|
|
#2431 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Ale ja jadę z min 2 koleżankami, będzie wesoło ![]() Idę chyba spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej jak mię cos z zaskoczenia biere - tak ajk pisałaś że się nie spodziewałaś to jest hardcorowo a jak wiem ze już ludzie wylali nad czyms kontenery emocji to patrzam niejako krytycznie - nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć ![]() żałuje do dziś dnia że obejrzałam Irreversible na fali emocji - teraz inaczej patrzam bo odważyłam sie na raz drugi po latach - niemniej zatkałąm uszy wcześniej i zamkłam oczy wcześniej i an dłuzęj niż poprzednio bo akurat ta scena byc w mojej głowie nie powinna ale po całości film bardziej mi sie spodobł za drugi zdystansowanym razem ciężarki filmowe tak właśnie oglądam |
|
|
|
|
#2433 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2434 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
kcę se kupić swetro płaszcz - pytanie - dzie?
![]() i nie jakiś nordycki ( with all due respect ) ale taki rokowo boho fidziałąm w gazecie na celebrytce hamerykańskiej zwanej aktorkom
|
|
|
|
#2436 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
kogos nieżle podarło
http://allegro.pl/christian-lacroix-...672202483.html ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
ale co to jest swetropłaszcz?
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
to jest krzyk mody - nie wiem czy ostatni czy przed
ale to płaszcz ze swetra - dugie i fajen jak płaszcz a swetrowe lekkie miłe i przyjemne nie dam linka bom w gazecie u dentysty widziała - fogle to mam nowego dentyste - ale raczej nadaje się na romans niz na leczenie zempów
|
|
|
|
#2439 | |
|
BAN stały
|
Po % mi przechodzi
![]() W sklepie Cytat:
I pomyśleć, że jeszcze jakiś rok temu były testery na e-glamour za niecałe 6 dyszek (ja mam resztkę Tumulciaka, jakieś 5 ml, ale se stoi i czeka na nie wiadomo co, bo z jednej strony jakoś tak mi szkoda, a z drugiej - zapach szału nie robi)
|
|
|
|
|
#2440 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
a ftórym?
no Ty przyanjmniej wiesz gdzie go kupić - jest za☠☠☠isty jets wyjątkowo zacny - ponadczasowy i do wszystkiego ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- nieee trochi jak ostatni Mohikanin - szata Szamana tudzież jego dywan ![]() got it? |
|
|
|
#2444 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ty... to moze sciag u niego majtki i udawaj ze pomyliłas lekarzy ![]() sweter dug mam..ale to chyba nie swetropłaszcz jeszcze
|
|
|
#2445 | ||
|
Nindżopesz
|
Powaznie? Mam takie cus w szafie i sie zbieram w sobie coby nosic bo nikt nie nosi
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2447 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no pewnie z 5 lat temu wycofli..od kiedy pamietam to jest wycofione , ale moze sie myle
|
|
|
#2448 |
|
Nindżopesz
|
Ponczo?
Tak cos czulam, ze to moje nie jest trendi ![]() |
|
|
|
#2449 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2450 |
|
Nindżopesz
|
Niesamowite, pamietam jak bywaly na Allegro za jakies smieszne piniondze typu 30 zl.
|
|
|
|
#2451 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a wogole to juz nigdzie og nie ma..a najlepsze jest to ze kupiłam mauzu Kyoto...i co? trwałośc ma naa nim zerową..a tumulciak buchał od rana do wwieczora....i przychodził w roboty taki natumulciakowany
|
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nobo istnieje zasadnicza różnica - jak znajdeu to Wam wklejeu no ale szukam i szukam i nic ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- nii, to moje ma talieu no i? byle płaszcz kosztuje 300 a inne 400 ale jak nei to nie, phi Cytat:
sprzedaj podobny szukam jak w zał Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-30 o 23:24 |
||
|
|
|
#2453 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moj did bedzie blog pisal
masakra...i zadakje mi dziwne puytania typu czy lepiej miec bloga na onecie czy...gdziestam ....bosz....ja nic nie wiem jestem z ubiegłej epoki przeciez ja pamietam ze jak byłam jyz dorosła to interentu jeszcze nie było (przynajmniej w powszechnym uzytku)
|
|
#2454 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale mam już jeden płaszcz, chyba, że go sprzedam
|
|
|
#2455 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Obstawiam odzież damską ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o czem blog????? no jeśli nie wolisz mieć dwóch - to zależy czy w tamtym chadzasz - ale to chyba nic zdrożnego mieć dwa płąszcze - bieeeeeeeeer a potem sie będziesz zastanawiać o! no prosz uderz w stół ... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-30 o 23:36 |
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już całkowicie pogieło bo właśnie wróciłem z pracy
a pojechałem w sumie do pracy po gazetę i na hot-doga
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2459 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() --- Tak se pacze, że ten koleś od Tumulciaka same rarytasy ma, Indian Summer, damskie Devotion, Givenchy Oblique, Tendre Poison ![]() Naszło mnie tak w ogóle na Devotion, onegdaj dwie flaszki żem zużył, a tu na all posucha
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam pochwalić się tym, jak cudowną mamy stancję i jej właściciela. Wróciliśmy dzisiaj z chłopem, wchodzę do łazienki, a w kolanku, w rurze, która odprowadza wodę z wc dwie dziury długości palca u dłoni. W związku z tym jesteśmy w tym względzie uziemieni. Dodam, że jesteśmy tu sami, właściciel poinformowany o fakcie stwierdził, że będzie jutro o 17:00, a kolesia, który tu mieszka nie ma. W czerwcu, kiedy wyjeżdżalismy, wszystko było ok. Mam ochotę kogoś zwyczajnie zaj**ać i zapewne jutro to zrobię.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

Ale ja jadę z min 2 koleżankami, będzie wesoło 

) ale taki rokowo boho 

I pomyśleć, że jeszcze jakiś rok temu były testery na e-glamour za niecałe 6 dyszek (ja mam resztkę Tumulciaka, jakieś 5 ml, ale se stoi i czeka na nie wiadomo co, bo z jednej strony jakoś tak mi szkoda, a z drugiej - zapach szału nie robi)
jestem z ubiegłej epoki