|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() Albo za rok c'nie? Weź se dziekankę może? ![]() Ałłł ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2642 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak mam cały sampel to żal mi używaćMagnezu tysz mam mało ![]() Cytat:
![]() Może coś łykać? A może mają takie gustowne kaftaniki co się rękawki wiążą z tyłu?
|
|
#2644 |
|
never say no to panda
|
Metropia, 12 Małp, 1984, Equilibrium, One Point O (aka Paranoia 1.0), Scanner Darkly, Akumulator (bodajże to to czeskie jest), Soylent Green, Mechaniczna Pomarańcza, Code 46 i może jeszcze V jak Vendetta (o ile nie widziałaś), Repo Men (nie mylić z Repo! The Genetic Opera)
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba się zbierać do pracy na nockę
![]() No to miłej nocy Wszystkim życzę
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2646 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Flo, wspolczuje, wlasnie doczytalam Win, super gdyby sie udalo uszczknac 5 ml, jakby cos daj znac to przeleje Ci kase |
||
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jak będą mi wykluczać jedną chorobę tygodniowo, to z rok tu posiedzę
![]() Cytat:
piękne łupy Cytat:
ale w sumie, tak też może być mnie uż nic nie zdziwi Cytat:
Cytat:
niż zagmatwane czy też klimatyczne
|
|
|
#2649 | ||||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Apartament podobno z widokiem na Wawel A ja się fajnie nazywa, klik Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||||
|
|
|
#2650 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Byłabym zagrożona kontuzją W pracy mam elektrykę. Nawet jak się włączy to ciepło jest tylko ewentualnie jak się siedzi na piecyku ![]() Cytat:
Łupy zacne ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2651 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy Ty się aby nie nabijasz ze mnie teraz? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2653 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Świetnie, że nie za słodki ![]() A mnie coś u uchu kuje ![]() Mam nadzieję, że to nie nawrót zapalenia ![]() Cześć Wam |
|
|
|
|
#2654 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
swietnie bedą cie tramwaje budziły od 5 nad ranem ![]() Cytat:
niezłe łupy-dobrze widze cos cwiekopodobnego na łupie nr 2? ![]() Cytat:
INLAND EMPIRE obyczajowe z ponurym to moze Janek wisniewski? ![]() jesczze Przełamując fale ![]() edit-doczytałam ze niepolskiea szkoda...bo akurat jest duzo obyczajowo-ponurych:wszyscy jestesmy chrystusami, plac zbawiciela, pregi..... obyczajowy i lekko chory- niebianskie stworzenia z kategorii pierwszej-urodzeni mordery, siedem jesczze Harry Angel no i jesczze a fajnych obyczajowo-pokręconych: Moje własne Idaho Arizona Dream |Trainspotting
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-10-02 o 19:23 |
||
|
|
|
#2655 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam jadę na 2 dni, a nie 2 miesiące
I będę spała mocnym snem po dużej dawce %
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Maju, bluzki z koronkami
Flo, dobrze, że choć jedno wykluczone! Kciuki za Ciebie i Miećkę ![]() i Gryxiu , dwa tygodnie to chyba standard?Kameno, Sati mi smakowala, ale to bzo wieki temu )chzba cođ mi si stalo y klawiatura_ O, już dobrze, jest ł ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Win, udanego pobytu
|
|
#2657 |
|
Konto usunięte
|
A fogle to u mnie we robocie lepsiejsze czasy nastały
![]() KR (taka wyższa kierownicza od naszej głównej, jej bezpośrednia przełożona) sobie roszady wśród zastępców kierowników porobiła ![]() Ściągnę na swoich dwóch zaufanych ludzi (czyli zwykłych przydupaów i podpierdalaczy )Jeden się u nas na wiosnę szkolił, tempa dzida jest i tyle, a do tego ma ruchy jak leniwiec Zobaczymy co zdziała ![]() Z drugi to cwaniak jak cholera, do tego lizodup KR i donosiciel ![]() Ludzie ido lepsze czasy To mówiłem ja, Luchutek, redaktor radiowego węzła kołchozowego
|
|
|
|
#2658 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A bo nie doczytalam, ze bede miala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do Scanner Darkly TZ mnie namawia od roku, chyba czas sie skusic ![]() Reszta zachecajaca, zapisuje
|
|||
|
|
|
#2659 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Cytat:
a chciałam Ci poradzić, aby zgłosić temat pani mu do tvn uwaga, bo to jakaś patologia Cytat:
może Melancholia w związku z nadchodzącym końcem świata?
|
|
#2660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie pamiętam dokładnie już fabuły, ale jestem pewien, że film mi się podobał, jak większość z Brucem Czy jest Polly na sali? |
|
|
|
|
#2661 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
koleżanka mnie namówiła na Therion
wieki całe nie byłam na większym klubowym koncercie, już prawie zapomniałam jak to jest ![]() i upolowałam cuuuudny sweter, choć może upolowałam to nie najlepsze słowo, bo prawie 5 dych kosztował, ale 100% kamenowy to akurat całkiem zrozumiałe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2662 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poedytowałam i dodałam kilka pozycji filmowych, a tera ide se pododawac twoje, bo w podobnym guscie są widze
|
|
|
#2663 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Modercow i 7 widzialam, fajne, chociaz Siedem takie troche hamerykanskie, a co do Harry'ego to zawsze myslalam, ze to jakis film gangsterski, trza wiec obejrzec
|
|
|
|
|
#2664 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fogle to se uswiadamiam ze ja nie pamietam jak sie jaki film konczy (zeby stwierdzic czy ponuro)
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dogville, Truposz, Kraina Traw, wspomniane 12 Małp, After.Life (ujdzie), Przeczucie, Eden Lake, Angel-A, Adwokat Diabła, Piknik pod Wiszącą Skałą, Cytat:
![]() Strasznie Szczęśliwi, Nostalgia Anioła, Utalentowany pan Ripley, Good Morning Vietnam, Dom Dusz, Taksówkarz, Śmierć i Dziewczyna, Aż po grób, Życie jest piękne, Lot nad kukułczym gniazdem, Doskonały Świat, Eastern Promises (i scena z gołym Mortensenem ), Zapaśnika szkoda, bo np. Dom Zły wybornie ponury ![]() jakieś takie okragłe ćwieki na wseterku
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-02 o 19:36 |
||
|
|
|
#2666 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To jak Gryx w końcu obroni to dżampreza będzie
![]() Idę do wanny z książką, zapisałam się w końcu do biblioteki i nie muszę już od koleżanek pożyczać. Na początek wzięłam 3 z czego 2 jakies jednak mało wciągające
|
|
|
#2667 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dodaje, thx.Cytat:
ewentualnie: Kontrolerzy (wegierski), 8 kobiet (spiewajo, babski), Sin City, Dystrykt 9, Sleepy Hollow, Miasteczko Pleasantville (jak dla mnie komedia). Cytat:
![]() Melancholie nawet niedawno widzialam, niby nie moj klimat ale ma cos w sobie. |
|||
|
|
|
#2668 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() BARU! prosz mnie w krótkich żołnierskich napisać, że pomysł zaposięścia pluszowych najtłoków jest dozadni ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- a dziś w bimbie jeden pan 50+ o wyglądzie harlejowym tłumaczył jakiemuś innemu panu (niewyłowiłem w tłumie), dlaczemu nowa czytelnia w największym oddziale biblioteki jest fajna |
|
|
|
|
#2669 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-poka swetera
![]() tez jakiegosz szukam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

, starczy 

piękne łupy
Prawie w kalendarz kopnąłem w sekretariacie katedry 
Apartament podobno z widokiem na Wawel