|
|
#2701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Cytat:
nie bój zaby będzie po bólu szybciej niz się spodziewasz - uwierz oni chyba chcą zebyś juz zdał i sobie podszedł i dał im spokój ![]() Cytat:
of kors mam do nadrobienia jeszcze trochi od dziś inaczej patrzę na swoje szlaiki znacząco mi poprawiają humor
|
|||
|
|
|
#2702 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- problem z załącznikami się jakoś, ficeu, rozszerza?
|
|
|
|
|
#2703 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() co d tajniaczenia- chlop bieze paragon- -co kupiłas za 200 zł? - perfumy ![]() - zgupłas? - nie no so ty, normalnie to one kosztuja400 -aaaa...to spoko - ![]() jesczze był ciag dalszy -ciągle kupujesz perfumy - no tak...ale ostatnie 3 flaszki były dla ciebie - yyyyyy -
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-10-02 o 21:00 |
|
|
|
|
#2704 |
|
grozi wypollizowaniem
|
własnie szukam tego płaszcza z zary na onlajnie i nie ficeu
|
|
#2705 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2707 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2708 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36875408]A fogle to u mnie we robocie lepsiejsze czasy nastały
![]() KR (taka wyższa kierownicza od naszej głównej, jej bezpośrednia przełożona) sobie roszady wśród zastępców kierowników porobiła ![]() Ściągnę na swoich dwóch zaufanych ludzi (czyli zwykłych przydupaów i podpierdalaczy )Jeden się u nas na wiosnę szkolił, tempa dzida jest i tyle, a do tego ma ruchy jak leniwiec Zobaczymy co zdziała ![]() Z drugi to cwaniak jak cholera, do tego lizodup KR i donosiciel ![]() Ludzie ido lepsze czasy To mówiłem ja, Luchutek, redaktor radiowego węzła kołchozowego [/QUOTE]Bardzo się starałam, ale nic z tego nie rozumiem... Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2709 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam o torepkoskulu
-on jest prawdziwy czy fejkowy? ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- tru-co myslisz o artego 7.01 for mła?
|
|
#2711 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2713 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2715 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2716 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. iii tam dozadni ![]() 3. nie mogeu gdzieś posiał mi się fotoaparat, ciekawe a mam lenia i nie kce mi się szukaćpatrz wyżej ![]() mogę spróbować opisnąć Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2718 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak jak i Flo nie kumam co to najtłoki
Ale ja z tych co dalej nie chlupoczą wieśniakiem tak więc wybaczcie
|
|
|
#2719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. i strzał w sam sedes ( toaleta ostatnio taka modna w Barze) z tą cytrynom ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-02 o 21:15 |
|||
|
|
|
#2721 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
chciałam jutro wyciągnąć Cię do kurortu, ale nie dam rady. W czwartek pracuję do 19, więc tyż nie, a w pt Flo i tak wraca do dom
|
|
|
#2722 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jak myślicie, warto płacić 5 zł więcej czynszu w zamian za ubezpieczenie szkód na 5000 i 50000 OC?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdro ze szpitalnego kibla :-P wykrakalam sobie lokatorka która gasi światło o 20 :-\ tak więc mam książkę i neta ale korzystać muszę z nich poza łóżkiem :-P jutro podobno już przed 8 mnie kroja . Dzięki za wszystkie kciuki :-*
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie uciekałam
![]() wnioskuję, że jest daleko Cytat:
4. zakrztusiłam się tymbarkową lemoniadątak to się teraz pija ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
hah - jakbym swojego słyszała - ale ja dodałam że za tyle to byle avon sobie życzy - chuop: aaaaaaaaa to ekstra okazja ( no ale nie zmienia to faktu że nie posiadam nawet takiej kasy an perfumy, do rozbioru bym brała ale musze się ubiegac o możność a mnei te linkowanie i szukanie zniechęca)
|
|
|
|
#2727 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
za operację
|
|
|
|
#2728 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pisam:
ciemno szary z lekka kosmaty na siwo, duży szalo-tubo-golf ładnie układający się, długie rękawy lekko rozszerzane z majtającymi się zwisami na końcach typu gothyk
|
|
|
|
#2730 | |||
|
Panaroja
|
rozjaśnić problema proszeu bo ja we frojdzie nie do końća uśfiadomiona jesdem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. bym jeszcze wanilii dodała , ale nie miałam , a goździków nie chciało mi się tłuc na miazgę ![]() Cytat:
![]() ![]() nie , ale ostatnio miała niedoładowany telefon
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Prawie w kalendarz kopnąłem w sekretariacie katedry
Ale, ale... w drodze powrotnej autobusem ujrzał żem zakonnicę (zakonnice przynoszą mi szczęście
Dobra, nikt nie zgadnie, więc dokończę - ujrzał żem czarnego kota polującego w trawie 

i strzał w sam sedes ( toaleta ostatnio taka modna w Barze) z tą cytrynom 

normalne i prawidłowe