Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-30, 17:33   #1711
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
jakie spa planujesz?
z relaksującego spa nic nie wyjdzie, właśnie włosy na szybko umyłam, odżywka tylko na chwilę była, niestety muszę się spieszyć, bo do kina jadę.

o, widzę, że masz bloga

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-09-30 o 17:44
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-30, 18:41   #1712
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
loluska cudownie wygladasz w tej sukience
bardzo dziękuje

Ta sukienka ma tez taki plus że moge jeść i jeść i brzucha nie będzie widac w przeciwieństwie do tamtej obcisłej A wesele jest na śląsku a tam jedzenie jest przepyszneeeee :sli na:

Spa podstawowe

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-30, 20:08   #1713
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
zapraszam do mnie do albumu
zaprzyjaźniłam bo nie mogę wejść
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Weekendy zdecydowanie za szybko mijają

karolcia
śwetnie zakupy i ceny mega

samaraNW, la_chica
jest napisane że 10-15 min przed myciem Tylko zastanawiam się bardziej czy przed każdym myciem?

Wczoraj wtarłam w skalp i na włosy tak jak w instrukcji na 15 min przed i 4 x musiałam głowe myć...
przed każdym to nie, co trzecie np. albo czwarte, no i nie w skalp za często też niedobrze
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-30, 22:33   #1714
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

dzisiaj wstałam i uświadomiłam sobie, że mam dużo więcej wydatków niż myślałam, bo jeszcze bilet semestralny i podręczniki muszę kupić [COLOR="Silver"]

)
ehh ja sobie wzięłam kase z domu z myślą o zakupach ale pominęłam fakt biletu
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
właśnie podobno ten mega krzem jest dobry na wypadanie i kosztuje grosze
też go zaczęłam łykać

Cały weekend w szkole byłam, do tego przeziębienie mnie meczy. Jutrpo będę ogarniała swoje plany zajęc.
A dziś zrobiłam peeling ciała i maseczkę na twarz. Jeszcze balsaowanie
Stary 2012-09-30, 22:51   #1715
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

http://www.youtube.com/watch?v=U0Jt9rTDN3g&feature=plcp hmmm zaintrygował mnie ten tusz, fajnie wygląda na rzesach jak skonczy mi sie evelin e i ten ktory mam w zapasie to mzoe sporbuje dorwac ten a tymczasem powolutku zbieram się spac, zeby jutro jakos wstac i funkcjonowac
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 06:17   #1716
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
zaprzyjaźniłam bo nie mogę wejść

przed każdym to nie, co trzecie np. albo czwarte, no i nie w skalp za często też niedobrze

czemu nie w skalp? na forum na wizażu wyczytałam żeby właśnie w skalp wcierać

Dzień dobry Miłego dnia!

Stary 2012-10-01, 09:22   #1717
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe jaką mieliby minę

najważniejsze to sobie radzić
co do nafty ja mam 2 sposoby:
* wcieram we włosy na 10-15min. przed myciem
* i mój faworyt: robię maskę przed myciem: łyżka miodu + nafty na oko + żółtko/2 + trochę jakiejś odżywki + czasem jakiś olej, czasem trochę jogurtu, włosy po tym to bajka ale koniecznie musi być miód
żadna odżywka nie daje u mnie takich rezultatów co ta mieszanka

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

podałabyś przepis na milky way?

tutaj jest sporo niegazetkowych promocji http://www.rossnet.pl/Produkty?s=&ca...oyal=&pageId=1
Cytat:
Spojrzę na nie, może kupię jeden czy dwa, bo ogólnie to chciałabym pokompletować cienie art deco, chyba najlepiej się nimi maluje.

I muszę w końcu kupić paletkę magnetyczną.

