|
|
#2491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Ty tak jak moja Didka, też wczoraj beczała, że chce Dzidka
albo pieska, ale bardziej Dzidka (ale śpiąca już była i szukała se powodu do płaczu chyba - bo parę minut wcześniej beczała z innego powodu ) Cytat: "Będę pomagać się nim opiekować, ja mam tylko siebie, a Wy macie tylko jedną córeczkę Urodzimy sobie Dzidka? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad zimna, deszczu, chyba stanu podgorączkowego (boję się zmierzyć temperaturę ), niewyspania i ogólnie doopnego samopoczucia ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Przeczytałam - zmarnuję, ale strzelić mi coś nie pasowało, więc przeczytałam jeszcze raz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dla dzieci oczywiście ![]() Cytat:
Gryksiu, co do salika to nieźle złuszcza i wysusza niespodzianki od września stosuję zmasowany atak - co 2-3 tyg saliderm + diacneal jak się da nałożyć + żel l'oreala ze szczoteczką + maseczka z zielonej glinki (bardzo ściąga jak się ją nałoży po umyciu poprzednim) + wykańczam Świta + olej alterra + herbatka bratek/pokrzywa/skrzyp + belissa od tygodnia przeszłam mega wysyp - chyba największy w życiu, a teraz zaleczam to pobojowisko
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Niedawno wstałem ale pogoda jest paskudna u nas
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2494 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
1. ![]() 2. 3.a to się właśnie dopiero okaże , czy aby nie miałaś racji
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2495 | |||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale tu tłok, nie pchać się tak
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2497 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
To jaki problem?
![]() Akurat Ci wierzymy ![]() A u mnie się wypogodziło Bo przejść nie można
|
#2499 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie rozumieją i się pchają i jedynie młotek w łeb pomaga
![]() A ja Jej miałam odpowiedzieć - to se urodźta, może Tata by urodził ![]()
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
O, dobry pomysł
a przypomniałaś mi co mi się śniło śniło mi się że w ciąży jezdem i tak strasznie się bałam bo wiedziałam że będzie strasznie bolało a ja urodzić i tak muszę straszny sen
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
frikin lovin dys
http://pl.loccitane.com/woda-toaleto...493,275112.htm dosyć suotki no ale hipnotajzin |
|
|
|
#2503 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
najcieplejsze miejsce u mnie w robo to kaloryfer w kiblu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2505 |
|
To ja :)
|
U nas w robocie gorąco i sucho, soczewki znów będę wywalać po 2 tygodniach noszenia
![]() Aura przyszła. Jakaś mało ulepkowata jest na mnie, ziołowa wręcz bym powiedziała...
|
#2506 |
|
Wtajemniczenie
|
Piniu, przetrwania w tej nieprzyjemnej sytuacji
I niech się szybko wyjaśni.Rejcz, wyglada mi na to prosty płaszczyk z wełny parzonej z kołnierzem we wzory raczej niż na sweter :abojawiem: Win, płaszczyk bardzo mi się podoba. Gdyby nie był czarny i nie kosztował aż tyle... Mursz, Teziak :klaski: i najlepszego. Pachnącego popołudnia wszystkim.
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
Sza
Spoo, małe dzieciaki zazwyczaj chcą rodzeństwo i psa, i kota, i chomika i najlepiej wszystko na raz
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2510 | ||
|
Konto usunięte
|
Wiem, wiem, nie musisz tak tego podkreślać na każdym kroku, bo się kompleksów nabawię
Cytat:
Dzięks ![]() Cytat:
![]() _________________________ ___________________ Macham znad pustego kubka po kawie |
||
|
|
|
#2511 | |
|
BAN stały
|
A łokcie to niby od czego są?
![]() Cytat:
![]() --- Aleście postów naczaskali, dwie godziny żem nadrabiać musiał I jeszcze PP zamsakreskowała mi Ikona, którego dostał żem w nieoczekiwanym prezencie od pewnej dobrej duszy, dowody zbrodni w załączniku
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to chu..steczki z PP no
|
|
|
|
#2513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36855350]Wiem, wiem, nie musisz tak tego podkreślać na każdym kroku, bo się kompleksów nabawię
Przy mnie każdy wpada w kompleksy, spoko Cytat:
![]() Pierwszy raz mi się coś podobnego przytrafiło (wiedziałem, że coś jest nie tak, już po granatowej plamie na bąblofolii, a gdy żem otworzył, i zobaczył drugą kopertę bąblową mokrą i granatowego koloru, wiedziałem już, że to nie jest po prostu zwykły przeciek)
|
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
młotek chiba lepiej działa![]() Na pewno nie mój Cytat:
reklamacja?
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, współczuję. Też kiedyś tego doświadczyłam - kiedy odebrałam mokrą kopertę, pachnącą Oscarem de la Renta
|
|
|
|
#2517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie chyba nie ma ciepłych miejsc ![]() w biurze mam tak zimno, ze nie umiem wziąć długopisu do ręki bo mam ręce skostniałe i jak wyszłam na zewnątrz to byłam w ciężkim szoku ze jak ciepło jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma to jak mieć wszystko zaplanowane a tu telefon z kliniki że jednak mam być jutro po południu a nie w środę bo w środę będę z samego rana krojona więc nie zdążyliby mnie przyjść rano. Szkoda że mnie wcześniej nie poinformowali o takiej ewentualności ![]() no i teraz się muszę pakować na szybko i jakimś cudem niczego nie zapomnieć i jeszcze jutro rano iść do pracy, bo miałam robotę na 2 dni rozplanowaną nie na 1
|
|||
|
|
|
#2518 | ||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36855670]Już myślałem, że mnie podarło
Ty jesteś fporzo ![]() Oj tak, bez dwóch zdań ![]() Cytat:
Nowy didek robi dobrze małżeństwom z <ekhem> pewnym stażem, tak żem słyszał ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
A się zapieram
Spróbować można, tak myślę
|
#2520 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Blue Sugar? miały być dobre zapachy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

albo pieska, ale bardziej Dzidka (ale śpiąca już była i szukała se powodu do płaczu chyba 
: love:

ale pogoda jest paskudna u nas

I niech się szybko wyjaśni.
A to chu..steczki z PP no

młotek chiba lepiej działa
Nowy didek robi dobrze małżeństwom z <ekhem> pewnym stażem, tak żem słyszał