Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-02, 15:13   #1261
agasobo
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Jutro o 15:00 mam wizytę i niby lekarz ma już wstępnie wyznaczyć termin cc. Zaczynam się stresować trochę, że w ostatniej chwili zmieni zdanie i wyśle mnie na sn, a już się nastawiłam inaczej.
za wizytę, nie stresuj się będziesz już wiedziała

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Dziś mieliśmy niespodziankę.
Meble mieli nam przywieźć w czwartek (z dwutygodniowym opóźnieniem ), a dziś o 10 dzwoni pan ze sklepu, że meble mogą nam przywieźć między 11:30 a 12
Jak dobrze, że jeszcze dziś TŻ był w domu
Także mebelki mamy już ustawione, wyczyszczone. Teraz trzeba się poprzenosić i robimy parapetówę
czuję się zaproszona

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
pokazuj mebelki!

Nooo i co tu robic.... szperam w fotelikach, dalej nie wiem czy maxi cosi citi czy cabrio fix, a co najgorsze nie wiem jak do tego tz-ta przekonac, on twierdzi ze roznica tylko w cenie a i tak na poczatku maly bedzie malo jezdzil.... ehh :/ a dla mnie nie ma w ogole dyskusji , na byc bezpieczny maxi cosi tylko nie wiem ktory
Kochana jak nie możesz się zdecydować na Maxi cosi to ja Ci polecam Recaro ja patrzyłam też pod tym względem, że jak będę jechała na zakupy, to później łatwo mi się do wózka wepnie i nie muszę brać gondoli całej
poza tym "tfu tfu tfu" nawet koło domu coś może się zdarzyć i uważam, że to, że się mało jeździ to nie jest argument
ja mieszkam na takim łuku akurat, gdzie jak tylko deszcz popada, to od razu samochody wypadają na tory - nie ma chyba weekendu bez wypadku, aż boję się z psem w czasie deszczu chodzić

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Hej kochane

zgadnijcie kto ma dziś urodziny
wczorajsza rocznica wypadła cudownie... obiad w restauracji był po prostu znakomity, wyszliśmy objedzeni na maxa, ja zjadłam rosyjską zupę solankę - rozgrzewającą, z kapustą, mięskiem, kiełbaską, oliwkami, czułam się jakbym zjadła gar bigosu tak była gęsta i doprawiona. a na drugie smażonego łososia, po prostu niebo w gębie, w bukiecie z surówek i frytkami, na samą myśl cieknie mi ślinka byłam po prostu nażarta, ale nie mogłam przestac jeść. Zapłaciliśmy krocie, ale żadnej złotówki nie żałuję, mniaaaam.

a potem do teściów po Kubusia podjechaliśmy i dostaliśmy na rocznicę biało-różową pościel do sypialni, a ja na urodzinki dostałam od nich biżuterię z Colibry, łańcuszek i bransoletkę, w szoku byłam postarali się

po powrocie zastaliśmy na wycieraczce ogromnego kwiata doniczkowego i kartę z życzeniami na rocznicę od znajomych, bardzo miło I wieczorkiem oglądaliśmy nasze wesele na dvd, i co rusz pytałam męża: widzisz moją talię, widzisz? A on, że widzi. A ja: no właśnie

generalnie: to był cudowny bajeczny dzień.

się nachwaliłam
ale miałaś super dzień oby jak najwięcej takich

my dzisiaj byliśmy na SR rano, było o karmieniu - oczywiście mój tż lepiej przystawiał swoją lalkę niż ja - nadal jest gwiazdą na SR

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:20   #1262
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
my dzisiaj byliśmy na SR rano, było o karmieniu - oczywiście mój tż lepiej przystawiał swoją lalkę niż ja - nadal jest gwiazdą na SR
oklaski dla tż
Stary 2012-10-02, 15:20   #1263
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane

sto lat gratuluje rocznicy)
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
u nas po operacji idzie ku lepszemu,pierwszy dzien jeszcze urosla o pol cm potem stanela w miejscuale plynow wciaz mniej bylo i wczoraj sie w koncu zmniejszyla o 1,5 cm....plyn juz jasny a poziom białka niski!!!az sie boje cieszyc!!
bardzo sie ciesze)
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ale mam zgagę!! zeżrałam całą marchewkę i nic nic nie pomaga
dzis w aptece sie dowiedzialam ze na zgage w ciazy jest tylko tylko jedno lekarstwo... porod
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane, melduję się w kolejnej części!
dobrze ze sie odezwalas)
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Marti to specjalnie dla ciotki zdjecia brzuszka

Prawie 35 tyg (z dedykacja dla Marti)
piekny))
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
No to ja też wrzucam swoją kulę, póki się jeszcze mieszczę w obiektywie

28t5d
seksiara)
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
28 + 5
ladne macie brzuszki laseczki)
Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
przedstawiam mojego małego mężczyzne fotka w albumie
jaki duzy) sliczny)) dzielny chlopak)
Stary 2012-10-02, 15:25   #1264
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane

wczorajsza rocznica wypadła cudownie... obiad w restauracji był po prostu znakomity, wyszliśmy objedzeni na maxa, ja zjadłam rosyjską zupę solankę - rozgrzewającą, z kapustą, mięskiem, kiełbaską, oliwkami, czułam się jakbym zjadła gar bigosu tak była gęsta i doprawiona. a na drugie smażonego łososia, po prostu niebo w gębie, w bukiecie z surówek i frytkami, na samą myśl cieknie mi ślinka byłam po prostu nażarta, ale nie mogłam przestac jeść. Zapłaciliśmy krocie, ale żadnej złotówki nie żałuję, mniaaaam.

a potem do teściów po Kubusia podjechaliśmy i dostaliśmy na rocznicę biało-różową pościel do sypialni, a ja na urodzinki dostałam od nich biżuterię z Colibry, łańcuszek i bransoletkę, w szoku byłam postarali się

po powrocie zastaliśmy na wycieraczce ogromnego kwiata doniczkowego i kartę z życzeniami na rocznicę od znajomych, bardzo miło I wieczorkiem oglądaliśmy nasze wesele na dvd, i co rusz pytałam męża: widzisz moją talię, widzisz? A on, że widzi. A ja: no właśnie

generalnie: to był cudowny bajeczny dzień.
za wczorajszy dzionek
i wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
emilka gratuluje mieszkanka co do kredytu to ja nigdy nie mialam i poki coooo nie chce widziec dosc sie w pracy napatrzylam wogole podziwiam ludzi ktorzy biore mega kredyty ja buym sie wykonczyla nerwowo my po malutku sobie sami odkladamy a jak teraz bedzie tooo hmmm ciezko na maksa bo do pracy nie wrcam 2 dzieci ale mysle ze damy rade
niektórym ciężko odłożyć kilkadziesiąt tysięcy mając na głowie rachunki, żarcie itp a zarabiając średnio

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość

Rozpoczynamy dziś 34 tydzień

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
dzwoniła do mnie mama przed chwilą - odebrała mi wyniki na paciorkowca i są ujemne
dzwonił też tata - on z kolei odebrał mi osobiście paczkę z allegro pod P-niem - kocyk, okrycie i rożek

Ja z kolei muszę swoją pochwalić. Dostaliśmy wczoraj taką mega grubą książkę - poradnik o pięlęgnacji dziecka do 3 roku życia i cienki polarkowy kombinezonik z H&M dla Wiktorii

Cytat:
u nas po operacji idzie ku lepszemu,pierwszy dzien jeszcze urosla o pol cm potem stanela w miejscuale plynow wciaz mniej bylo i wczoraj sie w koncu zmniejszyla o 1,5 cm....plyn juz jasny a poziom białka niski!!!az sie boje cieszyc!!

Cytat:

Cytat:

28t5d
ale kuleczka

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Jestem po poradni, lekarz stwierdził, że cukier mógłby być niższy, więc potraktuje to jako cukrzycę ciążową. Mam trzymać dietę, zero słodkiego i owoców (chyba, że średnie jabłko/pól grapefruita/ jedno kiwi i to raz dziennie jedno z nich lub w zamian szklanka soku z marchwi/buraków/pomidorów ale albo wyciskanych osobiście albo tych jednodniowych w butelkach). Nie wiem co ja będę jadła, nie pomnę, że mam jeść dziennie 6 posiłków i 7 razy mierzyć cukier Matko chyba się wykończę.... Byleby przetrwać 8-10 tygodni
już niedługo zostało

Cytat:
28 + 5

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość

Aaaa . i zaczelismy dzisiaj 35 tydzien
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:27   #1265
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

dobra, uciekam zlitować się nad podłogą wpadnę później. Nie gadajcie za dużo
Stary 2012-10-02, 15:28   #1266
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
28 + 5
Jak dla mnie, to on wcale nie jest jakoś bardzo nisko Piękny

Cytat:

Cytat:
Jaki słodki

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
A dzisiajpo 17 jade do lekarza
Kciuki za wizytę
Stary 2012-10-02, 15:32   #1267
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej wrócilismy, pizamkę mam upatrzoną w textil market są ciążowe jutro po nią idę.
A tu łowy lumpkowe, śpiworek i kaftanik do kompletu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0553.jpg (126,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0554.jpg (133,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0555.jpg (116,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0556.jpg (140,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0557.jpg (167,0 KB, 15 załadowań)
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:33   #1268
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Aha i do TŻeta sie nie oddzywam .. smiertelnie sie obrazilam

ojej a cóż tak ??
za tygodnie
Cytat:
witam Was kochane
nie mam czasu w ogole na wizaż czy nawet internet. Jest ciocia z wujkiem u moich rodziców to tak korzystam i sobie jeżdżę z nimi. TŻ wraca tez szybciej z pracy wiec nie ma czasu.
Dla Niuńki mamy wszystko , prócz łóżeczka,ale ono przyjedzie pod koniec miesiąca.
Od czwartku tata przychodzi robić kuchnie , a w przyszlym tygodniu moje mebelki jada i WIEELKIE układanie juz bym chciala zeby bylo wszystko zrobione.
Z TŻ wszystko w porządku.
Czekamy już na Amelcie. TŻ chyba bardziej niż ja nawet, juz sobie wczoraj nawet wózkiem jeździł po domu
Ja sie czuje bardzo dobrze, jedynie co to od 2 w nocy do 5 nogi mnie tak dziwnie bolą/rwą że nawet poduszki juz nie pomagaja.
za wizytę

Kamilka wysłałam Ci zaproszenie, chętnie zobaczę Natanielka

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:33   #1269
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
3mam kciuki)
Cytat:
zobaczcie to z inkubatorem dopiero tam widać jaki mały tam0 leży
naprawde maly...
Cytat:
hehe)
Stary 2012-10-02, 15:34   #1270
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane, melduję się w kolejnej części!

My jeszcze żyjemy i jeszcze się kulamy z mamą lepiej, chodzi i mówi normalnie, nawet dziś chciała być potrzebna i uszyła mi baldachim do kołyski
ja poprałam i poprasowałam ciuszki, poukładałam w szafce, i tak pięknie pachnie już dzidziusiem jutro będę jeszcze prała rożki i kombinezon, i już będzie wszystko

Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam tetrówki, wyszło mi 1,40zł za sztukę! Babka sprzedała mi 7 sztuk w cenie czterech No i do kupienia został mi tylko płyn do kąpieli i koszule nocne dla mnie, a tak to już wszystko jest!
Mamy 34 tydzień, jezuuu jak to szybko leci już niecałe 6 tygodni zostało maksymalnie! Może jednak wytrzymam tyle czasu hehehe

Skurczy nie mam w sumie, rzadko kiedy są, ale złapała mnie rwa kulszowa i ledwo chodzę taki ucisk na nerwy że lewą nogą sunę po ziemi bo nie jestem w stanie jej podnieść. Takie uroki trzeciego trymestru... ale leżę i odpoczywam przez większość dnia. Moja siostra przeszła wielką przemianę po wylewie mamy i o dziwo już nas tak nie wykorzystuje. Nawiasem mówiąc - ciekawe ile jej dobroć potrwa ale póki co to sprząta, gotuje, kupuje mi to na co mam ochotę i nie pozwala synkowi po mnie skakać (sukces!)

Mój tata też koło mnie skacze i koło mamy - stwierdził że ma dwie inwalidki i musi się nimi zajmować

Mój mąż też trochę się zmienił - w niedzielę miał kryzys, tak jak mu obiecałam. Musiał SAM wykombinować kasę na ratę kredytu - oczywiście tego nie zrobił, ale przynajmniej oczy mu się otworzyły i zobaczył co ja przechodziłam przez ostatni czas. Na początku wielka awantura jak się zbuntowałam (aż wybuchłam płaczem) ale potem przemyślał to wszystko i mnie przeprosił i obiecał że będzie jak najwięcej pracował żeby wszystko popłacić i zapewnić mi i Kubusiowi NORMALNE życie cóż, może mój mąż jednak nie jest aż taki zły za jakiego go ostatnio uważałam

Kurcze, tęsknię za Wami okropnie, nie mam kiedy nawet wejść na forum bo nie mam laptopa mojego. Ale w połowie października powinien wrócić z naprawy i może wtedy znajdę dla Was więcej czasu, bo czuję że Was zaniedbuję i mam nadzieję że wtedy dalej wszystkie pozostaniemy jeszcze w dwupaku

Ściskam Was mocno, ucałujcie brzuszki od cioci Ewy buziaki
jak dobrze, że wam się już wszystko układa i że jest coraz lepiej.

Cytat:
Muminek super ze z Laur juz lepiej nie trac nadzieji i sily kochana

jaka piłeczka duża! wow

Cytat:

śliczny brzusio, kurcze zaraz wrzuce swój ; p

28t5d
Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Jestem po poradni, lekarz stwierdził, że cukier mógłby być niższy, więc potraktuje to jako cukrzycę ciążową. Mam trzymać dietę, zero słodkiego i owoców (chyba, że średnie jabłko/pól grapefruita/ jedno kiwi i to raz dziennie jedno z nich lub w zamian szklanka soku z marchwi/buraków/pomidorów ale albo wyciskanych osobiście albo tych jednodniowych w butelkach). Nie wiem co ja będę jadła, nie pomnę, że mam jeść dziennie 6 posiłków i 7 razy mierzyć cukier Matko chyba się wykończę.... Byleby przetrwać 8-10 tygodni
będzie dobrze!

Cytat:
28 + 5
Jasiu ja też mam trochę niżej brzuszek od samego początku, ale jakoś się tym nie martwie

Cytat:
wysłałam zapr. przyjmij mnie też chce popatrzeć na twoje cudo malutkie

Cytat:
witam Was kochane
nie mam czasu w ogole na wizaż czy nawet internet. Jest ciocia z wujkiem u moich rodziców to tak korzystam i sobie jeżdżę z nimi. TŻ wraca tez szybciej z pracy wiec nie ma czasu.
Dla Niuńki mamy wszystko , prócz łóżeczka,ale ono przyjedzie pod koniec miesiąca.
Od czwartku tata przychodzi robić kuchnie , a w przyszlym tygodniu moje mebelki jada i WIEELKIE układanie juz bym chciala zeby bylo wszystko zrobione.
Z TŻ wszystko w porządku.
Czekamy już na Amelcie. TŻ chyba bardziej niż ja nawet, juz sobie wczoraj nawet wózkiem jeździł po domu
Ja sie czuje bardzo dobrze, jedynie co to od 2 w nocy do 5 nogi mnie tak dziwnie bolą/rwą że nawet poduszki juz nie pomagaja.
dobrze, że wam się układa i kciuki za wizytę

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:34   #1271
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej wrócilismy, pizamkę mam upatrzoną w textil market są ciążowe jutro po nią idę.
fajne łowy
oo mam u siebie textil to muszę luknąć jak to wygląda

Stary 2012-10-02, 15:36   #1272
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

przyjełam Was

20.11.2010- Nadia-nasza ukochana córeczka

Natanielek 13.09.2012- 1360g, 40cm- mój malusieńki synek
kamilkak90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:38   #1273
emylka86
Zakorzenienie

wkurzył mnie mój tż na dzień dobry dziś ; /
on w ogóle nie może chyba pojąć ile nas wydatków czeka, w jakie zadłużenie wchodzimy i w ogóle... ja sobie odmawiam prawie wszystkiego, a ten mi że bedzie zbierać kasę by sobie markera do paintballa kupić ; / i jeszcze się unosi na mnie jak mu powiedziałam, żeby się wstrzymał bo nie wiadomo czy w przyszłym roku sobie pojeździ w ogóle! grrr

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-10-02, 15:38   #1274
advena85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

no no spora kulka, dobrze ze jeszcze sie zmiescilas

kurcze, czemu oni tak na wyrost to traktuja to jest przeciez jedynie stan przedcukrzycowy, jest zagrozenie, ale tez bez przesady

dieta to by sie kazdej z nas tak naprawde przydala, ale nie bardzo restrykcyjna
przeciez az tak zlych wynikow nie mialas

wstawiacie brzuszki i teraz stwierdzam ze ze zaniedbalam moj brzuszek nie pamietam kiedy jakas fotke robilam, ale bym musiala w sypialni posprzatac zeby zrobic, a to za duzo jak na dzis

jedziemy niedlugo obejrzec z malarzem to zalane mieszkanie, a potem moze jakies butki poogladam bo by sie przydaly mnie jesienno zimowe botki czy cos
no i tomkowi trzeba kupic
Ano nie miałam, wogóle to mnie babki co ze mną dziś były, wyśmiały że z takim wynikiem mnie skierowali i każą mierzyć Nooo ale zniosę to chyba jakoś... dla Bąbla
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:40   #1275
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
śliczne zakupy! : )

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
przyjełam Was
Kamilka jaki on śliczny! piękna kruszynka, zakochałam się normalnie!

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-10-02, 15:41   #1276
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Rozpoczynamy dziś 34 tydzień

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
dzwoniła do mnie mama przed chwilą - odebrała mi wyniki na paciorkowca i są ujemne
dzwonił też tata - on z kolei odebrał mi osobiście paczkę z allegro pod P-niem - kocyk, okrycie i rożek

Ja z kolei muszę swoją pochwalić. Dostaliśmy wczoraj taką mega grubą książkę - poradnik o pięlęgnacji dziecka do 3 roku życia i cienki polarkowy kombinezonik z H&M dla Wiktorii
za wyniki, pokażesz paczkę?
dla teściowej, moja też jest z tych kochanych

Cytat:
super!!!! dla Laurki

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Jestem przerazona Byłam caly czas nastawiona na poród przez cc, juz dawno moj okulista stwierdzil, ze porod naturalny przy mojej wadzie wzroku nie wchodzi w gre. Ale teraz jeszcze raz poszlam do lekarza-okulisty (innego) i co sie okazuje? Ze wada to taka tylko srednia, z siatkowkami nic sie nie powinno dziac, mozna rodzic.!
a jaką masz wadę wzroku? ja mam - 5,5 i - 6,5 ale wiem, że to nie chodzi tak bardzo o wielkość wady tylko raczej o ogólny stan oka.
Ja chciałam mieć cc, później mój tż mnie przekonał do sn, a teraz idę do okulisty właśnie ( tzn nie dzisiaj ) sprawdzić oczy - mojemu ojcu odkleiły się siatkówki na obu oczach i do tej pory prawie nie widzi, a to nie było nawet podczas wielkiego wysiłku, tylko mój brat przyszedł w nocy bo "zgubił auto" i mój ojciec zerwał się z łóżka... no i zonk.... 3 operacje w klinice w Katowicach i nic prawie nie dały.
Jeśli okulista mi powie, że z moimi oczami pod tym względem ok, to będę chciała sn, jeśli nie, to nie będę ryzykowała ślepoty i pójdę na cc, ale wolę sn szczególnie, że w znieczuleniu i w ogóle.

dziewczynki jutro idę na warsztaty Bezpieczny Maluch - będą gadżety, a do wygrania fotelik, sesja zdjęciowa, materace, podobno wózek i inne takie, więc 3majcie jutro kciuki, a tu wklejam link, może u Was też będą:

http://bezpieczny-maluch.com.pl/?p=1051

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:42   #1277
T'ai
Zakorzenienie

i moje już 100cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06285.jpg (24,3 KB, 69 załadowań)
Stary 2012-10-02, 15:42   #1278
landi0909
Zakorzenienie

weszłam tak na chwilkę, Kamila jaka słodka kruszynka!!! Dopiero teraz można sobie wyobrazić jaki to malutki pisklaczek
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:42   #1279
ausente
Zadomowienie

a ja kupilam sobie dzisiaj buciki .... za 20 zł takie botki.
i jestem z siebie dumna ... posprzątałam dzisiaj całe mieszkanie na błysk , zrobiłam zakupy , a teraz upiekłam ciasteczka
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:44   #1280
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
i moje już 100cm
ja mam 103 cm ; p

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-10-02, 15:46   #1281
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
przyjełam Was
Booooosiu bosiuuuuuuuuu jaki on maleńki a jaki piękny jeeeeejku rozczuliło mnie totalnie
Cytat:
dziewczynki jutro idę na warsztaty Bezpieczny Maluch - będą gadżety, a do wygrania fotelik, sesja zdjęciowa, materace, podobno wózek i inne takie, więc 3majcie jutro kciuki, a tu wklejam link, może u Was też będą:

Cytat:
i moje już 100cm
suuper!
Cytat:
a ja kupilam sobie dzisiaj buciki .... za 20 zł takie botki.
i jestem z siebie dumna ... posprzątałam dzisiaj całe mieszkanie na błysk , zrobiłam zakupy , a teraz upiekłam ciasteczka
brawa

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zmierzyłam swój haha w podpisie mam 95cm a tu cholerka 100 !!!

Stary 2012-10-02, 15:46   #1282
T'ai
Zakorzenienie

Kamilka jaki śliczny malusi chłopczyk
Stary 2012-10-02, 15:53   #1283
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
28 + 5
Pięknie I wcale nie uważam żeby był nisko
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:53   #1284
karolla12
Rozeznanie

Ale cudne macie brzuszki.jutro tez zrobię zdjęcie i wrzucę

Kamilka wysłałam Ci zaproszenie,też chcę zobaczyć tego przystojniaka

A ja objadłam się mięsnym obiadkiem,a teraz mam ochotę na ciasteczko,wlaśnie wysłąłam córkę do sklepu po coś słodkiego.

Za chwilę mają przyjść do mnie dwie koleżanki i problem w tym,że za jedną delikatnie mówiąc nie przepadam,ale jakoś to zniosę.

W sobotę idę na wesele,ciekawe jak się będę czuła,najważniejsze,że to tylko dwa kilometry od mojego domu i w każdej chwili mogę przyjechać.

Landi miło Cię widzieć
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:54   #1285
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Kamilka Mały jest przesłodki Zakochałam się
Stary 2012-10-02, 15:56   #1286
Karla1983
Zadomowienie

Miałam Was nadrabiać i zonk Zadzwoniła koleżanka, żeby przyjechać po rzeczy, które zostawiła po swoim dziecku i tak:
przywiozłam 3 torby ciuszków, dwie zabawek, w tym kilka grzechotek fisher price jeszcze zapakowanych, matę edukacyjna, nosidelko, dostalam tez laktator.... I to wszystko fajne jakosciowo, kupowane w Anglii, bo kol.do tej pory tam mieszkala...

Dopatrzylam sie , że Kamilka wrzucala zdj.synka Ale to chyba na fb???

Szykuje sie na 17 do lekarza- troche mam stracha, bo to wizyta z usg i tymi wszystkimi pomiarami, ale juz sie nie moge doczekac az zobacze nowe foty synka
Aaaa, no i dopytam jak to z tymi oczami a propos cc....
Stary 2012-10-02, 15:57   #1287
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
i moje już 100cm
100??? Nie widać tego Ja mam 94 cm. Twój brzusio wydaje mi się najmniejszy z naszych trzech (+ Jasiu) Ale może dlatego że jesteś wyższa
Stary 2012-10-02, 15:58   #1288
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:

To trzymam kciuki, żebyś coś wygrała

Cytat:
i moje już 100cm
Piękny brzuszek

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Szykuje sie na 17 do lekarza- troche mam stracha, bo to wizyta z usg i tymi wszystkimi pomiarami, ale juz sie nie moge doczekac az zobacze nowe foty synka
za wizytę
Stary 2012-10-02, 15:59   #1289
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam na tych warsztatach, bo nam dali zaproszenia z sr. Mam od nich fajną poduchę do karmienia, butelkę Tommy Tippee, skarpetki maxi cosi dla malucha do chodzenia ( normalnie " fyrmowe" skarpety, będzie szpan, a co ) i jakieś próbki podostawałam. Już nawet nie pamiętam jakie, bo pomyliły mi się te ze sr.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:59   #1290
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam Was nadrabiać i zonk Zadzwoniła koleżanka, żeby przyjechać po rzeczy, które zostawiła po swoim dziecku i tak:
przywiozłam 3 torby ciuszków, dwie zabawek, w tym kilka grzechotek fisher price jeszcze zapakowanych, matę edukacyjna, nosidelko, dostalam tez laktator.... I to wszystko fajne jakosciowo, kupowane w Anglii, bo kol.do tej pory tam mieszkala...

Dopatrzylam sie , że Kamilka wrzucala zdj.synka Ale to chyba na fb???

Fajnie Ci z tymi ciuszkami
Trzymam za wizytę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości