To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45! - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 20:31   #4921
aszin
Zakorzenienie

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

hihihi W dziekanacie stałam prawie półtorej godziny, ale odebrałam legitymację, poznałam w kolejce dziewczynę z kierunku Ale nie z mojej grupy. Później przed pierwszymi wykładami poznałam kilka dziewczyn, nawet fajne, ale wiadomo, że na początku nie ma o czym gadać. Pierwsze wykłady - kinezyterapia - babka bardzo spoko, przezabawna, zwracała się do nas jak do równych sobie. Mówiła też, że "NASZA PRACA" będzie polegała na tym i na tym, więc fajnie, że od razu nas postrzega jako fizjoterapeutów. Powiedziała, że to praca bardzo cięzka fizycznie i żebyśmy lepiej ćwiczyli siłę. Sztangielki, ekspander itd No i że jak nie umiemy pływać, to mamy 2 lata żeby się nauczyć, bo bez tego ani rusz. Strasznie szybko mi zleciał ten wykład. Potem dojazd na pedagogikę - na styk, zdążyłam zjeść po drodze bułkę. No i pedagogike MAGA nudna, babka jakaś taka nijaka, zanudziłam. Potem dojazd do szpitala, do sali wykładowej i anatomia. Kobieta w porządku, opowiadała z taką charyzmą, a nie monotonnie. I tu mnie przerosł ogrom materiału, nie nadążałam notować! Nie widziałam w pewnych momentach o czym mówi. I trochę się tego boję. Potem psychologia, bardzo pozytywna babka, super opowiadała. Sypała przykładami, świetnie się tego słuchało. Wypuściła nas po 45 minutach, bo mówi że na początek starczy I mówiła, że jak będziemy sie dobrze zachowywać, to będziemy wiedzieć, co będzie na egzaminie i dostaniemy materiały, bo ona nie chcę takim przedmiotem nas obciążać. Generalnie nie miałam luzów, od razu wykłady, żadnych organizacyjnych pierdół. Po dzisiejszym dniu:
a) boję się , że sobie nie poradzę.
b) boję się, że jestem zbyt mało sprawna fizycznie i słaba.
c) ale jestem też pozytywnie nastawiona, bo było ciekawie.
d) jestem tak zmęczona, jakbym cały dzień chodziła, plecy mnie bolą i chcę iść spać.
Stary 2012-10-01, 20:35   #4922
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

a ja jednak wolę nie oglądać ludzi w piżamach

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

aszin to zacznij chadzać na siłkę
dasz radę, początki zawsze wydają się być trudne
Stary 2012-10-01, 20:37   #4923
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
No tak i to jest ogromny minus pl i wielki plus tutaj

To jest właśnie jeden z powodów za który nie lubię PL, ja nawet jak mi się coś nie podoba to nie oglądam się za kimś ani nie traktuję go gorzej za to jak wygląda czy się ubierze pomyślę swoje na forum nawet napiszę swoje ale nie oglądam się za tym kimś, nie patrzę na niego z góry tylko dlatego, że ma inną fryzurę, inne spodnie czy za dużo albo za mało kg. może mi coś nie pasować i się nie podobać ale nie komentuję tego do niego, tym bardziej jeśli nie przeszkadza mi to na tyle żeby nie móc z nim funkcjonować.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:53   #4924
asmenaa
Zakorzenienie

o dzizys ja kiedys poszlam w spodniach od pizamy do sklepu i co
ludzie tu chodza w walkach na glowie i innych...

aszin nie moge przeczytac Twojego posta bo oczy mnie bola a on taki oczoje...

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość

To jest właśnie jeden z powodów za który nie lubię PL, ja nawet jak mi się coś nie podoba to nie oglądam się za kimś ani nie traktuję go gorzej za to jak wygląda czy się ubierze pomyślę swoje na forum nawet napiszę swoje ale nie oglądam się za tym kimś, nie patrzę na niego z góry tylko dlatego, że ma inną fryzurę, inne spodnie czy za dużo albo za mało kg. może mi coś nie pasować i się nie podobać ale nie komentuję tego do niego, tym bardziej jeśli nie przeszkadza mi to na tyle żeby nie móc z nim funkcjonować.
ja niesety wszystko komentuje
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:54   #4925
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

norka ale nie wiem kiedy teraz się zobaczymy przez te wakacje tak się do niego przyzwyczaiłam, że miałam go na wyciągnięcie ręki a teraz tak daleko znowu jesteśmy a Ty się oszczędzaj
znam doskonale to uczucie, jak Tż pojechał to ze 2 tyg nie mogłam się przestawić
znacie jakies skuteczne cwiczenia na pozbycie się waleczka tluszczu spod biustu?

Edytowane przez kamila901
Czas edycji: 2012-10-01 o 20:56
kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:00   #4926
hihihi
Zakorzenienie

aszin dasz radę, na początku na pewno jest przerażenie i nawet nauczysz się szybko notować albo skrótami pisać ale to fakt trzeba mieć siłę, musisz dużo ćwiczyć, to jednak jest fizyczna praca.
ja też jestem mega wykończona, my to już dzisiaj normalnie w laboratorium doświadczenia robiliśmy i badania
muszę się jeszcze na jutro na wejściówkę nauczyć, bo nie wiem czy przełożymy

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
a ja jednak wolę nie oglądać ludzi w piżamach
mnie byś nie chciała?

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila901 Pokaż wiadomość
znam doskonale to uczucie, jak Tż pojechał to ze 2 tyg nie mogłam się przestawić
no ciężko jest mi nawet ciężko do domu jest pojechać, bo kończę w piątek zajęcia o 18 i nawet nie wiem czy na jakiś pociąg zdążę, bo ja jadę do domu z 6h Tż mówi, że będzie do mnie przyjeżdżał samochodem, ale też te 300km ciągle nie będzie jeździł, jak on pracuje, no i dojazdy kosztują

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:04   #4927
kamila901
Zakorzenienie

Ja na studia dopiero jutro jadę i mam z tego powodu niezłego doła. Pomieszkuję wtedy u babci. Jakoś tak odkąd zostałam sama mam cholernie zaburzone poczucie bezpieczeństwa, szczególnie jak nie wracam do domu- możecie się śmiać...

Stary 2012-10-01, 21:15   #4928
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Witajcie niespokojne serca

uczyłam się i nie włączyłam komputera!
nadrobiłam

angielski opanowany na jutrzejszy sprawdzian, fizyka mniej ale to żeby było dwa

dostalam z matury podstawowej z angielskiego wyniki - 57 %
z polskiego z rozszerzonej 70 % eh
a ludzie u mnie z angielskiego dostają po 86

Komentując wydarzenia:
Babcia świetna
Aszin a gdzie ty konkretnie jesteś i na czym?
Kamila to normalne taki przeskok. ja jak zaczęłam wyjeżdżać na oazy to potem płakałam jak wróciłam do domu z tęsknoty za mamą

zaraz wstawie zdjęcia z poprzedniej niedzieli
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:29   #4929
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

ja też wszystko komentuje. Ale cóż czasami mi się niedobrze robi jak (najczęściej tak jest w polsce) że idzie sobie laska, która ma spodnie o 3 rozmairy za małe, i jej boki aż wypływają. Na to obcisła bluzeczka i do tego wszystkiego idzie, a razcej toczy się w koturnach tak że co krok krzywi nogę.

Sama mam dni paszteta. Ale wtedy wciskam na pupe spodnie dresowe, odpowiednią bluzkę i trampki i eż w takie dni myślę żeby wyglądać jako tako.
kroliiczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:31   #4930
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Witajcie niespokojne serca

uczyłam się i nie włączyłam komputera!
nadrobiłam

angielski opanowany na jutrzejszy sprawdzian, fizyka mniej ale to żeby było dwa

dostalam z matury podstawowej z angielskiego wyniki - 57 %
z polskiego z rozszerzonej 70 % eh
a ludzie u mnie z angielskiego dostają po 86

Komentując wydarzenia:
Babcia świetna
Aszin a gdzie ty konkretnie jesteś i na czym?
Kamila to normalne taki przeskok. ja jak zaczęłam wyjeżdżać na oazy to potem płakałam jak wróciłam do domu z tęsknoty za mamą

zaraz wstawie zdjęcia z poprzedniej niedzieli
przeskok w sensie studia?

