|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko mi nie mówcie że mówi sie kiślu nie no laski walczą w kisielu - widziałam to na banerze nie raz nie dwa tak być musi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-01 o 23:00 |
|
|
|
|
#2583 |
|
grozi wypollizowaniem
|
haha kupilam se szczote do zembuf
![]()
|
|
#2584 |
|
To ja :)
|
Aaaa... To o to chodziło z tym bólem, że wcześniej nie miałaś??
|
#2585 |
|
grozi wypollizowaniem
|
teraz ze kupiłam wypasioną ..tamta była na tyle miła zepostanowila sie zepsuc na ejmen
|
|
#2586 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Inny mhroczny sen dotyczy poszukiwan kosmetykow + lusterka (lazienki) lub ukladania wlosow podczas gdy juz jestem gdzies spozniona. Trzeci jest o tym, ze ide miedzy ludzi w pizamie albo nago. Cytat:
![]() Winter, no i czy Tobie by sie chcialo rozlewac na dwie osoby? Jakby cos nie dalo rady to mowta smialo ![]() Rejcz, no ba, becheroveczka cudnej urody Mnie wkurza labdanum ale w malej ilosci zniese.
|
||
|
|
|
#2587 | |
|
BAN stały
|
![]() Prawdę mówiąc, ten rok okazał się dla mnie (tfu! tfu! tfu! przez lewe ramię) dość łaskawy, niespodzianek zdecydowanie mniej, no i przynajmniej nie wyskakują po 8 na raz Chyba mi okres dojrzewania mija ![]() Bąbelek ma Chergui dla Grysinka? Jakieś takie pos*ane te sny masz Cytat:
Kisielu, choć w pewnej reklamie uporczywie powtarzali "w formie kiślu" ![]() --- Jeśli ktoś zechce Wam zainstalować Open Office zamiast Worda, to weźcie go żeliwnym rondlem bez ueb zdzielcie, parę razy, robiąc duży zamach |
|
|
|
|
#2588 | |
|
|
Cytat:
Nie mogę zasnąć... Pisać też nie mogę,bo mnie szylkreta paca, jak przestaję ją drapać...
|
|
#2589 | |
|
BAN stały
|
Od dwóch godzin dojść nie mogę, jak ponumerować strony, żeby pierwsza zaczynała się od czwartej (nie wspominam nawet o funkcji "Pomoc", jest tak wielce przydatna i jasno napisana, że szlag mnie trafia)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad kawy
jedynej ciepłej rzeczy w chaupie a mieli już zacząć załączać grzanie...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem coś o tym ![]() Cytat:
strasznie późno Wam grzanie włączają.... chociaż fakt że różnie to bywa bo u mnie w mieszkaniu już od ponad tygodnia grzeją, a w pracy ni widu ni słychu a ja zamarzam Znad kawy
|
|||
|
|
|
#2592 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy i bułki z kurzym kotletem
Cytat:
Stanęło na tym, że wersja pracy, którą zgrałem na płytę, różni się nieznacznie od wersji drukowanej pod względem numeracji stron i przypisów, ale , żeby się tylko nikt nie dowiedział ![]() --- Zapowiada się zamulający dzień, spałem 3 godz., a pogoda na dodatek mglista i śpiąca
|
|
|
|
|
#2593 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ja głupia, zapomniałam, że obsłudze się sen nie należy ![]() Jadę do roboty. Jak ja nie lubię zaczynać o 9... Tłum w autobusach, korki na drogach i jeszcze siedź człowieku do 17... No ale jeszcze tylko 3 dni,bo dziś się nie liczy...
|
|
#2594 | |
|
BAN stały
|
Nie bardzo
Ale najważniejsze, że w wersji drukowanej wszystko tak, jak być powinno ![]() Cytat:
![]() --- Gdzie Rozterka i Majuta?
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-10-02 o 08:26 |
|
|
|
|
#2595 |
|
|
Może śpią
Snem zimowym... Też bym chciała. Tymczasem dziś nastał dzień,w którym rozpoczęłam sezon na Martensy...Głodna jestem tak w ogóle. I odjechałam dopiero jakies 600 m od domu...
|
#2596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i grafik mają napięty ![]() Ty do tych Żor jedziesz tak? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
drugą część wypowiedzi, stwierdzam iż - jesteś w zmowie z panem sprzedającym i wmawiacie biednemu chuopu Twemu, że płytki wypollinizowali , a Ty chcesz częściej zaglądać/zawitać/przychodzić do tego sklepu przecie jeszcze jak obsługa ponad norme, hoho Kochana Się wie co i jak i o co cho ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2597 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A Didka i tak nie wylazła ![]() Cytat:
A może kiedyś w zamierzchłej przeszłości coś takiego przeżyłaś? ![]() Ja tak miałam ze snami szczurowymi, spotkania na jawie, a potem sny, często gęsto ![]() A właśnie a propo szczurów, chyba zamurowują mi dziś szczury przed blokiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Majek jest Może nie pisze, ale jest A Roz też czasem bywa ![]() Co nikt dzisiaj jeszcze żadnego Lutkosławka nie rozebrał?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
|
|
#2598 | ||
|
Panaroja
|
Znad mgły , ziewania i kawusi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie sny , tylko kible ![]() Wczoraj policzyłam - wyprodukowałam prawie 100 słoików z przetworami nie ma przebacz , będą na okrągło jeść naleśniki z marmoladą i kompocik ewentualnie w ramach dnia dobroci dołożę im jakiejs innej z zapasów , wisniowej na przykłąd , o . Do jabłek ![]() Drogi Baru , czy Tobie też się tak strrrrrasznie trudno wstaje z rana i spać się chce ja występuję w charakterze zombiaka , owszem chodze , ruszam się , ale kompletnie nie myślę i w środku głęboko śpię
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstałam po 7 ...bardzo niewyspana
||
|
|
|
#2600 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no własnie nie , ani się nie obawiam ani nie przeżyłam i to nie ma związku z kiblowymi potrzebami w ogóle i to jest najciekawsze ![]() 3. 1. to jeszcze nic , kilka lat temu wyprodukowałam dwieście ![]() 2.ja się wczoraj położyłam o wpół do dwunastej a zwlekłam o szóstej dziś
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. nie, nie gaszą Cytat:
, albo udawała, albo obrażona jest, ale wyjść z "dziury" nie chciała, a do mojej Mam wychodzi ![]() no i spuchła bardzo, najbardziej na twarzy i taka słaba jest Cytat:
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
i Karkki? dzień dobry tak mnie leczą w tym szpitalu, że przestałam chodzić na enter
|
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś Ty gdzie by ją tyle trzymali , jak tam ludzie na operacje rok czekają ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm no właśnie. ![]() Ale coś już wymyśli, co od czego i dlaczego czy nadal nic?
||
|
|
|
#2603 |
|
|
FdB do mnie jedzie
![]() Kurier Siódemki mnie znienawidzi, wczoraj 2 paczki mi przywiózł...
|
#2604 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Mój kurier co jakiś czas musi psiowe żarło w worze 15 kg wtargać na 5 piętro bez windy to po dwóch razach powiedział, że jak widzi mój adres to po prostu zaczyna od niego
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!
Mam pytanie dotyczące Merlina - czy trzeba mieć tam konto, żeby coś kupić? |
|
|
|
#2606 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
książka oczywiście spakowana, zastanawiam się czy jedna styknie ale chyba tak bo ja po operacjach to śpię głównie więc raczej dziś tylko poczytam Cytat:
![]() Cytat:
ale to nie znaczy ze wieczorem mi się spać chce... i tym samy chodzę spać po północy i śpię mniej niż 6 godzin ![]() Cytat:
to bym musiała nie wiem jakie powikłania mieć (raz z powikłaniami tydzień leżałam i sie wypisałam bo już nie umiałam wytrzymać) Tak jak Spo pisze, po takich zabiegach to tylko sprawdzają czy pacjent żyje i do domu, bo kolejka czeka ad 2 to chociaż tyle Cytat:
ja wielokrotnie słyszałam że od dłuższego pobytu w szpitalu się stan pogarsza ![]() Jem i spadam
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-10-02 o 12:58 |
|||||
|
|
|
#2607 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
mam nadzieję , że młode się myla ![]() 2.Karkki nie ma sieciuni i dlatego 3.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-10-02 o 12:49 |
|
|
|
|
#2608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po operacji to myślałam, że se poleżyad2. nic nie wiedzą a od jutra zaczynam badania w kierunku reaktywnego zapalenia stawów, będą we mnie szukać wszelakich bakterii ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i póki co to mnie jeszcze nie leczą, tylko wciąż przeciwzapalne dostaję Cytat:
ad2. o, to pozdrów Ją ode mnie ad3.
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-10-02 o 13:17 |
|||||
|
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- i tak sobie myślę któż to ach któż to ma tak bujną wyobraźnie - no i kogo widzę? żem sie nawet nie zdziwiła ![]() tak, rozpracowałaś nas - naszą spiskową teorię ale jest w niej jedna luka logiczna - jakże ach jakże zniesłabym fakt iż nie mam gdzie wieszać kurtek i trzyamć butów i szlaików (korytaż) oraz posiadam schody na taras pokryte gumolitem? ten pan nie jest AŻ tak fajny ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
na takie rewelacje to powinnam się chyba położyć ale generalnie stwierdziła że po infekcjach jakie przechodzę reagują stawy - choroby reumatoidalnej (gosća) nie stwierdziła - w sensie nic w tym kierunku w badanaich jej nie wyszło mówiłą ze mam zwalczać infekcje i zapisałą mi Luivac - szczepionkę bakteryjną ale coś mi sie to nie podoba tak w ciemno? poza tym jak widze w składzie staphylocosus aureus i ze ja mam to jeść to jestem mocno nieufna ![]() trochę nie kumam takiego działania i postanowiłam sie wstrzymać |
||
|
|
|
#2610 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

a w ogóle to jakieś zbiorowe kible mnogie , kabiny rozmaite ciągną się i ciągną całymi szeregami i żadna się nie nadaje . Ki diabeł 

Bo przyjdzie Gryx i mnie obroni 
nie no laski walczą w kisielu - widziałam to na banerze nie raz nie dwa 

Chyba mi okres dojrzewania mija 

, żeby się tylko nikt nie dowiedział 
)

jeszcze jak obsługa ponad norme, hoho Kochana