|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Kath nie wiem, ja też chodziłam po sklepach i nie ma nic co by mi się spodobało w sensie takim, że wiem, że te buty będą mi dobrze służyły :/
|
|
|
|
#4862 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Cytat:
) ale niedawno znalazłam takie śliczne traperki i zastanawiam się, czy ich sobie nie kupić na zimę
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
wszędzie obcasy i koturny, a ja chcę takie do biegania na co dzień, a już te koturny ala buty sportowe to są okropne!
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- o takie: http://baleno.home.pl/hurtowniaZdjec...AMEL%20(1).jpg
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
i wszędzie kożuszki, które wyglądają tandetnie
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli czekasz na możliwosć zapłacenia to możesz przecież zrobić to przez internet (orange.pl)
|
|
#4868 |
|
Konto usunięte
|
zdążyłam się już spakować, przepakować, zrobić kawę, wypić kawę a USOS jak nie działał tak nie działa nadal
|
|
|
|
#4869 | ||
|
Zakorzenienie
|
A wiec bylam w szpitalu, porozmawialismy, panie polozne bardzo mile i pomocne i wysluchwszy co mam do powiedzenia i po dokladnym przyjrzeniu sie mojemu brzuszkowi - obie, jednomyslnie postanowily mnie zbadac ginekologicznie. I tak tez otwarcia jeszcze nie ma ale czop juz dojrzal, zrobil sie miekkawy i jest gotowy do wypascia. Porod z pewnoscia bedzie blizej niz w ciagu 3,5 tygodnia jak mi przewidzial norweski gin - tak wiec to ja mialam racje
Obie stwierdzily ze moj brzuch wisi bardzo nisko i jest maly wiec go zmierzyly i sie okazalo ze lekarz u ktorego bylam ostatnio zle zmierzyl i od 6 tygodni brzuch nie przyrasta to oznacza ze mam za malo wod plodowych i dzieje sie zle. O tych wszystkich skorczach ktore zignorowal lekarz tez sie zaniepokoily i podlaczyly mnie pod maszyne - badanie CTG, i sie okazalo ze skorcze mam, czeste, regularne ale na szczescie nie bardzo mocne. Ale sa. Tak wiec jutro mam USG i badanie przez gina i on zadecyduje czy mam byc pod codzienna kontrola poloznych na miejscu czy tez jutro jedziemy na porodowke do szpitala. To na tyle na dzisiaj - nie mam panikowac bo jest ok ale jednak brzuch nie przyrasta i trzeba obadac sprawe. Stad tez te moje bole jak mala kopie bo zwyczajnie ona nie ma miejsca bo brzuch jest za maly.a tak to moje koty w panice, cos czuja i juz Alf sie zeszczal w przedpokoju, matke udalo mi sie jakos uspokoic po godzinnej rozmowie ze przeciez jeszcze nei rodze, TZ w panice ale kazalam mu wystopowac bo dopiero jutro dowiemy sie co dalej, do tesciowej nie dzwonie - nie ma co siac paniki a ona zaraz zacznie jeszcze gorzej niz moja matka, TZ i moje koty razem wzieci Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Prawdopodobnie sprzedalam zmywarke i stol z krzeslami
|
||
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia tak
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
oj, to nie pytam nawet jak zaszalałaś
Norka, komplecik dotarł, jest śliczny. Dziekuję A co do Twojego stanu - odpoczywaj teraz i leń się do woli
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
bezkarnie zajadam sie czekolada skoro jutro moge juz byc wypakwoana
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia oj nie pytaj
ale na szczęście dosyć szybko uda mi się nadrobić tą stratę
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirka raz sie wygada wiecej a raz mniej. Nie mniej z tego powodu jakiegos poczucia winy - przeciez po to ma sie telefon by z niego korzystac a czasem trzeba zwycajnie wiecej. I twoim rodzicom nic do tego bo pracujesz i zarabiasz i placisz - i nie powinni otwierac twojej korespondencji, no chyba ze telefon wziety na nich
nie musisz im sie tlumaczyc skoro sama placisz rachunki, wyluzuj wiec
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety telefon jeszcze jest na ojca, bo nie mam stałej umowy.
I żebym ja to wygadała - wtedy bym chociaż miała nad tym kontrolę. Opłaciłam ten bo był tak duży, że aż przekracza ludzkie pojęcie. Postanowiłam, że jak tylko nadejdzie luty zrywam umowę z Orange i zacznę normalnie używać jakiejś sieci na kartę, bo mimo, że bardzo kontroluję swoje wydatki to zawsze ten abonament jest wyższy, bo nie informują mnie o wszystkich poniesionych kosztach - w tym przypadku chodzi o internet ![]() Dzisiaj nagle zaczął mnie kłuć i piec lewa brodawka, a sutek jest dziwnie mocno zaczerwieniony na szczycie. Zaczęło się ok. 10 i ciągle tak trwa. Nie mam pojęcia co to może być
Nie podoba mi się świat, gdzie "właściwe" zdarza się tak rzadko, że uważamy je za "uprzejmość". -J.C 31/365 Edytowane przez wampir Czas edycji: 2012-10-01 o 15:07 |
|
|
|
#4876 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
2 lata temu przeszłam z orange do play. nigdy wiecej pomarańczowego oszustwa :/ strasznie naciągają. w play mam dużo swobody, mam na karte i nie mam problemu
|
|
|
|
#4878 |
|
Konto usunięte
|
ja nie chcę nigdy do play, bo wszyscy mieliby do mnie drożej.
Od 9 lat mam plusa i nie zamierzam go zmieniać
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Samara, u mnie większość ma w innych sieciach ale najbliższe osoby z rodziny i przyjaciele mają w play. Poza tym nie narzekam
miałam plusa i przejechałam się mocno, ale to było parę ładnych lat temu, kiedy jeszcze płaciło się od razu za minutę albo pół minuty połączenia.
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie internet zjadł jej kupe kasy.
Ja sie cieszę że mam 600 mb internetu takze starcza mi jak narazie |
|
|
|
#4881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja pamiętam, jak sms kosztował 1,5 zł w Idea Pop ;D |
|
|
|
|
#4882 |
|
Rozeznanie
|
Siemson
Jestem nowa i mam nadzieję że ciepło mnie przyjmiecie![]() 1. 21 2. 21 3. 270 km 4. dwa tygodnie temu 5. fakt, że nie możemy się poznać w 100%, przyzwyczaić do siebie na co dzień 6. 5 miesięcy 7. na imprezie, to była zwykła imprezowa jednorazowa znajomość- tak zakładały obie strony, bo żadne z nas nie chciało związku. Jednak bez żadnych nadziei i konkretnych powodów a raczej z nudów czy z przypadku jeszcze się spotkaliśmy, poczuliśmy coś więcej i po paru takich spotkaniach, po całych dniach i nocach spędzonych na nicnierobieniu razem, po tym jak musiałam wrócić do domu, zdecydowaliśmy się na kontynuowanie tego "wakacyjnego romansu" 8. Jeśli dobrze rozumiem pytanie to 9. Właśnie jem lody na poprawę humoru ![]() 10. nieregularnie, czasem na jeden dzień, czasem na tydzień, czasem co tydzień, czasem co miesiąc. Jak się poznaliśmy to akurat mieszkaliśmy wtedy w jednym mieście przez jakieś 2,5 miesiąca 11. Jesteśmy z różnych środowisk itd, nikt nie chce się przeprowadzić i rozmowy o przyszłości na razie zawsze kończyły się płaczem albo klótnią, bo nikt się nie chce zdecydować na poświęcenie. Póki co omijamy ten temat
Edytowane przez krewka Czas edycji: 2012-10-01 o 15:48 |
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Objadlam sie
mialam obiadzik od wczoraj ![]() Sprzedalam wszystko Juz nie chodzi o to ze tesciowej powinnam dac darmo ale ona kupila te przedmioty dla szwagierki co zmienia calkowicie sprawe I jeszcze miala pewne waty w tonie glosu czemu jej nie powiadomilam ze sprzedaje wszystko - a wiedziala bo mowilam ze chce sprzedac - ze tak nagl e i w ogle bo ona jest przeciez w potrzebie - czytaj od jakiegos czasu zaopatruje moja szwagierke w meble, robi jej remont i tak dalej. Mam w dupie moja szwgaierkie - niech ruszy swoje nierozdziewiczone, leniwe dupsko do roboty i zarobi kase a nie zeruje na matce.Cytat:
no i tanie rozmowy sa a z ta brodawka to moze byc podraznienei od biustonosza - sprawdzalas w srodku? ja np tak reaguje na koronke i niektore proszki do prania. I np tylko jedna piers cierpi a na drugiej nada. Zmien biustonosz radze ci
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Konto usunięte
|
krewka, witam
![]() to źle, że żadne nie chce ustąpić i rozmowy o przyszłości kończą się kłótnią.... czym się zajmujecie na codzień? |
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Norka Właśnie w tej chwili nie mam biustonosza
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam orange i jestem zadowolona
![]() mam nielimitowane połączenia z siecią, paiet na internet, duuuuużo minut i płacę 69 zł TŻ ma nielimitowane rozmowy i smsy ze wszystkimi za 78 zł
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
wampir a może to jakiś nerwoból ? Nie wiem , mnie czasem tak kłuje dziwnie nerwoból w tych okolicach.
witam nową masz podobną historię jak ja z moim Tż w sensie poznania
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie trening cardio i padam na twarz
![]() Norka, to teraz błogie lenistwo i czekamy na maleństwo |
|
|
|
#4890 |
|
Konto usunięte
|
zostawiłam telefon w pokoju i wyszłam na chwilę i wtedy akurat dzwonił Tż. Nie mógł się dodzwonić i wysłał mi smsa: "Hej to ja Twój telefon, nie zostawiaj mnie samego bo Twój chłopak nie może się do Ciebie dodzwonić. A on na pewno bardzo tęskni
pozdrawiam- Twój telefon"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

szukam więc w necie i też upa, jak już coś fajnego to zamszowe, a nie chcę zamszowych
) 

Obie stwierdzily ze moj brzuch wisi bardzo nisko i jest maly wiec go zmierzyly i sie okazalo ze lekarz u ktorego bylam ostatnio zle zmierzyl i od 6 tygodni brzuch nie przyrasta to oznacza ze mam za malo wod plodowych i dzieje sie zle. O tych wszystkich skorczach ktore zignorowal lekarz tez sie zaniepokoily i podlaczyly mnie pod maszyne - badanie CTG, i sie okazalo ze skorcze mam, czeste, regularne ale na szczescie nie bardzo mocne. Ale sa. Tak wiec jutro mam USG i badanie przez gina i on zadecyduje czy mam byc pod codzienna kontrola poloznych na miejscu czy tez jutro jedziemy na porodowke do szpitala. To na tyle na dzisiaj - nie mam panikowac bo jest ok ale jednak brzuch nie przyrasta i trzeba obadac sprawe. Stad tez te moje bole jak mala kopie bo zwyczajnie ona nie ma miejsca bo brzuch jest za maly.

ale na szczęście dosyć szybko uda mi się nadrobić tą stratę

Juz nie chodzi o to ze tesciowej powinnam dac darmo ale ona kupila te przedmioty dla szwagierki co zmienia calkowicie sprawe
pozdrawiam- Twój telefon"