Stary 2012-10-01, 21:37   #4931
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

połowa moich artystycznych zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0024.jpg (203,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0087.jpg (305,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0092.jpg (150,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0128.jpg (174,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0129.jpg (153,6 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-10-01, 21:38   #4932
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

kamila cwiczenia brzucha które tez obejmują górna partię. Jak robisz dokładnie a6w to powinno tez zaliczać tą partię. Przynajmniej ja na początku najbardziej czułam tam.
No i brzuszki skośne

Edytowane przez kroliiczek
Czas edycji: 2012-10-01 o 21:40
Stary 2012-10-01, 21:40   #4933
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

I druga część

Kamila tak może po prostu boisz się samotności
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0136.jpg (82,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0139.jpg (181,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0140.jpg (122,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0154.jpg (417,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0165.jpg (97,8 KB, 1 załadowań)
Stary 2012-10-01, 21:41   #4934
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

ja uczylam się od godziny 16 na sprawdzian z histori który mam jutro. ale dalej nie czuje się pewna

ładne zdjątka
Stary 2012-10-01, 21:45   #4935
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroliiczek Pokaż wiadomość
kamila cwiczenia brzucha które tez obejmują górna partię. Jak robisz dokładnie a6w to powinno tez zaliczać tą partię. Przynajmniej ja na początku najbardziej czułam tam.
No i brzuszki skośne
dzieki

Stary 2012-10-01, 21:46   #4936
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
ja uczylam się od godziny 16 na sprawdzian z histori który mam jutro. ale dalej nie czuje się pewna

ładne zdjątka
mi przełożyli sprawdzian z historii na czwartek gdzie mam kółko z biologii i na nie powinnam się uczyć
ale TŻ dzielnie mi robi właśnie u siebie w domu notatki
Stary 2012-10-01, 21:47   #4937
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
I druga część

Kamila tak może po prostu boisz się samotności
Owszem... tym bardziej, że jestem odcięta od internetu tam. Czasami się czuję jakbym studiowała za karę. Powtarzam sobie w głowie, że będzie ok i to zależy od mojego podejścia ale za cholere mi nie wychodzi, mimo że naprawdę się staram
Jeszcze TŻ mnie wczoraj totalnie rozwalił... I tak mi cholernie źle i smutno, a było już tak dobrze.

Stary 2012-10-01, 21:50   #4938
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość

Ma inwencje twórczą ten Twój TŻ
Cytat:
Samara oj jak słodko. Od mojego to by było "4 połączenia nie odebrane" i sms o tresci "fajnie, to teraz ode mnie nie odbierasz? "
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
samara kreatywny
ten Twoj telefon
ja myślałam, że się wkurzy. Zobaczyłam 2 nieodebrane połączenia i sms i myślę sobie "oho, pewnie sms z pretensjami" a tu taka niespodzianka

czasami jak nie może się dodzwonić do mnie to dzwoni do mojej siostry i każe jej przekazać, żebym nosiła telefon przy tyłku bo nie może się dodzwonić
Cytat:
Napisane przez Tur_kus Pokaż wiadomość

coś czuję, że to moja ulubiona strona będzie
u Ciebie są zapisy na jakieś jeszcze zajęcia?
a Tobie jeszcze nie wprowadzili USOSa?

na usosie mam zapisy na wszystkie zajęcia i to jest masakra. Mieli dać zapisy o 22, a tu łajzy wrzucili zapisy na kilka przedmiotów po 21. Dobrze, że siedziałam akurat przed komputerem i zdążyłam się zapisać, chociaż do niektórych zabrakło już miejsc

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
ja bym sobie takie cos nagrala i ustawila jako dzwonek kiedy on dzwoni Podstepem kazala bym mu to powidziec raz jeszcze i nagrala jego glos
dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
tu tez tak laza w zimie w japonkach w lecie w puchowych kurtkach, misz masz
moja koleżanka tak sobie przeziębiła nerki... chodziła w grudniu w trampkach
Cytat:
Ja na studia dopiero jutro jadę i mam z tego powodu niezłego doła. Pomieszkuję wtedy u babci. Jakoś tak odkąd zostałam sama mam cholernie zaburzone poczucie bezpieczeństwa, szczególnie jak nie wracam do domu- możecie się śmiać...
Ale to nic dziwnego

Chociaz Ty masz dobrze, bo będziesz pomieszkiwać u babci, niewielu ma to szczęście
Ja też jutro jadę i ogromnie mi się nie chce... zwłaszcza jak sobie pomyślę, że zostawię tu Tżta :c
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:52   #4939
karolca
Zakorzenienie

dobry wieczór moje panie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:56   #4940
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

dzień dobry wieczór miła Pani
Stary 2012-10-01, 21:59   #4941
kamila901
Zakorzenienie

hmm moze to i szczescie, ale dobija mnie czasami ta monotonia tym bardziej, ze przestawiam sie troche na cykl zyciowy mojej babci, ktora chodzi spac o 22 i mi juz wtedy chce sie spac, nie ma mowy zebym sie uczyla np do polnocy bo mam wrazenie, ze skoro wszyscy juz spia to jest Bog wie jak pozno

Stary 2012-10-01, 22:02   #4942
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Owszem... tym bardziej, że jestem odcięta od internetu tam. Czasami się czuję jakbym studiowała za karę. Powtarzam sobie w głowie, że będzie ok i to zależy od mojego podejścia ale za cholere mi nie wychodzi, mimo że naprawdę się staram
Jeszcze TŻ mnie wczoraj totalnie rozwalił... I tak mi cholernie źle i smutno, a było już tak dobrze.
widzisz brak więzi, kontaktu emocjonalnego z ludźmi do których jesteś przywiązana i jak niemowlę budzisz się po nocach bo nie ma mamy obok
ja też mam tak czasem jak po weekendzie z TŻ mam zasnąć sama to tragedia wręcz jest

Hej Karolciu

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

\
Cytat:
hmm moze to i szczescie, ale dobija mnie czasami ta monotonia tym bardziej, ze przestawiam sie troche na cykl zyciowy mojej babci, ktora chodzi spac o 22 i mi juz wtedy chce sie spac, nie ma mowy zebym sie uczyla np do polnocy bo mam wrazenie, ze skoro wszyscy juz spia to jest Bog wie jak pozno
moja babcia idzie spać po ostatnim horrorze w telewizji
jak u niej nocuję to nie ma spania przed 24 bo ta ogląda TV
Stary 2012-10-01, 22:04   #4943
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz brak więzi, kontaktu emocjonalnego z ludźmi do których jesteś przywiązana i jak niemowlę budzisz się po nocach bo nie ma mamy obok
ja też mam tak czasem jak po weekendzie z TŻ mam zasnąć sama to tragedia wręcz jest

Hej Karolciu

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

\

moja babcia idzie spać po ostatnim horrorze w telewizji
jak u niej nocuję to nie ma spania przed 24 bo ta ogląda TV

może coś w tym jest z tym przywiązaniem

ide spac, bo jutro wstaje przed 6 :/ dobranoc wszytskim

Stary 2012-10-01, 22:06   #4944
Imperfecta
Zakorzenienie

asme, w końcu chcąc nie chcąc jesteś z Polski

królik, no takie coś to wiadomo, ja tam jestem pulpet ale nie noszę z małych ubrań tylko staram się dopasować do siebie tak żeby nie wyglądać jak klaun, czasem mi nie wyjdzie, ale to jak każdemu no wiadomo, nawet największe znawczynie mody jak się czasami ubiorą to oczy puchną.
magda, ładne te zdjęcia
Stary 2012-10-01, 22:08   #4945
hihihi
Zakorzenienie

zasypiam jutro na 8, a muszę się hematologii jeszcze pouczyć ;<

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 22:09   #4946
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

uciekam spać papa
Stary 2012-10-01, 22:12   #4947
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
uciekam spać papa
znów nowy awatar
dobranoc
Stary 2012-10-01, 22:13   #4948
201604200942
Konto usunięte

dobra, idę się wykąpać.... A jak pójdę to pewnie włączą zapisy na resztę przedmiotów i nie zdążę się zapisać
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 23:12   #4949
czarnulax
Zakorzenienie

Mnie tam się laski w czerwonych/różowych/zielonych włosach nie podobają i zawsze będę uważać, to za dziwactwo i zawsze muszę to Tżtowi skomentować jak taka przechodzi
Tu nawet stare baby tak chodzą, widać, że jest mocno po 40stce to trzeba mieć rożową głowę
Stary 2012-10-01, 23:17   #4950
Imperfecta
Zakorzenienie

A tak nawiasem mówiąc kto zakłada nowy wątek?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości