|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
|
|
|
|
#992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do prania to szok;/ dlatego ja własnie od kad tu jestem okresliłam jasno moje i meza rzeczy piore osobno, jak człowiek bez wlewania zadnej wody i bez zadnych dziwnych rzeczy, fuuuj. Ona ogólnie moze zlą kobieta nie jest ale strasznie oszczedną i skąpą , wtrącac sie do nas nie wtrąca takze chociaz tyle ale te sredniowieczne jej postepowanie i w ogóle takie podejscie przedpotopowe z ciemnogrodu mnie rozwala, takim ludziom cięzko cos uswiadomic.
|
|
#993 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
udanego polowaniata czapeczka mikołajka jest taka malutka Cytat:
![]() Cytat:
jesli placi ci zus to placa za kazde zwolnienie oddzielnie,nawet jak mialam na 4 dni jedno,a drugie na ponad 20, to oddzielnie zaplacili a jesli pracodawca,to pewnie skumuluje i wyplaci tego samego dnia co zawsze Cytat:
Peperonik, tez osiemnascie z haczykiem: podrapalam faceta, bo chcial mi zamknac wizaz to by bylo cos ![]() Cytat:
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana - wiem co czujesz! strasznie to smutne Biedny piesek mam nadzieję, że nie cierpiała..Eh.. ![]() Ja wiem, że teraz żadne słowa Cię nie pocieszą - dlatego tylko tak mogę napisać.. trzymaj się dzielnie
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem co czujesz to tak jakby członek rodziny umarł pustka w domu, a jeszcze te miski i to wszystko ![]() bardzo Ci współczuję Cytat:
u mnie też pada :/ , ja idę z psem jak mąż podjedzie, czyli po 22:00 Cytat:
Cytat:
|
|
#999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem ze to nie pocieszenie, ale tak czasem lepiej dla dobra psiaka.... on juz nie cierpi czas leczy i uspokokaja....
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Kochane
AnitaKotek polukalam, popytalam troche o Twoja sprawe i tak. Zebys mogla rodzic w Niemczech i otrzymac te pieniazki musisz miec ubezpieczenie na ktore czekasz od 4 tyg do 3 m-cy (i nigdy nie masz pewnosci, czy Ci dadza, bo nie pracujesz) Mozesz urodzic w Niemczech (jezeli bys byla na tak zwanych wakacjach u meza) wtedy powinno to pokryc Polski NFZ, ale zadne pieniazki z Niemiec Ci sie nie naleza. A zeby byc zameldowanym to musi Cie maz gdzies na rachynki wpisac zebys miala tak zwane potwierdzenie adresu. Wiec kochana, przemysl to dobrze zebyscie nie zostali z palce w nosie. Najwazniejsze jest dziecko nie pieniadza, pamietaj kochana mam nadzieje ze Twoj TZ to zrozumie.Lonia brak slow na Twoja tesciowa az w glowie sie nie miesci Karolkamankowa przykro mi kochana ![]() Przyszlam poczytac kochane Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-10-01 o 21:14 |
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
((((((( tez kiedys musialam sama podjac taka decyzje.brat nie chcial mowil-marta poczekajmy jeszcze jeden dzien ale jak widzialam ja psina sie mecz(weterynarz dzien wczesniej powiedzial ze da mu zastrzyk ale juz po ptakach zebysmy sie szykowali na odejscie i przyjechali jak bedzie gorzej)to musialam podjac meska decyzje.nigdy nie zapomne jak pomoglismy mu wejsc do bagaznika(to byl piekny doberman)i jak na mnie spojrzal glebokim wzrokiem.pozniej przemek go przywiozl i go zakopywal kolo domu a ja wylam jak male dziecko ze juz go nigdy nie bedzie i zarzucalam sobie ze moze moglam jednak poczekac.teraz juz wiem ze nie bo bardzo cierpial tez sie zalatwial krwia, nie ruszal sie, jak zasnal tak spal przez 24h.wiec kochana napewno ulzylas psince w cierpieniu![]() Cytat:
kur... dziewczyny byla mojego tz wygrala konkurs loveli i jej zdjecia z synkiem beda teraz na ich produktach.... no kur.a musze sie przezucic na dzidziusia bo jej nie mam zamiaru ogladac w swoim domu nic mi nie zrobila ale jak to byle z racji "tytulu" sie ich nie lubi![]() no ale....niezbyt podobna do siebie-na barbie ja zrobili-nie mowie z zawisci bi zawsze mowilam ze sliczna z niej dziewczyna ale z retuszek przesadzili.nawet na fb sa takie komentarze.fakt faktem synka ma uroczego no ale....czy wy pozwoliybyscie zeby Wasi tz sypali proszek na ktorego opakowaniu widnieje ich byla |
||
|
|
|
#1002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro kochana my w marcu stracilismy 5-letniego psa i wiem jakie to straszne, bo byl nam jak dziecko nam rany wyleczyl drugi pies,choc tamten ma swoje miejsce w serduchu, mam nadzieje,ze i Wy znajdziecie swoj sposob dobrze,ze juz nie cierpi Marti ale numer z ta byla tez bym zmienila proszek, no niby nic dziewczyna nie jest winna,ale po co maz ma ja w lazience ogladac mi by dzialala na nerwy ale sobie robote wymyslilam sporo tego wyszlo no to pa dziewczynki, utonelam w malutkich ciuszkach, odrazu humor lepszy buziaki
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-10-01 o 21:21 |
|
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
Odebrałam wyniki.
Hemoglobina dalej praktycznie taka sama - boję się, że mnie położy do spzitala .DO tego ostatnio miałam płytki krwi podwyższone. Norma jest do 300 a ja miałam 470, teraz jest 560 Nie wiecie od czego to?? Wtedy mówił, żeby wynik powtórzyć bo mogł być błąd.Mąż w pokoju, ja w sypialni. Córka śpi i nie ma się do kogo przytulić Czas pomyśleć o psie Tak poważnie to jestem tak rozbita przez tą sytuację między nami. Nie wiem o co mu chodzi . Zawsze jak coś zbroił to przylatywał z kwaitkami kolacyjki itd. A teraz nawet nie zaczyna rozmowy nie przeprasza.Piszecie o życiu na kredyt. Ja właśnie się wpakowałam w hipoteczny . Cała wypłata męża idzie na opłaty. Moja zostaje na życie. Z Martą siedziałam do 2ch lat w domu, nie zarabiałam. Teraz muszę iść od razu po macierzyńskim do pracy, bo nie damy rady. Chyba, że będziemy zjadać tynki z naszego kredytowanego mieszkania
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
nawet ksztalt nosa jej zmienili....
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
marti ja chyba z samej racji tez bym sie przezucila na inny proszek,
Monia przykro mi kochana, ja niestety na wynikach sie nie znam. A z TZ mam nadzieje ze sie poprawi. Widzialam ze tez dajecie na imie Maja Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-10-01 o 21:20 |
|
|
|
#1006 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pokaż zdjęcie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Monia przykro mi ze tak Ci smutno
dawaj do mnie polezymy razem bo ja tez sama co do wynikow to ja sie nie znam nie wiem.a jaka masz hemoglobine??kiedy masz wizyte??---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater a tu normalne fotki.masakra jaki retusz-przesadzili.jakby zrobili naturalnie to byloby estetyczniej-bo ona naprawde ladna dziewczyna nie musieli jej az tak zmieniac |
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ja też na znak solidarności przerzucam się na Dzidziusia ![]() pewnie i tak lepiej pachnie niż Lovela
|
|
#1009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i oczywiście również myślę, że Ci do pięt nie dorasta. Tż wymienił ją na lepszy model;P Ja czułam, że coś się szykuje dlatego już 2 tyg temu kupiłam dzidziusia! Edytowane przez MoOoNiA Czas edycji: 2012-10-01 o 21:33 |
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Marti - aż mi się łza zakręciła wokół oczu jak czytałam o Twoim piesku. Dobrze zrobiliście, że go uśpiliście, żeby się nie męczył. Choć to łatwo powiedzieć. Ja miałam z kolei odwrotną sytuację. Będąc nastolatką miałam psa, który zachorował i zbyt długo zwlekaliśmy, bo jeszcze mieliśmy nadzieję, że da się go uratować. Niestety zdechł.
Jednak do tej pory mam wyrzuty sumienia, że pies przez tydzień się męczył, a my czekaliśmy.A odnośnie byłej - to ja również nie chciałabym oglądać twarzy byłej tż na proszku do prania |
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no na pewno bym nie chciała tego w domu! A co do proszku - kupiłam Dzidziusia do spróbowania.. Lovella mnie jakoś nie 'zachęcała' - ale współczuję.. jeszcze podczas zakupów widzieć wszędzie jej wizerunek (daj jej prztyczka w nos jak zobaczysz na półce sklepowej).. no i tak w ogóle właśnie ja nigdy bym w takim konkursie nie wystartowała..
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Marti, faktycznie ją przerobili. I też bym proszek zmieniła, żeby tż nie przypominać
Karolamankowa Monia, nie znam się na badaniach, mam nadzieję, że wszystko dobrze będzie. I tż zmądrzeje i się przestanie fochać
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak z zasady no faktycznie dziewczyna niebrzydka ale tez niezle ją zrobili ty jestes ladniejsza ja bym cie nalepila na proszek, mleko i wogole i bym sie chwalila ze cię znam
|
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kobiety nie slodzcie tak bo marta sie rumieni osobiscie uwazam ze to sliczna dziewczyna i niepotrzebnie ja tak ulepszyli!!Cytat:
byl takim miskiem-wszytskich kochal-zero agresji=wielki szczeniak-pchal sie do wyra![]() wklejam jego fotki tez mi sie lezka teraz zakrecila... |
|||
|
|
|
#1019 | ||||
|
Zakorzenienie
|
podczytywałam Was dzisiaj, ale tak mnie plecy popołudniu zaczeły boleć, ze juz nie wiem czy mam stac, leżeć, czy siedziec
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może zapytaj męza o co mu chodzi...---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
chyba każda kobieta tak ma
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

jak kupisz to pokaż, ja uwielbiam torebki 

i ten serek .... fu ! ja ☠☠☠ie.,. ;/ ;/ ;/
*

udanego polowania

przyniesie kasę i.......... wszystko pójdzie na raty i na opłaty......

.
Nie wiecie od czego to?? Wtedy mówił, żeby wynik powtórzyć bo mogł być błąd.
Czas pomyśleć o psie

osobiscie uwazam ze to sliczna dziewczyna i niepotrzebnie ja tak ulepszyli!!