|
|
#1321 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
serial był rewelacyjny tylko ten koniec biedna mamusia Leonka ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- mniam gołąbki chodzą już za mną od bardzo dawna muszę w końcu sama spróbować je zrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- dziewczyny a jak kupujecie spodnie ciążowe to bierzecie rozmiar taki jak dotychczas czy większy. Ostatnio jak mierzyłam w H&M to 38 leżały dobrze, ale nie wiem czy ta gumka się potem rozciągnie czy będę musiała w grudniu/ styczniu kupować większe
|
|
#1322 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
W sensie nosisz biodrówki nacodzień ? bo nie kumam.
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/mega-grube-s-m-l-b...628046082.html
są bardzo fajne bo cieplejsze od zwykłych i miłe od srodka kupie pewnie jeszcze z 4 pary ![]() Cytat:
![]() Mi sie wydaje że mało który lekarz zaryzykuje tak wczesnie chyba ze wlasnie na genetycznym dziewczyny wyliczyłam calutka wyprawke, bez ubranek bo mam i wozka bo tesc kupuje i wyszlo mi 1320 zł ale w tym wszystko np. nosidelko, materac, pieluchy tetrowe, termometry, nawilzacz powietrza, smoczki, naklejki na sciane, pudlo na zabawki, rozek, reczniki itd itd ale wszysciutko, wiec nie bedzie tak zle... ![]() bo wanne, luzeczko, laktator i mnostwo innych reczy mamy ![]() jedyne co chyba sobie jeszcze dokupie to paczke z uzywanymi ubraniami dla chlopcow 0-6 za 300 zł i bede miec eleganckie ubrania, bo takich nie mam tylko wiekszosc spiochy itp. |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki kochane!
![]() Ale wy dużo piszecie, ja w weekend to mam odwet od komputera i nie siedzę w ogóle a tu ponad 10 stron wybaczcie ale chyba nie dam rady nadrobić, tylko może poczytam nieco ![]() U mnie 15 tydzień, wizyta w przyszłym tygodniu, jeszcze muszę zrobić badania na mocz i morfologię. A po za tym miewam ostatnio uczucie wzdętego brzucha i tak jakoś ciężko mi i czasem mam takie jakby kolki po brzuchu. Nie wiem czy to normalne? muszę zapytać lekarza, jak już bardzo mi niewygodnie to biorę no spe jak radziłyście ![]() A co do tematu ubrań ciążowych to ja też najchętniej w legginsach śmigam inne spodnie mnie cisną, a co będzie dale to ja nie wiem. I czuję jak mi brzuch rośnie bo swędzi chwilami ![]() A jak tak wizyty? ujawniły się jakieś nowe dzidziolki? ![]()
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie przyznac sie
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie nie jestem pewna zy na 100% to sa ruchy dzidzi, ale jak je opisuja to doswiadczeni mówią, ze to to A czuje je od 2-3 dni szczególnie wieczorami
|
|
|
|
|
#1329 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
uhmmm... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za ciepłe przyjęcie
![]() termin mam na 16 kwietnia. w czwartek idę podglądać dzieciaczka już 5 raz, bo niestety ciąża była zagrożona już prawie 2 miesiące na zwolnieniu leżałam. płci znać nie chcę (a może nie chciałam, bo coraz bardziej ciekawa jestem), ale po cichutku powiem, że marzy mi się maleńka Hania ![]() Jak wyjdzie Staś będę kochać jak swoje ![]() a o mnie? mam 24 lata, marzyłam o tej ciąży już dłuższy czas a w wolnych chwilach szyję pluszaki.
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1332 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Luna0;36848001
Własnie ja mam dylemat.. bo rzadko jeżdżę autem, przychodnie mam na drugiej stronie ulicy wiec dziecko tez raczej rzadko bedzie jeździć.. najwyzej na zakupy ale to też raczej wątpie, i myśle czy by nie kupic fotelika Berber Carlo z Tutkiem Granderem ale to chyba jest jakiś zwykły fotelik, czy nie wziąść od siostry bo w sumie ma tylko ze po 3 dzieci.. ale bezwypadkowy no i ile te dzieci sie najezdza jak 8 miesiącu się już przesiadały do innego.. Nie ma sensu chyba wydawać tylke kasy na fotelik w którym dziecko pojedzie może 10 razy...Mieszkam w małym mieście wiec wszedzie w sumie spacerkiem chodzimy. Co myślicie? Lepiej wziąść lepszy od siostry czy kupić nowy troche gorszy? Bo następny kupimy z recaro, ale to już dłuzej w nim dziecko pojeździ i pewnie częsciej bo na wycieczki itp. [/QUOTE] weż od siostry, ja moje foteliki mam "przechodnie" -jedno dziecko po drugim ,więc teraz trzecie też będzie miało po dwójce starszych... ..... Cytat:
Cytat:
Cytat:
,tylko ,że ja lubię rureczki ...więc obcisłe, w M dałam radę do końca .....
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 10 zł moim zdaniem się opłaca
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szyjesz pluszaki a ja przeczytalam pieluszki. a jakie to pluszaki? oj ja juz mam nadzieje w czwartek poznac plec jestem strasznie ciekawa.
|
|
#1335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a pieluchy też mam nadzieję szyć, bo na dzień dzisiejszy jestem nakręcona na wielorazowe. ![]() im dłużej czytam, że Wy już wiecie tym bardziej mnie ciekawość zżera ![]() od ponad tygodnia mam okropne bóle głowy, sen trochę pomaga, ale czasem z tego bólu zasnąć aż nie mogę. |
|
|
|
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
fajne te Twoje pluszaki
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje pomysłowości![]() Co do spodni - ja kupiłam normalny rozmiar, nie brałam większych bo tyje mi tylko brzuszek. Mam nadzieję, że tak zostanie
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie pluszaczki?? JUż widzę
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2012-10-01 o 18:15 |
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie to mało używany bo siostra tyle co do lekarza jeździła, z takim małym dzieckiem nie jeździ się samochodem za wiele jeśli tak jak ja wszędzie masz blisko i mieszkasz w środku małego miasta ![]() na codzien nosilam biodrówki a teraz już tylko legginsy które mam pod brzuchem
|
|
|
|
|
#1341 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
ależ jestem dziś zmęczona, tak się narobiłam w pracy że padam na twarz. Zjadłam właśnie pomidorówkę i schabowego z ziemniakami i chyba zaraz pójdę spać. Jutro w końcu mam wizytę Cytat:
paski są na czasie mała strojnisia a co do posłuszeństwa to nasz synek póki co nie bardzo chce się mnie słuchać może jak się teraz wyszumi to po porodzie będzie grzeczniutki ![]() chociaż jak tak sobie myślę to raz się posłuchał. miałam problem "łazienkowy" i poprosiłam go, żeby mi pomógł i kopnął w odpowiednią kiszkę no i chyba to zrobił bo od razu pomogło Cytat:
o której masz wizytę? ja na 17
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę to napisać - małe się rozszalało! Po przyłożeniu ręki do brzucha czuć je!!!!!!!!!!
Aż mi łzy napłynęły.
|
#1343 | ||
|
Kniaginia
|
Hello!
Liwka, wow! Jak Ty pędzisz! Cytat:
![]() Tak, są super wygodne. Mam jedną parę, ale chyba kupię drugie, tym razem nie dżinsy. Kupowałam swój rozmiar, ale ponieważ to nie są obcisłe rurki, więc wydaje mi się, że wystarczą prawie do końca. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Uff nadrobiłam Was (;
Pierwszy dzień pracy po chorobowym za nami... Widzę że rozmowa o ciuchach ciążowych... ja na razie nie noszę i nie posiadam, chcę zamówić jakiś pakiet używanych bo mi szczerze szkosa wydawać tyle kasy na nowe, w których i tak długo chodzić nie będę... I też nie wiem jaki rozmiar zamówić, teraz mam 34, niektóre 36 ale te są luźniejsze i nie wiem jakie brać? megi-megi super, zazdroszczę ruchów (;
|
#1345 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
rzadko ostatnio zagladam, bo przygotowuje sie do slubu. Dzis bylismy u lekarza i nasz dzidzius ma 6,8 cm jest wszystko ok. Pomierzyl, popatrzyl zrobil nam zdj pysia w 4d czekamy do listopada na kolejne badanka. Czy mdlosci znikaja po 3 miesiacu?? bo mnie mecza...ostatnio czesto przez kilka dni w tyg
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
hahapytam sie go ile tablety bd kosztowaly bo zapomnialam wzisc kasy ze skrytki a na karcie do piatku PUSTKA - na co on * przeciez jestes w ciazy wszytskie leki i wizyty masz za darmo !!!! * i takim oto sposobem poszlam do apteki podalam karte od bankomatu laska wpisala ichni pesel i dostaøam pastyleczki, zazylam o qrwa od 12 co chwila na kibleke, nosz tak nie przelecialo ze masakra nawet nie poszlam na kurs dzis bo chyba bym nie doszla do szkoly haha, a tak w domku zawsze bezpiecznie i mozna robic co sie chce. zaraz lece pod prysznic i do spania sie poloze, chcociaz sciagnelam ''pamietniki wampirow'' 1sezon i jakos mnie wciagnol wiec moze 2 - 3 odcineczki przed senm zdarze obejrzec ![]() |
|
|
|
#1348 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przydzodzi 16-17sta i wraca tro okropne uczucie... Codziennie![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
#1349 | |||||
|
Zakorzenienie
|
widze że nie tylko ja przeszłam na ciążowe spodnie bo już myślałam że to tylko ja taki grubas
![]() Cytat:
za wizyte. A kiedy masz ślub A mdłości ja mam nadal ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a wizyte mam na 18.20, tylko szkoda że bez usg ![]() Cytat:
i mocno sie rozciagają Sory za tyle pytań---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Klaudynka zdolniacha z ciebie ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka 05.07.2008 ![]() K W Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2012-10-02 o 08:02 |
|||||
|
|
|
#1350 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mdłości tak ale wymioty moga sie zdarzyc
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

bo ja sobie ostatnio uprałam moje po Julce i zaczełam nosić bo już mnie wkurzało pilnowanie paska i rozjezdzajacego sie zamka w zwykłych

nawet nie poszlam na kurs dzis bo chyba bym nie doszla do szkoly haha, a tak w domku zawsze bezpiecznie i mozna robic co sie chce. 
05.07.2008