|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
z okazji walentynek zarządzam poświęcenie całej strony 230 miłosnym opisom :P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6872 |
Zadomowienie
|
Nauczyłeś mnie kochać, spoglądać na świat przez różowe okulary
![]() Marzyć, pragnąć, kochać, śnić, dobrze wiesz, że bez Ciebie nie da się żyć ![]() Czuć Twą bliskość ciągle chcę! ... wciąż kocham, gdy na mnie patrzysz ... Tylko Ciebie chcę, możesz dotknąć mnie, bardziej zbliżyć się ![]() Jesteś poszukiwany listem gończym mego serca ![]()
#6873 |
Rozeznanie
|
No więc i ja tak miłośnie
![]() ~~...to nie doskonali ale niedoskonali potrzebują naszej miłości ! ~~Największym odkryciem jest to że można tak kochać przez caluśkie życie ![]() ~~Szukaliśmy się, jak połówki jabłka dwie.Warto było czekać tyle czasu. ~~Kochaj mnie mimo wszystko. ![]() ~~Zapragnij Mnie... Obejmij Mnie... Pokochaj Mnie.. ![]() ~~Zapukała do drzwi... cichutko... A ja otworzyłam...miłość... ![]() ~~Milion myśli na minutę, a wśród nich tylko jedna osoba... ~~Miłość jest sztuką, jak sztuką jest życie... Erich Fromm
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6874 |
Rozeznanie
|
_.Kocha się za nic.Nie istnieje zaden powod do milosci.
_.mOja miłość będzie przy Tobie, kiedy życie będzie Cię przerażać .. _.dla Ciebie chcę być inna.. _.dzięki Tobie jestem lepszym człowiekiem _.bądź przy mnie Kochanie, przy mnie nic Ci się nie stanie _.znowu myślę tylko o nim _.wyryj w moim sercu siebie.. ![]() _.Zaczaruj moje serce ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#6875 |
Rozeznanie
|
apropos walentynek .. co kupujecie swoim tżtom ?????
![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#6876 |
Rozeznanie
|
_.tylko Ty we mnie wierzysz, gdy mi źle ..
_.tylko Ty mi pomagasz, gdy tego chce.. _.Tylko Ty mnie pocieszasz, gdy moje serce jest na dnie.. _.Tylko w Tobie utapiam spojrzenie me .. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (mimo,ze niestety 14.II spędze z ... herbatką ![]() ![]() ** Bo miłość jest wtedy,kiedy wiesz,ze kochasz,ale nie wiesz dlaczego ** Kochanie! Tak słodko mi smakujesz..! ** Porażona piorunem nagłego uczucia... ![]() ** moje serce nie do wziecia juz znalazlo swego księcia ![]() ** Bo jesteś dla Mnie ważniejszy niż ja sama... ** Zastrzelić Amora!! Niech nie myśli, że wszystko mu wolno!! ![]() ** Zapukała do mojego mieszkania.Udawałam,że nie słyszę..wyważyła drzwi-bezczelna miłość. ** So I'll just hang around and find some things to do To take my mind off missing you/Więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą ** Jeden Dotyk, Pocalunek, Usmiech, Jedno Spojrzenie i jestem w Niebie ![]() ** Dla Ciebie wszystko,dla Ciebie życie,tylko kochaj mnie,nawet skrycie ![]() ** dzien dobry, kocham cie ![]() ** Okryj mnie cieniem swoich skrzydeł..Może wtedy będę choć namiastką Anioła ** Bo moją jedyną gwiazdką na którą potrafię ciągle patrzeć jesteś TY.. ** Ciemnej strony Twej .. chce nauczyć się ... ** Jak mogł ten sam, któremu oddałam swój świat, odrzucić go daleko?... ** Zamknij oczka,podaj mi dłoń...zaufaj mi,pokaże Ci to,czego oczkami nie zobaczysz... ** bo przy Tobie zapomniałam, że gwiazdy gasną ** Mam Ochote Na Miłość Jakiej Jeszcze Nie Było..... ![]() ** czy Ty wiesz, że ja dla Ciebie się budzę każdego dnia.. ** wiem, że możesz mnie pokochać.. nawet kiedy pada deszcz.. ![]() Może sobie coś ktoś wybierze ![]() Ja w Walentynki się ukrywam przed światem ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrze fajny film z miska popcornu.. ![]()
![]() |
#6879 |
żona
|
cOś MaSz W sObIe, Bo CiĄgLe MyŚlE o ToBiE !!
