|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Ja jednak nie mogę wcinać słodkości i czekolady - znowu mam wysyp
|
#242 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw mi zatwierdził pierwszy rozdział, potem po wysłaniu całej pracy stwierdził, że trzeci rozdział mam poprawić cały bo słownictwo i stylistyka jest fatalna. Teraz po raz kolejny mi odesłał prace z komentarzami,że mam się zastanowić nad wszystkim, trzeci rozdział od nowa napisać, pierwszy jest do poprawki stylistycznie i językowo a metodologia do poprawki mocnej. Nie rozumiem tego człowieka. Jak mu napisałam, że oczekuję do niego pomocy, to stwierdził, że tak wygląda jego pomoc a z mojej strony oczekuje więcej samokrytycyzmu. No to mi szczena opadła bo jestem bardzo krytyczna wobec siebie i tego co piszę/robię itp. .... |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36851257]Ja z obu produktów jestem zadowolona tak samo
Dermedic fajny, ale bez rewelacji. A zepter mogliby sobie darować te mikro-próbeczki [/QUOTE]maseczka malo wydajna i to mnie wkurza ![]() Jeśli chodzi o zepter to ten krem do rak wydajny, ale tonik nie wiem po co xd |
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36851071]
maffash, to bioderma z Shiny? Jestem z tych próbek bardzooooo zadowolona, szybko przywróciły moją skórę do ładu - ostatnio przesadziłam z kwasami, a jutro mam inaugurację roku akademickiego - nowi ludzie, nie chcę się pokazać w czasie twarzowej wylinki ![]() edit: czytanie ze zrozumieniem się kłania, już pierwsze zdanie mówi, że to z Shiny boxa Więc cofam pytanie [/QUOTE]Też bardzo polubiłam Biodermę szczególnie serum używam codziennie i mam ochotę kupić całe opakowanie jak mi sie skończy ![]() Balsam Dermedic ciężko mi się wchłania ale nawilża całkiem nieźle Ja też bardzo polubiłam serum [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36851257]Ja z obu produktów jestem zadowolona tak samo Dermedic fajny, ale bez rewelacji. A zepter mogliby sobie darować te mikro-próbeczki [/QUOTE]Tonik ładnie pachniała ale starczył i na 3 razy Krem wbrew pozorom wydajny całkiem fajnie pachnie ale cena zabija ![]() No ale jestem zła czekam na kuriera ma mi umowę z banku przywieść i jeszcze nie ma Wybrałam konto w Inteligo mam nadzieję że będzie ok, boję sie że będę więcej zakupów przez internet robić
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36851165]Hejjjjj Rodzynko
[/QUOTE]Hej Basiu ![]() Cytat:
Dopóki nie miałam dostępu do konta on line to nie szalałam tak z zakupami przez internet i jeszcze te darmowe przelewy...grrr
|
|
#248 |
|
w krainie snu i marzeń
|
kto ze mną świętuje dziś pierwsze urodziny bloga?
![]() u mnie pomógł żel HA+olejek z krokosza barwierskiego |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Trust , no mam pecha bo na licencjacie miałam podobnie. Troche nerwów mnie to kosztuje nie powiem, ale w sumie to przestałam się nim przejmować i wzięłam się za robotę
|
|
|
|
#250 |
|
w krainie snu i marzeń
|
będę testować szczotkę Tangle Teezer
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam teraz do Diane 35, a pozostaje mi odłożyć słodkości i zacząć używać kremów z kwasami na noc...
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36850512]Myślę, że będę zachwycona bo na co dzień preferuję delikatny makijaż, a tam są takie właśnie kolorki
Ale na pewno napiszę ![]() Mam Au Naturel i Storm, są świetne A potem zobaczymy [/QUOTE]a au naturel fajna ? wlasnie mysle nad nia lub nad oss i nie moge sie zdecydowac![]() Cytat:
![]() gratuluje !
|
|
|
#253 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że o tym wiesz...
|
|||
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() marzy mi się ta szczotka
|
|
|
|
|
#255 |
|
w krainie snu i marzeń
|
mi też się marzyła, więc się ucieszyłam, bo z kasą krucho
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36852161]
Diane 35 nie można brać zbyt długo Mam nadzieję, że o tym wiesz...[/QUOTE]Wiem 2 lata temu brałam 4 miesiące, teraz planuję maksymalnie 3
|
#257 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulubiona.![]() Dziewczyny, byłam w Rossmannie i nie mogłam się zdecydować nad szamponem z promocji, polecacie coś z Isany? Dodam, że moje włosy są grube długie, matowe i lecą na potęgę. ![]() Kupiłam sobie krem do rąk z Isany, odżywkę, I ściereczkę z mikrofibry do okien. ![]() I w lumpku dorwałam dwie pary legginsów, jedne takie grube, niby jeansowe.
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Dobry
![]() Co do komarów, to kiedyś gdzieś czytałam, że wystarczy się posmarować sokiem z cytryny i komar nie ugryzie. Kilka razy przetestowałam i faktycznie działało .Ja cały dzień ziewam ![]() Oo 5 warstw, nieźle... tylko teraz nimi nie dotknij nigdzie, bo by niezła strata była.
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() chociaż mnie samej ciężko jest uwierzyć w specjalne właściwości plastikowej szczotki
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36852695]Ja brałam 9 miesięcy
[/QUOTE]Ja też pod okiem lekarza Tylko u mnie taka krótka kuracja wystarczy
|
#262 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Dziś pobiłam swój rekord - w ciągu 15 minut kupiłam herbatę, maskę do włosów i buty. A zwykle zanim kupię każdą z tych rzeczy dumam długie minuty. Wyprawka studencka gotowa ![]() kasiaj85 - szukałaś herbaty Teekanee Magic Moments - sprawdź w Tesco Extra, jak masz dostęp.
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
Po raz pierwszy od dawna udało mi się zrobić makijaż, z którego jestem zadowolona, a nie mam jak go uwiecznić bo aparat mi zdechł
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie ma co cudów oczekiwać, obiadu za Ciebie nie zrobi, ale fajna jest.
|
|
|
#265 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ani przez chwilę nie żałowałam wydanych pieniędzy, świetny jest |
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja planuję zakup Dtangler z Paatal, podobno też jest całkiem całkiem
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Spałam dzisiaj cztery godziny i myślałam, że usnę na pierwszych zajęciach w tym semestrze, na szczęście były tylko organizacyjne, ale i tak musiałam czekać na następne ![]() Czuję, że mleko z kawą zadziałają jak placebo i postawią mnie na nogi
|
|
|
|
#268 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
nie? szkoda na razie czytałam o niej same zachwyty, więc mam nadzieję, że ja też się zachwycę
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36853349]Ja odkąd mam TT, nie używam niczego innego, a jak mi się zepsuje to kupię nowego
Ani przez chwilę nie żałowałam wydanych pieniędzy, świetny jest Ja się czaję na nią od kilku miesięcy, jak nie od roku, ale zawsze jakieś inne wydatki mam. Ostatnio jednak coraz trudniej mi włosy grzebieniem rozczesywać i się poważnie zastanawiam nad jej zakupem... |
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36853349]Ja odkąd mam TT, nie używam niczego innego, a jak mi się zepsuje to kupię nowego
Ani przez chwilę nie żałowałam wydanych pieniędzy, świetny jest Też nie używam niczego innego. ![]() Ja mam wersję kompaktową. ![]() Cytat:
![]() A nie wiem co to za szczota.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

tez jestem z nich bardzo zadowolona, a najbardziej z serum 
mogliby sobie darować te mikro-próbeczki

Wybrałam konto w Inteligo mam nadzieję że będzie ok, boję sie że będę więcej zakupów przez internet robić