Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 19:46   #721
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
nie dziwię się ale taka jest kolej rzeczy, bez porodu Emilki nie będzie, więc "ciach prach" i wyskoczy szybko na pewno
"ciach prach" ....... eh, gdyby to było takie proste
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 19:59   #722
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

to już... nie myślałam, że macie już domek wykończony pokaż zdjęcia ze środka

:
do końca wykończony jeszcze nie jest :P ale łązienka jest na gotowo, kuchnia prawie już też wiec wprowadzać się można. na razie spać będziemy na materacach :P
zresztą z wyprowadzką to jeszcze nie na 100%

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej

Dziele sie cudowna wiadomoscia ....

Dominik ma swoj pierwszy ząbek !!
Moj maly mezczyzna dorasta ... 
brawo Dominisiu !!!!!!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:03   #723
mona_ja
Wtajemniczenie

haha może być że razem urodzimy, Bika zacisnę uda jakby co a ty w tym czasie biegaj po schodach

Co do paciorkowca to lekarka mówiła że nie ma się co martwic, dostanę w czasie porodu antybiotyk i tyle.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:04   #724
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Gosiu już się pewnie nie możesz ich doczekać
a żebyś wiedziała
Mama bedzie juz o 00:15 na lotnisku a mąż po 22 dopiero. niestety obydwoje w weekend już wracają

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:

Nie mówiłam Wam, ale w piątek sama po 10 latach weszłam do samochodu (to znaczą mąż i Maja byli ze mną) i pojechałam Dla mnie najgorsze było to przełamanie się. Jestem z siebie dumna teraz mam plan za każdym razem prowadzić jak gdzieś będziemy jechali.

:
oj wierze że się bałaś , ja po 3 latach przerwy miałąm problem z przełąmaniem się a co dopiero po 10
Stary 2012-10-01, 20:09   #725
201606201204
Konto usunięte

Okej, Wy sobie tu plotkujcie, a ja wykorzystam wieczór na naukę. Buziaki!
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:15   #726
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Wróciłam KTG idealne

no to super

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Mamusie ...... niby to ktg idealne, ale od dłuższego czasu mam twardy brzuszek, a raczej jego dolną połowę - ostatnio tak mam popołudniami i wieczorami....... jak wstaję, chodzę, czasami podczas siedzenia bolą mnie plecy i podbrzusze...... rozumiem, że mam się nie martwić i w moim stanie to normalne???
normalne Ja bóle krzyża miałąm już na trzy dni przed porodem
Stary 2012-10-01, 20:24   #727
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Mam rozumieć, że za 3 dni urodzę

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Matko jedyna jaką ja mam niską wypłatę za wrzesień i październik masakra oby do porodu i przejść na macierzyński - może wtedy coś się polepszy..... nauczycielki jak to było u Was???? Ja teraz dostałam prawie 500zł mniej niż jeszcze w sierpniu (ale miałam wtedy dodatek dla wychowawcy i dodatek motywacyjny, a teraz od września, mam "gołą" pensję )
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 20:57   #728
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć wieczorową porą.

Żabciu, brawo dla Dominika, czyli ślinienie jednak było na ząbki.

Mona, czyli Młody już się prawie pcha na świat

Malenstfo, ale łupy, super
Mi nie przeszkadza kupowanie w lumpku. Też dla dziewczyn siostry kupowałyśmy - takie maluszki nie zniszczą, a ceny nie porównywalne.

Mrowinko

Stokrotko, super, że weekend się tak udał a teraz do roboty!

Bika, ale kapa z tą wypłatą. A powiedz, teraz na L4, dostajesz już kasę z ZUSU czy od pracodawcy? jak to jest?
Bo słyszałam, że jak ZUS przelewa, to zawsze się spóźniają!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:07   #729
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Bika, ale kapa z tą wypłatą. A powiedz, teraz na L4, dostajesz już kasę z ZUSU czy od pracodawcy? jak to jest?
Bo słyszałam, że jak ZUS przelewa, to zawsze się spóźniają!
Po 33 dniach już ZUS płaci z tego co wiem..
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:11   #730
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Po 33 dniach już ZUS płaci z tego co wiem..
Tak, tak, to wiem, ale chodzi o to, że z tego, co kojarzę (nie wiem czy prawidłowo), to w większych firmach/zakładach pracy (chyba powyżej 20 osób) płaci pracodawca i rozlicza się z ZUSem, a w mniejszych płaci Ci ZUS bezpośrednio-ale moge się mylić.

