|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki mąz moj dostal propozycje kołyski kupienia-kołyska głucka , z materacem, nieużywana, on ma nadzianych znaomych oni kupili za 700 zł, ich mały ma pare tygodnio a,e w koncu nie uzyli bo kupili jakies wypasione łożeczko czy coś tam..no i chca za to 200 zł..nie wiem jak myslicie opłaca sie?przyda sie wogole?w sumie byloby jak znalazl na poczatek ale juz sama nie wiem ...jedynie pozniej by sie sprzedało
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
halwaya dziekuje kochana
staram sie nie myśleć wcale o tym...Czarna też wolałabym odczekać... ale mąż mi juz napisał "widze ze wolisz rodzine niz mnie" przeciez nie o to chodzi;/ |
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie slyszalam o tymCytat:
|
||
|
|
|
#965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dosyć dzisiejszego dnia. |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Anita ciezka sprawa...ja jednak wciaz upieram sie ze to nie decyzja na jeden dzien no i przykre ze maz podejmuje je za Ciebie
![]() Anielko spojrz po ile chodza na allegro takie moze bedzie sie oplacalo potem opchnac.bo jak masz kupowac i zrobic komus przysluge zeby sie ten ktos pozbyl to bez sensu-lepiej od razu kupic lozeczko-bo kolyska to i tak na chwile tylko:/ |
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz nie bede obiektywna bo ja kocham ten kraj, miałam tam mieszkać od zeszłego roku no ale cóż.. nie wyszło .. i jakby mi ktoś teraz zaproponował wypriowadzke to juz bym sie pakowała ![]() Ale Twoja sytuacja jest całkiem inna... szkoda, że Twój mąż nie chce Cię zrozumieć ![]() ![]() ![]() ![]() cholera nie wiem co Ci poradzić.... musicie usiąść na spokojnie i pogadać szczerze.... a Twoja mama co o tym sądzi ? no i te warunki mieszkaniowe.... chociaż z tamtymi zarobkami i ogólnie warunkami sądze, że szybciutko znajdziecie coś swojego
|
|
|
#968 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj by mu mogl robic za pluszaka, bo pewnie malutki bylby przy nim Cytat:
kiedys eks ciagle gadal: co kolezanki wazniejsze,jak chcialam gdzies isc jak mozna tak stopniowac kto wazniejszy? i rodzina wazna i maz wazny, kazdy na swoj sposob, kazdy rownie mocno a moze niech sie spyta czego Ty pragniesz,a nie kto wazniejszy? przepraszam , wkurzl mnie
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
no ale przeciez wy jestescie razem rodziną..tzn mnie dziwi ze on nie mysli o tym ze ty zaraz rodzisz i takie stresy, przeprowadzki to raczej moze n apozniej..no ja rozuemim go ze chce meic cie blisko , ale no sa pewne sytuacje ktorych nie da się przeskoczyc...
|
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem skąd jesteś, ale jeśli chciałabyś się skonsultować jeszcze z jakimś lekarzem to mogę Ci polecić dr. Dudarewicza ( diagnostyk i genetyk) - przyjmuje w Łodzi. Ma ogromne doświadczenie, prowadził moją znajomą, której źle wyszły badania w 12 tygodniu ciąży. Robi badania prenatalne, testy PAPP-A, prowadzi poradnictwo genetyczne, ma masę zagranicznych certyfikatów, a do tego jest sympatyczny, współczujący i skromny. tutaj będą namiary: http://www.genetyka.hg.pl/ a tutaj opinie: http://www.znanylekarz.pl/lech-dudar...ginekolog/lodz wiem, że w szczególnych przypadkach przyjmuje bez kolejki 3mam kciuki, żeby wszystko było ok
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
w ogole mnie dzis wszystko wkurza Wam powiem
to pewnie przez to,ze placilam rachunki i mi braklo a jeszcze tz napisal,ze sie zle czuje i poszedlby jutro do lekarza i na l4 super urwa.. kasa na leki, na l4 to 80% placa,wiec cos z wyplaty obetna,a rano mowil,zebym sie nie martwila moze nadgodziny w tym tyg zlapie,a ten chorobsko lapie ehhh do tego okropnie mnie dzis bola pachwiny i kregoslup, chodze jak stara, kraczata baba ide z psami sie przewietrzyc, bo chyba mi cisnienie podskoczylo
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
MiciaKicia masz racje... w innej sytuacje tez bym sie spakowała, tym bardziej
ze byłam juz tam 2 razy po 6 tygodni, ale nie kiedy ja moge w każdym momencie urodzic;( poprawi nam sie tam napewno, Paweł bedzie szukał mieszkanka zebyśmy byli sami... mama myśli tak samo, ze nie moge jechać akurat teraz... Peperonik dla mnie on jest rodziną razem z dziećmi sa najważniejsi! dlaczego on nie rozumie ![]() ide pod prysznic i do wyra... bo mi plecy zaraz do dupy wejda. niech mnie koś przytuli. ![]()
|
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i za malucha ![]() ale tylko do 15 i nic nie wyschło ![]() w mieszkaniu jeszcze nie grzeją to mi się teraz kisi ![]()
|
||
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
peperonik, ale śliczne ciuszki, te świąteczne wymiatają Uwielbiam takie. Mam nadzieję, że u siebie jutro coś upoluję
![]() Anitko, niezazdroszczę sytuacji. Mam nadzieję, że jakoś uda Wam się dojść do porozumienia
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anitka tekst twojego tż tez mnie zdenerwowal ..kurcze no nawet z tobą tego nie omówil |
|
|
|
|
#977 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem czy widziałaś, że pisałam Ci, że możesz bratowej na urodziny zaproszenie do spa zakupić na masaż czy coś Cytat:
no pewnie nosiłby Twojego jak maskotkę
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- ja ☠☠☠☠☠☠☠e jak mi net muli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ciśnienie mi sie podnosi.. jestem taka zła jak net powoli chodzi ... wiec ja ide do łożka, wpadne jutro ..... bo masakra.. kompa rozwale zaraz. Buziak
|
|
|
#979 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mój tż we wrześniu przepracował 296 godzin przyniesie kasę i.......... wszystko pójdzie na raty i na opłaty......MA SA KRA
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
TŻet jedzie do domciu ..
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Agus widzialam
ale tyle postow mialam ze nie ogarnelam pamieciowo bratowa juz powiedziala co chce.torebke.kazalam jej wybrac i ja zaplace.Anielko znam ten bol tzn juz od dawna tak nie mamy bo M dobrze zarabia ja tez swoje dostaje (odkad jestem za zwolnieniu bo wczesniej na minusie) a i tak wiecznie na styk...mamy jeden kredyt i 1400 zl miesiecznie schodzi.i powiem Ci ze nie zalujemy sobie to prawda ale tez nie zyjemy jakos nad stan a i tak zawsze jest tak ze w pelni wykorzystujemy pieniadze i kokosow sie nie odklada.podziwiam Was pracujacych w pl majacych kredyty ze dajecie rade i chyle czola naprawde!!powinniscie dostac medal!!!!!!!!!
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-10-01 o 20:01 |
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do opłat, właśnie porobiłam część i się nawkurzałam, bo ledwo wypłata przyszła na konto a tu trzeba tyle wydać. A jeszcze z mojego konta pójdzie razta za meble, a z tż rata kredytu i pół naszych wypłat zaraz na początku miesiąca nie ma
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
znam biede i wiem jak ciezko jest w zyciu bez pieniedzy:/ a zycie z dnia na dzien potrafi wykonczyc psychicznie
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ja Wam powiem ze glupie 1000zl miesiecznie zmienia postac rzeczy maksymalnie.przy zarobkach mojego tz jak ja zarabialam te 1000zl to bylismy w stanie duzo juz odlozyc. ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- a najdrozsze w utrzymaniu sa dzieci-mega wydatek-zawsze cos:/jak nie wyrosnie z czegos to zachoruje i tak w kolko |
|
|
|
#987 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Siedze sobie przed kompem na mojej pileczce do cwiczen i jestem meeega zadowolona
|
|||
|
|
|
#988 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja ogólnie nie lubię zimyzawsze jakoś mi buty przemokną i w ręce zimno, choćbym miała najgrubsze rękawiczki.... z nosa leci..... padaka ![]() Cytat:
miałaby z głowy kilka odcinków ![]() mój gdzieś za 2 godziny będzie Cytat:
Cytat:
a pewnie jak się skończą to na małego wszystko będzie szło. Cytat:
ja Ci mogę mojego użyczać - szczególnie na te "bąkowe" momenty Cytat:
marti: to fajnie, że się zdecydowała jak kupisz to pokaż, ja uwielbiam torebki
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że jakoś się ułoży i będzie wszystko dobrze.. Trzymaj się ciepło i nie stresuj się, bo faktycznie wcześniej urodzisz Cytat:
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
Jak mi źle- siedzę i rycze Uśpilam dzisiaj moją 15-letnią sunię...zalatwiala się krwią w domu i już nie dałam rady...pojechaliśmy do weterynarza... Ale to było już nie do wytrzymania...a lekarz powiedział ze nie można już jej leczyć tylko trzeba uśpić... Tak mi źle...jak ja to sobie poukladam...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

staram sie nie myśleć wcale o tym...
mój ma taką zajawkę na maskotki, że szok!

pampersy po szyje, w całym mieście nie mogę znaleźć pampersów dla wcześniaka. Masakra...
i za malucha
U mnie leje 

przyniesie kasę i.......... wszystko pójdzie na raty i na opłaty......