Mam sypkie cienie meow, które wzięłam razem z party, ale leżą 2 tygodnie i jeszcze ich nie ruszyłam, najpierw przesypać muszę.
Jaki pędzelek będzie do nich najlepszy?

dodaja: dzięki za przepis, zapisałam sobie post w zakładkach.

ja dzisiaj to zrobiłam: http://www.mojewypieki.com/przepis/tarta-cytrynowa

Wpadając wczoraj do domu przywiozłam ciasto, prawie całe, ale zanim się obejrzałam to zniknęło, na takie domowe wyroby to wszyscy się rzucają jak nie wiem.

karola: patrzałam się dzisiaj na kremy z biedronki, u mnie stoi całe ich pudełko, skład stary, jak coś mogę Ci kupić.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Jak coś mogę kupić i posłać i tak jestem chociaż raz w tygodniu na poczcie.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Moja koleżanka była niedawno i mówiła, że w ogóle się nie pojawiły olejki ani ta odżywka z morelą w jednym rossie

Może nie wszędzie jeszcze dotarły

i jak się wakacje udały?
i kiedy się przeprowadzasz?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Proszę o przepis

--
Byłam z bratem na zakupach, zdążyłam kupić beżowe spodnie w bershce i kurtkę oraz małą torebeczkę na pasku w stradivariusie.
Zakupy pokażę w przyszłym tygodniu (kosmetycznych już trochę obfociłam) i niedługo się pojawią u mnie na profilu.

Przepis mam taki 3 podejścia i 3 udane, więc jak na moje beztalencie to przepis musi być prosty
http://www.ewa-wachowicz.pl/ciasto-milky-way-id102.html

Przepis na tarte może spróbuje sobie zrobić bo wygląda pysznie

Cytat:
marzenie tak wyglądać jest idealna w każdym calu
Alex moim zdaniem ok ale bez szału
pierwszej części jeszcze nie widziałam (wiem trochę na odwrót to zrobiłam) ale, jak nie lubię za bardzo oglądać filmów (tym bardziej komedii romantycznych), tak teraz obiecałam sobie, że szybko nadrobię tę 1. część

nie miałam nigdy nic z Lush

edit: pewnie nic nie wygram jak zwykle, ale wciągnęłyście mnie w zabawę i też poproszę
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=878976
Oddane

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Piękne

Zawsze tak robię biszkopt jeszcze nie zdarzyło się żeby nie wyszedł

Mi też oczy często łzawią teraz jakoś mniej na szczęście ale na przykład zimą strasznie

Dziękuję Kochana jak na razie mam zapas a później chce spróbować kakaowego kremu z Isany
Chciałabym spodnie beżowe znalazłam ostatnio świetne w SH ale minimalnie za małe były
Pokaż pokaż lubię oglądać zakupy

Ja wklejam moje:
1 spodnie po 25zł/szt drugie od lewej są morskie zdjęcie zjadło kolor zabijcie mnie jak kupię kolejne spodnie
2 kolorówka
3 maszynka do swetrów 59zł
4 zakupy z Rossmanna
5 buty mamuśki
6 botki 35zł
7 coś ale workery 38zł
8 szaliki po 10zł
9 torebka 17zł
Boskie zakupy, te spodnie, szaliki

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Oczywiście, że wszystko zależy od piekarnika, dlatego trzeba doglądać. Jednak biszkopt trochę czasu potrzebuje, żeby w środku nie był surowy. Może za dużą temperaturę dajesz, że jest wręcz spalony po takim czasie ?

Nie ma za co
Co do domowych ciast, to ja uwielbiam ! Obecnie przerzuciłam się na dietetyczne, ale też są mega

Genialne zakupy, a ceny jeszcze lepsze
Zazwyczaj piekę 20 min w 200 stopniach i jest pulchny fajny a po krótkim czasie od wyjęcia z piekarnika niestety upada
Zdecydowanie wole robić zapiekanki, pizze itp niż ciasta

Cytat:
bardzo dziękuje

Ta sukienka ma tez taki plus że moge jeść i jeść i brzucha nie będzie widac w przeciwieństwie do tamtej obcisłej A wesele jest na śląsku a tam jedzenie jest przepyszneeeee :sli na:

Spa podstawowe
No ba na śląsku jest wszystko super

Ja również po zakupach ale zdjęć nie zrobiłam bo od razu wrzuciłam do prania, dzisiaj zrobię i się pochwale łupami

W sobotę miałam domowe spa przed imprezą a w niedziele czułam się jak potwór i całe spamowanko poszło na marne koniec z imprezami
Stary 2012-10-01, 10:05   #1718
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Przepis mam taki 3 podejścia i 3 udane, więc jak na moje beztalencie to przepis musi być prosty
http://www.ewa-wachowicz.pl/ciasto-milky-way-id102.html

Przepis na tarte może spróbuje sobie zrobić bo wygląda pysznie
Dziękuje, prosto wygląda, zrobię jakoś w tym tygodniu.
Tylko czekoladę zawsze wolę rozpuszczać w kąpieli wodnej, robiąc to normalnie jestem pewna żeby się coś przypaliło

A ciasto dobre, tylko mocno cytrynowe, nie takie typowe słodkie.
Także nie każdemu będzie smakować.

Z tej strony bardziej polecam sernik z brzoskwiniami, ten przepis akurat znam już od lat, zanim wiedziałam o tym blogu, także przepis wypróbowany wiele, wiele razy przez różne osoby.

http://www.mojewypieki.com/przepis/s...-brzoskwiniami

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 10:05   #1719
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Zazwyczaj piekę 20 min w 200 stopniach i jest pulchny fajny a po krótkim czasie od wyjęcia z piekarnika niestety upada
Zdecydowanie wole robić zapiekanki, pizze itp niż ciasta

No to masz odpowiedź na swoje pytanie Temperatura dla biszkoptu zdecydowanie za wysoka, za krótki czas pieczenia. Poza tym biszkopt lubi stygnąć w piekarniku i wtedy nie opada

Ghana oczywiście, że się podzielę przepisem. Ciasteczka, które robiłam w sobotę i są niebiańskie to te: http://dietetyczniesiostro.blogspot....nie-tucza.html

Dodałam kawałki gorzkiej czekolady, wiórki kokosowe i rodzynki ! Niebo w gębie

Moje ostatnie wakacje dobiegły końca. Jutro na uczelnię
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 10:06   #1720
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

W sobotę miałam domowe spa przed imprezą a w niedziele czułam się jak potwór i całe spamowanko poszło na marne koniec z imprezami
Ja się czułam w niedzielę jak po litrach ciemnych alkoholi (po nich podobno najgorzej) i wypitym z rana szampanie, a nic w sobotę nie piłam
Ukarało mnie chyba za sam pomysł, niezrealizowany.

<3 <3 <3
Stary 2012-10-01, 10:15   #1721
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Świetny łupy. Ja nigdy w sh nie umiem znaleźć.
Dziekuje
Cytat:
super bluzeczki
Ja w poniedziałek może znowu do sh pojadę na towar
Dzieki
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
to nawet nie chce Ci opisywać jak teraz wyglada to miejsce xD to jest jeden wielki dziwnie wygladajacy strup xD jutro bede myc glowe wiec zobaczymy co z tego wyjdzie

tez byłam dzisiaj na lumpkacvh, obkupilam sie w swetry, wiec jestem juz ustawiona na tych obnizkach instyle musze jakies portki kupic.

w rossmanie kupiłam te wode brzozowa i tacie pomadke z alterry, mam nadzieje, ze nie powie mi ze mu sie za bardzo na sutach blyszczy albo ze zapach nie ten teraz poije energy drinka i o 12 ide cwiczyc ,musze wyzyc sie za wszystkie czasy

a w grudniu nowa płytka ewy 15 minut jakis koordynacyjnych, 15 kardio i 15 na pelcy i brzuch dla osob prowadzacy siedzacy tryb zycia pasma mozna brac w calosci lub wyvrac tylko np pasmo kardio
Zagoi sie i bedziesz miala po problemie, a ja tak zwlekam i caly czas mnie to denerwuje. Musze sie w koncu wybrac.
Ja tez glownie swetrow szukam w lumpku teraz
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość

Fajne zakupy. A jak urzywasz wody termalnej? Nigdy nie używałam a mam chęć sobie właśnie kupić w rossmanie, tak na spróbowanie ale właściwie nie wiem jak i z czym itp ją stosować i co w ogóle ona daje?
Ja uzywam zamiast toniku, do rozrabianie maseczek, do spryskiwania twarzy jak mam na niej glinke czy algi, do zwilzenia wlosow przed nalozeniem oleju, na koniec makijazu, zeby lepiej wtopij sie w skore. Wydaje mi sie ze woda termalna ma mnostwo zastosowan, koi, nawilza, wyrownuje koloryt, odswieza...
Cytat:
Dzień dobry Weekend mozna zacząć

lacrimachristi, Kitka, party, buahhot, kobieto

dziękuje za opinie Dziewczyny z wizaża są niezastąpione Postanowiłam że idę w tej fioletowej ;] Dodatki będą srebrne. Wolałabym złoto ale nie mam wygodnych butów, które mogłabym do złota dopasować, więc srebro, czarne buty sandałki na lekkim obcasie, w których na pewno przetańczę całą noc, i czarny pasek ( musze zakupić) ;]. Wklejam zdj, jak to będzie mniej więcej wyglądało. Wiem że buty nude pasowałyby bardziej ale mam akurat takie że max 2 godz wytrzymam więc stawiam na wygodną alternatywe. Na zdj. sukienka wyszła niebiesko , kolor jest taki jak sukienki nr 2

theoneandonly
Ta sukienka jest fioletowa, krój taki jak czarna

lacrimachristi
tez zamierzam podciąć włosy, może nie 8 cm, ale tak aby skutecznie schodzić z cieniowania
Buty byłam zareklamować, tak jak myślałam bez paragonu nie wiele wywalczyłam rzucili mi 30 zł na szewca

Gdyby nie to że włosy lecą mi jak szalone pokusiłabym się o jakieś miodowe pasemka Jak tak dalej pójdzie to wyłysieje Kupiłam dzisiaj naftę bo kiedys mi ją polecałyście, Wytłumaczycie mi jak mam ją stosować?
Świetnie wygladasz w sukience Sytuacje z butami niefajna Dobrze, ze chociaz na naprawe dostalas. A ta nafte to ja tez nie bardzo wiem jak stosowac, boje sie ze jej nie bede mogla zmyc.
Cytat:
pierwsza fotka, super rzeczy bardzo w moim stylu, szczególnie ta koszula jeansowa
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
właśnie podobno ten mega krzem jest dobry na wypadanie i kosztuje grosze
Ooo, sprobuje jak skoncze CP.
Cytat:
Dzień dobry Piękne

Zawsze tak robię biszkopt jeszcze nie zdarzyło się żeby nie wyszedł

Mi też oczy często łzawią teraz jakoś mniej na szczęście ale na przykład zimą strasznie

Dziękuję Kochana jak na razie mam zapas a później chce spróbować kakaowego kremu z Isany
Chciałabym spodnie beżowe znalazłam ostatnio świetne w SH ale minimalnie za małe były
Pokaż pokaż lubię oglądać zakupy

Ja wklejam moje:
1 spodnie po 25zł/szt drugie od lewej są morskie zdjęcie zjadło kolor zabijcie mnie jak kupię kolejne spodnie
2 kolorówka
3 maszynka do swetrów 59zł
4 zakupy z Rossmanna
5 buty mamuśki
6 botki 35zł
7 coś ale workery 38zł
8 szaliki po 10zł
9 torebka 17zł
Suuuuper zakupy i jakie ceny

Od dzis juz nie chodze do pracy i troche mnie to doluje, bo mimo ze mam na koncie kase i starczy mi na pewno na kilka miesiecy to wolalabym cos robic, zeby nie tylko pieniedzy ubywalo Ciezko u nas z praca jest, no ale moze cos sie znajdzie. Za tydzien wyjezdzam na wakacje i jak wroce to zaczynam intensywne poszukiwania.
W piatek przed zajeciami zaszlam do lumpka i jestem meeeega zadowolona z zakupow (jak chcecie to pokaze). Poza tym musialam odwiedzic rosska i zerknac na przeceny. Kupilam tylko krem do rak isana, maske (plynny jedwab)ktora caate polecala, lakier taft, lactacyd. Musze zrobic liste rzeczy na wyjazd i wtedy zaszaleje z alterra Sobote spedzilam w szkole - 10 listopada mam probny egzamin zawodowy i czeka mnie mnoooostwo nauki

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 10:46   #1722
natimielec
Zadomowienie

Hej,dzisiaj mija 16 dzień jak wcieram Jantar,powiem wam,że jestem mega zadowolona. Mam mase nowych włosów. Oby jeszcze więcj wyszło. Mam do Was w związku z tym pytanie. po 21 dniach wcierania robię przerwe (kilka dni-tak zaleca producent) i ozniej znów wcieram. Ile tej przerwy wy robiłyście? tydzień?? dwa??
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 10:51   #1723
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje, prosto wygląda, zrobię jakoś w tym tygodniu.
Tylko czekoladę zawsze wolę rozpuszczać w kąpieli wodnej, robiąc to normalnie jestem pewna żeby się coś przypaliło

A ciasto dobre, tylko mocno cytrynowe, nie takie typowe słodkie.
Także nie każdemu będzie smakować.

Z tej strony bardziej polecam sernik z brzoskwiniami, ten przepis akurat znam już od lat, zanim wiedziałam o tym blogu, także przepis wypróbowany wiele, wiele razy przez różne osoby.

http://www.mojewypieki.com/przepis/s...-brzoskwiniami
To mam kolejny przepis do wypróbowania, ale juz widze jak ten sernik jest surowy w środku a kruche nie przypomina kruchego dobrze że mąż zje wszystko nawet surowe i jeszcze powie że pyszne wyszło obym tylko piekła dalej bo to straszny łakomczuch z niego

Cytat:

No to masz odpowiedź na swoje pytanie Temperatura dla biszkoptu zdecydowanie za wysoka, za krótki czas pieczenia. Poza tym biszkopt lubi stygnąć w piekarniku i wtedy nie opada

Ghana oczywiście, że się podzielę przepisem. Ciasteczka, które robiłam w sobotę i są niebiańskie to te: http://dietetyczniesiostro.blogspot....nie-tucza.html

No to w ilu stopniach to mam piec? następnym razem spróbuje i jak wyjdzie taki jak mówisz masz u mnie ciacho a jak sie spali to przyjedziesz pożar gasic

Cytat:
Ja się czułam w niedzielę jak po litrach ciemnych alkoholi (po nich podobno najgorzej) i wypitym z rana szampanie, a nic w sobotę nie piłam
Ukarało mnie chyba za sam pomysł, niezrealizowany.
Następnym razem zrealizuj swój pomysł
Stary 2012-10-01, 11:13   #1724
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

No to w ilu stopniach to mam piec? następnym razem spróbuje i jak wyjdzie taki jak mówisz masz u mnie ciacho a jak sie spali to przyjedziesz pożar gasic
Co najwyżej w 180 stopniach celsjusza Możesz zacząć od 170 i sprawdzić co się będzie działo. A piekarnik masz dobry ?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 11:19   #1725
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Wróciłam właśnie z miasta byłam w Sh kupiłam kilka rzeczy (sweterek, 2bluzki, pasek)
Byłam na pobieraniu krwi (próby wątrobowe) do anty
I nie weszłam nawet do drogerii

Zabiję tego kuriera kiedy mi umowę przywiezie od piątku czekam
Stary 2012-10-01, 11:30   #1726
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Hej Piękne
Wróciłam właśnie z miasta byłam w Sh kupiłam kilka rzeczy (sweterek, 2bluzki, pasek)

Pokaz zakupy - Ty zawsze cos fajnego wygrzebiesz
Ja tez czekam na kuriera z serum i kremem

Blog (początki)
Stary 2012-10-01, 12:38   #1727
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Co najwyżej w 180 stopniach celsjusza Możesz zacząć od 170 i sprawdzić co się będzie działo. A piekarnik masz dobry ?
Czy ja go tam wiem czy dobry, moja pierwsza kuchnia i pierwszy piekarnik wiec porównania nie mam. Mam mastercooka jak wszystko inne ze sprzętów. Swoje przepisy zawsze miałam od babci która była kucharką i zawsze jej wszystko wychodziło ja mimo dokładnie tego samego przepisu nie potrafię tego zrobić. Jak pamiętam jej biszkopt 4 jajka, 4 łyżka cukru, 4 łyżki mąki, proszek do pieczenia i był wysoki miękki po prostu pyszny pieczony 10-15 min w piekarniku ah to były ciasta dobra koniec marudzenia teraz próbuje Twoj przepis na biszkop

Cytat:
Hej Piękne

Pokaż zakupy

Też bym chciała iść na zakupy i nie wejść do drogerii u mnie to niemożliwe

Właśnie mi kurier dzwonił że jedzie z moimi odżywkami już chce do domu i zrobić sobie porządną maseczkę na włosy
Stary 2012-10-01, 13:30   #1728
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Następnym razem zrealizuj swój pomysł
ja już swoje wypiłam w życiu :P

A ten sernik ma cienkie warstwy ciasta, więc nie widzę powodu, żeby się nie dopiekł. Tylko uwaga na górę oczywiście trzeba spojrzeć co jakiś czas, trzeba wyłączać górną grzałkę na chwilę przed końcem, żeby nie była góra przypieczona.

I kwestia dobrego wyrobienia- najlepiej wiadomo masło wyciągnąć dużo wcześniej i rozrabiać z miękkim, a cukier może być ten drobny do wypieków- łatwiej się rozpuszcza.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:

jaką umowę?

i gratuluje powstrzymania się od wejścia do drogerii

<3 <3 <3
Stary 2012-10-01, 13:44   #1729
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Boskie zakupy, te spodnie, szaliki

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość

Suuuuper zakupy i jakie ceny

Od dzis juz nie chodze do pracy i troche mnie to doluje, bo mimo ze mam na koncie kase i starczy mi na pewno na kilka miesiecy to wolalabym cos robic, zeby nie tylko pieniedzy ubywalo Ciezko u nas z praca jest, no ale moze cos sie znajdzie. Za tydzien wyjezdzam na wakacje i jak wroce to zaczynam intensywne poszukiwania.
W piatek przed zajeciami zaszlam do lumpka i jestem meeeega zadowolona z zakupow (jak chcecie to pokaze). Poza tym musialam odwiedzic rosska i zerknac na przeceny. Kupilam tylko krem do rak isana, maske (plynny jedwab)ktora caate polecala, lakier taft, lactacyd. Musze zrobic liste rzeczy na wyjazd i wtedy zaszaleje z alterra Sobote spedzilam w szkole - 10 listopada mam probny egzamin zawodowy i czeka mnie mnoooostwo nauki

Ciekawi mnie ta maska płynny jedwab jak spróbujesz zdaj relacje
Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Hej,dzisiaj mija 16 dzień jak wcieram Jantar,powiem wam,że jestem mega zadowolona. Mam mase nowych włosów. Oby jeszcze więcj wyszło. Mam do Was w związku z tym pytanie. po 21 dniach wcierania robię przerwe (kilka dni-tak zaleca producent) i ozniej znów wcieram. Ile tej przerwy wy robiłyście? tydzień?? dwa??
Mi też masa nowych włosów urosła po jantarze Ja robiłam tydzień przerwy
Cytat:
Pokaz zakupy - Ty zawsze cos fajnego wygrzebiesz
Cytat:
Pokaż zakupy
Też bym chciała iść na zakupy i nie wejść do drogerii u mnie to niemożliwe
Już wstawiam
Cytat:
jaką umowę?

i gratuluje powstrzymania się od wejścia do drogerii
Założyłam konto w Inteligo i czekam na karte i umowę powinna być w piątek
Za to byłam w Biedronce ale nic kosmetycznego nie kupiłam tylko jedzenie dla kota

1 sweter h&m 9zł
2 bluzka mgiełka amisu 7zł
3 bluzka z baskinką 4,50
4 skórzany pasek będzie do płaszcza 2zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3908.jpg (87,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3910.jpg (143,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zakc.jpg (58,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3915.jpg (34,0 KB, 10 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 13:46   #1730
natimielec
Zadomowienie

Cytat:

Już wstawiam

Założyłam konto w Inteligo i czekam na karte i umowę powinna być w piątek
Za to byłam w Biedronce ale nic kosmetycznego nie kupiłam tylko jedzenie dla kota

1 sweter h&m 9zł
3 bluzka z baskinką 4,50
super te ciuszki
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 14:10   #1731
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

1 sweter h&m 9zł
3 bluzka z baskinką 4,50
Fajne rzeczy Miałam też ta bluzke z baskinka ale za duza o kilka rozmiarow i oddalam jakiejs kolezance.
Dam znac, jak maska sie spisala - w tym tygodniu przetestuje

To ja tez wstawie swoje zakupy, bo juz dawno nie bylam taka zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1853.jpg (93,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1856.jpg (191,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1858.jpg (187,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1861.jpg (154,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1864.jpg (88,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1867.jpg (150,2 KB, 12 załadowań)

Blog (początki)
Stary 2012-10-01, 15:32   #1732
loluska
Zakorzenienie

Maala_Czaarna
dziękuje Twoje zakupy super, czerwony sweterek z zamkiem i ta lekka bluzeczka transparentna

natimielec
Jak mi nafta nie pomoże, to zainwestuje w jantara po takiej opinii

Ja już po pracy Teraz pooglądam sobie fryzurki na necie i filmiki na YT A co

Stary 2012-10-01, 15:34   #1733
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

ooo super dziękuję w ogole poogladam sobie tego bloga i moze wyczaje cos ciekawego
ja juz na uczelni od dzisiaj zasuwam. Chociaż 2x zajecia byly typowo organizacyjne, to na paratłumaczeniach padlam ze zmeczenia w tej ciasnej i dusznej norce
Cytat:

Zagoi sie i bedziesz miala po problemie, a ja tak zwlekam i caly czas mnie to denerwuje. Musze sie w koncu wybrac.
Ja tez glownie swetrow szukam w lumpku teraz
Sobote spedzilam w szkole - 10 listopada mam probny egzamin zawodowy i czeka mnie mnoooostwo nauki
właśnie już się goi, cały czas swedzie i lataja mi do tego rece zeby podrapać ale nie daje się co do lumpka - na mnie czeka sterta sweterkow do uprania, ale jcheci brak
zycze juz powodzenia na egzaminie a kiedy ten oficjalny?
Cytat:
wspolczuje ja po swoim badaniu krwi mam do tej pory sine xD
Cytat:

1 sweter h&m 9zł
3 bluzka z baskinką 4,50
mnie też, aż mama była zdziwiona
super te rzeczy, szczegolnie bluzka z baskinka
Cytat:
Fajne rzeczy Miałam też ta bluzke z baskinka ale za duza o kilka rozmiarow i oddalam jakiejs kolezance.
Dam znac, jak maska sie spisala - w tym tygodniu przetestuje

łał, nie dziwie Ci się z zadowolenia - supcio łowy

wróciłam chwile temu z uczelni, zjadłam, troche sie juz poucze [to juz tez obsesja obok cwiczen xD], porobie moze cos w tym pokoju bo baby i dziada tu brakuje i pocwicze
Stary 2012-10-01, 16:29   #1734
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Maala_Czaarna
dziękuje Twoje zakupy super, czerwony sweterek z zamkiem i ta lekka bluzeczka transparentna

natimielec
Jak mi nafta nie pomoże, to zainwestuje w jantara po takiej opinii

Ja już po pracy Teraz pooglądam sobie fryzurki na necie i filmiki na YT A co
Dziekuje Ja chyba jestem najbardziej zadowolona z parki, bo juz dlugo taka chcialam
Cytat:
ooo super dziękuję w ogole poogladam sobie tego bloga i moze wyczaje cos ciekawego
ja juz na uczelni od dzisiaj zasuwam. Chociaż 2x zajecia byly typowo organizacyjne, to na paratłumaczeniach padlam ze zmeczenia w tej ciasnej i dusznej norce

właśnie już się goi, cały czas swedzie i lataja mi do tego rece zeby podrapać ale nie daje się co do lumpka - na mnie czeka sterta sweterkow do uprania, ale jcheci brak

wróciłam chwile temu z uczelni, zjadłam, troche sie juz poucze [to juz tez obsesja obok cwiczen xD], porobie moze cos w tym pokoju bo baby i dziada tu brakuje i pocwicze
Dzieki Egzamin dopiero w czerwcu, ale na probnym chcialabym tez dobrze wypasc

Dzisiaj podjelam decyzje ze musze obciac wlosy kilka centymetrow i jakos ogarnac ta moja fryzure. Grzywke juz mam do nosa i nie chce sie ukladac

Blog (początki)
Stary 2012-10-01, 16:45   #1735
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Ja chyba jestem najbardziej zadowolona z parki, bo juz dlugo taka chcialam

Dzieki Egzamin dopiero w czerwcu, ale na probnym chcialabym tez dobrze wypasc

Dzisiaj podjelam decyzje ze musze obciac wlosy kilka centymetrow i jakos ogarnac ta moja fryzure. Grzywke juz mam do nosa i nie chce sie ukladac
ja w przyszłym tygodniu na pewno pójdę podciąć, jak przekraczam pewną długość włosów to dziwnie się czuję, chyba wole się w kilka cm krótszych

Luknijcie:

http://zszywka.pl/p/czarnoteczowa-kreska--1033150.html

i dla motywacji:

fryzurę z ostatniego zdj, biore pod uwagę jeśli chodzi o 2 wesele pod koniec października, bardzo mi sie podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w_5301.jpg (50,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bvvb.jpg (61,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg co-myslicie.jpg (29,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg elegancja.jpg (27,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img121918.fryzury-dlugie.1529216.jpg (45,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img141231.fryzury-dlugie.1530172.jpg (32,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mmmm.jpg (57,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w_0726.jpg (48,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w_2882.jpg (45,2 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w_4460.jpg (37,5 KB, 18 załadowań)

Stary 2012-10-01, 18:29   #1736
samaraNW
Zakorzenienie

Hej

Właśnie siedzę z maską ze spiruliny na twarzy, potem będzie serum na blizny i ciałem się zajmę.

Byłam wczoraj na filmie "Mroczny Rycerz powstaje" i bardzo się cieszę, że miałam go jeszcze okazję obejrzeć w kinie, bo jest super
Stary 2012-10-01, 18:32   #1737
lacrimachristi
Zakorzenienie

czuje sie dzisiaj jak gruby kloc....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 18:35   #1738
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

Już wstawiam

1 sweter h&m 9zł
3 bluzka z baskinką 4,50
Cytat:

Super ciuszki, a jak wszyscy to wszyscy tez się pochwale

Cytat:

Podziwiam cie dziewczyno, ja to jestem totalny leń zero nauki a ćwiczenia robię bo wy mnie mobilizujecie a od środy zaczynam dodatkowo aerobik już nie moge sie doczekać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0631.jpg (162,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0634.jpg (134,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0635.jpg (99,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0638.jpg (108,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0636.jpg (97,2 KB, 9 załadowań)
Stary 2012-10-01, 18:37   #1739
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
jesli jestem zainteresowana ta teczowa kreseczka to bodajze grzeee poakzywala u siebie na kanale tutka
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Hej

Właśnie siedzę z maską ze spiruliny na twarzy, potem będzie serum na blizny i ciałem się zajmę.

Byłam wczoraj na filmie "Mroczny Rycerz powstaje" i bardzo się cieszę, że miałam go jeszcze okazję obejrzeć w kinie, bo jest super
zgadzam się , swietny film chociaz głos bane'a doprowadzal mnie do dosc duzej irytacji
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
czuje sie dzisiaj jak gruby kloc....
mam tak sredniuo co 2 dzien

zrobiłam dzisiaj dla odmiany kilera, po czym pojechałam a predkosci do tesco [byly rpzeceny rzeczy z hello kitty i szarpnełam sobie teczke] no i teraz chwila dla mnie przed kompem czyli sacze cole zero i zamulam, a o 20 szybklo sie wyspamuje i epwnie dzisiaj wczas pojde spac bo juz lekko zmeczona jestem a jutro pobudka o 6
Stary 2012-10-01, 18:39   #1740
lacrimachristi
Zakorzenienie

ghana ja tez dzis killera robie trzeba sobie odmienic

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości