|
|
#2611 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trza było się tak wyzywająco nie ubierać Cytat:
![]() Byłam dziś u chirurga ortopedy a ten mnie wysłał do reumatologa ![]() Odebrałam powtórzone wyniki, żelaza mam mieć min 9 a mam 2,6 nie dziw że nikogo nie przyciągam
|
|
#2612 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ale tym razem kokai dzielnie nie zapisał nazwy firmy, więc chłopak się błąkał po okolicy... Dobrze, że mój nr podali, bo w biurowcu by zaginęło.. Zapach piękny Przyszedł też Feliway, więc mam już 2 rzeczy, któe mi humor poprawią jakby coś
|
|
#2613 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja najwyżej za Was zapłacę całość już z atomkami, a Wy mnie na konto oddacie.Cytat:
![]() Oj, to na Sopot nie ma co Cię ciągnąć ![]() I za Miećkę Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jak ktoś ma pryszcze to nie ten teges?
|
#2615 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2616 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Podobno to zewnętrzny objaw wewnętrznych potrzeb
a co, masz?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Albo po tym skaczą tylko po co
![]() Yyyyy właśnie mam skórę gładką jak pupa niemowlaka
|
#2618 |
|
|
Ołgad, niedopsz
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2619 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
E, to tylko gratulować partnera
![]() A Ty jak wyglądasz?
|
|
|
#2620 |
|
|
|
|
|
#2621 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
teraz mam Bio coś tam plujkowe pół na pół z cykorią, całkiem dobreo, a jak ta Sati czekoladowa pachnie ładnie czy sztucznie?Cytat:
Cytat:
![]() a właśnie, widziałam takie, jedna z tych jogowych instruktorek ma swetropłaszcz maxi długi z kapturem, nie macałam ale wygląda na miękkie lekkie grube buklopodobne, zupełnie nie wiem skąd takie coś się bierze ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2622 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() fogle ficiałem wczoraj, jak pani jechała motocyklem z harfą na plecach |
|
|
|
|
#2623 |
|
Piers do przodu
|
A ja przyszłam po prośbie do naszych Panów - poszukuję dla chopa czegoś podobnego do Lanvin Homme (bez sport
)
|
#2624 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe skąd to się bierze, taki powtarzający się motyw? Cytat:
w pracy w zimę mamy koszmarnie, ciągle zgłaszamy że jest zimno i ciągle panowie od klimy twierdzą że jakie zimno przecież jest 24 stopnie... ta, chyba Fahrenheita.. chętnie się zamienię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---- ufff, nadrobiłam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiem tak: Twoja teoria się nie sprawdza
Tru nie masz się co martwić
|
#2626 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja właśnie zapłaciłam za noclegi w Krakowie, na jakiejś ul. Dietla
|
|
|
#2627 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
To będziesz miała blisko, choć zależy gdzie będziecie mieszkać bo Dietla jest dłuuuga
|
#2629 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niedaleko skrzyżowania z Krakowską.
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
To kawałeczek będziesz miała
zależy co dla kogo jest daleko jeśli do ul. Łazarza to dwa przystanki
|
#2631 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno stan psychiczny ![]() Trzymaj się Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad placków gruchowo-serkowiejskowych, polanych jagodami ze słoja ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę pisać, co u mnie, bo dołek i tylko smęcę Zamiast tego pochwalę się, że wysępiłam trochę kasy od starszych i się obkupiłam za 250zl
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, świetny łup, gratuluję
![]() Swoją drogą, myślałam, że chodzi o flaszkę
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mam z 1 ml
, starczy ![]() ![]() Cytat:
![]() Podobno ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieć na sterydy "wrzucili" troché Cytat:
![]() Cytat:
dzieki w imieniu Miecki a co do reszty to nie wiem ale juz zmienili mi leki, wiec moze sie poprawi ![]() stan mojego kota martwi mnie bardziej niz moj klawiature zgubilam , musze sie zrestarcic
|
|
|
#2636 | ||||
|
BAN stały
|
U mnie do południa pogoda była nie teges, mgła, chmurzyska i wilgoć, ale rozpogodziło się, na chwilę obecną słonecznie, bezwietrznie i ciepło, mrrr
Cytat:
![]() Ładnie to się tak ukrywać?! ![]() ![]() A może oni sposobem do Cię podeszli? Specjalnie popsuli, żeby za chwilę naprawić i odnotować "pacjentka czuje się już zdecydowanie lepiej, wypisujemy" ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Równie dobrze mogłabyś zrzucić to na karb endometriozy w moim przypadku Cytat:
Fragrantica jako podobny podaje 212 Men ![]() --- Maja, jest więc jednak jakiś pozytyw ![]() Ja się dowiedziałem dzisiaj, że obronę mam 16. października, czyli za dwa tygodnie dokładnie Prawie w kalendarz kopnąłem w sekretariacie katedry Ale, ale... w drodze powrotnej autobusem ujrzał żem zakonnicę (zakonnice przynoszą mi szczęście ), po jakimś czasie drugą, po czym pomyślałem sobie, że teraz tylko czarny kot i jestem uratowany Kto zgadnie, co było dalej? Dobra, nikt nie zgadnie, więc dokończę - ujrzał żem czarnego kota polującego w trawie I nie, tu gdzie teraz jestem nie ma krat w oknach |
||||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Macham z łóżka Niedawno wstałem A i tak zaraz muszę wstawać bo jadę do pracy na nockę
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja czyta? ![]() Cytat:
![]() Na wszelki wypadek jednak jeszcze sprawdź czy drzwi mają klamkę
||
|
|
|
#2639 |
|
Nindżopesz
|
Zarzucam temat: poleccie jakies zagmatwane i klimatyczne filmy
![]() Najlepiej z gatunku thriller/horror/dramat/psychologiczny/s-f/fantasy. Cos w klimacie Memento, Labirynt Fauna, Fight Club, Prestiz, Cube, Drabina Jakubowa, Mulholland Drive, Donnie Darko, American psycho, Antychryst, Pi, ktoreggo nie zczailam albo gorsze wg mnie: Wyspa tajemnic, Incepcja, Efekt motyla, Osada, Bunkier, W paszczy szalenstwa, Iluzjonista, Eksperyment, Mechanik. Albo "obyczajowe" z ponurym zakonczeniem jak np. Zawiescie czerwone latarnie, Hard Candy, Ziemia niczyja, Requiem dla snu, Tanczac w ciemnosciach, Gran Torino, Nieodwracalne, Ikiru. Byle nie polskie bo mam nieuzasadniony uraz... |
|
|
|
#2640 | ||
|
BAN stały
|
![]() Byłem przekonany, że to może za miesiąc dopiero? Półtora? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

z Mietkiem gorzej 

Idę se i wrócę jak kokai podniesie ceny albo jak im się asortyment wyczerpie 

to po dwóch razach powiedział, że jak widzi mój adres to po prostu zaczyna od niego 
Chyba mi okres dojrzewania mija

) 
ja występuję w charakterze zombiaka , owszem chodze , ruszam się , ale kompletnie nie myślę i w środku głęboko śpię