|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
|
|
|
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne te krówki![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36833950]Jestem ciekawa jak tam Bokeh po szaleństwach ślubnych :d[/QUOTE] No ciekawa jestem jak to wyszło wszystko....A ja już nie wytrzymam, wiecznie sama w domu siedzę (wiem, że zatęsknie niedługo za tym) ale wszystkie znajome pracują w łikendy, TŻ na motor poszedł nie będzie go pewnie cały dzień a ja siedzę jak ta parówa w domu Ahh będzie dziecko to znikną takie głupie gadki z mojej strony;p Zawsze będzie coś do roboty![]() Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam jeszcze wczoraj w Realu 2x bodziaki bo po 4 zł były ![]() Może poradzicie jaki kolor ścian pasuje do małego pokoju całego w wiklinie? Myślę nad zielenią....Teraz mam wyrzuty sumienia bo piszę, że sama siedzę a mała Jula skopała mnie za to Przecież ona siedzi ze mną Ciągle
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w niedzielę
mąż pojechał do teściów, mam nadzieje ze wróci niedługo bo jak nie to skisnę ![]() super fotki w klubie ![]() lece coś przekąsic ![]() miłej niedzieli
|
|
|
|
#544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam ten sam problem, też siedzę sama, TŻ w pracy albo coś załatwia, a koleżanki... szkoda gadać, te w porządku są daleko i nie mam jak się spotkać, a są jeszcze te mniej w porządku, które przestały być koleżankami, bo przecież jestem w ciąży, gdzie ja się nadaję do wyjścia.. no i o czym ze mną rozmawiać, o pieluchach? |
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Black nad kolczykiem intensywnie myślę od roku
miałam w uchu w tym dzyndzlu ale go jakiś czas temu wyciągnęłam, bo za cholerę się nie chciało do końca zagoić a poza tym niewygodnie się nie raz spało ![]() ależ ja nie przeczę że jesteś miłą i sympatyczną osóbką
|
|
|
|
#546 | ||
|
Raczkowanie
|
Łaaa, ale dajecie czadu z pisaniem. Rzadziej zaglądam, bo TŻ jest na chorobowym i trochę jeździmy po sklepach. A wczoraj wybrałam się na ślub koleżanki z pracy. Niestety, pan młody się na zjawił
Ja się cały czas byczę, bo sprząta i gotuje TŻ . W końcu teraz muszę zamówić jakieś dziewczęce ciuszki.Cytat:
Mam tylko filmik. W dodatku niunia obróciła się dupcią, a buźkę zasłoniła rączkami, więc niewiele widać. Trochę się ginka namęczyła, żeby zbadać dzidziola . Ala charakterek chyba będzie miała po mamusi, bo mama za młodu strasznie wstydliwa była, a do zdjęć do tej pory nie chce pozować .Dzięki za gratulacje! Cytat:
Ale dostał ostatnio opieprz, że w ogóle nie interesują go zakupy dla dziecka, więc ostatnio sam z siebie wspomniał, że w tygodniu musimy jechać i kupić łóżeczko, przewijak itp.
Edytowane przez Krowa1989 Czas edycji: 2012-09-30 o 13:48 |
||
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty gadasz... co za palant...
|
|
|
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Charlizz nie martw się, odpoczywaj, niech ten ból szybko przechodzi, a TŻtowi przejdzie pewnie niedługo.
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-09-30 o 14:14 |
|
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
U mnie teściowa jest już na emeryturze i powiedziała, że z wielką radością zajmie się wnusią. Mam tylko nadzieję, że uda mi się wrócić do pracy, bo teraz umowę mam do 31 grudnia, czyli będę mieć z automatu przedłużoną do dnia porodu. A potem zobaczymy co uda wywalczyć się kierowniczce, bo ciężko jest z etatami.
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że takie rzeczy to tylko w filmach. ![]() Siostra przywiozła mi trochę ubranek dla Oliwki.
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla siostry, za wsparcie Teraz jest już tak jak powinno być![]() Ja robię właśnie mini komin i czapkę na drutach
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Krowa- żartujesz
i jak panna młoda?wiadomo o co chodzi? czy się przestraszył czy co? A u mnie zakupów cd- kupiłam dziś tapetę do maluszka do pokoju- taka jak chciałam szaro niebieska w delikatne paseczki ale nie takie mocne bo firanki będą dominujące no firanki będę dziś szyć w końcu kupiliśmy też kibelek, zlew do TZ do łazienki a do mojej w końcu wymarzone płytki podłogi drewniane i drzwi zamówiliśmy wczoraj ale się cieszę- nie mogłam się doczekać właśnie tego etapu budowy, wszystko jakby z górki a TZ taki kochany dla mnie, dziś mnie obudził takimi czułymi słowami,że szok- miło po 12 latach małżeństwa słyszeć takie gorące teksty ![]() zmykam odpoczywać |
|
|
|
#555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Jeszcze się zapytała, czy jak zrobi ubranka na drutach, to będę je ubierała małej - cóż za pytanie... To jej wysłałam na maila linka do aukcji z czapeczkami żabkami, żeby wyszedyłkowała. Bo ja kibic Górnika jestem, a kibiców Górnika nazywa się właśnie żabolami, stąd moje uwielbienie do żab .A ojciec już zapowiedział, że kupi malutki szaliczek Górnika i z wnusią na stadion będzie zapylał. Mnie już chyba nie bierze pod uwagę |
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
ja wróciłam właśnie ze spacerku
aż się inaczej czuje, jak wiem, że COŚ zrobiłam, a nie tylko dupą do góry |
|
|
|
#557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-30 o 16:19 |
|||
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jaki fajny pas
http://moda.allegro.pl/zabawny-pas-c...638856570.html
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Maluchna, bylismy wczoraj jednak w kinie.
O filmie nasluchalam sie samych dobrych rzeczy i moze przez to jestem ciut rozczarowana. Spodziewalam sie czegos lepszego, a byl po prostu OK. Nie podobalo mi sie, ze pare watkow zostalo pobieznie potraktowanych. Ale polecam zobaczyc ![]() Uff, wrocilam od tesciow z obiadu, jak zwykle kolo mnie skakali Obiad, deser, przekaski, owoce, salatka... ![]() A w drodze powrotnej zgrzeszylam i zaszlam do McDonalda |
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
hej
mnie kilka dni nie bylo bo bylam nad morzem. Mam pytanie ile moge wziac apapow, boli a raczej kłuje mnie prawa strona ramie, pod prawą łopatka w srodku kluje i z przodu pod piersia kluje tak bardzo ze oddech sprawia ból i prawa reke mam zdretwiała i wzielam 2 apapy troszke pomoglo, rano i na noc biore nosle 80mg a nie wiem jak z apapem ile moge wziac. Ból jest straszny |
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Hhehe, dokladnie
![]() Kurcze, tak ogladam Wasze brzuszki i strasznie duze mi sie wydaja (Lenova, slicznie wygladasz ).Ja moze wieczorem wrzuce swoj, ale przy Waszych to mam ledwie mala pileczke... |
|
|
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
o nie FRYTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
choć za mną chodzi ten nowy kebab z KFC, jeszcze go nie jadłam, ale ślinka mi cieknie
|
#566 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja dopiero teraz bo przed południem wizaz zamulał a po obiadku pojechaliśmy do moich rodziców.
Mąz nie chce się ze mną kochac wczoraj zaczynam się przytulac a on się odsuwa i mówi: będziemy się kochac jak uż dojdziesz do siebie po porodzie....ja p.i.e.r.d.o.l.e. mam czekac prawie pół roku?????????? pajęczyną zarosnę a przeciez mam swoje potrzeby.... nie wiem, czy ja już jestem taka gruba i paskudna, że się nie da ze mną????? |
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#569 | ||
|
Raczkowanie
|
Bokeh, i ode mnie wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim zdrowej i pięknej i dzidzi!
Cytat:
Witaj w klubie, jeśli chodzi o samopoczucie. Dawniej miałam świetną kondycję, a w piątek po ciężkim dniu w pracy, zakupach pościelowych i wieczornym spacerze z psem ledwie na nogach stałam, byłam w szoku, że już tak źle ze mną. Już zapowiedziałam TŻ, że po porodzie wnusia będzie szła do dziadków (moi rodzice mieszkają 15 minut piechotką od nas), a my z psem wio na pola albo lotnisko biegać. O swoim rozleniwieniu i głupim humorze nawet nie wspominam. A jaką farbą farbujecie włosy? Bo ja kupiłam sobie farbę w kwietniu i nie zdążyłam jej użyć, bo zaraz w ciążę zaszłam, a tyle się nasłuchałam o farbowaniu w ciąży, że odłożyłam to w czasie. Jak to w końcu z tym jest? Cytat:
Czekałyśmy pod USC, jak koleżanka zadzwoniła, że facet przestał odbierać telefon. Nie wiem, jak ona to przyjęła i czy cokolwiek się wyjaśniło, bo czekała na niego u siebie w domu, a nie dzwoniłam, bo to nie jest jakaś bliska przyjaciółka, a w takim dniu nie chciałam być nachalna. Pewnie i tak miała pełno telefonów i odwiedzin. |
||
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja ide zaraz zrobic tztowi
mniam mniam Cytat:
Cytat:
wiecie co....tesciowa wczoraj wędziła kiełbaske, zjadłam kawałeeeek ........ :P aaaaaaaaajjjjjjjj .... wiem ze nie wolno ale tyci kawałek ;p
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Piękne te krówki
No ciekawa jestem jak to wyszło wszystko....
Ahh będzie dziecko to znikną takie głupie gadki z mojej strony;p Zawsze będzie coś do roboty
Przecież ona siedzi ze mną

a poza tym niewygodnie się nie raz spało

.
co Ty gadasz... co za palant...

Myślałam, że takie rzeczy to tylko w filmach. 

i jak panna młoda?
wczoraj zaczynam się przytulac a on się odsuwa i mówi: będziemy się kochac jak uż dojdziesz do siebie po porodzie....![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)