Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 16:13   #4711
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Łaaaaaaaaaał Masz kondycję dziewczyno !!!!

Czy ja wiem czy mam kondycje, zmachałam sie jak głupia. A co lepsze killera jak ćwiczyłam to doszłam do 25 minut i koniec. A dzisiaj pierwszy raz robiłam turbo i sie zaparłam że skończe
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:22   #4712
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Czy ja wiem czy mam kondycje, zmachałam sie jak głupia. A co lepsze killera jak ćwiczyłam to doszłam do 25 minut i koniec. A dzisiaj pierwszy raz robiłam turbo i sie zaparłam że skończe
Zawzięta jesteś! I super!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 17:40   #4713
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Makaron Heh...Ty chyba jeszcze nie wiesz, że ja alkoholu nie wliczam do grzechów

A paczka makaronu, jak był razowy, to nie tragedia, bo pewnie Tż zjadł więcej niż pół Nie lubie kupnych sosów, bo mam wrażenie że tam śmieci są
Hehe, też bym chciała tak beztrosko popijać piwko, aleeee nieeee.... ja myślę tylko ile co ma kalorii i wyliczam
No TŻ zjadł tyle co ja, więc... A sos znaleźliśmy taki dobry, że mogę go wyjadać prosto ze słoika. A że śmieci... w pasztetach są dopiero śmieci

Cocktailraspberry tak trzymać !

Ja już po wszytskich ćwiczeniach.... Jeszcze szóstka mi została na koniec tradycyjnie... Ale to już poczekam na TŻ i razem zrobimy, bo samemu jakoś smutno
Stary 2012-10-01, 18:34   #4714
Margot85
Wtajemniczenie

Witam do tej pory 1040kcal więc jeszcze jakaś kolacja się zmieści
Coctail Ty motywatorze mój i ja dziś mimo zakwasów wczorajszych poćwiczyłam. Tak między nami to Ty już laska jesteś mega ale rozumiem, że chcesz coś jeszcze zmienić
makaron91 zawzięcie widzę dalej ćwiczysz
monia to życzę jakiś pozytywnych nieoczekiwanych wydarzeń i na giganta czekam
zooska jak tak sobie czytam ile śpisz to zaczynam wierzyć w inwazje zombi:hah aha:

Pochodziłam dziś po wszystkich krawcowych w mieście ( wszystkich w zasięgu moich nóżek krótkich) i na osiedlowej głuszy odnalazłam mały zakład i za 10zł spodnie mam skrócone więc wstrzymuje się z maszyną bo jednak taka mini to chyba bez sensu
Stary 2012-10-01, 20:04   #4715
Ladywithweapon
Zadomowienie

A ja jestem chora i nie mam sily na nic- wiec z cwiczen nici....

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1...chudniesz.html
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:26   #4716
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej laseczki

Pewnie już o mnie nie pamiętacie , ja o was jak najbardziej. Tylko nie mam jakoś motywacji dalej się odchudzać Jesień, idzie zima , grubsze ciuchy się nosi i już jakoś te wałeczki aż tak się nie rzucają w oczy. Nawet nie wiem ile ważę, podejrzewam ,że ok 58-59 kg , no ale co się dziwić ,jak nie pilnuję się.

W sobotę wyprawialiśmy urodziny dziecku , przy okazji zrobiłam fotki ,to wam pokażę - jutro skasuję ,więc oglądać

Monika , super ,że u was wszystko w porzo. Pewnie fajnie ci się chodzi na ten kurs , poczułaś się znowu jak w szkole. Ja już o tym dawno zapomniałam , a fajnie by było znowu się pouczyć Może kiedyś jeszcze sobie zrobię jakąś podyplomówkę.

Czubasia , bardzo bardzo mi przykro Tylko nie zostawiaj nas teraz. Trzymam kciuki za następną fasolkę , dbaj o siebie i się nie załamuj. Nie będę tu się wymądzrzać , ale widocznie tak musiało być. A co lekarz powiedział - skąd te poronienie? Wiadomo ,kiedy będziecie mogli się starać znowu? No i jak się czujesz kochana?

Zosia , szalejesz kobito Tżeta już nie ma?

Ja prawdopodobnie wyjezdżam pod koniec pazdziernika , mam mega stresa ,jak sobie poradzą beze mnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2524.jpg (112,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2542.jpg (75,4 KB, 59 załadowań)
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:49   #4717
Margot85
Wtajemniczenie

Aisza ja tez chce tak wyglądać przy 58 kg bankowo mniej ważysz wg mnie

Żadnych nocnych stworzeń na forum
Jakaś ciut głodna spać pójdę ale kolejny raz zębów myć nie będę bo dziąsła wykończę ok 1300kcal wyszło więc pewnie to zachciewajki a nie głód prawdziwy, rano się okaże jeszcze na Tż czekam bo dopiero wraca z pracy i martwię się bo zmęczony w aucie eh durna babska natura
2 dni bez słodyczy a z ćwiczeniami

LadyWW ciekawy artykuł ale żeby nie skończyło się tak jak w komentarzach, że byłe jakie 60 min na 30min jeszcze marniejszego treningu co niektórzy nie zamienili choć mój i tak marny ale podniosłaś mnie na duchu
A i zdrówka życzę
Stary 2012-10-01, 21:54   #4718
zooska
Zakorzenienie

Ja jestem,...ale nie mam jakoś natchnienia, żeby pisać

Stary 2012-10-01, 23:59   #4719
Margot85
Wtajemniczenie

zooska czyli duchem jesteś ja pewnie będę zaglądać tu co chwile ale nic mądrego też już nie powiem( tak jakbym wcześniej mądrości prawiła )

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

dobranoc
Stary 2012-10-02, 00:09   #4720
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Coctail Ty motywatorze mój i ja dziś mimo zakwasów wczorajszych poćwiczyłam. Tak między nami to Ty już laska jesteś mega ale rozumiem, że chcesz coś jeszcze zmienić
Ja tez pomimo zakwasów ćwiczyłam
A chce zmienić cm przede wszystkim
Stary 2012-10-02, 00:48   #4721
zooska
Zakorzenienie

Bramoc!

Stary 2012-10-02, 09:22   #4722
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość

Czubasia , bardzo bardzo mi przykro Tylko nie zostawiaj nas teraz. Trzymam kciuki za następną fasolkę , dbaj o siebie i się nie załamuj. Nie będę tu się wymądzrzać , ale widocznie tak musiało być. A co lekarz powiedział - skąd te poronienie? Wiadomo ,kiedy będziecie mogli się starać znowu? No i jak się czujesz kochana?
e.
Hej!! Ja pamietam. Fizycznie czuje sie ok. Musze sie tylko oszczedzac i wszystko. A lekarz powiedzial ze tak sie zdarza i trafilo na mnie. JAk stweirdzil prawdopodobienstwo powtorzenia takie samo jak u kobiety ktora nigdy tego nei przezyla. Ponowne starania trzeba odlozyc za 3 m-ce. Ehhh.. ciezko mi i tyle, tak bardzo sie cieszylam a tu doopa. Wyniki hist-pat bede miec za 2 tygodnie moze cos sie wyjasni. Ale i tak jak pojde z wynikami do lekarza poprosze zeby mi wypisal skierowanei na: toksoplazmoze cytomegalie i hormony tarczyce- nigdy nie bylam badana w tym kierunku a to czeste przyczyny jak wyczytalam sa. Ciekawe czy wypisze mi skierowanie czy bede musiala prywatnie zrobic. Ale i tak dla swietego spokoju zrobie, No nic milego dzionka dziewuszki.
Co do diety to nawet nie pisze bo bez sensu. Caly czas nei jestem glodna, wczoraj zjadlam 2 posilki tylko-wmusilam w siebie, Ehhh.. trzeba sei wziac w garsc tylko sxtrasznie mi ciezko.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 10:58   #4723
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska jak tak sobie czytam ile śpisz to zaczynam wierzyć w inwazje zombi:hah aha:
Hehe, u mnie znajomi mówią, że ja cyborg jestem, potrafię nie spać kilka dni pod rząd, uczyć się, imprezować i załatwiać tysiąc spraw na mieście przy tym jeszcze działać na pełnych obrotach. Ale 2 dni w tygodniu obowiązkowo muszę zrobić sobie czill, bo inaczej wysiadam

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
A ja jestem chora i nie mam sily na nic- wiec z cwiczen nici....l
Witaj w klubie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Aisza Hehe, nom ja zawsze szaleje, lubię powybywać często z domu. NOoo, niestety, ale Tż wyjechał 28.09 wróci pod koniec marca Jakoś damy radę!!!

Pamiętam Cię, kochana pamiętam! Synek już duży, jak te dzieci szybko rosną to jest jakaś magia!
Noo..na zimę odchudzanie i motywacja leży^^ Przeważnie tak jest, a potem szybko szybko, po świętach do sylwestra xD

NO tak, Ty miałaś wyjeżdżać pamiętam. Jak przygotowania;> W toku już?

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja tez pomimo zakwasów ćwiczyłam
A chce zmienić cm przede wszystkim
Hehe, znam to...gdyby nie ten obwód ud, to dałabym sobie spokój Ale zanim schudnę z nóg, to leci wszystko inne, cyyycki

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Wczoraj moje jedzenie to pomyłka była jakaś... jogurt naturalny, leczo z 2 małymi kromkami razowymi, sok warzywny 330ml, makaron razowy ze szpinakiem i czosnkiem, to wszystko. Wstałam po 9, poszłam spać po 2. Na fit nie miałam siły psychicznej i nie poszłam. Kolejny dzień w łóżku.

Dzisiaj się zwlokłam o 7 i pojechałam do lekarza medycyny pracy, bo zaświadczenie do tego technika weterynarii potrzebuję, że jestem zdolna do nauki na takim kierunku. To na wszelki wypadek nic nie jadłam, bo mogliby badania krwi zrobić. To ok 10 dopiero wszamałam rogala maślanego z 400g jogurtem kawowym pitnym, na szybko w biedrze kupiłam.
Dzisiaj cały dzień zajmuję się małą, bo u mamy jestem, rektorskie już mam to obiecałam jej pomóc z siostrą. To mamusia zrobiła zupkę pomidorową, do tego ziemniaczki z borowikami. To mój obiadek

Jak wrócę do domu to pewnie wszamię rzodkiewki z pomidorkiem i cebulą

Stary 2012-10-02, 14:17   #4724
zooska
Zakorzenienie

IIśń: tost z chleba razowego, 3 plasterek sera żółtego i keczup, 2 wafelki kakaowe
obiad: brokuły i grzybki

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1443131/od-jutra-dieta.html

Stary 2012-10-02, 16:23   #4725
Ladywithweapon
Zadomowienie

S: pizza (jeszcze była, a ja wciąz nie mam musli, bo zapomianm kupić, poza tym podobno mleko w chorobie nie służy)
II: bułka z warzywami+szynka i baton
O: rosół (pełna miska! na chorobe najlepszy)
I myślę, że potem serek wiejski- mam ochotę teraz zgrzeszyć ale nie wstaje z krzesła

wzięło mnie jak nic, a jutro mam mieć usuwanego zęba i nie wiem czy mi usunie...

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OBCAS%20ĆWIEKI

http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...ack_suede.html

http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...771_black.html

tak sobie myślę, które lepsze :P Te z zary... ta cena ;(

http://www.butyk.pl/towar.17550.High...ze_300817.html moje marzenie
Stary 2012-10-02, 20:18   #4726
monika01011986
Zakorzenienie

hejoooo

u mnie nic nowego uczę się niemieckiego codziennie i zaczynam normalnie rozumieć dużo i mówić coś postępy są ogromne bo 3 miechy temu kompletnie nic nie umiałam i nie rozumiałam. Wydrukowałam sobie pełno ważnych i najbardziej przydatnych slówek i regułek z niemca i wkuwam codziennie.
Byliśmy dziś z dziećmi znowu na badaniach u lekarza i na kolejnych szczepieniach Oskar dostał dwa w ręke a Kolin jedno w pupe. Przeszli badanie wzroku i słuchu, byli ważeni, mierzeni, obejrzani od góry do dołu. Lekarka z moimi maluchami rozmawiała, kazała im powtarzać pełno słówek aby sprawdzić ich wymowę. Oskar musiał namalować obrazek na którym musiał być domek, słoneczko, drzewo i chłopczyk. Lekarka chciała sprawdzić jak sobie radzi i czy odróżnia chłopców od dziewczynek. Normalnie godzinę z nami siedziała!!!! i to wszystko na fundusz oczywiście!!! jestem w SZOKU jak oni tu dziećmi się zajmują!! Ta lekarka widać że z powołania a nie dla kasy. Taka prawdziwa kochana Pani doktor no cudowna kobietka!
A jutro w Niemczech Święto Zjednoczenia Niemiec także mamy wszyscy wolne będziemy odpoczywać

Pisałam z Madzią serdecznie Was pozdrawia - oczywiście ja ją od Was też pozdrowiłam tak jak prosiłyście no i napisałam że ją kochacie i tęsknicie Napisała że też tęskni i Was kocha i za miesiac równy już wraca!!!! Dostaje w pracy ostro w dupe ale za to ma mięsnie jak Pudzian już

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:25   #4727
Margot85
Wtajemniczenie

zooska fajna uczelnia co już rektorskie od października rozdaje
LadyWW jak mocno chora jesteś to może Cię dentysta do domu odesłać ale co się odwlecze ... podobają mi się zarowe buty ale prawie 8 cm obcas to bym poległa, chyba , że tylko na wyjątkowe okazje ale i te ostatnie sportowe ciekawe są i wyglądają bardzo wygodnie

U mnie dziś też ok 1300kcal a rano brzuszek płaski jak marzenie no ale tylko rano Tż dziś róże mi przytargał - śmiesznie bo po chleb poszedł i z tym chlebem w jednej a z kwiatami w drugiej Cały poranek szpinak "sortowałam" bo taki z ogródka mi kuzyn Tz przywiózł wczoraj w nocy i mega brudny był bo w nocy też rwany przy latarce lubię jego rodzinę a jego wujek skrzynkę jabłek dołożył jeszcze ( bo urodzaj w tym roku podobno ) mi pasuje To u mnie tydzień pod znakiem szpinaku Mam za dobry humor, tylko czekać aż się sypnie
Stary 2012-10-02, 20:39   #4728
monika01011986
Zakorzenienie

Zosia może to dziwne ale wyczuwam w Twoich postach że w końcu jesteś szczęśliwsza. Wiem, że TŻ wyjechał i tęsknisz ale przynajmniej nie kłócicie się, nie jesteś smutna i to na prawdę widać! Widzę same radosne posty! zero smutku, rozpaczy cudownie !!
Co do mojego utrzymania to nie wiem jak z wagą po dziś mi się okres skończył dopiero i się nie ważyłam. Ale jem tak jak jadłam, nie czuję abym przytyła więc jest ok

Margot dziękuję przez ostatnie miesiące ciągle się coś u mnie działo więc chyba teraz wolę aby było przez jakiś czas spokojnie i bez żadnych nieoczekiwanych wydarzeń dzięki temu śpię w nocy bez problemu
A posty giganty postaram się napisać czasem żebyś miała co czytać skoro tak lubisz

Aisza nooo super jest!!!!! jak szkole a nawet i lepiej!!!! no bo żadnego stresu, super ludzie, super atmosfera!! nauczycielka moja cudowna i jest tak wesoło że mogłabym tam cały dzień przesiedzieć
A gdzie Ty wyjeżdżasz??
Super fotki pięknie z synusiem wyglądacie

Basiu zobaczysz że za 3 miesiące znowu się uda i wtedy już na pewno wszystko skończy się szczęsliwie! Za rok już będziesz tulić swoje maleństwo zobaczysz!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-10-02 o 20:44
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 08:01   #4729
Like_a_women
Zadomowienie

Hej.U mnie po staremu,wszystko ok tylko wczoraj zamiast obiadu wpadł hamburger z Mc,ale kalorycznie się zmieściłam w 1000 więc płaczu nie ma
Lady współczuje samopoczucia,ja dopiero co "wychodzę" z choroby,a buciki jeśli chodzi o mnie to żadne mi nie wpadły w oko
Dżaga jak Ty zaraz się nie odezwiesz to poślę za Tobą list gończy w sieci co tam u Ciebie?
Cindy,Milenus a Wy jak tam żyjecie?
Stary 2012-10-03, 08:59   #4730
makaron91
Zadomowienie

Wczoraj cały dzień chodziłam z jednego końca miasta na drugi, także na ćwiczenia sił nie miałam

Dzisiaj poprawa:

A6W dzień 29
buns & legs dzień 21
arms dzień 15
hula hop dzień 11, 30 min kręcenia
środowa Tiffany
dodatkowo wieczorem planuję bieg
Stary 2012-10-03, 09:58   #4731
zooska
Zakorzenienie

Monia Hm...szczęśliwsza, nie powiedziałabym tego, bo strasznie dużo problemów mi przybyło, o których tu nie pisałam, ale jakoś tłumię je w sobie, a co do Tż, spokojniejsza jestem dużo. Nie muszę się zmagać z jego zachowaniem dzień w dzień itd. ale tęsknię za nim jak nie wiem co Cały czas mam w głowie, że on jest i wróci itd.

eee tam @ Ci nie zabierze 57 kg Wklej zdjęcia udka
Dalej sie owijasz folią? Bo ja muszę w końcu zrobić coś ze swoim stanem, bo non stop w łóżku leżeć nie można i tylko na noc wychodzić na imprezy.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

LikeAW Heloł Co zabiegana między nauką obiad na mieście? Masakryczne są takie przymuszenia do jedzenia z fast foodu, ale co zrobić Raz można, świat się nie skończy!^^

A co do Dżagi to ja czekam na jej posta na blogu!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Makaron Powiedz mi, widzisz jakieś zmiany po tych 8 minutowych ćwiczonkach;>? Ile już tak ćwiczysz te 8 minutówki?

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Mój wczorajszy jadłospis:
śń:rogal maślany, jogurt 400g kawowy
IIśń: tost razowy z 3 plasterkami sera żółtego i keczupu, 2 wafelki kakaowe
obiad: brokuły z grzybami
podwieczorek: 2 kanapki z chleba razowego z serem żółtym i keczupem, kilka kulek czekoladowych z czokapik, wafelek

kolacja: 2 jabłka

Te rzeczy zaznaczone na niebiesko to jadłam u mamy i nie miała nic innego dla mnie oprócz szynki, pasztetu i serka topionego z szynką

A u siebie w domu nie byłam aż tak głodna, ale wróciłam ok 20 a poszłam spać o 24, to wszamałam 2 jabłuszka.

Na dzisiaj planuje tak:

śń:jogurt naturalny z otrębami, kawka z mlekiem
IIśń: 2 -3 jabłka
obiad: makaron razowy ze szpinakiem i czosnkiem i jajkiem
podwieczorek: rzodkiewki
kolacja: koktajl białkowy z rossmanna

Nie mam za bardzo pieniędzy znowu, moja lodówka nie była uzupełniana od piątku, mam w niej margarynę, jogurt, keczup, mleko, rzodkiewkę, pomidora i serek do chleba, ale chleba nie mam

Może wieczorem się wybiorę na zakupy, albo jutro, bo na razie wyjadam wszystkie mrożonki na obiady (jeszcze mam trochę szpinaku, marchewki z groszkiem i pół zupy warzywnej), jogurt już mam 1 na dzisiejsze śniadanie, to dokupię, chleba nie kupuję, bo będę się nim zapychać, ew 1 czy 2 bułki na uczelnię, no i warzywa i cytrusy muszę uzupełnić, a już koniecznie cytrynki!!!
Zdaję sobie sprawę, że od piątku albo nie jem nic, albo jem tak, jak wczoraj, ale muszę się naprawić i przestawić na inny tryb. Nie mam po co gotować obiadów, tylko dla samej siebie, albo iść na zakupy, bo przecież zadowolę się 1 jogurtem...

Stary 2012-10-03, 10:21   #4732
makaron91
Zadomowienie

zooska Na tyłek i nogi dzisiaj robię 21 dzień dopiero, żeby jakoś drastycznie wyszczuplały to jeszcze nie zauważyłam, ale na pewno tyłek i nogi są jędrniejsze Myślę, że gdyby połączyć 8-minutówki z bieganiem to efekty byłyby bardzo fajne (mam problemy ze stopą i narazie mogę biegać raz na jakiś czas). To samo z arms- ramiona dużo jędrniejsze i wydaje mi się, że troche biceps mi urósł albo poprostu mięśnie są napuchnięte i mi się wydaje
Pan od "nice and easy" ma też ćwiczenia na brzuch, podobno ciężkie, ale bradzo efektowne. Jak skończę A6W to też będę robić na brzuch od niego.
Ogólnie w temacie o 8 minute na wizażu jest bardzo dużo info o efektach, gdzies nawet jedna dziewczyna wstawiła zdjęcia z przed i po
Stary 2012-10-03, 11:37   #4733
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A u mnie dzisiaj na śniadanie było turbo spalanie Tymczasem siedzę popijam kawke i niedługo zmykam na uczelnie mam godziny rektorskie do 14 także tego O 12:30 przyjeżdza kumpela i spadamy na miasto pozałatwiać pare spraw
Stary 2012-10-03, 11:43   #4734
zooska
Zakorzenienie

Dodaję do albumu nowe fotki z dzisiaj

Stary 2012-10-03, 13:57   #4735
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Wczoraj cały dzień chodziłam z jednego końca miasta na drugi, także na ćwiczenia sił nie miałam

Dzisiaj poprawa:

A6W dzień 29
buns & legs dzień 21
arms dzień 15
hula hop dzień 11, 30 min kręcenia
środowa Tiffany
dodatkowo wieczorem planuję bieg

A mogę się spytac czym się zajmujesz w życiu? :P Bo ja sobie nie wyobrażam, żebym mogła tyle czasu na ćwiczenia poświęcić- jak jestem szybciej w domu to wieczorem poćwiczę, ale jak wracam 17-18 to nie mam fizycznie czasu, bo siadam do nauki, a nie chce chodzić za pozno spac, bo potem nie myślę, więc odpuszczam.

Ja dalej chora ;( Dentysta mnie odesłał do domu- za godzine idę do babki, żeby mnie zbadała. I zapisałam się do dermatologa. Trochę się boję do faceta gina, ale jak wyzdrowieje to też pomyślę :P

W ogóle wczoraj ok. 12 zasnęłam i w takiej samej chyba pozie się obudziłam w okropnym stanie- jakbym nie musiala wstawać to do teraz bym w takiej samej pozie leżała. Kołda+koc+ królik który się ostatnio bardzo po mnie kręci (wczoraj mi zajęła wredota koc w nogach! A najlepszy punkt obserwcyjny jest na moim tyłku ;p) nic nie daje. No i leki. Tragedia. Potrzebuje zwolnienia, żebym tylko na matmy mogła jezdzić do szkoły. Tylko rodzice zli, bo jeden tydzien opuscilam i teraz znowu... i kaza mi chodzić do szkoly, więc może lekarz chociaz mnie do stanu, gdzie mogę myslec doprowadzi.

Byłam dziś tez z tatą u operatora w sprawie telefonu. Namawiam go nowego samsunga Marzy mi się :P I dziś go trochę używałam to telefon=cudo :P

Ś: jogurt z owocami+ płatki bez cukru (z mlekiem ich przełknąć nie mogę to do jogurtu wrzucam :P)
IIŚ: pół bułki z warzywami+szynka, takie małe ciastko francuskie z jabłkiem zapiekane (szłam akurat do dentysty to pocieszałam myśl o stracie zęba ) i teraz banan
O: zapewne rosół albo coś z warzyw
P: kupiłam 3pomarańcze to chce sobie z nich sok wycinąć- same zdrówko ;p
K: serek wiejski

Powoli coraz lepiej. Na jutro już kupiłam bułkę z ziarnami- zrobie z warzywkami itd. i wezme zapewne tez jogurt pitny (kupiłam dziś z błonnikiem). W tesco u mnie jest promocja na wielkie paczki musli, więc kupiłam dwie. I batony, bo chce mi się słodyczy od kilku dni, a wolę zjeść to niż czekolade (a najbardziej to mnie do nutelii ciąglnie... ale dzielnie ją dziś w sklepie ominęłam :P).
Kupiłam ciasto francuski, a do niego paste z pomodorów, mam koncentrat, pieczarki i salami, a no i paprykę- zapiekę wieczorem

Liczę na zdrowie, bo teraz to nawet nie wiem jak mam jeść...
I coś myślę czy nie przeziębiłam sobie pęcherza, bo często chce mi się do toalety- co przerwę prawie- a nie pije dużo, bo nie mam siły wygrzebywać wody...
Stary 2012-10-03, 14:04   #4736
Margot85
Wtajemniczenie

Nie wierze , że to mówię ale dziś jest gorąco pięknie
Dziś obiad tuczący ale raz się żyje i makaron ze szpinakiem i serem pleśniowym z grillowanym łososiem zapiekany pod mozzarellą tylko leniwie robić się nie chce ale połowę już mam ugotowaną więc na kolacje już tylko jabłko zostanie albo jogurcik naturalny

zooska ja to tam zgrabne nogi widzę i 57cm w obwodzie to mało przecież jest u nas pustki w lodówce zawsze w okolicach 25 a dziś to już po wypłacie ale ja to lubię nawet bo się w człowieku kreatywność włącza i się zamrażarkę i półki opróżnia i nic się nie psuje
monia pozazdrościłam Ci kursu i swoje notatki z niemieckiego wyciągnęłam i podstawowy powtarzam w Szczecinie jak jestem to ciągle Niemcy mnie o coś pytają ( ja mam taki wygląd -udowodniono naukowo- że zawsze mnie wybierają a tu siara bo języków nijak ni w ząb)
Like kurcze ja przy 1300kcal to głodna trochę idę spać ale może kwestia wagi i przyzwyczajenia Ty jesteś szczuplutka to mniej potrzebujesz a moje komórki tłuszczowe bunt czynny podnoszą
Stary 2012-10-03, 15:00   #4737
zooska
Zakorzenienie

Taaa...szkoda tylko że w lipcu miałam 55:/

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Btw. kreatywnością to ja się nie wykażę za bardzo jak mam jogurt i rzodkiewkę XD

Stary 2012-10-03, 15:43   #4738
makaron91
Zadomowienie

Ladywithweapon Czuję jakąś złość czy kpinę w Twoim pytaniu. Jestem świeżo po studium, aktualnie szukam pracy, więc mam dużo czasu na ćwiczenia.
Stary 2012-10-03, 16:00   #4739
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ladywithweapon Czuję jakąś złość czy kpinę w Twoim pytaniu. Jestem świeżo po studium, aktualnie szukam pracy, więc mam dużo czasu na ćwiczenia.
Nie :P Tylko zapomniałam co robisz :P Myślałam, że się uczysz i się zdziwiłam skąd bierzesz tyle czasu na ćwiczenia

Powodzenia przy szukaniu

Ja już po wizycie u lekarza- dała mi zwolnienie i kazała się kurować ile mogę teraz bez antybiotyków. Ostatnio brałam antybiotyki na chorobe hohoho czasu temu- miesiac temu brałam jakieś ale na zęba i jakoś nie mam ochoty brać ich znowu. Więc podziękowałam :P

Nie ma makaronu do rosołu to chyba odgrzeje tylko wodę i wypije ;p

A na obiad i tak już zjadłam 2jajka sadzone z ziołami+4duże kawałki pomidora.
Stary 2012-10-03, 16:48   #4740
makaron91
Zadomowienie

Ladywithweapon A to przepraszam, zdenerwowała mnie autorka tematu, który pewnie nie jest Wam obcy "Jestem brzydka...". Skąd się biorą tacy ludzie?
Jeszcze raz sorry, to przez nerwy i szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości