|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat
|
|||
| CHANCE |
|
10 | 24,39% |
| ALLURE |
|
13 | 31,71% |
| MADEMOISELLE |
|
18 | 43,90% |
| Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie perfumy dla takiej osoby ;-)
Te testy online są jakieś dziwne. Znowu wyszlo mi to czego nie lubie... na Osmozie Floral Family, przy czym ja omijam kwiaty z daleka i skupiam sie glównie na drewienkach, skorze.. "Na opak" widocznie jestem... ![]() A w temacie, to zerknij jeszcze na Flowerbomb. Jesli lubi Angel'a to malym granatem z pewnoscią nie pogardzi Bylam kiedys zakochana w aniołku..flowerbomb uzaleznia i kusi w ten sam sposob.. skoncentrowany kusiciel.. ale w strone landrynek
|
|
|
|
#2012 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jakie perfumy dla takiej osoby ;-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla Niej (perfumy dla kobiety)
Hmm cukierkowy ? a Ralph Lauren - Ralph Cool
|
|
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
prezent dla siostry jaki perfum?
Witam mam dylemat jaki perfum kupic siostrze na urodziny ma 33 lata raczej lubi ciezkie perfumy doradzcie co w perfumeri przetestowac po lekturze forum mam kilka typow
MUSC RAVANGEUR MITSOUKO AGENT PROROCATEUR SKIN TRUSSARDI NU YSL CK EUPHORIA DIOR HYPNOTIC POISON ma to byc zapach wyjatkowy i erotyczny tak zeby dzialal na facetow bo jest sama po rozwodzie |
|
|
|
#2015 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla siostry jaki perfum?
hej - ja ci odpiszę.. pisz perfumy , to poprawne nazewnictwo , a co do wątku:
jeśli lubi ciężkie, zmysłowe - AGENT PROVOCATEUR - są nietuzinkowe jeśli oryginalne ( ale to już ryzykowna sprawa ) - DIOR HYPNOTIC POISON Nu YSL to bardzo udany zapach , ubóstwiany przez wiele kobiet Euphoria Kleina - hmm ja przepadam za tym zapachem ( jako jeszcze młody mężczyzna, chyba że postarzeję się od problemów :-( ) Prawdę mówiąc wszystkie zapachy które wypisałeś są wyjątkowe, mają w sobie to coś.. Radziłbym przejść się do perfumerii, powąchać i ocenić na swój męski gust - przecież to faceci mają na niego lecieć. Trzymaj się .. i ciesz życiem , bo czasem może być bardzo ciężko ;-( <chlip> |
|
|
|
#2016 |
|
Zadomowienie
|
Planuję zakup perfum, ale nie mogę się zdecydować....
![]() Który zapach według Was jest najładniejszy, najtrwalszy z tych trzech: YSL IN LOVE AGAIN YSL Baby Doll Tommy Hilfiger Tommy Girl Błagam pomózcie wybrać... |
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybór perfum-Pomożecie??
Wybrałabym Baby Doll , sliczne rózyczki
|
|
|
|
#2018 |
|
Raczkowanie
|
Również wybrałabym Baby Doll-średnio trwaly
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
nie wybieraj tommy girl
blagam to jeden z najwiekszych smierdziuchow jakie znam. Wiec polecam Baby doll
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wybrała Tommy Girl bo sama teraz zamierzam go kupić, a Baby doll mam już w swojej kolekcji. BD na pewno jest to śliczny, kobiecy, zadziorny zapach. W Tommym uwielbiam nutę goryczy i jego charakterek
|
|
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Bez wahania spośród tych trzech wybrałabym Baby Doll. Nie należy może do najtrwalszych zapachów (choć na ubraniu pachnie kilka dni, na mojej skórze też trzyma się kilka godzin), ale jest tak urzekający, że nie sposób się nim nie zachwycić. Sama niedawno kupiłam seteczkę i upajam się tymi cudnymi różyczkami. Według mnie to świetny wybór na wiosnę
|
|
|
|
#2022 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Baby Doll, zdecydowanie... ale czy naprawdę sama nie wiesz? Nie pozwól, żeby decydowali za Ciebie inni!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2023 |
|
Zadomowienie
|
Ja również wybrałabym piękne, różane Baby Doll
Tommy'ego nie znam, a In Love Again nie przypadły mi do gustu
|
#2024 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem, bo wszystkie trzy mi się podobają....
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Baby Doll-naprawdę cudowny zapach.Na drugim miejscu In Love Again( w moim odczuciu podobe do Baby Doll
|
|
|
|
#2026 |
|
Raczkowanie
|
wybierz sama cóż za post !
większość wizażanek pisze baby doll.. rozumiem dlaczego, ale czy warto ? Powąchaj wszystkie trzy i jest pewne że będziesz się do któregoś skłaniać. |
|
|
|
#2027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() każdy mi się podoba, ale niestety mogę sobie pozwolić tylko na jeden. dlatego proszę o obiektywną ocenę -Was, znawczyń
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wybrała In Love Again - miałam kiedyś ten zapach i bardzo mi się podobał
taki rześki, energizujący, dodaje energii w sam raz na wiosnę
|
|
|
|
#2029 |
|
Zadomowienie
|
Również wybrałabym Baby Doll, to piękny zapach i zawsze zbieram za niego miłe komplementy.
Ale jak sama wiesz, najważniejsze jest co czujesz Ty
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie potrafię wybrać... zgłupiałam :/
ponawiam swoje pytanie i prośbę, jako że sama zdecydować się nie mogę bo wszystkie te zapachy mi się podobają, a brat zaoferował że zasponsoruje mi coś w ramach prezentu, tylko ja sama mam sobie kupić a on odda mi pieniądze
![]() Wszystkie zapachy coś w sobie mają, wszystkich na raz sprawić sobie nie mogę, a środki ograniczone, z brata zdzierać nie mogę zanadto w grę wchodzi jakaś 30ml lub używane- Armani She złote - Ungaro, Apparition - Hugo Boss, Deep Red - Tumulte 3 pierwsze znam z testów, ostatni tylko z pozytywnych recenzji ![]() Proszę o pomoc, sama zdecydować nie potrafię, a coś wybrać mogę, pewnie pozostałe prędzej czy później kupię, ale na chwilę obecną nie umiem podjąć "męskiej" decyzji
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miss Dior Cheri, Amarige, Organza, Amor Amor pomóżcie mi proszę szukać dalej!!!
a moze jungle elephant???? ja uwielbiam słodkosci i ostatnio napadło mnie na słonika
addict tez jest boski ale srednio słodki...przynajmniej dla mnie, kezno amour-słodki jak budyn lempicka, a moze hypnose---pierwsze wrazenia-guma do zucia a potem cudnie sie rozwija
|
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miss Dior Cheri, Amarige, Organza, Amor Amor pomóżcie mi proszę szukać dalej!!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4460&page=6
tu masz też trochę o słodkich zapachach |
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy dla mamy
Witam
Chce mojej mamie kupić perfumy. I prosze Was o pomoc czekam na Wasze typy. Moja mama ma 57 lat, jest elegancką i bardzo energiczną kobietą. Jej perfumy to : - D&G Femme - Chanel Allure Sensuelle Wiem że perfumy to ryzykowny prezent ale zaryzykuję
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy dla mamy
Moze cos jeszcze z Chanel?Np klasyczna czarna Coco (baardzo elegancka). Z ciekawych i nietypowych to bym zaproponowala Anglomanie Vivienne Westwood.
Nat
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że Mama lubi raczej cięższe zapachy. Ja ze swojej strony proponuję sprawdzić Insolence Guerlaina, Agenta Provocateura, Narciso Rodriqueza, Gucci Eau de Parfum, 24 Faubourg Hermesa. To nie moje zapachy, ale mogą się spodobać Twojej Mamie.
|
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
A mi przyszła do głowy jeszcze Euphoria CK. To może być to, czego szukasz
|
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie...ja ostatnio sprezentowałam mamie Euphorię i była zachwycona...bardzo. ale to bardzo jej się spodobała (wczesniej używała Venezię, Theoremę...)...wiek zbliżony
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2039 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Zdecydowanie EDP Lempickiej. Poza tym:
Rose Absolue Yves Rocher Exult Naomi Campbell Baby Doll Miracle Ralph (ten w morskiej buteleczce) Red & White Pumy Promesse Addict
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2040 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Oprócz tych wymienionych wyżej, słodkie i mocne (wedle mojego nosa ) są jeszcze:
- Jessica Simpson Candy Treats - Delices Cartier - Nina N.Ricci - Sun Moon Stars - Alchimie - Dalissime - Hot Couture EDT bądź jeszcze mocniejsze - EDP - Escada Tropical Punch - Hypnose Lancome (sama słodycz) Wydaje mi się, że jeszcze Lacoste Pour Femme, ale one nie sa mocne, są słodkawe, ale delikatne i subtelne.....ochhh
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

"Na opak" widocznie jestem... 

blagam