Hania

Stary 2012-10-01, 21:20   #731
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak, to wiem, ale chodzi o to, że z tego, co kojarzę (nie wiem czy prawidłowo), to w większych firmach/zakładach pracy (chyba powyżej 20 osób) płaci pracodawca i rozlicza się z ZUSem, a w mniejszych płaci Ci ZUS bezpośrednio-ale moge się mylić.
A tego to już nie wiem
Stary 2012-10-01, 21:23   #732
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Ilosc pokarmu dostosowuje sie do ilosci karmien
dokładnie tak jest
Blonde, Marysia w żłobku super, o ile do niego chodzi bo niestety teraz znowu w domu... miała lekki katar i pokasływała, jak się okazało, wychodzą piątki więc to pewnie dlatego ... teraz jest marudna, czasami pojawia się temperatura, pobudki w nocy to standard

a najbardziej mi źle ze względu na smoczka było juz tak dobrze, był tylko do zaśnięcia (czyli 2 razy dziennie po 5-10 minut) a czasami udawało się w ogóle bez. a teraz przez te cholerne zęby by się z nim nie rozstawała staram się ją zając, zagadać, zabawić, to wtedy odda, ale inaczej jest ryk, płacz, histeria szkoda mi jej, bo te zęby jej dokuczają a smok ewidentnie jej pomaga. ale już naprawdę chciałabym żeby go nie miała

Kotku, tort super, zdjęcia z urodzinek Mai super! no i gratuluje odsmoczkowania ! a powiedz, Maja śpi w dzień teraz? Ciężko jest ją położyć spać? Bo u nas te kilka razy kiedy kładliśmy Marysię bez smoka było strasznie czasochłonne... Niestety, trafiło to na czas kiedy dowiedziałam sie o poronieniu, więc wymiękłam, bo nie miałam siły walczyć ze smokiem Marysia zasypia w 5 minut...

Zabciu, gratuluje ząbka! u nas wychodzą ostatnie i to jest armagedon normalnie, marze żeby to się już skończyło... następne za kilka lat

Madzia, fajne masz podejście do karmienia a jak Maja polubi inne jedzonko, to karmienie stanie się jeszcze fajniejsze, bo już nie będziesz tylko Ty jako żywicielka a jednak zostawicie sobie tych kilka chwil bliskości, sama na sam i nie bój się ząbków, dzieciaki wcale tak nie gryzą jak to wszyscy opowiadają

więcej nie pamiętam... niestety, ja znów na antybiotyku plus te zęby Marysi, żyć nie umierać jakiś fatalny czas w naszym życiu nastał, oby to się już skończyło

aha, odebrałam wyniki histopatologiczne, no i "wszystko ok", czyli zmian nowotworowych nie znaleźli...

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
tak jest

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:28   #733
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Czesc poczytalam dzis tylko zeby do tylu nie byc, ale jakos nie mam dzis weny na pisanie.

Mona & Bikus
a no tak zblizone daty macie ze moze urodzicie razem, bedzie podwojne party

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:39   #734
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Kotku Majeczka wyglądała ślicznie Urocza z niej dziewczynka.
dziekuje

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Widzialam tort Kotka, piękny masz talent! A powiedz z jakim nadzieniem był?
dziekuje a tort byl przelozony kremem tym samym co dekoracja (byla warstwa biala i rozowa)
Cytat:
No cóż...niektóre rzeczy są podobno w specjalnym płynie czy czymś prane..te są czyste, nie są brudne...mama to zawsze pierze w pralce, a potem upierzemy w dziecięcym proszku ...

Dwa, że nie wydaje mi się, żeby noszące je dzieci miały coś, co przeniosłoby się na ubranka...

I przede wszystkim cena...wiadomo, że dzieci szybko wyrastają z takich ciuszków i brudzą...ja tą reklamówkę kupiłam za cenę 1,5 bodziaka czy pajaca w sklepie...to chyba różnica jest...jakbym miała kupywać nowe...to chyba bym miała 5 ciuchów na krzyż
fantastyczne zakupki!!!!
ja dla Mai tez kupowalam w sh i nie mam z tym problemu bo przeciez nie kupowalam mega zniszczonych spiochow a wiadomo ze i tak wszystko wypralam. A nie powiem bo czasem mozna trafic na perelki za smieszne pieniadze

ps. aaaa moze jakbys chciala to mam przewijak i posciel (chyba)
Cytat:
Maja super wygląda w tych kitusiach, tort tez pierwsza klasa wyszedł
nawet nie wiesz ile czekalam zeby jej takie pedzelki robic i dziekuje za komplementy odnosnie tortu
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a najbardziej mi źle ze względu na smoczka było juz tak dobrze, był tylko do zaśnięcia (czyli 2 razy dziennie po 5-10 minut) a czasami udawało się w ogóle bez. a teraz przez te cholerne zęby by się z nim nie rozstawała staram się ją zając, zagadać, zabawić, to wtedy odda, ale inaczej jest ryk, płacz, histeria szkoda mi jej, bo te zęby jej dokuczają a smok ewidentnie jej pomaga. ale już naprawdę chciałabym żeby go nie miała

Kotku, tort super, zdjęcia z urodzinek Mai super! no i gratuluje odsmoczkowania ! a powiedz, Maja śpi w dzień teraz? Ciężko jest ją położyć spać? Bo u nas te kilka razy kiedy kładliśmy Marysię bez smoka było strasznie czasochłonne... Niestety, trafiło to na czas kiedy dowiedziałam sie o poronieniu, więc wymiękłam, bo nie miałam siły walczyć ze smokiem Marysia zasypia w 5 minut...
wiesz odsmoczkowywanie to ciezka sprawa. To jest nasze drugie podejscie i to troche przez nas bo jakos tak jej dalismy za pierwszym razem smoczka i sama nie wiem po co. Na chwile obecna spi bez smoka (tylko do spania dostawala) I szczerze to nie zauwazylam roznicy w zasypianiu. Bo czasem zasypia w 3 minuty a czasem w 40 min. i nie ma znaczenia czy ze smoczkiem czy bez (czasami jak miala smoka to trwalo to nawet dluzej bo czasami juuuzzz zasypiala i nagle gdzies wyplula i szukala)

i w dzien spi.....wprawdze zdarza sie ze nie spi ale jak miala smoczka to tez czasami spala a czasami nie

i czasami jak juz wypije mleko na wieczor to mowi "cycusia" ale wtedy jej przypominam co sie stalo i jakos to do niej dociera (narazie mielismy 2 takie sytuacje ale myslalam ze bedzie sie budzila w nocy i szukala/chciala smoczka a tu o dziwo nawet jak sie obudzi to o smoku nie wspomina ) Musisz uzbroic sie w cierpliwosc....wiele osob mowi ze najgorszy pierwszy tydzien....i jak sie przetrwa i nie ulegnie to potem juz z gorki wiec baaardzo mocno trzymam kciuku za odsmoczkowanie Marysi

no i super ze wyniki dobre

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-10-01 o 23:37
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 21:52   #735
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
aha, odebrałam wyniki histopatologiczne, no i "wszystko ok", czyli zmian nowotworowych nie znaleźli...
Nie wiedziałam, że były jakieś podejrzenia, ale cieszę się, że nic się nie potwierdziło.
Stary 2012-10-01, 21:56   #736
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że były jakieś podejrzenia, ale cieszę się, że nic się nie potwierdziło.
nie było podejrzeń, to normalna procedura gdy usuwają jakieś "fragmenty" z ciała...

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 22:00   #737
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Ide juz lulkac, dobrej nocki kochane

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 22:02   #738
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
nie było podejrzeń, to normalna procedura gdy usuwają jakieś "fragmenty" z ciała...
Nie wiedziałam.
Stary 2012-10-01, 22:11   #739
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
fantastyczne zakupki!!!!
ja dla Mai tez kupowalam w sh i nie mam z tym problemu bo przeciez nie kupowalam mega zniszczonych spiochow a wiadomo ze i tak wszystko wypralam. A nie powiem bo czasem mozna trafic na perelki za smieszne pieniadze

ps. aaaa moze jakbys chciala to mam do sprzedania przewijak i posciel (chyba)
Przewijak mówisz??
Stary 2012-10-01, 22:14   #740
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
więcej nie pamiętam... niestety, ja znów na antybiotyku plus te zęby Marysi, żyć nie umierać jakiś fatalny czas w naszym życiu nastał, oby to się już skończyło

tak jest
Czyli jednak dobrze słyszałam

Natala, to chyba dobre wieści z tymi wynikami. Mam nadzieję, że będziesz się czuła coraz lepiej i zły okres się dla Was skończy.
Trzymam kciuki za Marysię, że ząbki szybko wyszły i żeby udało Wam się pozbyć smoka

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Kotek, guupolu, nie można sprzedawać, edytuj posta, bo dostaniesz karę

Hania

Stary 2012-10-01, 22:39   #741
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Zabcia wiem, ale przez cały weekend byłam na necie raptem 5 min i to jeszcze u rodziców. Wrzucę lada dzień. Na bank tyle karmić nie chcę. Myślę aby ostatecznie kilka miesięcy dłużej. Ale jak nie to sie nic nie stanie. Moim marzeniem było karmic piersią przez te 6 miesięcy. Potem jak pójdę do pracy to też będzie rzadziej. A co do spania to mój mąż jest przyzwyczajony, że codziennie chodzi spać ok 3 i wstaje o 7 Mu 4 godzinki wystarczą Ja chodzę spać o 1 i wstaje ok 7-8.

A Twoj maz pracuje na recepcji teraz tak?
Wow podziwiam ze jest w stanie normalnie funkcjonowac po 4h snu ... I wogole nie jest zmeczony??

U mnie maz wstaje o 6 a chodzi spac o 22 czasem i wczesniej .. tylko ze on fizycznie pracuje.
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hej

dziewczyny czy Wasze dzieciaczki miały katar?

bo mała ma drugi raz i kaszle jak wciąga ma 37 stopni ale jak pociągnie cyca to jej przechodzi bo ja mam od soboty zapalenie piersi biorę paracetamol i dumox i walczyłam z silną gorączką
Moj nie mial. Mam nadzieje ze szybko Lence przejdzie

Cytat:

gratulacje dla twojego mężczyzny

weekend z tz super było winko, fryty i takie tam miłe rzeczy a teraz poproszę o lanie bo mam dużo do zrobienia na zjazd a za miesiąc muszę oddać pracę zaliczeniowa a nawet nie pamiętam dobrze tematu jak mi się nie chce pisać

super ze weekend z tzetem udany

Cytat:
Dziewczyny ja po wizycie... mały waży 3 kg, już zaczyna się coś dziać, ginka powiedziała że szyjka minimalnie skrócona i jest lekkie rozwarcie. Ale brzuch jeszcze nie opadł, skurczy brak. Jak wytrzymam to za 2 tyg kolejna wizyta. Oby do piątku bo w czwartek musze jeszcze zaliczyc fryzjera, koniecznie!

Aaaa i mam tego paciorkowca
Klocus z Niego a ile masz rozwarcia? Ja z 2cm chodzilam pare tyg

Cytat:
do końca wykończony jeszcze nie jest :P ale łązienka jest na gotowo, kuchnia prawie już też wiec wprowadzać się można. na razie spać będziemy na materacach :P
zresztą z wyprowadzką to jeszcze nie na 100%

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

brawo Dominisiu !!!!!!!!
Super ze juz prawie wszystko gotowe

dziekuje

Cytat:
Cześć wieczorową porą.

Żabciu, brawo dla Dominika, czyli ślinienie jednak było na ząbki.
!
jednak tak

Cytat:

Zabciu, gratuluje ząbka! u nas wychodzą ostatnie i to jest armagedon normalnie, marze żeby to się już skończyło... następne za kilka lat
dziekuje

az tak zle jest?

A ja bylam na zakupach ciuchowych .. i znowu mnie ponioslo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 22:45   #742
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hej

dziewczyny czy Wasze dzieciaczki miały katar?

bo mała ma drugi raz i kaszle jak wciąga ma 37 stopni ale jak pociągnie cyca to jej przechodzi bo ja mam od soboty zapalenie piersi biorę paracetamol i dumox i walczyłam z silną gorączką
zdrowka dla Lenki

Cytat:
Dziewczyny ja po wizycie... mały waży 3 kg, już zaczyna się coś dziać, ginka powiedziała że szyjka minimalnie skrócona i jest lekkie rozwarcie. Ale brzuch jeszcze nie opadł, skurczy brak. Jak wytrzymam to za 2 tyg kolejna wizyta. Oby do piątku bo w czwartek musze jeszcze zaliczyc fryzjera, koniecznie!

Aaaa i mam tego paciorkowca
ooo, no prosze to trzymamy kciuki

Cytat:
zresztą z wyprowadzką to jeszcze nie na 100%[COLOR="Silver"]

[
e tam, we wlasnym to i na golej podlodze mozna spac
Super, oby Wam sie wszystko udalo
Szkoda,ze maz na tak krotko

Cytat:
:
A ja długo, z 2 tyg

Cytat:
dokładnie tak jest
Blonde, Marysia w żłobku super, o ile do niego chodzi bo niestety teraz znowu w domu... miała lekki katar i pokasływała, jak się okazało, wychodzą piątki więc to pewnie dlatego ... teraz jest marudna, czasami pojawia się temperatura, pobudki w nocy to standard

zdrówka dla Marysiu i oby 5 wyszły szybkoSeba ma juz komplet od kilku miesiecy i jest spokoj,a le 5 nie byly uciazliwe, najgorsze 3 i 4, budził sie z rykiem w nocy...
Powodzenia w odsmoczkowaniuNam poszlo bardzo latwo i szybko.
Ale tez zaobserwowalam,ze trudniejsze stało sie zasypianie, zwlaszcza poczatkowo po zabraniu smokaTrzeba było lezec obok, glaskac itp. No ale czego sie nie robi...

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wiesz odsmoczkowywanie to ciezka sprawa.
No widzisz a ja z całym przekonaniem moge powiedziec ze najlatwiejszaZ niczym tak dobrze i szybko Nam nie poszlo

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

A ja bylam na zakupach ciuchowych .. i znowu mnie ponioslo
chyba kupiłas cos dla siebie?
Stary 2012-10-01, 23:00   #743
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
o 20:44 ----------

chyba kupiłas cos dla siebie?
no wlasnie nie ostatnio spodobala mi sie bluzka w H&M i chyba na nia sie skusze a dzisiaj nie bylam blisko tego sklepu.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 23:40   #744
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Przewijak mówisz??
yhyyyy
Cytat:

Kotek, guupolu, nie można sprzedawać, edytuj posta, bo dostaniesz karę
kurza twarz zapomnialam zaraz mnie zbanuja

Cytat:
No widzisz a ja z całym przekonaniem moge powiedziec ze najlatwiejszaZ niczym tak dobrze i szybko Nam nie poszlo
no u nas tez porownujac np z odpieluchowywaniem ale znam przypadki histerii przy odsmoczkowywaniu

kurde Maja ryczy......caly czas....dalam jej ibum, posmarowalam dziasla ale ryczy.......teraz pewnie bo ma katar od placzu

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 08:15   #745
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
d
Madzia, fajne masz podejście do karmienia a jak Maja polubi inne jedzonko, to karmienie stanie się jeszcze fajniejsze, bo już nie będziesz tylko Ty jako żywicielka a jednak zostawicie sobie tych kilka chwil bliskości, sama na sam i nie bój się ząbków, dzieciaki wcale tak nie gryzą jak to wszyscy opowiadają
dokładnie ja kocham małą karmić piersią, nawet nie sądziłam nigdy, ze to takie super uczycie. Szczególnie jak Maja podczas karmienia, obejmuje mnie rączką, nózki na mnie zakłada a czasami oderwie się od cyca, spojrzy mi prosto w oczy, uśmiechnie się i wtedy to aż miło się na sercu robi

Zdrówka życzę

Mona super, że coś się zaczyna dziać

Kogo obstawiam?? ja obstawiam Emilkę

Zabcia mój mąz zawsze potrzebował mało snu. Ja tez nie spię długo bo tak jak wspomniałam od 1 do 7-8 z przerwami na karmienie.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-10-02 o 08:17
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 08:28   #746
mysia1986
Zakorzenienie

Hej,
Dzisaj juz mam lepszy humor. Wczoraj swietowałam rozpoczecie kolejnego cyklu winkiem
Dzisiaj przyjeżdzaja Panowie robic schody Jedyna rzecz jaka mnie przeraża to syf jaki powstanie w trakcie roboty.. ale pocieszam sie , że za 3dni skonczą. A na weekend moze uda nam sie skoczyc do Krakowa
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 08:30   #747
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mysia super, że humorek lepszy ee tam brud, ważne że schody będą

Stary 2012-10-02, 08:32   #748
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia super, że humorek lepszy ee tam brud, ważne że schody będą
No będą, będą. W koncu bedę mogła wejsc na góre
Marcel <3

Stary 2012-10-02, 08:34   #749
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
No będą, będą. W koncu bedę mogła wejsc na góre
no widzisz

Stary 2012-10-02, 08:36   #750
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz
znaczy schody są , ale takie betonowe. Teraz bedą ładne, drewniane
No i jak już wejde na góre to trzeba bedzie zacząc urządzac tam nasza sypialnie
Marcel <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości