![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Dziewczynki, ale dziś pustki....My byliśmy planować remont w mieszkaniu i stoimy w przedpokoju a Tż mówi: Nie tak nie może być, tą ściank ętrzeba wyburzyć, bo nawet wózkiem się nie przejedzie, bo się nie zmieści. A w tym momencie poczułam takie 2 solidne ruchy, kopniaki nie wiem co to było, ale na pewno pochodziło od naszego potomka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
weekend weekend i po weekendzie
![]() w sumie i tak mialam pracujacy, eh ale wczoraj skonczylam o 16 szybko do domku, zmiana ubrania i o 19 juz bylam u kolezanki na urodzinach. eh nawpier.... sie za wsze czasy, takie pysznosci naszykowala, yhmm a jaki tort smaczny, szkoda ze nie zrobila dla mnie osobno blachy :d ale juz jej powiedzialam ze na 'baby shower' ma mi taki upiec ![]() ![]() stripii boshe, wazne ze Juli sie nic nie stalo, ja ost czytalam w gazecie ze w jakims centrum w norge byl podobny przypadek, ino ze chlopczyku lat 4 tak nieszczesnie reke wkrecilo ze az po rece . no nic lece sleczec nad norweskim, mam wymysli opowiadanie uzywajac synonimow !!! ehhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Klementyna, ja tak patrzę na Twój termin porodu i sobie liczę, ile mniej więcej czasu minie i może też to poczuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uczeszczam na kurs jezyka norweskiego, 1-2 i 3-4 mialam od stycznia do czerwca z polskim lekotrem. a teraz poszlam ponwonie na 3-4 tylko ze mam angielskojezycznego nauczyciela. ale kazdy na niego narzeka. wiec dzis z siosra pogadalam opowiedzialam jak ona lekcje prowadzi, i jutro siostra zaniesie karteczke w moim imieniu, i niech go sprawdza. bo nie po to prawie 4 tys wybulilam za kursa, by znowu nic nie wiedziec ![]() a musze bo jakos nie widzi mi sie z megasnie duzym brzuchem robic hamburgery ![]() wlasnie jem pizze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
witam
![]() i ja chętnie dołączę jeśli mnie zechcecie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki.wlasnie leze w lozku i czytam was na tel. Tak sie zle czuje eh nie wiem czy wykonczona po weekendzie czy co.
#1268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ugotowałam obiadek, zjadłam i ![]() ![]()
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Witaj, tylko opowiedz nam coś więcej o sobie
![]() Ja ostatnio popołudniami/wieczorami strasznie się czuję źle. Staram się nie jeść za dużo i choćbym nie wiem jak małe porcje jadła to po obiedzie brzuch mnie boli i czuję się jak balon ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Wtajemniczenie
|
Aaaaaa! rozpoczynam 20 tydzień
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witaj, napisz coś o sobie ![]() Może się objadłaś za bardzo? czy to jakieś przeziębienie bardziej?
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej! witam sie w poniedziałkowy poranek. U nas doszli studenci bo to październik i na drogach są straszne korki
![]() o widzisz a zrozumiałam ze to ty piekłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
Dochodzę do wniosku, że Sławek (bo tak mówimy na brzuszek i naszego szkraba) bardzo źle znosi stres. Pokłóciliśmy się wczoraj i brzuch dał mi się we znaki. Dziś też jakiś nie w sosie.
czytałam ostatnio, że w 16tym tygodniu mogą się pojawić problemy z zatkanym nosem. No i oczywiście moje dziecko musiało mi to zafundować. Nie, nie mogę mieć pięknej cery i włosów, muszę mieć wypryski i zatkany nos. ![]() Pojawił się też dylemat. Moja daleka kuzynka - siódma woda po kisielu, raz w życiu ją widziałam i pewnie już więcej nie zobaczę- urodziła córkę i nazwała ją....Antosia. Czyli tak jak planowaliśmy nazwać Sławka jeśli okaże się być dziewczynką :/ No i teraz, czy nazwiemy naszą córę Antosia czy szukamy innego imienia? Ech.... Ciężko nam wybrać żeńskie imię. TŻtowi podoba się Jagoda, mi zaś absolutnie ono nie przypada do gustu. Myślałam o Marysi. "Eugenia, też jest ladnie" jak to mówi moja teściowa ![]() ![]()
![]() |
#1274 | |||
Zakorzenienie
|
witamy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Wtajemniczenie
|
Bry!
Cytat:
![]() Co do złego samopoczucia, to odkryłam nowy objaw, już drugi raz pojawiło mi się jakieś nieprzyjemne uczucie duszności, omdlenia, lekkich zawrotów głowy, strasznie nieprzyjemne uczucie... ![]()
![]() |
#1278 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() dzisiaj znowu wstałam o 6,masakraaaa...... jakoś-takoś poczułam więcej siły.... i zaczynam ogarniać dom-sprzątać... mam nadzieję,że nie zapeszam-i zostanie tak na dłuzej.... mam wiele do zrobienia.... ![]() cześć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1279 |
Zadomowienie
|
ja tez juz od tygodnia i nie przechodzi co gorsza kaszel doszedł chyba wizyta w tym tygodniu u lekarza mnie nie minie..
ale dzis u mnie pochmurno miałam jechac załatwiac sprawy urzedowe ale jak dla mnie jest za zimno całe 5 stopni:/ brr...
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
....wiecie co , zaczynam się zastanawiać......
oprócz przyrostów -tu i tam ![]() ![]() Wizytę mam dopiero 12 ...
#1281 | |
Zakorzenienie
|
to sól morska do noska i inhalacje z majeranku proponuje
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Strippi - normalnie historia z Julką powaliła mnie z nóg. Ja to wredna jestem, więc życie tż'ta po czymś takim byłoby zagrożone. Nawet nie wyobrażam sobie, jak mała musiała płakać, przecież to naprawdę musiało boleć. Współczuję przeżycia i naprawdę ulga, że dobrze się to skończyło.
Cytat:
![]() Nie przejmowałabym się tym, że ktoś daleko w rodzinie też dał tak na imię. No i dzisiaj krwiak dalej sobie postanowił pójść. Czuje takie kłucie i plamię, ale na brązowo. Na szczęście wyraźnie czuję dziecko. Już nie takie łaskotanie, ale jak przesuwa z jednej strony na drugą chyba nóżki, taki ciągły jeden ruch. Zwłaszcza jak się położę, to małe czuć. Więc mój skarb sobie jest i szaleje, a ja plamię. A Igor dusi się. Znów chory, aż w nocy zwymiotował od kaszlenia. Wzięłam dzień urlopu, żeby z nim pobyć. Jutro wolny dzień bierze tż, a w środę zobaczymy. Szkoda, że tak wyszło - dzisiaj mały ma imieniny i chciałam gdzieś z nim iść...
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no i ![]() ![]() no i usciski imieninowe dla Igora!
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- narazie porób sobie inhalacje jak masz majeranek naprawde pomaga ![]() ![]()
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, witam się po weekendzie
![]() Kurcze, dużo mamy tych chłopaków na wątku ![]() ![]() Strippi jak dzisiaj rączka Julki? kurcze, a słyszałam kiedyś, że takie schody są tak konstruowane, żeby były bezpieczne, a tu masz... A w pracy coraz więcej osób chorych.. Chodzą i rozsiewają zarazki. Tak sobie myślę, że zamiast oni iść na L4 bo są chorzy, to wychodzi na to, że ja powinnam iść, żeby się nie zarazić.. Normalnie najem się czosnku i będę chuchać ![]() Małpka ja też albo jestem w pracy, albo gdzieś chodzę i nie mam okazji "wsłuchać się" w brzuszek, więc do tej pory tylko kilka razy poczułam coś, co mogłabym zinterpretować jako ruch Dzidzi.. ale nie mam nawet pewności.. ![]() Edytowane przez angel-b Czas edycji: 2012-10-01 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja czuję codziennie pukanie, czekam na kopniaczki.. ![]() witaj.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w kościele nie potrafię godziny ustać.. a ostatnio nawet na spacerze tak miałam.. na szczęście nie odleciałam, ale mało brakowało.. co ciąża to inne doznania.. ![]() teraz wolałabym leżeć, bo cały czas źle.. zjem źle.. nie zjem.. też źle.. i jak tu wytrzymać.. ![]() Cytat:
![]() strippi dla Julci mocne uściski.. ja bym chyba umarła.. ![]() mój tż pojechał sobie na grzyby z rana.. ![]() ![]() wstawać mi się nie chce.. w sobotę byłam na imprezie u rodziców.. ale pyszny tort babcia zrobiła.. orzechowy.. mniam.. ![]() ![]() wczoraj u teścia na imieninach.. i szczerze powiedziawszy to mam dość spotkań towarzyskich na jakiś czas.. ![]()
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem balam sie ze jakies zatrucie bo moj tż tez nie bardzo sie czul ale mi przeszło a jemu nie. ![]() aj słabo sie czuje moze ta pogoda http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...l?ticaid=1f441
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry poniedzialkowo
![]() ehhh a ja mialam dzisiaj koszmarna noc ![]() ![]() a prania do prasowania utworzylo mi sie juz pasmo Himalajów.. nie wiem jak zaczac ![]()
#1289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1290 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.