|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Cytat:
Potraficie dziewczyny humor poprawic hihi choc ja nie uwazam ze ktos od kogos jest ladniejszy-wszytsko jest kwestia gustu dla jednego bedziemy piekne a dla drugiego niekoniecznie.mamy takiego kolege ktory jak nam pokazuje jakie dziewczyny mu sie podobaja to my normalnie padamy-ewidentnie wskazuje na dziolchy ktore naszym zdaniem sa niezbyt urodziwe-a na kobiety piekne naszym (wiekszosciowych zdaniem) on kreci nosem ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Kurde Monia jak ponizej 10 to juz nieciekawie a bierzesz jakies zelazo??mozliwe ze Cie poloza i dostaniesz kroplowke:/ cholernie bolesna jest podobno:/Cytat:
kurde nie wiem czemu linka dalam do FB---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Agus ale dalas czadu...olaboga nie chcialabym na jej miejscu tego przeczytac.wredoto Ty |
||
|
|
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
Marti jutro dokaldnie zerkne
A teraz to ide juz lulkac, dobrej nocki kochane ![]() ![]()
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopak ma przeboje ale jakos szcescia nie ma .no ale co jak taki ma gust.ja to jak pomysle jacy mi sie keidys podobali chłopacy to pękam ze smeichu, no ale w okresie nastoletnim to ma sie takie etapy wzdychania i ja wzdychalam a jak teraz ich czasem gdzies widze albo na fb to mi sie smiac chce co ja w nich widzialam/dobrze ze bylam wt5edy mega nieśmaila i to były milości platoniczne
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miał bardzo dużo dziewczyn takich na 2 miesiące. Żadna nie była moim zdaniem ani urodziwa, ani fajna, ani mądra. Wszscy się śmiali, że jak jakaś dziewczyna nie może sobie nikogo znaleźć to mój brat ją z chęcią przygarnie![]() No właśnei wiem że nieciekawie. Mam nadzieję, że to przeskoczymy jakoś - żebym mogła przychodzić tylko na kroplówkę do spzitala i do domu. Ja bez Marty nei wytrzymam ![]() Widziałam komentarz
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
agasobo leję z twojego komentarza
![]() dobra jestes---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga powinnysmy sie zbuntowac i wszyswtkie zmienic!
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a piesio bossssski, takie oczka słodkie miał i z wyglądu taki "przytulniak" ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- tż jedzie spadam z psem, a potem udaję się do krainy przyjemności <sex> ciał dziewczynki
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehehe
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Ale miałam zaległości, z godzinę nadrabiałam chyba...
![]() Marti, ja tam bym proszku nie zmieniała - niech TŻ widzi co dziennie, że jego była nawet wyretuszowana przez tuzin specjalistów nie dorasta kobiecie jego życia do pięt! Korolamankowa, współczuję z powodu psiaka. Wiem, że Wam ciężko, bo człowiek się przyzwyczaja, ale przynajmniej psina się nie męczy. Piszecie dziewczyny o kredytach...my kurcze jesteśmy aktualnie na czysto, to jest bez żadnych rat, a i tak w dniu, w którym przychodzi moja wypłata praktycznie już jej nie ma na koncie. Wszystko na opłaty Także o kredycie nawet nie ma co myśleć, nie stać nas na niego...(a raczej nie na taki, jaki by się przydał)
|
#1031 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde posiedzialam na tej pilce dosc dlugo i juz mi niewygodnie :/ ale to chyba miesnie pracuja
|
||
|
|
|
#1032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde i to zazwyczaj tak jest ja tez jak sobie przypomne swoje sympatie z czasow szkoly to normalnie az mi wstyd samej przed sobaCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Nas nie stac....i coz, jakos poki co sobie bedziemy zyc, choiaz ja nie wiem co bedzie za pol roku jak skoncza mis ie wszystkie comiesieczne wplywy.... z jednej tżtowej wyplaty nie mamy szans a na tym zadupiu znalesc prace.... ciekawe za ile ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Nie nie, to nie o nią chodzi..... tak powachalam i smierdzi ta lovela! powaga!
|
||
|
|
|
#1034 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co potem nie bedzie mozna bo ala wiec trzeba bedzie go pospieszyc co by sie urlop nie marnowal![]() Cytat:
ja tu zadnych takich nie widze Cytat:
tez Cie kocham slicznoto![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Justa a co Ty chcesz juz rodzic ze cwiczysz na tej pilce tak zawziecie?? |
||||
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba było się urodzić brzydszą, to bym Ci tak nie komplementowała
![]() ![]() A tak, to zawsze do usług ![]()
|
#1036 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To nie chodzi nawet o wygląd, albo były niezbyt mądre, albo niemiłe, albo jakieś wieśniarki. Jedną miał świetną, szykowaliśmy się na ślub, a on zmienił ją na moją obecną bratową ![]() Cytat:
Nie wiem. Poczekam do p[iątku. Trudno jka będe miała iść do spzitala to pójdę, zobaczymy co wymyśli lekarz.Też mam taka piłkę - co na niej robisz? Cytat:
Idę spać. Tż już lula na kanapie. Swoją drogą kusi mnie żeby się zapytać czy wygodnie, bo jej nawet nie rozkłada
|
||||
|
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pilki to tak....mysle ze powoli sie za rodzenei zabieram 36 leci wiec juz mozemy sie zbierac
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jasia nie ma a ja zboczone mysli ![]() A powaznie to sobie po prostu na niej siedzialam i bulalam sie, na boczki, kregi robilam, troszke mnie pobolewa juz brzuch jak na miesiaczke i to lagodzi. A swoja droga na sr polozna mowila ze te ruchy sprzyjaja ulozeniu sie glowki malucha w kanale rodnym Az tz mowil zebym czasem nie przesadzala bo rodzic zaczne
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihiCytat:
kurde ja bym chyba wymiekla...zazwyczaj to moj tz pierwszy sie rozklada a ja twarda jestem ale jak mu mocno zaleze za skore to wtedy on jest twardy a ja nie wytrzymuje ![]() mnie bolalo jak cholera ale dlatego ze zle mi sie wkuly bo mialam potem stan zapalny zyly-jak zmienily mi wenflon to juz tylko czulam te goraco.ja przy jednej dawce wypijalam 1,5l wody.a jak mi raz rozkrecila tak ze zaczelo niekontrolowanie leciec to dziewczyny wolalay pielegniarke bo myslaly ze ja schodze-masakra |
||
|
|
|
#1042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, i chcąc nie chcąc musi wrócić, jeśli nie chce wyjść na obrażalskiego gówniarza, który się zawziął i koniec...Jutro o 15:00 mam wizytę i niby lekarz ma już wstępnie wyznaczyć termin cc. Zaczynam się stresować trochę, że w ostatniej chwili zmieni zdanie i wyśle mnie na sn, a już się nastawiłam inaczej.
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki
moglam Wam nie mowic a tak teraz macie awersje do loveli :P---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Magda cc?? a czemu?? cos pominelam?? |
|
|
|
#1044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1045 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak pojdzie lek poza zyle to tez klapa....ale szybko wracam do normy ![]() Kurcze jak ja tesknie za praca :/ ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
ja sie tez boje ale chce sn..jakos cc bardziej mnie przeraża, choc wiem ze kobiety na życzenie to robią np. moja siostra to roidzice je zapłacili zeby miala cc |
||
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz teraz biore tylko jedna. od jakiegos miesiaca moze 1,5 i wyniki ida w gore mimo ubogiej diety.moze Monia powinna sprobowac innego zelaza skoro to w jej przyadku jest nieskuteczne?
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- ja tez bardziej sie boje cc niz sn |
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
agasobo uu to gorąco u ciebie dzisiaj
udanej nocy |
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co??chyba wczorajszej nocy mialam przez sen orgazm...tak mi sie wlasnie przypomnialo
snilo mi sie ze go mam wiec pewnie i go mialam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

tak z zasady
dla jednego bedziemy piekne a dla drugiego niekoniecznie.
a bierzesz jakies zelazo??mozliwe ze Cie poloza i dostaniesz kroplowke:/ cholernie bolesna jest podobno:/
a tak się podniecałam, że nie mam, a smaruję się jak mi się przypomni

Miał bardzo dużo dziewczyn takich na 2 miesiące. Żadna nie była moim zdaniem ani urodziwa, ani fajna, ani mądra. Wszscy się śmiali, że jak jakaś dziewczyna nie może sobie nikogo znaleźć to mój brat ją z chęcią przygarnie

.
Nie wiecie od czego to?? Wtedy mówił, żeby wynik powtórzyć bo mogł być błąd.
Czas pomyśleć o psie

ja tu zadnych takich nie widze