Rossmann - część XV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 09:03   #871
rachuciachu
Rozeznanie

Dot.: Rossmann - część XV

Powiem Wam, że jak usłyszałam o tej promocji to pomyślałam "łał! jak fajnie, kupię wszystko " bo bardzo lubię niektóre produkty z firm Rossmanna. Ale rzeczywistość zweryfikowała moje potrzeby i kupiłam tylko waciki kosmetyczne, płyn Facelle (chociaż potem przeczytałam, że powoduje wypadanie włosów O.o) i piankę do twarzy Synergen (bez promocji ale byłam ciekawa co to to )
Miałam ochotę też na ten płyn Babydream fur mama, żeby go do mycia wlosów wypróbiować, ale nigdzie nie mogę go znaleźć! Nie wiecie w okolicach czego stoi na półkach?

rachuciachu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 09:05   #872
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez rachuciachu Pokaż wiadomość
Miałam ochotę też na ten płyn Babydream fur mama, żeby go do mycia wlosów wypróbiować, ale nigdzie nie mogę go znaleźć! Nie wiecie w okolicach czego stoi na półkach?
Tam, gdzie są płyny do kąpieli. Może go jednak chwilowo brakować, bo zmienia opakowanie - na białe z fioletową zakrętką.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 09:15   #873
rachuciachu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Tam, gdzie są płyny do kąpieli. Może go jednak chwilowo brakować, bo zmienia opakowanie - na białe z fioletową zakrętką.
Aj, to może tłumaczy czemu nie mogłam go "znawigować" w trzech Rossmannach.
Dziękuję. *

rachuciachu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 09:25   #874
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
nie liczyłabym na promocję a nawet jeśli to że ją wtedy dorwiesz - ja się sporo za nią nabiegałam jak była dość nowa
U mnie jest ta pomadka w Rossmanie, z dostępnością nie ma problemów i bardzo dobrze, bo boska jest ma taki naturalny ładny kolorek. Może trochę wysuszać usta ale ja używam jako bazę zieloną nivea i jest w porządku
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 09:49   #875
kingusiusia
Rozeznanie

nie wiem czy już było. Ja go kupiłam w piątek jak będę w domu to sprawdzę nr serii...

OSTRZEŻENIE!!!
Bakterie w płynie dla dzieci w znanej sieci sklepów! Oddaj go

Groza! W popularnym płynie do kąpieli dla dzieci Babydream wykryto... groźne dla zdrowia drobnoustroje! Bakterie z gatunku Serratia mogą powodować podrażnienia, biegunki, a nawet doprowadzić do zapalenia opon mózgowych, czy sepsy! Skażony towar sprzedawany w drogeriach Rossman zdjęto z półek, ale kilka tysięcy sztuk mogło trafić do polskich domów

http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...l?ticaid=1f442

Edytowane przez kingusiusia
Czas edycji: 2012-10-01 o 11:53
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:00   #876
fejs
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jak dowiadujecie się o wygranych na Rossnecie? Trzeba wchodzić na stronę i się szukać, czy maile przysyłają?

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:04   #877
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Przeszłam się dziś znów do Rosska, ale innego niż ten w którym byłam wczoraj i nie było w promocji masełka Wellness&Beauty jak w tym poprzednim. Z półek zniknęły także wszelkie olejki Alterry

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 10:21   #878
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak dowiadujecie się o wygranych na Rossnecie? Trzeba wchodzić na stronę i się szukać, czy maile przysyłają?
Teraz przysyłają maile
Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Przeszłam się dziś znów do Rosska, ale innego niż ten w którym byłam wczoraj i nie było w promocji masełka Wellness&Beauty jak w tym poprzednim. Z półek zniknęły także wszelkie olejki Alterry
U mnie też to masełko nie jest w promocji
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:27   #879
rybkaa90
Zakorzenienie

U mnie jest już dostępna pianka do mycia twarzy Synegren w cenie 9,99.

Ciekawe czy jest szansa, że płyn do kąpieli Babydrem fur Mama będzie dostępny w trakcie obowiązywania promocji Chciałam zrobić zapas, niestety zastałam pustą półkę.

Jest u Was papier nawilżany w pudełku? U mnie nie ma już od jakiegoś czasu. Przydałby mi się taki zamykany pojemnik

Wkurza mnie, że wiele rzeczy z promocyjnej gazetki nie ma w sklepie

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:36   #880
carolajnaa
Przyczajenie

Dziewczyny, a co teraz mamy w cnd?
carolajnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:38   #881
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolajnaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co teraz mamy w cnd?
u mnie jakieś specyfiki na zmarszczki Loreal

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 10:53   #882
Emilia 25
404 Not Found

Dzisiaj robię napad na Rossmanna i Hebe.
Nie mogę się doczekać.
Stary 2012-10-01, 12:19   #883
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekspres do kawy Pokaż wiadomość
ok dzieki, wlasnie mam na nia oko, tylko wydawala mi sie wzglednie droga, a czy ta pojemnosc 20g starcza na dlugo czy raczej na jeden raz?
na biedronkowym dziewczyny pisały, że saszetka składa się z 2 części z czego każda starcza na 2 razy ja czekam na przecenę, bo widzę, że u mnie za bardzo nie schodzą

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Dziś użyłam tego płynu do kąpieli i powiem tyle, że jest bardzo fajny Ma bardzo intensywny zapach, który było czuć przez całą kąpiel. Jest gęsty i perłowy, więc trzeba go wlewać wprost pod wodę. Pianki jest dużo, choć po wejściu do wanny troszkę opada. Minusem jest to, że nie ma zakrętki, bo zawsze najłatwiej mi się dozuje ilość właśnie zakrętką. No, i ma tylko 400ml, co w sumie mi pasuje, bo zapach nie zdąży się znudzić
dzięki jeszcze się zastanawiam czy nie kupić biedronkowego płynu w różowej butelce, jest świetny.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

ja dzisiaj zostawiłam w Rossie 92 zł ale reklamówkę miałam pełniusieńką, już mi się rzeczy nie mieściły moje zakupy były za jakies 30-40zł, reszta dla mamy. Nie widziałam emulsji do mycia Isana med i kremu Rival the loop Hydro także jeszcze będę musiała Rossa odwiedzić i chyba kupię jeszcze kilka zapachów mydła w płynie Isany.

Gdzie u was leży emulsja do mycia twarzy Isana med? taka z pompką
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:00   #884
201607231719
Konto usunięte

Macie pojęcie co się stało z prezerwatywami rossmanowymi? Znajoma mi je polecała, a ni mogę ich znaleźć.
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:30   #885
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

W tołpie w wynikach państwo Benysek, Benysek-Zaręba, Zaręba mają nieźle ustawione zegarki... myślę, że w tych konkach "najbliżej godz" też można podkręcać wyniki
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:37   #886
spika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
na biedronkowym dziewczyny pisały, że saszetka składa się z 2 części z czego każda starcza na 2 razy ja czekam na przecenę, bo widzę, że u mnie za bardzo nie schodzą

dzięki jeszcze się zastanawiam czy nie kupić biedronkowego płynu w różowej butelce, jest świetny.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

ja dzisiaj zostawiłam w Rossie 92 zł ale reklamówkę miałam pełniusieńką, już mi się rzeczy nie mieściły moje zakupy były za jakies 30-40zł, reszta dla mamy. Nie widziałam emulsji do mycia Isana med i kremu Rival the loop Hydro także jeszcze będę musiała Rossa odwiedzić i chyba kupię jeszcze kilka zapachów mydła w płynie Isany.

Gdzie u was leży emulsja do mycia twarzy Isana med? taka z pompką
Jeśli chodzi o taką 300ml to też ostatnio miałam problem z jej zlokalizowaniem, aż zaczepiłam obsługę. Okazało się, że emulsja u mnie stoi przy żelach pod prysznic. Na opakowaniu jest napisane, że to lotion do mycia twarzy i ciała, zakupiłam teraz po raz pierwszy z zamiarem mycia buzi, ale jeszcze nie próbowałam. A Ty do czego używasz? Może ktoś mógłby ocenić skład?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-i-ciala.html
spika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:42   #887
Beata_Batumi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Macie pojęcie co się stało z prezerwatywami rossmanowymi? Znajoma mi je polecała, a ni mogę ich znaleźć.
Kupiłam w sobotę unimil skyn 12 sz za 19 zł w CDn i mąż bardzo zadowolony

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 14:53   #888
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Kupiłam w sobotę unimil skyn 12 sz za 19 zł w CDn i mąż bardzo zadowolony
Unimil nie jest marką rossmanna, rossmannowskie było preventino, ale zniknęło ze skepów już jakiś czas temu.

z CND u mnie pojawiły się ostatnio kolejne kolory farb exelance, balsamy Fa, jakieś deserki Gerbera (chyba sałatka owocowa), toniki Under20.
Zgarnęłam też kolejne dwie mięty po 1.69, mają datę do 2014 więc mogą sobie leżeć w szafce
Stary 2012-10-01, 15:32   #889
pastelowa22
Rozeznanie

a co się stało z odżywką Issana z olejkiem babassu? na blogu adwen coś pisze o "usunięciu odżywki z Issany" ale nie piszę konkretnie jakiej, przynajmniej ja się nie doszukałam :/
pastelowa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 15:33   #890
ama09
Zakorzenienie

polecacie piankę do golenia w fioletowym opakowaniu? bo nie wiem czy dobrą kupiłam

zostawiłam 40 zł w R. i jeszcze nie wszystko z mojej listy.. po szamponie Alterry z kofeiną została tylko plakietka.. taki dobry?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 15:34   #891
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez pastelowa22 Pokaż wiadomość
a co się stało z odżywką Issana z olejkiem babassu? na blogu adwen coś pisze o "usunięciu odżywki z Issany" ale nie piszę konkretnie jakiej, przynajmniej ja się nie doszukałam :/
Wycofują ją.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

[QUOTE=ama09;36854102]polecacie piankę do golenia w fioletowym opakowaniu? bo nie wiem czy dobrą kupiłam

zostawiłam 40 zł w R. i jeszcze nie wszystko z mojej listy.. po szamponie Alterry z kofeiną została tylko plakietka.. taki dobry? [/QUOTE]

Szampon jak szampon, myje, ale cudów nie robi

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:21   #892
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spika Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o taką 300ml to też ostatnio miałam problem z jej zlokalizowaniem, aż zaczepiłam obsługę. Okazało się, że emulsja u mnie stoi przy żelach pod prysznic. Na opakowaniu jest napisane, że to lotion do mycia twarzy i ciała, zakupiłam teraz po raz pierwszy z zamiarem mycia buzi, ale jeszcze nie próbowałam. A Ty do czego używasz? Może ktoś mógłby ocenić skład?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-i-ciala.html
Niestety jeszcze jej nie używałam, zwróciła moją uwagę dopiero w gazetce. dzięki za podpowiedź, spróbuję ją zlokalizować u siebie w środę
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:49   #893
White Demon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
a ja mam takie pytanie widzialam ostatnio w moim rossie, wode termalna 3 rodzaje, cena 27 zlotych bodajze za 400 ml czyli spoko cena. uzywala ktoras moze?? albo pamietacie moze firme?
Woda jest marki Caramance. Są 3 rodzaje: "zwykła" termalna 400ml, aloesowa z rumiankiem 300ml, aloesowa z różą 300ml.
Natknęłam się na nie w lecie jak były w promocji za 24,99zł (cena standardowa 29,99zł). Zużyłam już 2 opakowania: zwykłą i aloesowo-rumiankową i jestem bardzo zadowolona Świetnie się rozpyla (taką mgiełką, a nie "prysznicem"), dobrze nawilża i łagodzi (aloesowo-rumiankowej używałam będąc w Egipcie). I cena w porównaniu do wód aptecznych jest super! Ja polecam Jedyny mankament to dostępność - wody są dostępne tylko w tych Rossmannach, które mają dermokosmetyki.

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez naven Pokaż wiadomość
co kupiłyście w rossmannie z nowej gazetki?
Póki co najwięcej kupiłam jedzenia dla synka (słoiczki, kaszki, soczki)
Oprócz tego:
- krem RDL Hydro na dzień,
- krem RDL Hydro na noc,
- peeling RDL,
- maszynki do golenia Isana z 3 ostrzami (są super!),
- roll-on pod oczy Isana Men,
- lakier do włosów Isana (taki w czerwonej plastikowej buteleczce z psikaczem za 4,99zł i jestem w szoku jak szybko utrwala fryzurę),
- gąbka FYB do peelingu,
- patyczki Lilibe,
- szampon Babydream ( zawsze robię zapas jak jest w promocji, bo u nas schodzi litrami - wszyscy go używamy: ja, mąż i dwoje dzieci),
- żel z pompką Babydream (zapas podobnie jak z szamponem - ten żel to mój absolutny Must Have),
- krem przeciw odparzeniom Babydream,
- ręczniki kuchenne Alouette (moim zdaniem są najlepsze),
- chusteczki "wyciągane" Alouette,
- chusteczki do czyszczenia Domol nawilżane jabłkowe (nie wyobrażam sobie sprzątania bez nich, a teraz są za 50% ceny).

Na mojej liście jest jeszcze cała masa rzeczy, ale na razie nie udało mi się ich kupić, bo na półkach pustki (m.in. krem do rąk Isana Urea, tabletki do zmywarki Domol, chusteczki Facelle, płyn do kąpieli Babydream fur Mama, mydło w płynie Alterra, odżywka Morela z pszenicą Alterry choć w końcu nie wiem czy ją gdzieś jeszcze dostanę, wkładki laktacyjne Babydream).

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:58   #894
noir_angele
Wtajemniczenie

poszłam do rossa z dużą listą zakupów, a wyszłam z kilkoma rzeczami, bo reszta wykupiona, albo nie ma -.-

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:02   #895
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Woda jest marki Caramance. Są 3 rodzaje: "zwykła" termalna 400ml, aloesowa z rumiankiem 300ml, aloesowa z różą 300ml.
Natknęłam się na nie w lecie jak były w promocji za 24,99zł (cena standardowa 29,99zł). Zużyłam już 2 opakowania: zwykłą i aloesowo-rumiankową i jestem bardzo zadowolona Świetnie się rozpyla (taką mgiełką, a nie "prysznicem"), dobrze nawilża i łagodzi (aloesowo-rumiankowej używałam będąc w Egipcie). I cena w porównaniu do wód aptecznych jest super! Ja polecam Jedyny mankament to dostępność - wody są dostępne tylko w tych Rossmannach, które mają dermokosmetyki.

dziekuje bardzo za odpowiedz kupie w takim razie

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:20   #896
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Pojemność 200ml, a ceny dokładnie nie pamiętam, ale chyba 7,99
Jak dla mnie nawilżenie jest wystarczające, nie mam rano suchych łydek, jak się zdarzało po innych balsamach
Dzięki kochana za informację.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
W tołpie w wynikach państwo Benysek, Benysek-Zaręba, Zaręba mają nieźle ustawione zegarki... myślę, że w tych konkach "najbliżej godz" też można podkręcać wyniki
Pojawiają się kolejne wyniki, a ja znowu nic nie wgrałam... Na tyle konkursów nie ma siły, aby nic nie wygrać! Tak przynajmniej myślałam...
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:24   #897
fejs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
poszłam do rossa z dużą listą zakupów, a wyszłam z kilkoma rzeczami, bo reszta wykupiona, albo nie ma -.-
Byłam dzisiaj w głównym Rossie u mnie w mieście i wszystkie rzeczy z Isany z promocji były wykupione. Zastałam same puste półki i lekko się wkurzyłam. Nie wiecie może, kiedy w Rossmannie są dostawy? Czy towar przyjeżdża w jakieś określone dni tygodnia, czy w każdym mieście jest inaczej?

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:29   #898
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Unimil nie jest marką rossmanna, rossmannowskie było preventino, ale zniknęło ze skepów już jakiś czas temu.

z CND u mnie pojawiły się ostatnio kolejne kolory farb exelance, balsamy Fa, jakieś deserki Gerbera (chyba sałatka owocowa), toniki Under20.
Zgarnęłam też kolejne dwie mięty po 1.69, mają datę do 2014 więc mogą sobie leżeć w szafce
U mnie słoiczki z kaszką czekoladową na dobranoc w cnd

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:44   #899
201607231719
Konto usunięte

Jak oceniacie odżywkę isana do włosów farbowanych?
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:50   #900
_cup of tea_
Zakorzenienie

u mnie też pustki, kupiłam chusteczki oczyszczające Aloe Vera Alterra - bo je znam i lubię - oraz różowy peeling do twarzy Synergen - niby soft i do skóry wrażliwej a strasznie mocno drapie, bo ma takie ostre granulki Niestety nie jestem z niego zadowolona.
_cup of tea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości