|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
pzredluzanie i zageszczanie wlosow ... dla niektorych wydaje sie spielnieniem marzen o pieknych wlosach, ale nie zawsze niestey jest to dobra decyzja
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
Przepraszam, jeżeli ktoś już zadał to pytanie - próbowałam przeszukać wątek, niestety bezskutecznie. Odpowiedzcie, proszę, jaka jest minimalna długość naturalnych (moich własnych) włosów, aby można je było przedłużyć. Jestem ofiarą swojej własnej nieprzemyślanej decyzji i nie mogę się doczekać, kiedy włosy odrosną...
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
Gaga- ale dlaczego jak twierdzisz ,że jest to nie zawsze dobra decyzja przedłużania włosów?
|
|
|
|
#1264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy trafiłam w idee gizeli ale jeśli nie to pewnie powie co i jak. |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Gizela - Renihair wlasnie dokladnie to opisala, a ja juz bardzo obszenie sie wypowiedzialam na ten temat na forum, nie bede sie powtarzac....
![]() ja twierzde ze dycyzja pzredluzania wlosow nie zawsze jest przemyslana, w stosunku do tego jak mocne ma sie wlosy, jaka metode sie wybiera,jak sie ma zamiar je pielegnowac i jak dlugo nosic... itd itd.....
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. wszystkie panie , które szukaja kosmetykow z silikonem dla ratowania włosów podaje linki gdzie można zakupic
http://www.swistak.pl/aukcje/1484291...silikonem.html http://cgi.ebay.pl/REWELACYJNA-OD-YW...QQcmdZViewItem |
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
sprobowac mozna ale jednak w tej cenie podobno sa odzywki i szampony i preparaty specjalnie do tego pzreznaczone...popytam gdzie w Polsce mozna by cos takiego kupic...
|
#1269 |
|
Przyczajenie
|
Witam,jestem tu po raz pierwszy.Chcialam podzielic sie swoim doswiadczeniem z przedluzaniem wlosow.Przedluzalam wlosy wloasami naturalnymi metoda keratynową w Pionkach.Jestem bardzo zadowolona wlosy byly super nosilam je przez 6 miesiecy.We wtorek ide znowu na zalozenie bo wlosy zachowane sa w bardzo dobrym stanie i moge je zalozyc jeszcze raz.Wygladaly jak moje wlasne.Wszyscy mysleli ze wlosy tak mi urosly bo przedluzalam je w wakacje.Bylo super.
|
|
|
|
#1270 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie ja sie zastanawiam nad keratyna i microringami
no ale niesety nie moge sie zdecydowac nawet nie wiem kto z okolic wroclawia robi to dobrze i w miare niedrogo..niby sobcia777 ale jakos nie moge sie zdecydowac po tej samoreklamie
|
|
|
|
#1272 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: przedłużanie włosów
BUBIGIRL czy juz przedluzylas wlosy????Napisz jak wyszly??czekam z niecierpliwoscia
![]() |
|
|
|
#1273 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to jaaaaa mialam zrobic wloski w piatek
i zrobilam i jestem baaaaardzo zadowolona sa cudne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaluje tylko ze zrobilam pasemka bo fryzjerka tak mi dobrala kolor ze nie roznil sie w ogole od moich a przy pasemkach te doczepione sie troszke oddzielaja ale i tak jest super - ci co nie wiedza ze mam doczepione mysla ze mam naturalne wiec jest dobrze ![]() pozniej zrobie fotke i wrzuce
|
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
Svinecka, czekamy na zdjecia z niecierpliwoscią!!!
Edytowane przez ry-bcia Czas edycji: 2007-02-12 o 09:59 Powód: błędy!! |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
rozniez czekam na fotki:P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1276 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zrobilam fotki
niestety nie umiem jeszcze tak ladnie wyprostowac tak dlugich wlosow jak zrobila mi to fryzjerka musze sie przyzwyczaic do takiej ilosci przed chwila je umylam wysuszylam i wyprostowalam na tyle na ile mi sie to udalo najpierw fotka przed
|
|
#1277 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a teraz po
|
|
#1278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1279 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
i jak Wam sie podobaja moje dlugie wloski
bo ja jestem zachwycona
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
Svinecka efekt b.ladny pasuje ci dlugie wloski
Dziewczyny podobaja mi sie niektore efekty po przedluzeniu iporek niektore bardziej a niektore mniej ale jak dla mnie nie widzialam jeszcze takiego efektu ktory powalilby mnie na kolana tak abym sama zdecydowala sie na przedluzenie .Nie wiem sama jak patrze na te wszystkie gwiazdunie amerykanskie i jak one maja te wlosy zrobione to naprawde wyglada bosko .I taki efekt chcialabym tez uzyskac na swojej glowce -cena jak dla mnie nie gra roli - rozumiem , ze nie wszystkich jest stac na wydatek ok.2000zl ale nawet patrzac na Panie ktore wydaly tyle lub nawet wecej to nie spotkalam takiej ktora mialaby te wloski zrobione na cudo w moim przekonaniu wkeje Wam fotke aktorki jak ma zrobione wloski akurat taka mam na kompie ale nawet spojrzmy na JLO jakkolwiek ma je uczesne proste czy krecone to i tak wyglada to super. nie wiem tylko jaka metoda ma przedluzane ponizej tak aktoreczka moze nasza forumowa guru Renihair PS . Do forumowej czarodziejki Renihair - mam pytanie - prosze podpowiedz jak to jest , czy to kwestia techniki czy tez kwestia ilosci pasemek czy tez moze ilosci wlosow jakie my mamy na glowie zeby wlosy wygaladaly wlasnie tak jak ponizej ? Ja mam sporo wlsow na czasce i jestem ciekawa czy moglabym uzyskac taki efekt?Ahhhhhhh i oczywiscie kiedy planujesz wizyte w Wawie??????????????aa oto gwiazdunia |
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
Svinecka fajnie, fajnie, teraz tylko musisz zmienić awatarka
|
|
|
|
#1282 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
pomysle nad tym
|
|
#1283 |
|
Przyczajenie
|
Super włoski wygladają
) bardzo ladnie dobrany kolor hehe
|
|
#1284 |
|
Przyczajenie
|
zapomnialam napisac to ja na tym zdjeciu mam taka sama dlugosc jak Ty tyle ze kolor czarny bo jestem brunetka
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
Gaga i Renihair -jeśli możecie podajcie nazwy szamponów i odżywek do włosów pezedłużanych aby po myciu się dobrze rozczesywały i nie plątały, a najlepiej nazwe sklepu lub hurtownie ,gdzie można takie kosmetyki zamówić. Z góry dziękuję
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka piekne masz te wloski;P i grzyweczka ladna
) naprawde super wygladasz;* Kama134 ty rowniez ladnie wygladasz w long hair ))
|
|
|
|
#1287 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki
|
|
#1288 |
|
Rozeznanie
|
http://poczta.interia.pl/actions/get...Zdj_cie013.jpg
http://poczta.interia.pl/actions/get...Zdj_cie022.jpg MAM NOWE WLOSKI DUZY CALUS DLA PANI RENATKI ZA NIESAMOWITE WYKONANIE...ONIEMIALAM... WLOSY SA SUUUUPERRR...P.S. JESZCZE NIGDY W ZYCIU TYLU FACETOW W JEDNYM AUTOBUSIE SIE ZA MNA NIE OGLADALO DLA WSYZSTKICH KTORE JESZCZE NIE ZNAJA PANI RENI MOGE TYLKO POWIEDZIEC - ZALUJCIE
|
|
|
|
#1289 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
tylko zdjecia sie nie wgrywaja
|
|
#1290 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

nawet nie wiem kto z okolic wroclawia robi to dobrze i w miare niedrogo..niby sobcia777 ale jakos nie moge sie zdecydowac po tej samoreklamie 

.Nie wiem sama jak patrze na te wszystkie gwiazdunie amerykanskie i jak one maja te wlosy zrobione to naprawde wyglada bosko
.I taki efekt chcialabym tez uzyskac na swojej glowce -cena jak dla mnie nie gra roli - rozumiem , ze nie wszystkich jest stac na wydatek ok.2000zl ale nawet patrzac na Panie ktore wydaly tyle lub nawet wecej to nie spotkalam takiej ktora mialaby te wloski zrobione na cudo w moim przekonaniu