się dowie, że moja praca jeszcze w powijakach - tzn. mam temat i część bibliografii. Ale nie przejmuję się tym aż tak bardzo, bo niektórzy nawet tematu nie mają .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:03   #94
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36832505]Będę musiała pokombinować z tym namiotem

Na blogu nowe hasełka z Google [/QUOTE]
zaraz lecę na Twojego bloga, bo uwielbiam takie wpisy
a ja też musze pomyśleć nad tym namiotem, wpisałam w google diy i nawet z takiej białej butelki robią jak po mydle/płynie do naczyń itp. dla blogów lakierowych/paznokciowych gdzie fotografiuje sie małe buteleczki to fajny pomysł
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36832694]Dzień dobryyy ! Melduję się, późno, bo późno, ale mam dobre wytłumaczenie... Jestem już w Krakowie zostały mi do złożenia tylko dwa pudła, które od TŻa przywiozłam. Miło spać we "własnym" łóżku już. Tylko wizja jutrzejszego wykładu o 7.50 trochę mnie przeraża
Na blogu od iks czasu nic nie było, aż wstyd muszę się ogarnąć po południu. Koniecznie ! [/QUOTE]
ja jutro zaczynam o 11.15 a kończę o 15, więc nie jest źle, we wtorki mam tylko 45 minut zajęć tylko środy zawalone, ale to wszystko. Nie pracuję, więc się pewnie nieźle zanudzę w tym roku pracy nie szukam, bo często jest tak, że biora na miesiąc góra trzy i zwalniają, a teraz dostaję kilka groszy stypendium socjalnego, więc jak mi zabiorą zostanę z niczym. Mam nadzieję, że dostanę stypendium naukowe w tym roku to na zakupy jakieś by bylo
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
UEK?
już je
Mnie się bardzo podobają blogi z białym tłem, są po prostu czytelne. Żeby było śmieszniej, sama takiego nie mam.
ja mam białe tło, a przerabiałam już róźne, najbardziej mi się podoba białe, ale czuję, że jeszcze z czcionką jest coś nie tak, bo w 100% nie jest idealnie
Cytat:
Już was dopisuję.
dziękuję
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
oj, ja nie cierpię się pakować, bo ZAWSZE o czymś zapominam, nieważne czy zrobiłam wcześniej listę czy nie...

tak w ogóle to dobry dzień siedzę właśnie nad śniadankiem, ze stopami i rękoma owiniętymi w folię i peelingiem enzymatycznym na twarzy - dziś poranek spa w domu sobie robię, a po południu mąż mnie zabiera na randkę
ja w tym roku pakowałam się w trochę ponad 2 godziny. Bo jak wróciłam z praktyk po 14 tata mówi, że może dzisiaj pojedziemy, ale chce zdążyć przed 18 do Sokołowa Podlaskiego (30 km ode mnie) więc po 17 był wyjazd
ładne, sama bym się sprzedała
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36833939] z fizyki na agh zrezygnowałam w czerwcu, teraz gospodarka przestrzenna, ale ciągle inżynierskie
przyzwyczaiłam się do agh i nie wszystko na ueku ogarniam [/QUOTE]
podziwiam Twoją decyzję, nie wiem czy starczyłoby mi odwagi na spełnianie marzeń i jak bym stwierdziła, że to nie to, to myślę, że i tak kontynuowałabym studia tłumacząc to oszczędnością czasu, a tak naprawdę to brakowałoby mi chyba odwagi, żeby podążać drogą moich wyobrażeń przyszłości
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36834173]O tak, nie znoszę tego. Albo jak krytykuję danego bubla od góry do dołu, a odpowiedź brzmi "wygląda fajnie, pewnie się skuszę" [/QUOTE]
co z tego, ze nieprzydatne skoro tak uroczo będzie wyglądać na półeczce
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Obejrzałam pierwszy odcinek nowego sezonu Chirurgów i kurcze, smutno
a co się stało?
Stary 2012-09-30, 12:06   #95
maffash
Zakorzenienie

a u mnie plany sie calkiem pozmienialy i od wtorku zaczynam studia troche mam stresa
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:08   #96
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
a u mnie plany sie calkiem pozmienialy i od wtorku zaczynam studia troche mam stresa
Co i gdzie w końcu?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-09-30, 12:10   #97
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Co i gdzie w końcu?
hehe calkiem gdzie indziej niz planowalam Nysa, finanse i rachunkowosc hhehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-30, 12:10   #98
kascysko
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:11   #99
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
hehe calkiem gdzie indziej niz planowalam Nysa, finanse i rachunkowosc hhehe
No faktycznie poszalałaś

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-09-30, 12:11   #100
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

Cytat:
Już was dopisuję.
Dziękuję Em

co z tymi chirurgami ? ;< jak tylko będzie internet mieszkaniowy, ściągnę, bo teraz mam komórkę podłączoną do komputera i tak z internetu korzystam, ale pewnie niedługo limit przekroczę i ładowanie jednej strony trochę zajmie ale kurczę... postraszyłyście
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:14   #101
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
No faktycznie poszalałaś
hehe troszke, a za tydzien jade na kurs przedluzania rzes

Edytowane przez maffash
Czas edycji: 2012-09-30 o 12:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-30, 12:14   #102
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zoila, jakiś ciekawy temat? U nas najczęściej tematy narzucał promotor, jeśli miało się własny ciekawy pomysł, to mozna było było to przedyskutować i pisać na wlasny temat. Pamiętam, że przewertowałam książkę, stwierdziłam że z tym i tym będzie najmniej grzebania po publikacjach i zaakceptował Potem temat bardzo mnie wciągnął, nawet myślałam, czy by w razie czego nie pójść znów w te rejony z magisterką o ile nie będę jej pisać stricte z inżynierii finansowej
Stary 2012-09-30, 12:19   #103
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
hehe troszke, a za tydzien jade na kurs przedluzania rzes
Super. Ciekawa jestem jak się to robi .

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Zoila, jakiś ciekawy temat? U nas najczęściej tematy narzucał promotor, jeśli miało się własny ciekawy pomysł, to mozna było było to przedyskutować i pisać na wlasny temat. Pamiętam, że przewertowałam książkę, stwierdziłam że z tym i tym będzie najmniej grzebania po publikacjach i zaakceptował Potem temat bardzo mnie wciągnął, nawet myślałam, czy by w razie czego nie pójść znów w te rejony z magisterką o ile nie będę jej pisać stricte z inżynierii finansowej
Bardzo ciekawy temat. Tak ciekawy, że aż zasypiam, gdy o nim pomyślę . Wybrałam go sobie sama, promotorka zaakceptowała. I teraz tylko pisać trzeba i zastanowić się, czy coś ewentualnie badać .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-09-30, 12:24   #104
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja początkowo zasypiałam, szczególnie gdy do mnie doszło, że muszę to wszystko zrozumieć
Stary 2012-09-30, 12:26   #105
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Super. Ciekawa jestem jak się to robi .
Ja tez tak szczegółowo nie wiem, tylko to co poczytałam w internecie. Okaże się w sobotę
Stary 2012-09-30, 12:29   #106
_polly_
Zakorzenienie

A ja sobie chyba pazury pomaluje, o!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:36   #107
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
ja jutro zaczynam o 11.15 a kończę o 15, więc nie jest źle, we wtorki mam tylko 45 minut zajęć tylko środy zawalone, ale to wszystko. Nie pracuję, więc się pewnie nieźle zanudzę w tym roku pracy nie szukam, bo często jest tak, że biora na miesiąc góra trzy i zwalniają, a teraz dostaję kilka groszy stypendium socjalnego, więc jak mi zabiorą zostanę z niczym. Mam nadzieję, że dostanę stypendium naukowe w tym roku to na zakupy jakieś by bylo

podziwiam Twoją decyzję, nie wiem czy starczyłoby mi odwagi na spełnianie marzeń i jak bym stwierdziła, że to nie to, to myślę, że i tak kontynuowałabym studia tłumacząc to oszczędnością czasu, a tak naprawdę to brakowałoby mi chyba odwagi, żeby podążać drogą moich wyobrażeń przyszłości
Jak ktoś nie chce czytać, niech nie czyta, bo długo i dla niektórych nudno- ostrzegałam

To nie masz źle okazuje się, że nie mam jednak tak strasznego planu jak widziałam, bo języki tylko 2 razy w tyg, a nie codziennie
dwa razy tylko na 7.50 mam, w tym jeden wykład z matmy. Ale będę chodziła na niego mimo, że to wszystko już miałam. Ciekawe jakie fajne dowody będą wyprowadzane trochę się tym jaram (na agh trochę szkołę przeszłam, wytrzymałości też, bo dużo i intensywnie było matematyki, matematycznych metod fizyki i samej fizyki, teraz jakoś nie jest mi to straszne. ogólnie umęczyłam się strasznie, bo w tygodniu to żonglerka tymi przedmiotami w sumie była-do wyboru do koloru ale programowanie też- przyznam się, że raz się popłakałam na laborkach Gościa poprosiłam o wytłumaczenie mi czegoś, bo program nie chciał się skompilować, błędu niestety nie zauważyłam, on z natury super niemiły był i powiedział: pani to już powinna wiedzieć i się rozryczałam- od razu złagodniał i jak się jeszcze o coś spytałam to powiedział: pani już tu nic nie musi robić- jak baranek łagodny już nigdy nie dam się sterroryzować takim dupkom-programistom. Teraz ta historia mnie oczywiście bawi, ale wtedy oczywiście do śmiechu mi nie było)

a co do rezygnacji- nie dostałam się na budownictwo, wylądowałam na fizyce, poznałam TŻa- niedługo rok nam stuknie, jakoś tak gładko to wyszło wszystko mimo, że ja na randki nie chodziłam i ogólnie za chłopakami nie latałam, wolałam kolegów mieć- nie dałabym rady wyjaśnić jak to się stało, że razem jesteśmy, tak jakby to naturalne strasznie było, zrezygnowałam przed samą sesją, bo wiedziałam, że fizyka ze mnie nie zrobią, zrekrutowałam się na agh na ekologiczne źródła energii, dostałam się, ale wybrałam gospodarkę przestrzenną, jakoś to bliższe budownictwu jest w sumie. Ot, cała historia. Wg. niektórych rok stracony, do tyłu, różne rzeczy słyszałam, ale mam to za przeproszeniem gdzieś, bo wiem, że wewnętrznie (a to najważniejsze) się zmieniłam, dojrzałam, teraz wiem czego chcę na najbliższe kilka lat, zamierzam konsekwentnie realizować swoje plany. A z tym wcześniej miałam problemy- z określeniem celu. Nie przejmuję się właśnie tą "oszczędnością czasu", bo wiem, że byłabym nieszczęśliwa na fizyce. W dodatku dwóch siwych włosów się dorobiłam... a ja dwudziestka dopiero Jak je odkryłam to łezki mi poleciały, bo to i śmieszne i smutne trochę.

Przepraszam za długi wywód, jakoś tak musiałam powypisywać z siebie trochę
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:45   #108
tajemnatajemnica
Raczkowanie

Hahah już nowy wątek, a ja się dziwiłam wczoraj, że jeszcze nie tak późno, a już nikt nie pisze Tak więc witam się i ja
tajemnatajemnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 12:58   #109
Aniusia1408
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość

a ja się dziś pakuję, pakuję i końca nie widać
haha u mnie tak samo ;D

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 13:05   #110
nicRu
maszyna, nie człowiek

blackdress92, mnie na AGH nieźle przeczołgali, więc wiem, o czym piszesz
Stary 2012-09-30, 13:14   #111
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
kurde, od pięciu lat jestem na wizażu i dopiero teraz zajarzyłam te kwadraciki przy "cytat"
ja jestem lat też pięć i również nie zajarzyłam wcześniej

u mnie na blogu całkiem fajne cienie z Marizy + makijaż + rozwiązanie wczorajszego konkursu

a w ogóle to witam

Cytat:
Napisane przez cudawianki Pokaż wiadomość
A tak poza tym brakuje mi tylko jednego obserwatora do 100-tki
a mi 15 do 600

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36834252]Gdzieś jest jakaś duża promocja na olejki Green Pharmacy?
[/QUOTE]
ja je kupuję w malutkim sklepiku kosmetycznym i kosztują 6zł, więc nie wiem jaka jest ich cena gdzieś indziej
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 13:15   #112
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Co do Chirurgów to nie będę Wam spoilerować, ale jest smutny odcinek, no.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 13:38   #113
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36835797]Jak ktoś nie chce czytać, niech nie czyta, bo długo i dla niektórych nudno- ostrzegałam

To nie masz źle okazuje się, że nie mam jednak tak strasznego planu jak widziałam, bo języki tylko 2 razy w tyg, a nie codziennie
dwa razy tylko na 7.50 mam, w tym jeden wykład z matmy. Ale będę chodziła na niego mimo, że to wszystko już miałam. Ciekawe jakie fajne dowody będą wyprowadzane trochę się tym jaram (na agh trochę szkołę przeszłam, wytrzymałości też, bo dużo i intensywnie było matematyki, matematycznych metod fizyki i samej fizyki, teraz jakoś nie jest mi to straszne. ogólnie umęczyłam się strasznie, bo w tygodniu to żonglerka tymi przedmiotami w sumie była-do wyboru do koloru ale programowanie też- przyznam się, że raz się popłakałam na laborkach Gościa poprosiłam o wytłumaczenie mi czegoś, bo program nie chciał się skompilować, błędu niestety nie zauważyłam, on z natury super niemiły był i powiedział: pani to już powinna wiedzieć i się rozryczałam- od razu złagodniał i jak się jeszcze o coś spytałam to powiedział: pani już tu nic nie musi robić- jak baranek łagodny już nigdy nie dam się sterroryzować takim dupkom-programistom. Teraz ta historia mnie oczywiście bawi, ale wtedy oczywiście do śmiechu mi nie było)

a co do rezygnacji- nie dostałam się na budownictwo, wylądowałam na fizyce, poznałam TŻa- niedługo rok nam stuknie, jakoś tak gładko to wyszło wszystko mimo, że ja na randki nie chodziłam i ogólnie za chłopakami nie latałam, wolałam kolegów mieć- nie dałabym rady wyjaśnić jak to się stało, że razem jesteśmy, tak jakby to naturalne strasznie było, zrezygnowałam przed samą sesją, bo wiedziałam, że fizyka ze mnie nie zrobią, zrekrutowałam się na agh na ekologiczne źródła energii, dostałam się, ale wybrałam gospodarkę przestrzenną, jakoś to bliższe budownictwu jest w sumie. Ot, cała historia. Wg. niektórych rok stracony, do tyłu, różne rzeczy słyszałam, ale mam to za przeproszeniem gdzieś, bo wiem, że wewnętrznie (a to najważniejsze) się zmieniłam, dojrzałam, teraz wiem czego chcę na najbliższe kilka lat, zamierzam konsekwentnie realizować swoje plany. A z tym wcześniej miałam problemy- z określeniem celu. Nie przejmuję się właśnie tą "oszczędnością czasu", bo wiem, że byłabym nieszczęśliwa na fizyce. W dodatku dwóch siwych włosów się dorobiłam... a ja dwudziestka dopiero Jak je odkryłam to łezki mi poleciały, bo to i śmieszne i smutne trochę.

Przepraszam za długi wywód, jakoś tak musiałam powypisywać z siebie trochę[/QUOTE]
właśnie za to szacun
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Co do Chirurgów to nie będę Wam spoilerować, ale jest smutny odcinek, no.
eh, no kurczę, ja tego nie oglądam, internet marny żeby odszukać i obejrzeć, a Wy rozbudziłyście moją ciekawość. Jak mam teraz żyć?

a i mam pytanie do dziewczyn, które robiły maski z siemienia lnianego na włosy. Jaki macie sposób na zrobienie glutka, bo ja robiłam dawno i nie pamiętam jak mi wyszedł taki fajny: http://my-red-hair.blogspot.com/2012...-lnianego.html
teraz niestety bardzo wodniste się robi. Czy to możliwe, że to wina ziarenek, które już kilka miesięcy leżą u mnie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-30, 13:50   #114
anehu
Raczkowanie

witam w nowym wątku

dziękuję dziewczyny za odp. w sprawie pomadko - błyszczyku Celii, czyli muszę szukać nr powyżej 600 ...

dziewczyny mam problem może coś poradzicie ... chciałam napisać recenzje kremu na blogu, ale nie mam opakowania tego kartonika, w który był zapakowany, więc nie mam jak zrobić fotki składu i informacji od producenta, chciałam wstawić fotkę z netu, ale "pałą wywijaj" nie znalazłam na necie tego kremu
co byście zrobiły w takiej sytuacji??
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 13:54   #115
Maliniarka
Zakorzenienie

cześć
witam się nowym wątku, którego powstanie mnie ominęło

a teraz obiadek, potem jadę do Sylwestrowego na troszkę, może jakiś film, a potem muszę zajęcia przygotować, ciężki tydzień przede mną, trzeba się spiąć! i popracować nad organizacją tego wszystkiego

napisał do mnie Antonio z Firmoo i myślę co teraz bo w sumie noszę kontakty, a ostatnio mówiłam Sylwestrowemu, że chcę okulary sobie zrobić, żeby czasem dać oczom odpocząć od soczewek ale nie mam kasy

ktoś z Was zamawiał korekcyjne? jak wygląda sprawa z receptą itd?
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 14:17   #116
summerisgone
Zakorzenienie

Ogłaszam że spełniłam się zakupowo kosmetycznie i ciuchowo na najbliższe pół roku zaliczyłam wszystko co się dało zaliczyć i teraz jestem w błogostanie Chyba trzeba będzie zrobić post zakupowy.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 14:20   #117
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
witam w nowym wątku

dziękuję dziewczyny za odp. w sprawie pomadko - błyszczyku Celii, czyli muszę szukać nr powyżej 600 ...

dziewczyny mam problem może coś poradzicie ... chciałam napisać recenzje kremu na blogu, ale nie mam opakowania tego kartonika, w który był zapakowany, więc nie mam jak zrobić fotki składu i informacji od producenta, chciałam wstawić fotkę z netu, ale "pałą wywijaj" nie znalazłam na necie tego kremu
co byście zrobiły w takiej sytuacji??
A jest skład na KWC ja jak nie miałam składu to tu szukam i daje link do źródła
Wstawiłam zakupy a później jeszcze będzie post paznokciowy

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Ogłaszam że spełniłam się zakupowo kosmetycznie i ciuchowo na najbliższe pół roku zaliczyłam wszystko co się dało zaliczyć i teraz jestem w błogostanie Chyba trzeba będzie zrobić post zakupowy.
O to czekam na sprawozdanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-30, 14:20   #118
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
cześć
witam się nowym wątku, którego powstanie mnie ominęło

a teraz obiadek, potem jadę do Sylwestrowego na troszkę, może jakiś film, a potem muszę zajęcia przygotować, ciężki tydzień przede mną, trzeba się spiąć! i popracować nad organizacją tego wszystkiego

napisał do mnie Antonio z Firmoo i myślę co teraz bo w sumie noszę kontakty, a ostatnio mówiłam Sylwestrowemu, że chcę okulary sobie zrobić, żeby czasem dać oczom odpocząć od soczewek ale nie mam kasy

ktoś z Was zamawiał korekcyjne? jak wygląda sprawa z receptą itd?
Ja zamawiałam. Bez problemu można zamówić, wystarczy znać wadę i odległość źrenic.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 14:25   #119
Konto usunięte

zyskowa

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
daj znać kiedy powstanie
Stary 2012-09-30, 14:32   #120
summerisgone
Zakorzenienie

Nie no, wiecie, to nie jest tak że kupiłam 200 różnych rzeczy ^^ Po prostu kilka(naście) pozycji na które się czaiłam lub ewentualnie miłości od pierwszego wejrzenia Jutro postaram się porobić zdjęcia przed południem i wrzucić
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości