|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
wziełam: Podklady matujace:
Multi-Tasking Neutral – IT (próbka) Fairly Light Neutral – Matte (próbka) Light Neutral-Matte (próbka) Puder: Finishing Dust (próbka) Cienie Ado To You New Leaf Nie wiem czy bede z nich zadowolona ale kolezanki zachwycaja wiec sama chce sama wyprobowac i sie przekonac czy jest sie czym podniecac. Cytat:
![]() O, dzięki! Przejrzę tą stronkę. Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36858725]Też zaczynam październik do minizakupów - byłam w Biedronce i wzięłam "serum do ust" Eveline. Rozwalają mnie tymi wymyślnymi nazwami Dla mnie zwykły balsam do ust, w dodatku strrrasznie gorzki, strach oblizać usta... Ale nawilża świetnie, trzeba przyznać.[/QUOTE]Czy to taki odchudzajacy? Widziałam w Rossku blyszczyk do ust chyba z Eveline hamujacy łaknienie , nie wiem na jakiej zasadzie dziala, ale chyba z ciekawosci go kupie zeby sie przekonac
|
|
#2942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To serum regenerujące do ust extra soft bio
|
|
|
|
|
#2943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszalałaś trochę w tym miesiącu ![]() I planowanie na zasadzie co musisz kupić czy ile pieniędzy masz do wydania? ![]() Cytat:
Na planet spa na pewno się skusze, zwłaszcza że koleżanka została konsultantką avonu, więc mogę u niej zamawiać troszkę taniej. A co do pieniędzy to chciałabym się oduczyć wydawania kasy na rzeczy zbędne. Jestem łasa na pokusy, które czyhają na mnie na każdym roku sklepów ![]() Widzę, że dominuje u ciebie Avon i Yves Rocher Ładny zbiór![]() Dziękuję, zajrzę tam Cytat:
|
|||
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36860319]
To serum regenerujące do ust extra soft bio [/QUOTE]Dostałam to coś gratis za zakupy w Hebe ale jeszcze nie używałam. Cytat:
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ograniczam się jak mogę i staram się zużywać to co mam a terminy ważności gonią![]() I w Avonie i YR mam ulubione kategorie - trudno mi się im oprzeć .Co do zbioru staram się nie przeginać, udało mi się "zejść" z kremów do twarzy i balsamów do ciała - to była moja zmora .Koniku wybrałaś "moje"odcienie podkładów , tylko ja mam korektor Multi-Tasking , powinnaś być zadowolona.Cienie radzę nakładać na bazę i dobrym pędzlem - u mnie się trzymają od rana do wieczora .Podobnie podkład, dobry pędzel to podstawa by makijaż mineralny był zadowalający, polecam EDM lub Hakuro. Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2012-10-01 o 22:26 |
|
|
|
|
#2946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to chyba rzecz niemożliwa...Cytat:
W październiku się postaraj! Nie szalej w Rossie Nie ma sprawy Cytat:
![]() Jak dla mnie to tylko głupi chwyt marketingowy Cytat:
Módl się, żeby mi pomógł, bo inaczej się do Ciebie przejadę ![]() No widzisz, to Ci się na pewno będzie opłacało ![]() Ja zdecydowanie za dużo wydaję na jedzenie na mieście |
||||
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico chcialam ci pogratulowac samodyscypliny w odchudzaniu
z podpisu wynika ze juz prawie osiagnelas swoj cel, brawo!
|
|
|
|
#2948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz mam mały regres, bo przez kilka dni osiadłam na laurach i pozwoliłam sobie na trochę więcej, więc i trochę więcej jest na wadze, ale już się poprawiam
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam serum antycellulitowe Eveline
![]() Na razie październik 1:1
|
|
|
|
#2950 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
założyłąm wątek wymiankowy, zapraszam ![]() WRZESIEŃ: przybyło: 4 ubyło: 8 przybyło: * Yves Rocher, Jardins du Monde żel granat * Korres, Kings & Queens, Midas * Korres, Kings & Queens, Caspar (myyrh) wydane: 7,95 żel granat YR + 16,99x2 Kings&Queens + 10zł brokaty do paznokci + 18zł kredka avon + maseczka kolastyna 2 + lakier essence 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZUŻYCIA: * maść ochronna z wit. A * Lierac - Mesolift Creme - Rozświetlający krem multiwitaminowy/ 10ml * Montagne Jeunesse maseczka rozgrzewająca Karmel a * Mypa, Shea Karite, Hair Repair Mask (Maska do włosów z masłem shea) 300ml * ÜBER - intensywnie regenerująca maska do włosów 25ml * Octagon Investment Holdings, Dairy Fun, Body Scrub (Peeling do ciała) a * The Body Shop, Satsuma Body Polish 75ml * Joanna, Naturia, Szampon z miodem i cytryną
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie rzecz niemożliwa mieć tyle zużyć, ile wyskakuje w Waszych bilansach
|
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go używam od 2008 roku, więc to mówi samo za siebie![]() Ja na jedzenie teraz mało wydaję, bo nie chodzę nigdzie, za to przepuszczam kasę na różne zbyteczne zachcianki. Cytat:
|
||
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dziś u lekarza z nogą i tak się cieszyłąm, że zajdę do Rosska, ale jak przyszło co do czego to mi sie odechciało zakupów kosmetycznych
|
|
#2954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak to jest, że 4, a w wydatkach jest wypisane 7 kosmetyków?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co Ci powiedział lekarz?U mnie na minus 2 rzeczy i 1 na plus (wymianka)
|
|||
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Zaszłam dziś do drogerii Aster, która jakiś czas temu przechodziła lifting i... ujrzałam szafę Essence, Catrice, My Secret
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zakupów to skusiłam sie z ciekawości na czarne mydło Avon Planet Spa i maseczkę z glinką ![]() Ostatnio czytałam słowa, ze nieprzemyślane/zbyteczne zakupy są marnowaniem czasu, który straciliśmy, aby te pieniądze zarobić, a czasu nie można kupić... staram się wcielać to wżycie.
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, tego nie wiedziałam
![]() Cytat:
![]() macie jakieś swoje "must have" z Catrice czy My Secret? Z wcześniejszej wypowiedzi Lusi już wyłuskałam fixer z MS, a może za czymś jeszcze warto się teraz w Astrze rozejrzeć...
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehh,te nowości, ciągle kuszą![]() mam nadzieję ,że się podzielisz opinią
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapisywałam tego, rzadko zapisuję ogólnie. Ale zarejestruję się na wydatki.com i chyba zacznę wszystkiego pilnować skoro polecacie ten serwis
![]() Cytat:
Zaliczyłam przedmiot z "moim ukochanym" doktorem i mam drugie podejście do tamtego egzaminu z warunku 12 października |
|
|
|
|
#2961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zamówiłam ten zestaw z czarnym mydłem, maseczką do twarzy i olejkiem. Zobaczymy co to za cudo. W ogóle dziwna sprawa, dziś miał przyjść AVON, a nie dostałam sms ze jest w paczkomacie. Nigdy nie było opóźnienia w dostawie, nie zalegam z płatnościami a w strefie konsultantki jest info że towar został przekazany do dostawcy... Bardzo fajna sentencja ja zalogowałam się na wydatki.pl i będę tam wpisywać swoje wydane pieniądze. Zobaczymy na co wydaje najwiecej, na co niepotrzebnie.Cytat:
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję wpisywać swoje wydatki na jakiś serwer. Nie wiem jak to jest pozabezpieczane a wiem że są programy zbierające dane o zakupach każdego z nas w sieci więc takie coś też może być łakomym kąskiem dla kogoś.
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie nieciekawie, przyszly mi oplaty za studia i mam juz serdecznie dosc tego kierunku |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Też się nad tym zastanawiałam... Weszłam na ta strone wydatki.pl popatrzyłam ja to jest rozegrane i chyba jednak sama załoze w excelu taki plik. Po swojemu, wg swojego podziału.
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamierzam jutro poimprezować, dzisiaj ledwo na oczy widzę, a powinnam jeszcze tyle rzeczy zrobić. Potrzebuję wakacji, jestem przemęczona, od dwóch lat nie miałam prawdziwego wypoczynku i póki co się nie zanosi... Jutro też mam wyrzuty sumienia, że idę na tę imprezę, zamiast się uczyć. Bo jak powiedziałam profesorowi, że tydzień wystarczy do nauki to mnie wyśmiał, w sumie fakt, materiału jest od groma...
Specjalnie przeniosłam się do TŻ mieszkania, żeby się uczyć, bo mieszkam w akademiku z Turczynkami z Erasmusa obok i tam warunków do nauki nie ma. A Ty co postanowiłaś w związku ze studiami? Cytat:
Ja też mam dość swoich studiów.... Co w ogóle u Ciebie słychać? Jak się czujesz na siłach do tego egzaminu w kolejnym terminie? I ja nad tym rozmyślam. Miałam kiedyś plik w excelu ale zapomniałam wszystko zapisywać. A tym bardziej tu gdzie trzeba się logować... |
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamówiłam zestaw naturals o nowym zapachu, ale mam zamiar zostawić sobie tylko żel oraz peeling do ciała o zapachu wanilii i nowy płyn do kąpieli bubble bath. Bardzo mądre zdanie! Muszę o nim pamiętać. Cytat:
Cytat:
![]() Oddałam mamie perfumy Versace Crystal Noir edp, bo rzadko je używałam, a ona o nich marzyła. Poza tym sprzedałam maseczkę z yves rocher, którą kiedyś dostałam jako gratis. |
|||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraz z was miala kiedyś zestaw do malowania brwi z Catrice, Oriflame albo z innej firmy? Jak sie tego używa i jakie sa efekty? Ja mam bardzo jasne brwi i uzywam kredki, ale mam ochote na takie cienie do brwi z woskiem
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Żywiec gratuluję
Widzisz już prawie koniec masz sesji![]() U mnie pierwsze zużycia scrub do stóp zielona herbata i mięta Avon, krem do rąk i stóp Ziaja i grejpfrutowy żel pod prysznic Joanna
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że Lynn też Ci już odpisała Super Czemu? Nie radzisz sobie, czy po prostu jesteś już zmęczona? Na którym jesteś roku i ile jeszcze przed Tobą (nie wiem, jak to jest we Włoszech)? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

A jeszcze mam plik excelowski ale otwieram go w open office bo ten program ma opcję podpowiedzi po wpisaniu jednej literki więc stałe elementy wskakują bardzo szybko. 

Dla mnie zwykły balsam do ust, w dodatku strrrasznie gorzki, strach oblizać usta... Ale nawilża świetnie, trzeba przyznać.[/QUOTE]
, nie wiem na jakiej zasadzie dziala, ale chyba z ciekawosci go kupie zeby sie przekonac

.
Pożyczyłam laptopa od chłopaka, żeby zobaczyć co tam w wielkim wizażowym świecie słychać.
Jak będę miała sprawny komputer, to wreszcie zrobię zdjęcia całego zbioru. 
W październiku się postaraj! Nie szalej w Rossie