|
|
#1441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
a co do robótek - przed ciążą miałam tyle weny, nie wiedziałam za co się zabrać, szał ciał, a teraz na myśl o drutach już wolę te trudne sprawy czy obieranie ziemniaków...
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
ej co tu takie pustki? wszystkie na wizytach?
ja zaraz ide sie z kolezanka spotkac
|
#1443 | |
|
Zadomowienie
|
Witam w ten deszczowy dzień.
Wreszcie trochę czasu dla siebie. Planujecie jakieś L4??Czuję się w sumie OK, ale bywało lepiej... trochę bym poleniuchowała. W sierpniu już miałam 10 dni, na spanie ![]() Może znów jakieś klika dni?? ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Zapytać gina warto
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
Strippi biedna mała
![]() A lekarkę bym udusiła, nie ma to jak powołanie do pracy... O a u nas dzisiaj 16 tydzień.
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mam dziś hmmm jak to nazwać przeszywające, promieniujące bóle w kroczu mam nadzieję, że to nic poważnego.
|
|
|
#1446 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakby się uwziął na mnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1448 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) daj mi znać na pw lub tu ile taki królik kosztuje, np baletnica Cytat:
za 16 tydzień leci czas no nie No powołanie to ona ma... jeszcze jak niby nie ma miejsc do nich, a poczekalnia pusta, to w ogóle krew zalewa.. Cytat:
krocze szykuje się do porodu Cytat:
Najgorzej boję się zmian opatrunku ;/ bo jej te opatrunki przyklejają się do ranki jeny, znowu pewnie będę ryczeć, razem z nią.
|
|
|
#1449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1451 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja od samego początku stosuje mustele podwójnie działającą ![]() mam nadzieję, że pomoże moja mama mówiła, że miała rozstępy dopiero po drugim dziecku![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
super narożnik ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
#1452 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojecjciuuu biedna Julcia ale się musi wycierpieć ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- 2 razy
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy was tez BOLA PLECY ..!!! chodzi mi dokladnie o okolice lopatek tak jak idzie zapiecie od stanika, no normalnie dzis to juz katastrofa w pracy byla, nie moglam sie skupic i tylko co chwile chodzilam i 'drapalam' sie o sciane, az szef umarl prawie ze smiechu
![]() co do pozycji spania, ja zaspypiam tylko na lewym, jak sie klade na prawym to od razu minuta dwie i zaczyna mi dretwiec strona ![]() eh no nic myju myju i do spania jutro praca i znowu kurs, ale za tydzien bd miala woøne bo sa ferie jesienne i nie ma szkly, wiec jak zaczne wolne w piatek o 19 tak pojde dopiero do pracy we wtroek na 11 zyc nie umierac
|
|
|
|
#1455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
No to ja już po wizycie
USG zrobione i.... wygląda na to, że kolejny chłopak na wątku Ogólnie z ciążą wszystko OK, za to coś z moimi drogami moczowymi jest nie tak i muszę brać Duomox ale już czytałam ulotkę (nie wiem po co ja zawsze te ulotki czytam... ) i na szczęście nie ma szkodliwego wpływu, uff!
|
|
|
|
#1457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..........Cytat:
,ale ma ostatnio pecha ta Twoja córa,ale z tym paznokciem to masakra-straszne! takie maleństwo i tyle bólu...... Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
!
|
|
#1458 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do lubienia się z żelazkiem ojj u mnie sterta prania jak nigdy nie mam weny w sumie mam lenia totalnego. Miałam wysprzątać łazienkę w sobotę bo w piątek w nocy wzięłam się za czyszczenie domu i co nie wysprzątałam jej w sobotę przyszła koleżanka która przychodzi mi pomagać myć okna lub jak nie mam czasu siły a ona potrzebuje kasy to sama myje, i mówię no to w chacie porządek tylko łazienke trzeba sprzątnąć a to był poniedziałek a koleżanka w śmiech widząc jak mi ciężko idzie się branie za mycie łazienki przy okazji okien ogarnęła mi łazienkę aż tż zdziwiony że łazienka czysta Cytat:
![]() Ja też mam brzydką cerę z wypryskami, plus połowę włosów mniej ![]() Cytat:
Najgorsze jest to że ja pedantką jestem i nie mogę patrzeć na ten bałagan a nie mam siły Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na zimę będę musiała pokupować jakieś swetry bo zawsze wszystko dopasowane nosiłam mało mam takich luźniejszych ciuszków. Ciekawe czy w płaszczyku zimowym uda mi się przebyć zimę czy będę musiała kupić jakąś specjalnie na ciążę kurtkę ![]() Cytat:
Dziś byłam na badaniu na cytomegalię bo mi kazał zrobić bo tylko tego nie miałam robionego i znowu mam schizę ![]() Ja smaruję się raz dziennie jak dobrze idzie, staram się ale w praktyce wychodzi to 3- 4 razy w tygodniu. Strippi uściski dla Julki |
|||||||||
|
|
|
#1459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak na ile procent mowił? jest pewny? ciekawe co u mnie bedzie
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie pożarłam frytki na kolację z sałatką grecką ale jakoś mi nie podeszła przez sos
|
|
|
|
#1461 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje siusiaka w takim razie! nie martw się ja też brałam duomox i to największą dawkę przez 10 dni! i nie zaszkodziło dzidzi![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy dla mnie zostanie jakiś czy będzie córeczka ja też czytam za każdym razem ulotki a później milion wątpliwości czy aby na pewno brać.Co do bólu kręgosłupa mnie boli na dole choć twierdzę że to stanowczo za wcześnie mam nadzieje, że to nie jakaś rwa bo mi promieniuje w dół, nie raz mam wrażenie że to nerki. |
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia88 - Ptaszysko16 w sumie to czasami odczuwam jakby swedzenie, i nic musze sie podrpac bo nieznosne to jak olerrrrra ... i dlaczego tak jest...!! ???
no nic lece sie plumkac ilez mozna mamie na meila odpisywac, kobieta wszystko by wiedziec chcila. a pewne rzeczy chce dla siebie zachowac, np nie jestem gotowa mowic mamie dlaczego on nas zastawil i jestem, sama. co jej mam napisac ze po raz koolejny trfilam na ☠☠☠aka lesnego ehh,
|
|
|
|
#1464 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie wydawał się pewny tego co zobaczył zresztą ja tego siusiaka też widziałam ale pewnie na następnym usg jeszcze będę chciała potwierdzić ![]() też jestem bardzo ciekawa, kogo Ty tam w brzuchu nosisz ale czwartek już za chwilę, więc nie będziesz musiała długo czekać chociaż sama wiem, jaki człowiek potrafi być niecierpliwy![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
bo ja to teraz do wszelkich leków jestem tak nastawiona, że masakra... Cytat:
może jeszcze się załapiesz![]() nestelle dzięki
Edytowane przez angel-b Czas edycji: 2012-10-02 o 21:10 |
|||
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem wam że im dłużej czekam tym bardziej mi obojetnie heh... no ale tez staram się nastawiac na dziewczynke żeby się nie rozczarowac... najbardziej to chyba reakcja rodziny tz może byc taka zawiedziona bo licza wkoncu na faceta jakies w rodzinie. a dla mnie problem z tym imieniem ale to głebsza historia. jutro szkoła to jakos zleci a potem już czwartek i wizyta ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- na wątku listopadowo-grudniowym jest 46 chlopcow i 33 dziewczynki styczniowo-lutowym 19 chłopców i 24 dziewczynki wiec moze co drugi wątek raz przewaga chlopcow raz dziewczynek wiec u nas wypadaja chlopaki ;p
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
Dragusia ja nie miałam żadnych preferencji
a Ty się nie przejmuj reakcją innych bo to nie dla nich nosisz to Maleństwo i nie denerwuj się - wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuje eh byle do czwartku
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi dopisz mnie proszę do listy tp 24 kwiecień 2013r., Sylwia l. 28, Poznań Antek lub Anielka
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,wezmę kogoś do okien -ale z racji tego,że mam 18 -więc jakoś nie palę się do ich umycia...... ale reszta należy do mnie.... Myślę,że każda z nas tak będzie miała ....motorek w d.... zwłaszcza póżniej tzw."instynkt wicia gniazda"....
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle okazało się że tż kuzyn z żoną maja termin an 20 kwietnia, śmiać mi się troszkę chce bo tak jakby się chłopacy umówili, choć teraz mają bardzo rzadki kontakt to całe dzieciństwo razem spędzali nawet na początku jak byłam z tż z nimi na wakacje jeździliśmy a później każda para w swoją stronę poszła oni wzięli w tym roku ślub na 10 rocznicę bycia razem nam wypadało na przyszły ale już z maleństwem nie chcieliśmy czekać i postanowiliśmy podjąć próby a tu poszło zaskakująco szybko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Podziękowałam grzecznie. Choćbym miała oglądać od początku "Trudne Sprawy" i czytać Potter`a, to sobie poradzę sama
)
jakieś L4??

mam nadzieję, że to nic poważnego.

Jakby się uwziął na mnie
............

za 16 tydzień
moja mama mówiła, że miała rozstępy dopiero po drugim dziecku