* Bo To TyLKo miłośĆ maGicznÂĄ siłą mA =* =) ^StWaRzAm SoBiE oBrAz PrOsTy -> Ty i jA W ZAkLEtYm uScIsKu MiLoScI^ Kiedy tylko zechcesz to zatrzymam czas zloze u twych stóp kolorowy swiat "...a PrZeCiEz DaR NaJwIeKsZy To OsObA DzIeKi KtOrEj LeKKo SnIsZ... " Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz. Może to wszystko polega na tym, aby żyć dla kogoś...? Wciąż otuleni błękitem między nocą a świtem,jesteśmy sami... "Ze stu twarzy Twoją chcę,naprawdę mieć..." "Nie pomoże żaden lek...ciągle Ty w moim śnie" Zasypialiśmy przy tych samych gwiazdach, tak blisko a tak daleko, prawda? Oto jest miłość: dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie Nie ma zdrowych uczuć, jeśli myśli chore są... Kiedy kochasz, to nie czujesz wad... A w sercu oddech gwiazd i Anioły w moich snach... Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie ![]() looking in your eyes I see a paradise... ( w twoich oczach widze raj) "I go crazy, crazy, baby, I go crazy... You turn it on" ("wariuję, wariuję... Ty to powodujesz") Słońcem opętani oglądamy świat do góry nogami... usiądź obok złap za ręke pozwól poczuć że kochasz... I'm so glad I faund an angel. I wanna fly, looking in your eyes. (tak sie ciesze, że znalazłam anioła. Chce lecieć patrzac w twoje oczy Jesli patrzy sie razem w góre niebo sie przybliża. "nikt ze mną tak nie tańczył, nikt na mnie tak nie patrzył" wszystkie drogi prowadzą do... niego "Wierzę w to,że Ty dasz mi jedną z najpiękniejszych chwil" i bede ja z bagazem moich marzen ![]() ![]() -Bądź gwiazdą dla wszystkich, słońcem dla Jednego. Pijana szczęściem…dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. Ja też nie pomyślalabym że spotkam miłość, którą kochać chcę ![]() Nie wiedziałam że jedna osoba może przysłonić cały świat ![]() I choć tyle się zdarzyło to do przodu wciąż wyrywa głupie serce |
![]() ![]() |
![]() |
#6880 |
Raczkowanie
|
** serce które kocha, nie jest już niczyje
** Mów do mnie jeszcze, ludzie nas nie słyszą... ** dzień... który pachnie mi Tobą... ** nie lubisz marznąć?... mam w sobie tyle ognia... ** ono la cigaretta che tu respiri / chcę być papierosem którym oddychasz ** zostań dziś tu ze mną sekretnie ** Wiesz Prosiaczku... miłośc jest wtedy gdy lubimy kogoś za bardzo... (kocham to ![]()
![]() |
#6881 |
Zakorzenienie
|
widzę ze mój misterny plan się powiódł
![]() zamieniam się w ssacza i zasysaaam ![]() ![]() ![]() ![]() niech mówią że to nie jest miłość lecz serce wie więcej niech mówią ze to nie jest miłość my i tak wiemy swoje prawda kochanie? ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6882 |
Raczkowanie
|
Walentynki mowicie... ok.. cos w ta strone...
* Walentynki ... Tandeta...tylko społecznie zaakceptowana... * Kocham Cię.. ale nie w Walentynki... Wtedy mam dość miłości z wystaw:/ * Święty Walenty - patron chorych na padaczkę... a ludziom o miłości przypomina:/ * To jest niezdrowe... Być cały rok... by kochać jeden dzień.... pewnie i tak zaraz od kogos oberwe... ale o milosci i walentynkach jest ![]()
![]() |
#6883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -kolorowy zawrót głowy ![]() ![]() ![]() ![]() -Jesteś dla mnie cenną osobą,której nigdy nie chcę przestać kochać ![]() -Dla Ciebie wzniose sie na szczyt swiata!!! ![]() [TŻ-ta - "Spię myśląc o Tobie...." Mój ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6884 |
Zakorzenienie
|
Izabell proszę Cię o więcej tego typu opisów jeżeli posiadasz,są świetne
![]() Ale żeby mnie tutaj minister Divine18 nie pogryzła( ![]() GdybymMiałaCięPrzytulićTa kMocnoJakCięKochamToBrakł oByMiSił(całe się nie zmieści) Poprostu Kocham CIę ![]() ZatapiamSięWMoichMarzenia chTylkoSercaBiciePodtrzym ujeMojeŻycie..KC ![]() Słucham muzyki, zjadam jabuszko. Gdzie się podziewa moje sedruszko? Przyjdź jak z dalekiej podróży, niech ten czas już się nie dłuży..
#6885 |
Raczkowanie
|
don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold I don't want my love to go to waste I want you and your beautiful soul
#6886 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale sama dorzucę coś dla zakochanych ![]() *Tylko Ty i Ja-najmniejsze państwo świata...Obok biegnie czas lecz nas to nie dotyczy *Miłość jest jak eter: może zabić, a może też ulotnić się *Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, ponieważ nie wiesz, kto może zakochać się w Twym uśmiechu... *Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują: mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać. *a mnie uwodź czule słowem i gestem, do póki jesem...do póki jestem .. *Zatopiona w Twoim spojrzeniu odpływam ku niebu... *TwojCzulyDotykZnowCzujeN aSwejSkorze. TwojDelikatnyPocalunekZno wZostawiashNaMychUstach.. . *Kiedy tęsknie zamykam powieki Kiedy kocham otwieram serce *Twój usmiech ... Twoje spojrzenie ... Jest dla Mnie słodkim nałogiem *Tak inaczej dotykasz, jak gdybyś chciał wyczuć każdą moja cząsteczkę i zapamiętać na zawsze ... *Kochaj się ze mną w noc atramentową,chwili pieszczoty nie poskąp,nie żałuj. *Tylko w Tobie umiem się zatracić, poczuć smak rozkoszy.. *Z rozkazu serca, ognia, powietrza i wody... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6888 |
Zadomowienie
|
Mój:
Dziękuję za wiare, dziękuje za siłę, za to że dajesz mi aż tyle... ![]() ![]() Mojego TŻ-a: W chmurach głowę ciągle mam, Ja o Tobie marzę tam ![]()
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2007-02-12 o 21:21 Powód: pomieszałam literki :) |
![]() ![]() |
![]() |
#6889 |
Rozeznanie
|
To są podpisy z rysunków Kim Casali. Ech nie mogłam się oprzeć
![]() ![]() ~~Miłość to... wejście w krainę niezwykłości ~~Miłość to... głośne bicie serca. ~~Miłość to... natchnienie poetów ~~Miłość to... przytulanie w tańcu ~~Miłość to... pomoc w dźwiganiu trosk ~~Miłość to...romantyczna przerwa na kawę ~~Miłość to...silne ramię na którym można się oprzeć ~~Miłość to... okazywanie troski w każdej wolej chwili. ~~Miłość to... coś co Was łaczy. ~~Miłość to... przytulanie się do siebie. ~~Miłość to...kiedy chwila rozstania wydaje się wiecznością. ~~Miłość to... padnięcie sobie w ramiona. ~~Miłość to... uczucie lekkości. ~~Miłość to...iskrzenie między Wami ~~Miłość to... wiele całusów. ~~Miłość to...zachowanie jej pocałunków na dłużej ~~Miłość to...zwycięstwo uśmiechu ~~Miłość to...myśl która Cię nie opuszcza ~~Miłość to... odrobina komplementów. ~~Miłość to...muzyka Waszych serc ~~Miłość to...poszukiwanie siebie nawzajem ~~Miłość to... więcej niż oczekiwaliście. ~~Miłość to...coś co trzeba nieustaninie odświeżać. ~~Miłość to... uczucie kiedy wszystko inne zostaje w cieniu. ~~Miłość to... chwile czułości. ~~Miłość to...budowanie mostów a nie murów. ~~Miłość to...wrażenie jakbyście znali się od zawsze. ~~Miłość to...mądre rozwiązywanie konfliktów ~~Miłość to...odkurzanie starego uczucia. ~~Miłość to...słońce w słotny dzień. ~~Miłość to... dodawanie sobie otuchy. ~~Miłość to...chwile intymności. ~~Miłość to...kosmiczne uczucie. ~~Miłość to...stan kiedy jesteś zakochany jak na początku. ~~Miłość to...zadawanie sobie pytania czy możliwe jest życie osobno. ~~Miłość to... Twój największy skarb ~~Miłość to... dni pełne niespodzianek ~~Miłość to... słodycz którą się dzielisz ~~Miłość to...upodabnianie się do siebie ~~Miłość to... pragnienie by on był u Twego boku ~~Miłość to... niezapomniana przygoda ~~Miłość to...autostrada do szczęścia ~~Miłość to... wiatr w żaglach. ~~Miłość to...chwile słodkiego lenistwa we dwoje
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6890 |
Raczkowanie
|
wow... a myslalam ze mnie zlinczujecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja leże i leże i leże... i dzisiaj w miłość nie wierzę... To Moje Walentynki ![]() Dziś święto zakochanych... Nie wiedziałam, że do kochania świąt potrzeba.. Zakochaj mnie! Ale nie w Walentynki... Dziś kochają hipokryci (bez obrazy ![]() Św. Walenty - patron chorych i nieszczęśliwych... Ludzie! Rozumu! Dziś mamy Miłość od święta... a ja marzę o miłości na codzienne święto ![]() Małe prezenty... Ciche wyznania... Czuły buziak... Czemu tylko od święta? Czy zostało choć kilka baloników serduszek? Czy wszystkie są na wystawach:/ Nas nauczono kochać od święta...Przełamię rutynę! Będę kochać i bez Walentynek... Walentynki... są... mijają... są... mijają... coroczna hipokryzja... MINIE ![]() Uwaga cierpię na chorobę antywalentynkową! mam nadzieję, że jest zaraźliwa ![]() itd.. itp... ![]() ![]()
![]() |
#6891 |
Raczkowanie
|
..Miłość jest jak pogoda... Huragan uczuć...
![]() ![]() ![]() CzemuZeWszystkich PragnieńNaŚwiecie ToTyMnieWybrałeś? To twojej dłoni Przecież dłoń moja Od zawsze szuka ![]() Każdy dzień się staje świetem gdy kochasz mnie ![]() zakochać się od nowa.. ![]() ![]() ![]() ..kraina snu.. ..miłością płynąca... ![]() ![]() ![]() ![]() "TyleDziewczątInnychZ nał a WybrałWłaśnieMnie i PotemTylkoZeMnąTańczył" ![]() Wiesz, Prosiaczku..Miłość jest wtedy,kiedy lubimy kogoś.. za bardzo ![]() ![]() ![]() A to moje opisiki ![]()
#6892 |
Zadomowienie
|
** >---|)---> Ustrzelił mnie amorek,Ciebie też rozejrzyj się bo czekam
![]() ** po albańsku - Te dua po angielsku - I love you po arabsku - Ohiboka po bułgarsku - Obiczam te po chińsku - Wo ai ni po czesku - Miluji te po duńsku - Jeg elsker dig w esperanto - Mi amas vin po estońsku - Mina armastan sind po filipińsku - Mahal ka ta po fińsku - Minä rakastan sinua po francusku - Je t´aime po grecku - S´agapo po hiszpańsku - Te quiero po holendersku - Ik houd van jou **Samotna byłam przez wiele lat, aż w końcu poznałam Ciebie. Teraz jaśniejszy jest mój świat, Ty jesteś Słońcem na mym niebie. ** Kocham Cię jak powietrze, jak dziurę w starym swetrze, jak drzewo na polanie, po prostu - kocham Cię, Kochanie.
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6893 |
Zakorzenienie
|
If this is love I don't want it any more
![]() ( o miłości jakby nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6894 |
Zakorzenienie
|
Kolega ma "Św Walenty zaje*** wszystkie prezenty
![]() ![]() A z listy to prawie wszyscy mają"Kolejny samotne walentynki" "Nie znosze walentynek" itd więc nie bede wypisywać ![]()
#6895 |
Zadomowienie
|
Izabell
![]() ![]()
#6896 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#6897 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6898 |
żona
|
dokladnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6899 |
Zakorzenienie
|
a cos dla tych co samotnie spedzaja te walentynki
![]() Nie jem sniadania bo mysle o Tobie nie jem obiadu bo mysle o Tobie nie jem kolacji bo mysle o Tobie a w nocy nie spie bo chce mi sie JESC!!! ![]() na opsi za dlugie ale na smsa w sam raz ![]()
#6900 |
Zakorzenienie
|
Walę Tynki :d
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.